Чехия въвежда задължителна ваксинация за медици и полицаи

Сред онези, които ще трябва да се имунизират, са още социалните работници и военните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едно доказателство , че е крайно време да се махаме от ЕС

Ама никак не е коректна статията. Министърът на здравеопазването на Чехия Адам Войтех, който е в оставка внесе предложение за ваксинация, която да започне от март 2022. Неговият приемник не е съгласен, отделно законодателният съвет тепърва ще се произнася. Та не се знае, още повече, че много от мерките бяха отхвърлени от съда. Има вече и дела за вреди от ваксини.

Аз се ваксинирах с 2 дози на Пфайзер, за да се предпазя от тежко боледуване от ковид. Но смятам, че ако всички останали не се вакснират то моето ваксиниране е напълно безполезно. Затова искам всички да бъдат ваксинирани.

Значи ако аз се насера акитата ми отиват в твойте гащи така ли??? Откъде ви копат бе????

През 2020 г. в началото на "пандемията" говореха, че ВАКСИНАЦИЯТА ЩЕ Е ДОБРОВОЛНА. Кво стана сега?? Вече е задължителна. През 2020 г. в началото на "пандемията" говореха, че ВАКСИНАЦИЯТА ЩЕ Е С ДВЕ ДОЗИ. Кво стана сега?? Вече е задължително да си сложиш и ТРЕТА. През 2020 г. в началото на "пандемията" говореха, че при 70% ваксиниранти ще има стаден имунитет и епидемията ще спре. Кво стана сега?? Вече и при 90% ваксинирани в някои страни - пак си има мерки и епидемия. Хората се заразяват втори и трети път! АБЕ МНОГО ЛЪЖЕТЕ БЕ!

Ръката в ръкавица как само е хряснала иглата в рамото на пациента. Снимката кърти.

Нашите кога? На ченгета трябва тройна доза три пъти в година.

е затуй чехите са напред с матреала и статуса а ние с туй първобитно анадолско мислене сме туалетното гърне на картинката Европа

Първобитно е твоето мислене!!!

Те са първите, които ще спрат обикновения човек към власста и ще принудят да се ваксне. Неслучайно така са го измислили. После ходи се "лекувай" - всеки ваксър медик ще следи дали си промит мозък като него и ако не си няма лечение. Същото с полицаите и маските....ще те спукат от бой ако не си с маска и неваксиниран.

добре де, нали вчера Европейската комисия излезе с изявление, че ваксинацията ще е доброволна?!

Объркал си се! ВС каза любимата на галфоните антиваксъри фраза: Всеки сам си решава. В случая Чехия реши да се ваксинират. Умни са чехите. Прави като тях! Те и на световното зло Расия, първи им се опълчиха.:)

Имаме още една оФца фашист...

Държавният апарат трябва да е първи! Не да ми спират живота в частния сектор, а те да се ослушват. И тях и децата им на спринцовка! После ще говорим за частния сектор, следене на мерките и т.н. репресии. Ааа ма ха

Всички които трябва да се ваксинират, ще се ваксинират, дали по - желание, дали не няма значение, разликата е, че ние вече съгласно статистиката, а може и да са повече дадохме около 0.5% от населението си на ковида, демек умряха, дали от акъл, дали наистина са били тежко болни, това са фактите, само Перу в целия свят има повече загинали на 1 милион, там са около 0.6%. В духа в които продължаваме ще достигнем и 1%, ако ковид продължава, и когато всеки има или близъй или познат починал от Ковид, може и да ни дойде акъла и да се ваксинираме и ако не работи ваксината както се твърди, тогава ще видим. Като гледам статистиката от другите страни обаче очевидно работи.

Работи нанайци.

Викаш скачай от моста, а после ще мислим за въжето...

ами и минали път беше същото - почна се от Австрия, завладя Германия, а от нам веднага клекнаха чехите ... тоя път дали пак са ги пуснали да седят при лакеите или направо са ги държали отвън да чакат да им съобщат решението на фашагите?

Чехите са славянските немци..., отнасящо се обикновено по начина, който работят, но от друга страна това явно е и от съседството си с тези държави като Австрия и Германия.

чехите са една тълпа капитуланти и симуланти ала "храбрия" войник Швейк

Определено бутат хората към война, после ще кажат ние искахме да ви помогнем дадохме ви ваксини а вие се съпротивлявате. За всичко имат оправдание и е по план с намаляне на населението.

Те не го и крият. Кукловодите в Давос го казаха - Голямо зануляване.

Продължавай да гледаш света от опърдяната си панелка и не се занимавай с какво казали в Давос.

Каква война бре. Всички бели държави са по 60-80% ваксинирани.

Бели държави предполагам имаш предвид Англия,Франция.... дето всеки втори е черен ли

Чехите пак отличници в налагането на диктатура. Едно време имаха най-тоталитарната комунистическа партия в целият Източен блок. Което е било пак ще бъде.

Диктатура, но с Пражка пролет и с подкрепата или неооттеглянето на Съветски войски до рухването на Източния блок или на комунизма в Източния блок.

Аестрия не е въвела нищо такова. Обсъжда се още, но няма нищо прието. Проверявайте преди да пишете нещо

ми то едно нещо пътво се обсъжда, след това се налага. А не като тука, от днес за вчера

И сега ако полицаите си мълчат значи положенитето е баси джендърското .

Браво на чехите ! И в България трябва да стане така-който не е ваксиниран-аут от държавна работа !

Зануляване му е майката.

И задължителен страп он в дупарите на тези мъже, за да не развиват хемороиди. Очаква се 2022 епидемия от хемороиди, като 0,03 % може да получат животозастрашаващ запек. Да си сложим всички по един страп он , за да защитим останалите !!!

И ние трябва да го направим незабавно.

Ваксинирай се, кой ти пречи? Можеш още да надупчиш жената, децата, родата, кучето ... Що да ходят ваксините зян?!

Аз се ваксинирах и още си ходя по земята