В Чехия протестират срещу орязването на заплатите

Около 20 000 чешки държавни служители, сред които полицаи, пожарникари, лекари, учители и военни протестираха днес в Прага срещу орязването на бюджета през 2011 г.

Обратно в новината

Коментари - В Чехия протестират срещу орязването на заплатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да благодарим на дир.бг, че с тази информация ни подсеща какво трябва да правим и ние, българите. Ключовата дума е СОЛИДАРНОСТ. Поляците я научиха още през 1980-та, а ние все си караме на индивидуализъм и затова сме на опашката на Европа.

Тази вълна, "няма пари", е тръгала от най-големите банки и обхваща всички страни. Най-засегнатите икономики са тези, които се разплащат с долари. Защо и Иран и Китай са на прицел? Може би това е заради отказът им от валутата долар?! Преди 2 години в Русия Путин направи така, че сега "долар" там е "мръсна дума".

А бе, байно, китайците да не би да търгуват в рубли?

05 апр 2010, 13:11 "Финансовият министър на САЩ Тим Гайтнър, ще забави с няколко месеца доклада си, дали Китай манипулира своята валута. ...", питай него "Лог и Стик"! Нямам данни за това какво ще е вече написал в доклада си министъра, но съдейки по нервността на американското правителство надделява мисълтта за НАЛИЧИЕТО НА ОГРОМЕН ФИНАНСОВ ПРОБЛЕМ.