Испания, Чехия, Унгария отхвърлиха плана на ЕК за бежанците

Испания, Чехия, Унгария не са съгласни с предложената система на квоти за прием на бежанци. Чехия иска сама да решава, а Естония не е готова.

Обратно в новината

Коментари - Испания, Чехия, Унгария отхвърлиха плана на ЕК за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички бежанци директно в САЩ.Каквото надробиха да си го ядът.Иначе негативите остават за ЕС.

т.нар. квота за "бежанци" е поредната глупост, която извършват построилите за себе си комунизма и оставили всички останали (в т.ч. и онез, които им плащаме заплатите, осигуровките и проститутките) в ръцете на дивия капитализъм. при това идиотията е извършена от Наше Име от такива, които ние никога не сме избирали, нито пък познаваме! актът е едно грубо нарушение на законите на Разумът, защото гангрената не се лекува с гледане на здрави тела и за сметка на здравите тела. още повече, че въпросът откъде имат тези "бедни" "бежанци" по 5-10 хиляди за да платят на каналджиите, като много от хората, които работят в европа нямат такива спестявания. не трийте, а отговорете на въпроса ми!

ако другарят чиширков отвори дворите си за "бежанци", то ния нямаме нищо против, като поеме и разноските им на своя сметка, защото всеки може да аплодира нещо, което никак не плаща. начи, чиширковото - чиширкову, а общото наше. е, не става така, другари, които събрахте от двата строя - комунизъм и капитализъм най-доброто за себе си, а помията оставихте на народите си! вие сте аут, също, и така ще стане!

Браво на унгарците, позицията ни трябва да е същата като тяхната, никакви бежанци!!

А така, всички несъгласни, само тиквун дупедавски съгласен както винаги, и всичката сган ще ни я стоварят на нас! С тия милиарди, дето се дават, може да се купи парче земя от някоя голяма държава и всичкото сиган да се засели там. А новите прииждащи да разберат какво значи защитена граница на гърба си!

Мразя орките, но милион пъти повече мразя БГ боклуците от БХК, фейсбук гупата 'приятели на бежанците' и мнооого други подобни, които подпомагат ислямизацията на България и Европа!!! Когато почне клането аз лично от тях ще започна!

Господи направи така ,че българия да изчезне от лицето на земята !

Идиот!

в която държава влизат "бежанците" в тая да си остават! никои не е виновен на помярска българия че не си охранява границата !!!

представителят на Върховният комисариат за бежанците на ООН , който приветства решението на ЕС - руснак, капитана на кораба прекарващ "бежанци" - руснак. Ето как Русия отговарря на санкциите на ЕС срещу нея

90% процента от готованковците, нарушили границата на България нито са жертва на геноцид, нито са обект на преследване от даден режим, нито са поразени от природно бедствие - просто търсят гръб на който да легнат и ние трябва да ги жалим и издържаме. Ако се замислим - българският народ в момента е в много тежка ситуация, която изобщо не се взема предвид. А в същото време благоденстващи държави са се уредили с право да не приемат бежанци.

тези държави са си извоювали това-с достойнство и умни и далновидни ДЪРЖАВНИЦИ

Добре, че сме бедна страна и не сме привлекателни за бежанците! Откакто дойде демокрацията негрите изчезнаха. Ако не ги контролираха толкова строго и бежанците не биха се задържали тук.

направо е като някакво БОЖИЕ чудо, как страданието, през което минахме през последните 1,5 деситилетие ни служи сега като толкова естествен и ефективен щит в тази ужасяваща по размер човешка катастрофа...както магнитното поле пази земята по магичен начин от космическата радиацич, така и нашата трагична съдба сега ни изгради протекциш срещу нашествието от Африка. Не че обвиншжам беьанците, които търсят по-нормални страни за живот, но някак си не може да се концентрира цялото световно население само на един континент.

Естонците реваха срещу руснаците които живеели там. Е, сега да приемат афромангали, да видим как ще им се хареса.

Че те там някои не са и виждали на живо. Като ги знам какви са, изобщо не си ги представям с такава пасмина по улиците, продаващи чанти Версаче за 10 евро.

А ВСИЧКО ЗАПОЧНА С УБИИСТВОТО НА КАДАФИ- АКОЙ ГО УБИ !?!?!И КАК НИМА ПРЕЗИДЕНТ КОИТО ФИНАНСИРА НАРКОЗИ ЗАСЛУЖАВА ДА Е УБИТ КАТО КУЧЕ! ПРЕЗИДЕНТ КОИТО 30 ГОДИНИ АБОТЕШЕ НА ДЛАГОТО НА СВОЯТА СТРАНА

някои може и да се съмнява но всичко си върви по плана на тези които ни сха и газта !!!иконимиката на ЕС трябва да се пръсне

СХА ЧЕТИ СПРЯХА

Стани стани Тодоре да видиш твойте бодигарди какво гето направиха от прекрасната страна,която ти беше направил.

Каквото и да се прави,както и да се крие-следващата война ще бъде междуетническа. Но то расизм няма да помогне. През 2012 година на едно френско детенце се раждат едно негърче и едно арабче! Да не мислите,че тия хора са били дотук толкова път,запили са се като кърлежи за да се върнат в забутания Ирак или Авганистан? Моля,моля... измряха утопистите! Хайде модераторе-трий на воля,една истина...

...."България е за справедливо разпределение на бежанския поток и споделяне на отговорността"... Редно е да се каже истината че не България ,а българските продажни политици са за това. А справедливо е мигранти да приемат само страните които са били колониални империи от бившите си колонии. Знае са кой са.Всички останали мигранти кой от къде е ,да си оправя държавата и там да си живее.

да връщат всички от където са дошли , Европа са напълни с чернилки

....., а ние винаги сме съгласни и готови на всичко, което ни поискат, защото сме дупедавци и предатели? Стигнахме до там, че и без да ни искат даваме, което е меко казано мастийско поведение....

тролчетата пак си провеждат руската линия - разкол в ЕС, разделяй и владей! Да сте живи и здрави, накрая така ще ви намразят всички...

Чехите се показаха като най-големите егоисти, но сега така ще ги нахокат че ще ги е срам да се покажат на улицата ... ЕС си е едно цяло и за жилото и за меда!

кога за последно медец си видя?

Сънуваш ли или мечтаеш? Колко останахте тия, които още сляпо вярват на илюзията за общото бъдеще на Европа в рамките на ЕС?

Европа е тръгнала на кино...

Другият важен принцип при приемане на икономически емигранти е, да бъдат покръствани в християнската религия. Нямаме нужда от спящи ислямистки клетки и подобни терористични религиозни течения като исляма.

Ха-ха... Наивници... Тпва противоречи на Европейските ценности и прилича на една политика, водена ор др.Живков и компания, която донесе много проблеми на България...

те и циганите са хриситяни, ама работят ли, интегрират ли се в обнществото и държавата - не. Та и стези няма да стане.

Хубаво е да имаме в Европа равномерно разпределение на бежанците по-държави на квотен принцип, но квотите трябва да зависят от икономическите параметри на държавите съвкупен продукт и парични постъпления от продажбите на продукта си, не по брой на населението им. Така тежестта ще бъде равномерно разпределена и нормално държавите монополисти като Германия, Великобритания, Франция и Скандинавските държави да имат по-голяма тежест на емиграцията от сега.

Хубаво би било такива като теб да спрат да пишат глупости! Хубаво би било "бежанците" да се наричат с истинските им имена - нелегални имигранти и ислямски заселници. Не квоти, а тотална забрана за достъп на орки на територията на Европа трябва!

ЕС все повече затъва. Те не могат да схванат че на хората им писна диктаторите в Брюксел да взимат решения и да ги спускат надолу все едно на туземците. Скоро или ще се реформира напълно и дори свободното придвижване на хора ще отпадне или доста държави ще го напуснат.

Българите са срещу нелегалната емиграция!1.Който е създал войните по света-той да приема емигрантите! 2.България не граничи със страни от които идват нелегални емигранти, а със себе си. Затова ние можем и искаме да приемаме само българи-бежанци от Македония,Молдова,Румъния и Украйна!3.Сегашната нелегална емиграция ни я налага враждебна на нашата менталност външна сила и интереси и корупцията-ЕС плаща на нашите политици,а криминалния контингент на управниците ни.Затова има нелегална емиграция и затова тя е желана от корумпираните политици и управници! Народа ни е против това да приемаме африканци и араби и да ги храним от празния ни джоб!

Българите очевидно са ЗА нелегалната имиграция! Поне резултатите от изборите сочат именно това. Дружно си избирате и преизбирате тези, които в прав текст ви казват, че ще има още и още орки.... Тук можете да си пишете колкото си искате - не вреди на никой

Защото тия, които управляват ЕС и САЩ са злобни и отмъстителни. Въпреки че американци, канадци, британци и руснаци ги спасиха от газовите камери, те все пак смятат, че всички бели във всички страни са виновни и трябва да си понесат възмездието.

Какви квоти, джанъм, разправяш?! Вземете пример от Австралия - ще имаме по-малко главоболия... Кой идиот в ЕС решава, че от парите на общността може да се издържат нашествениците?

Аз пък не мога да разбера защо държави, които никога не са били колонизатори, нито някога са имали колониална политика трябва да приемат когото и да било?!? Някой ще рече ''Ама те как отиват на запад?'' - отиват, но със знания, квалификации и дипломи, и никой нищо не им дава даром!

ДА ВИ ТАКОВАМ ЕВРОПЕЙСКАТА СОЛИДАРНОСТ-БИТИЯ БИТ,ТАКОВАНИТЕ ПАК НИЕ...

Аз пък искам да знам кой им дава на тези "бедни" и "гладни" по 5500 евро за да стигнат до където трябва?!?!?! вие имате ли такива суми за нужди? Май си е премерена подмолна атака към суверенни държави с цел нахлуване с хуманитарна маска?! и кой е зад това?!

ПИТАШ !!! СВЕТОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА,КОЕТО НАЛАГА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД !!!

НОВОТО БЕЗРЕДИЕ ! НОВОТО ВЕЛИКО ПРЕСЕЛЕНИЕ НА НАРОДИТЕ,КОЕТО ЩЕ ПРОМЕНИ ЗАВИНАГИ ГЕНОФОНДА НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ ! КЪДЕ НИ Е ЧУВСТВОТО ЗА САМОСЪХРАНЕНИЕ ?! НАРОДЕ ????

Ние пак сме в играта,ние пак сме на пангара благодарение на "любимите" ни политици.Естония плаче за 35 места , а тя е мно-о-о-го европейска , а ние 10 000 та и повече

Време е за торпедните катери в Средиземно море. Така нема да е бъде! Немой да си оцветяваме кожата повече в кафево.Индийците дето си ги имаме са ни напълно достатъчни.

Какво толкова се случва,че бягат.Кой ги напада.Защо ни правят на по-прости от колкото изглеждаме.Ние да не сме от саваната и яздим мустанги.Просто подменят белите със зелени .Популация.И кой е длъжен на тези мигранти така наречени.От къде на къде.

БРАТСТВОТО ПО АМЕРИКАНСКИ И ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКИ Е ДОТОГАВА ДОКАТО ИМА ДАЛАВЕРА ЗА АМЕРИКАНЕЦА ИЛИ ЗАПАДНОЕВРОПЕЕЦА ..... .... ИЗТИСКАТ ЛИ ТИ ТАЛАНТА ИЛИ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ И ТИ БИЯТ ШУТА :)))

Изобщо не са бежанци. Икономически емигранти са.

Грешка! Не са икономически имигранти, това е много разпространена лъжа. ТОВА СА МЮСУЛМАНСКИ ЗАСЕЛНИЦИ !!!!! 100% от "бежанците" към Европа са мюсулмани - дали това е случайно? Орките се финансират от ислямистки фондации и могат да изкарат по 10 години е Европа без да работят и дори без социални помощи. Другите орки, които вече са се установили също ги подпомагат (наричат се "ансари")

Това е още един пирон в ковчега на Еврогейския колониален съюз.

Защо ли не ги съжалявам тези емигранти ,щом могат да дадат по 5000 евро за транспорт само хич не са за жалене ,сигурно носят по още 10000 за харчене ,колко българи могат да извадят такива пари за да емигрират в щатите например.

Видя се вече, че ЕС е един склад на едро за части и каквото нареди задокеанчо, това прави. Няма единна политика, балута , език. Затова ще стане жертва на План приет още през 1985 -6. Под маската на правата на човека Европа трябва да се напълни с мюзли, като за изхранването тя ще забави развитие.2. ще бъдат обединени от джамиите и 3. пророкът Мох в денят Д ще даде сигнал да се разправят с неверниците. Тогава запалена Европа ще поиска помощ от задоке, като мюзлите ще бъдат обявени за Враг и редник Райън ще пристигне отново за да бъде спасен. И така 20-30 години, нов план М.ъ.ршал ...БГ военното раз. сложи на масата на Жабата , както и по късно на Костов тези планове още 94 г. Взето бе мъдрото решение за унищожавана на БА с план-2000;2010 и 2015. / От 3091 танка да останат 80 /= на човек при необходими 5 литра кръв да остане с 0,5/Новият Невчасник Бакал няма какво да разузнава, той само ще докладва резултатите от дпланираната подготовка.

Има правописни грешки, но изпуснах най-важното Нямане. ЕС няма Своя независима Армия, няма Министерство на войната, нити министър. Това е умишлено. Опитът да се създаде Обща френско-германска бронетанкова бригада бе смачкан от Далечния Онбашия. Което показва Кой кара влака на ЕС и къде го води -в Трети глух коловоз, а може и на Първи челен срещу идващия насрещен влак.

Стига сте лъгали хората с тия бежанци ... това нелегални имигранти. Аман от соросоиди! Що не си ги вземата в Хамериката, омръзна ми вече да ви слушам !!

Нашите продажници и слагачи.Европа им казва пръдни ,те се насират.

Току що прочетох по BBC една много притеснителна статистика. България е дала през 2014-та убежище на 7.020 човека, а Гърция например - на 3.850. В Гърция са влезнали много повече нелегални имигранти, но на повечето са отказани документи. Няма държава в Европа, която да дава такъв висок процент положителни България е дала убежище предимно на сирийци (в момента така или иначе почти всички араби се представят за сирийци) и... хора без държава. Толкова ли сме наивни?! Това са просто хора без документи, които лъжат и крият произхода си. Но така ще бъде, докато хората си стоят по домовете и само пишат по форумите или се правят, че този проблем не ги засяга...

Пълни идиоти са тези, които дават български документи на всякаква паплач, домъкнала се у нас. Спасението е в два пункта: първо - як режим на границата - и пиле да не може да прехвръкне; второ - размотаване на влезлите, докато не решат, че е по-добре да се върнат по родните места.

Разсъждаваш наивно, успокой се. Явно има мислещи в БГ щом им дават паспорти. Не разбираш ли (и останалите), че това е начинът да се отървем от бежанците. Като им дадеш паспорт, ония веднага заминават за западния ЕС. Без документи ще стоят тук докато са живи. Ти кое предпочиташ? Нали точно затова идват при нас - с идеята да продължат на запад.

Нямат работа и на запад! Не това е начина да се отървем от тях - да заминат към Европа. Нали искаме да ходим и ние в БЯЛА Европа?! да си се връщат по родните места, Европа не може да понесе това подменяне на населението!

Днес посетих Нейно В. баба Лизабет и наредих да я преместят в дворцовото крило при слугите. Решил съм в Бъкингам да настаня поне 10000 от милите на сърцето ми емигранти.

Заради тия бежанци ще падат глави горе!!!! Не само правителства,но ще хвърчи целия парламент във въздуха!!!! Писна ни тези продажници да ни правят на луди,писна ни от всякъде!!!!!!!!!!!

И кажи ми как ще стане това? Народът не гласува, гласуват само циганите и то срещу определени суми. Нито една от водещите партии няма концепция по въпроса, всеки се бори само да бъде "политически коректен" и да не бъде обвинен от НПО-тата в расизъм и човеконенавист, след което изхвърлен от политиката с всичките последствия от това (политиката е сладка работа срещу високо заплащане без да даваш никакви гаранции за резултата). Даже бих казал, че ГЕРБ в момента се справят по-зле от комунистите, които малко като че ли бяха почнали да въвеждат ред...

И още нещо... Във Фейсбук се организира група за протест срещу "циганската престъпност" - нещо, което касае всеки един от нас. Над 10.000 човека подкрепиха групата и над 3.000 човека заявиха, че ще участват в протеста. От БХК веднага реагираха, вижте в страницата им... Накрая на митинга имаше 250-300 човека, които след това бяха просто жестоко унижени и подигравани от "политически кортектните" медии...

Заради ромите, орките и крадливите политици българина ще работи докато умре. От работното място направо в гроба,а през това време ще му крадат пари като вноски за пенсия,които ще ходят в паразитите. не е ли роб пак българина?

Аз съм за квотния принцип. Участвалите в бомардировките над Либия, участниците в "демократизирането" на Ирак и Афганистан, създателите на размириците в Сирия, пропорционално на военното си участие да поемат бежанци. От африканските също на квотен принцип, еди колко си корпорации с адрес на управление от твоата държава са монополизирали ресурсите, толкова беажнци приемаш.

Ема то така не е интересно. Номера е да идеш, да се изцвъкаш и после некой друг да бърше след тебе :)

Този номер е запазена марка на американците!

Не можем да спасим цяла Европа ,но БГ можем. Всичко зависи от нс като народ, никой йняма да сапси бГ и нас, ние сами трябва да се обединим защото като изключим платените от НПО-тата , обикновените хора имаме еднакви интереси, които различните уж партии разделят. Те са една и съща партия защото разлика в политиката им няма. Ще узреем един ден, но да не е късно.

САМО БЪЛГАРИЯ КАТО НАЙ-КОРАВОТО ДУПЕ НА НАТО И ЕС ПРИЕМА ВСИЧКО КОЕТО И ПОДАДАТ .... ... ИНТЕРСНО АКО ТУРЦИЯ ВКАРА МИРОТВОРЦИ В БЪЛГАРИЯ , КОЙ ЩЕ ПРОЯВИ СОЛИДАРНОСТ ????

Само малка забележчица в изписването - турски "миротворци"...!!! :::)))

Хора,трябва да се организираме за протести против тези бежанци да ни ги натрисат тук! В цял свят не ги искат,а нашите гъзоблизци са готови да продадат и майките си за пари и са съгласни да пускат тук,всякаква паплач да навлиза! Трябва да дадем отпор на това,защото самозабравилите се политици вече отидоха твърде далеч!!! НЕ ги искаме тези бежанци в България,НЕ ги искаме!!!!!

Подкрепям ви напълно! Време е за активни действия, стига сме се възмущавали само по форумите. Като начало една петиция във фейсбук и после - пред президентството и мин. съвет, местата където си позволяват да решават от наше име!

Много е просто всеки, който минава през бразда, а не през КПП разстрел още на браздата и готово! Проблема е решен!

Брех, много лесно реши проблема. От над един милион българи в чужбина колко са напълно легални и колко трябва да бъдат подложени на твоята мярка?

тези българи, които са в ЕС, са заминали съвсем легално там, със своите документи.