Коментари - Чехия отказва да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Чехия отказва да приема повече бежанци

Въпреки заплахата от санкции от страна на Европейския съюз, Чешката република отказва да приема повече бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Чехия отказва да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Христос Воскресе! Петър Дънов казва "Високи идеали не могат да съществуват в мир си низши". Християнството е за "Обичайте се един друг." Исляма обаче призовава за насилие и война ако не живеят някои според инструкциите на Корана. Любовта и войната/насилието/ не могат да живеят в мир един с друг. Следователно мюсюлманите не могат да живеят в мир с друговерци, поради дълбоки идеологически разногласия.

Само обединение на всички Славяни и консолидация около Вишеградската Четворка ще донесат положително бъдеще за Европа. Това и твърда реакция на безумната политика на Юнкер и компания могат да донесат резултат различен от разпадане на ЕС.

ЗАЩО ПО ТОЗИ ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМЕ НА ПАРЧЕ???ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА СЕ ОБЕДИНИ ПО ТОЗИ ПРОБЛЕМ И ДА ГО ОТСТОЯВА!!!

"в такъв случай я заплашват санкции от страна на Брюксел в размер на няколко милиона евро." Брюксел всячески се опитва да плаши и пристиска страните, които планират отказ от споразумението за насилствена ислямизация. Изпитват панически страх, че някоя наистина ще го омени едностранно и ще създаде прецедент. Това ще бъде достатъчно за останалите да видят "последствията" ( които ще бъдат мизерни, тъй като Брюксел няма правомощия за пряка намеса във вътрешните работи на страните от ЕС) и да тръгнат по същият път. Според мен, най-добре е да се направи референдум, в който да се пита Народа - България да прекрати ли приема на мигранти на своя територия, дори това да доведе до глоба от няколко милиона евро? Сигурен съм, че болшинството ще предпочете да дадем няколко милиона и да си откупим спокойствието, отколкото да продължаваме да приемаме нашественици и така или иначе да платим милиони за издръжката им!

Историята показва, че никога не може да има интеграция на една етническа група в друга, независимо от големината им. Малката винаги ще се изолира в отделни географски, религиозни и обществени среди и ще се бори срещу налаганата асимилация. Примери: Циганите в България(и по света), индийците в UK, мексиканците в САЩ...

който ги е канил да им бере грижата. Браво - вместо 1600 нови които искат да им натрисат САМО 12 са приели- това си е чиста подигравка, така и трябва. Това са самостоятелни държави - кой е казал при обръзуването на ЕС,че ще се месят за всичко. ЕС - значи дори и не единна отбрана - има НАТО, а търговия, култура, движение на хора и стоки, политика. Но да не се месят в етноса ни - имаме достатъчно цигани. Приемаме македонци - те са си българи, ерменци и те са източноправославни.

Никакви мюсюлмани и негри в България. Абсолютно никакви. Малко проблеми имаме, че и с техните да се занимаваме. Мислете за години напред. Циганите някой ги пуснал в БГ и вижте каква напаст са за нас.

Динко за главен специалист по имиграцията да се назначи. На педеругите ще им настръхнат космите по гърба като чуят за него. Особено от ББСи.

Дам...Чехия отказва да приема нашественици, а знаете ли че Швеция възстановява редовната военна служба. Турците пък, не само се въоръжават, но и затягат държавната дисциплина и като мине сега референдума на Ердоган само гледайте кво става! У нас обаче приоритет ще остнват кражбите - чрез "саниране", магистрали, гранични огради, евроградинки, евростадиони и евротротоари. Политиците ни са си разпратили децата и парите по чужбините, и само чакат да стане напечено, за да отлетят и те. А идват тъмни облаци от юг....

А БЪЛГАРИЯ КОГА????? Трябва да се присъединим към четворката... Те са по-европейци от всички...

ЕС ще види зор с бившия соц лагер

"Въпреки заплахата от санкции от страна на Европейския съюз". въпреки, че европедалите ми заменят мненията с тяхната неграмотна и хайко мааска педерастия и ме цензурират на турска основа, аз пак си пиша. чехите са готини... и чехкините са готини. боклуците на негъра обама - вън!

Араби и негри може да дойдат в Бългаия САМО ако са Милионери и са влезли Законно( получили са ВИЗА). Ако нямат Пари или са влезли Незаконно през гората или морето, направо да ги убиват. Такива сме ги убивали в Подължение на 1300 години, откакто е създадена България... Щом имаш държава, не пускаш всякакви навлеци и боклуци.... Дори и да умират, арабите, по- добе да ходят да умират някъде в Азия или Африка, а не да усмърдяват всичко в България... Араби и негри МОже да дойдат Законно, ако са милионери, за по 1 седмица, до 1 месец. Да си и изхарчат Милионите по ХОТЕЛИ и таксита и да забогатеем ние Българите( трябва да имат за харчене, поне по 1000 евро на ден или 30 хиляди евро за 1 месец)... А след това- да се махат. Ако бягат от някъде, може да им УДЪЛЖАТ Визите, но , трябва да има Милиони Евро, от които Ние българите да Забогатеем.

Не мърси земята ни, момко...

Даа, Чехия си има държавници! Дори Евростат сочи, че това е страната с най-ниска бедност и маргиналитет в ЕС, а ние сме петоразредна колония.

Извинявай Паисий, може ли да ми разтълкуваш българската дума "маргиналитет"?

Като отказват, ще приемат без да искат! Те член ли са на ЕС или какво? Или са там само да сучат? Че само Фолксваген ако си изтегли инвестициите оттам ще почнат пак да карат Шкода 120L "японка" със заден двигател!

да, ама ти, ако со фокцваггена ААТ , ЩЕ СИ ебеш ли бизнеса заради Е С ? е с , как ще накаже 6 страни с над 120 000 000 милиона граждани-те са като един, знаеш ли загубите на Е С ще са 10 милиарда , членска маса от тези страни?

чехия е СУВЕРЕННА европейска държава ,като такава тя има право да реши,кое е добро за нея и кое не . хуманистите да си ги вземат("бежанците") в къщи ,на собствени издръжки ! демокрация и референдум ! веднага !!!

В момента Обединените Патриоти са пред голям скандал, а не е далеч деня в Които Волен Сидеров ще си прибере 9 депутата и ще събори и този кабинет Тиква 3 ....Той го каза, това, че съм в коалиция не означава, че няма да критикувам Е С....Волен ще притисне Е С за мигрантите бъдете сигурни, Каракачанов и той, ама скандалното е че Симеонов е патерица на Бойко е тва е лошото !

тиквата и "патриотите" ще ги приемат - гаранция!

Зависи, какво имаш предвид под патриоти---Симеонов е патерицата на Герб, ама Каракачанов и Волен си мълчат сега, за да задават Въпроси , когато отидат в Е с .....Волен бъди сигурен, че ще иска Референдум за оставане в Нато и Американските бази, а и Да преосмислим и членството в Е С .........ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО , НЯМА ШАНС ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА !

Блажени са верующите.

Като ги не щат чехите,да ги пращат при нас.Ние нищо не отказваме.За заплати,пенсионери,болни деца,инвалиди и т.н. може да няма,но за маймунеците разпределени ни от евро началниците,ще се намери всичко необходимо.Няма как ...Давайте насам.

С една дума, подсети целия свят, че се управляваме от абсолютни ТЪПАНАРИ !

Чадо Божие, 'ударих' ти един плюс, защото си познал. АБСОЛЮТНИ ИДИОТИ СА - ОТ .... ДО ..... И ВСИЧКИ !!!!!

Никъде не съм написал,че са тъпанари. Даже напротив,много са умни.Даааааа.

А, бе какви няколко милиона санкции -то по добре това, отколкото издръжката на тези МУМИИ, знаете ли , колко пари ни струват годишно тези маймуни? Има няма над един милиард и половина ! А пари за Българските деца , няма детски! Смърт за управляващите ! Грях , ще имат на оня свят !

Това да си расист и националист от кога е нещо лошо? Не разбирам.....? Напротив, да си расист и националист е ВИСША форма на себеуважение, достойнство и интелект ! По-логиката на Е-с, трябва да се строим в колона по един всички Българи и да се удавим в Черно Море, защото не искаме цигани, дори тези тук са ни много и сме пред колпас.... Какво ще стане, бе Евро -Атлантици, как ще накажете над 100 000 000 милиона граждани от вишегратската група, че не искат цигани? Да не стане така, че Е-с да е този потърпевш !

И Бог да ги пази, Чехия и Унгария .... те винаги са ЗНАЕЛИ как да пазят, през вековете, интересите на собственото си население .... Доказано е от историята на битките им с османските поробители ! Ако не бяха Унгарците, да спрът при Виена нашествието на средновековните османски орди, днес и в Германия и в Англия щяха да говорят на турски !!!!

А те не говорят ли и сега турски.

За няколко пропуснати милиона евра под формата на санкции никоя нормална нация няма да е склонна да си вкара автогол с така наречените бежанци терористи. Ползата от тях е НИКАКВА. Мързеливи , склонни към промиване на мозъци и тероризъм, вече 3-то 4-то поколение араби родени на Запад и израснали там извършват атентатите. По-добре няколко милиона евра санкции докато се разпадне този отмиращ ЕС отколкото щети за десетки милиони евра даже несъизмерими за в бъдещето за децата и внуците ни. На който му трябват негри и араби да си ги транспортира директно от пустините и чукарите със самолети в собствената си родина а не да налага на други народи кой с кого да съжителства.

БРАВО!!! "Бежанците" да си ги прибира еврейчето от Кремль! Без това раССия е предимно ислямска държава! А и нали е съюзник на асад!

ico_all

Толкова много малоумия написани само в два реда -евала!

Както се казва по мюсюлмански-ЕВАЛА НА ЧЕХИЯ

Избрахте си пак Боко и сега ще продължи да ни подобрява генофонда заедно с бъчваровица.

Зоро,зороооо ,бая си се озорил да драскаш глупости, Боко пак му виновен............

Избрахме патриотите да ни пазят от навлиците, а те ходят да ги посрещат с хляб и сол на границата :)

Да не вземат Чехия, Полша, Унгария, Австрия, Англия-exit и много други ЕС членки да накажат евробюрократите от Брюксел.

Браво на чехите, всяка страна членка на ЕС трябва да постъпи така. Няма референдум - няма легитимност. Не може ей тара някакви евро-бюрократи пък били те и с пари да се разпореждат с различни народи кой с кого да съжителства. Пикая ви на милионите които ще спрете, предпочитам да ги изгладувам но по улиците да не се разминавам с негри и араби от цял свят.

И защо да ги приема ? Който е казал "вилкомен", той да се оправя с тях. А то немците си пробраха каквото им трябваше и неграмотните, сакатите, болните, свързаните с тероризма ги шиткат на Източна Европа. Ама май не минава номера !

И на германците нищо/никой от тези не им трябва. Те не стават. Наведени са германците. Това е истината за съжаление.

"Прага не ще мигранти, готова е да си поеме санкциите Чехия е поредната страна, която се опълчи на политиката на ЕС за мигрантите. От Прага обявиха, ча са приели 12 души и те им стигат. По принцип квотата за страната е 1600 души. Провеждаща се в момента проверка на останалите бежанци показва, че по-нататък не трябва никого да приемаме", заяви чешкият министър на вътрешните работи Милан Хованец, цитиран от РИА Новости. Той дава за пример Италия и Гърция, които са в безизходица с мигрантите. Копирано от link " Това веднага да се донесе до БОКО ПЪРВИ и ОДЕБЕЛЕНИТЕ ПАРИОТИ.

нА ТОЗИ ТУК ПАК бОКО му е виновен...........ама,че смешник

значи не си атакист ,а боковец... апропо -гузен негонен бяга

Браво, Чехия и Унгария са пример какво трябва да направят еврогейските предатели в Брюксел! Време е и нашите да вземат едно мъжко решение!

Мъжките решения се вземат от мъже , а не от пки като тези в парламента.

Чехите могат да си плащат, нямат проблеми.

Този номер с бежанците за България е това , което е за един човек по собствено желание да си завъди глисти, въшки и други подобни паразити по "хуманитарни" за паразитите съображения.

Чехия отказва, Унгария отказва, Гърция отказва... БОКО ПРИЕМА!

Браво на чешките ръководители!

Ти и без бомбата си една Fatal Error на природата.

Съставям си мнение че чехите и унгарците са ксенофоби, популисти, расисти, ислямофоби, националисти, авторитарни диктатори, хомофоби, хибридни, нетолерантни, прокремълски и пренебрегват филантропите от неправителствения сектор.

ами значи и ние си съставяме мнение за тебе

В Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Австрия, Сърбия... управляват истински държавници, които мислят за народите си. В България управляват политически мекерета. които от страх от ЕС са готови да предадат и да продадат род и родина с хилядолетна история. А ако от ЕС са толкоз големи човеколюбци, защо не се намесват примерно в така наречената ни "социална политика", която унижава и убива българските пенсионери?! Ама изискват от нас да осигурим специални условия за дундуркане на нелегалните нарушители на границата ни.

В България не управляват хора, а Мутри, там е разликата -Мутрите са мутри... Ислямска страна или Мутренска , все едно и също !

Какви санкции - идиоти, как ще санкционирате тези 6 страни -Австрия, Англия Брекзита, Чехия, Словакия, Унгария ? Как? Да не се окаже, че Чехия и другите страни са наложили санкции на Е С ! Смешни сте с този Е С!

Чехия, Славакия, Унгария, Полша, а вече към тях и Австрия и Англия с брекзита.....Защо не се поучим от тези видимо, по знаещи страни ???? Толкова ли е трудно да влезнем в час , каот тях? Или те са Расисти, а ние сме идиоти??????? Когато паднат от власт Либералните изчадия ги чака съд -този Е С е към края си !

всъщност, така се започва апокалипсисът. първо се заселват десетина циганина до едно село...след години селото го няма. буквално! има само катун на негово място. хората се изселват, старците са избити и ограбени, къщите са оглозгани до шушка, всичко потъва в л...на, мръсотия и диващина. примати не могат да живеят до нормални хора, не и когато толераститята е повсеместна и държава няма, защищаваща хората, а не приматите!!!

Щука

Няколко милиона, които ще бъдат глобата от ЕС, са тези, които ще си спестят по хрантутенето на тази банда сволочи. Но така си спестяват и куп главоболия, негодувания, размирици и проблеми. Браво на Чехия!

dobrin

и нашата годинка сущо

Са по важни от желанието на хората.Те много добре знаят ,че не ги искаме.Която община ги пойска,започваме бунтове .По добре глоби,отколкото терористи,мангалите и бес това ни избиват.

За ПАРИ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИТЕ,А ФАЛШИВИТЕ ЛЪЖЕПАТРИОТИ КАКВО ОБЕЩАВАТ,ДОЛНИ ЛЪЖЦИ

евала

Мда-а-а-а, става от ясно по-ясно за какво сме приети в ЕС.Основното ни предназначение е да бъдем нещо като буфер между ислямския свят и "бялата" Европа ,нещо ,което може лесно да бъде пожертвувано в името на европейското благо.Народ ,без който стара и католическа Европа ще се почувствува само по-добре.На второ място България трябва да се превърне в нещо като филтър ,в сива зона за всякакъв вид мигранти , които "лазят" към старите колониални метрополии.България никога не е имала колонии ,но това не и пречи да приютява розлични мигранти от колониите на държавите , които ни отреждат тази незавидна съдба.Разбира се тук няма как да се пропусне и ролята на нашите родни предатели , които в угода ,/най-вече финансова / ,продавати и предават българския народ срещу дребни суми.Както се казва предавайте редовно срещу малки суми.Разбира се корифей в тази дейност е г-н Борисов ,който със затаен дъх и трепетно сърце очаква какво ще му заповядат /началниците /, това е по неково признание, за да се втурне да предава още по устремно народа и държавата, а най-вече да усвоява средства по изпитаната схема .Сервилност, послушание и предателство на страната, срещу мълчание за бившите му незабравими заслуги и оставане във властта

Коментари - Чехия отказва да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Чехия отказва да приема повече бежанци

Въпреки заплахата от санкции от страна на Европейския съюз, Чешката република отказва да приема повече бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Чехия отказва да приема повече бежанци | Днес.dir.bg

Коментари

Христос Воскресе! Петър Дънов казва "Високи идеали не могат да съществуват в мир си низши". Християнството е за "Обичайте се един друг." Исляма обаче призовава за насилие и война ако не живеят някои според инструкциите на Корана. Любовта и войната/насилието/ не могат да живеят в мир един с друг. Следователно мюсюлманите не могат да живеят в мир с друговерци, поради дълбоки идеологически разногласия.

Само обединение на всички Славяни и консолидация около Вишеградската Четворка ще донесат положително бъдеще за Европа. Това и твърда реакция на безумната политика на Юнкер и компания могат да донесат резултат различен от разпадане на ЕС.

ЗАЩО ПО ТОЗИ ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ СЕ СЪПРОТИВЛЯВАМЕ НА ПАРЧЕ???ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА СЕ ОБЕДИНИ ПО ТОЗИ ПРОБЛЕМ И ДА ГО ОТСТОЯВА!!!

"в такъв случай я заплашват санкции от страна на Брюксел в размер на няколко милиона евро." Брюксел всячески се опитва да плаши и пристиска страните, които планират отказ от споразумението за насилствена ислямизация. Изпитват панически страх, че някоя наистина ще го омени едностранно и ще създаде прецедент. Това ще бъде достатъчно за останалите да видят "последствията" ( които ще бъдат мизерни, тъй като Брюксел няма правомощия за пряка намеса във вътрешните работи на страните от ЕС) и да тръгнат по същият път. Според мен, най-добре е да се направи референдум, в който да се пита Народа - България да прекрати ли приема на мигранти на своя територия, дори това да доведе до глоба от няколко милиона евро? Сигурен съм, че болшинството ще предпочете да дадем няколко милиона и да си откупим спокойствието, отколкото да продължаваме да приемаме нашественици и така или иначе да платим милиони за издръжката им!

Историята показва, че никога не може да има интеграция на една етническа група в друга, независимо от големината им. Малката винаги ще се изолира в отделни географски, религиозни и обществени среди и ще се бори срещу налаганата асимилация. Примери: Циганите в България(и по света), индийците в UK, мексиканците в САЩ...

който ги е канил да им бере грижата. Браво - вместо 1600 нови които искат да им натрисат САМО 12 са приели- това си е чиста подигравка, така и трябва. Това са самостоятелни държави - кой е казал при обръзуването на ЕС,че ще се месят за всичко. ЕС - значи дори и не единна отбрана - има НАТО, а търговия, култура, движение на хора и стоки, политика. Но да не се месят в етноса ни - имаме достатъчно цигани. Приемаме македонци - те са си българи, ерменци и те са източноправославни.

Никакви мюсюлмани и негри в България. Абсолютно никакви. Малко проблеми имаме, че и с техните да се занимаваме. Мислете за години напред. Циганите някой ги пуснал в БГ и вижте каква напаст са за нас.

Динко за главен специалист по имиграцията да се назначи. На педеругите ще им настръхнат космите по гърба като чуят за него. Особено от ББСи.

Дам...Чехия отказва да приема нашественици, а знаете ли че Швеция възстановява редовната военна служба. Турците пък, не само се въоръжават, но и затягат държавната дисциплина и като мине сега референдума на Ердоган само гледайте кво става! У нас обаче приоритет ще остнват кражбите - чрез "саниране", магистрали, гранични огради, евроградинки, евростадиони и евротротоари. Политиците ни са си разпратили децата и парите по чужбините, и само чакат да стане напечено, за да отлетят и те. А идват тъмни облаци от юг....

А БЪЛГАРИЯ КОГА????? Трябва да се присъединим към четворката... Те са по-европейци от всички...

ЕС ще види зор с бившия соц лагер

"Въпреки заплахата от санкции от страна на Европейския съюз". въпреки, че европедалите ми заменят мненията с тяхната неграмотна и хайко мааска педерастия и ме цензурират на турска основа, аз пак си пиша. чехите са готини... и чехкините са готини. боклуците на негъра обама - вън!

Араби и негри може да дойдат в Бългаия САМО ако са Милионери и са влезли Законно( получили са ВИЗА). Ако нямат Пари или са влезли Незаконно през гората или морето, направо да ги убиват. Такива сме ги убивали в Подължение на 1300 години, откакто е създадена България... Щом имаш държава, не пускаш всякакви навлеци и боклуци.... Дори и да умират, арабите, по- добе да ходят да умират някъде в Азия или Африка, а не да усмърдяват всичко в България... Араби и негри МОже да дойдат Законно, ако са милионери, за по 1 седмица, до 1 месец. Да си и изхарчат Милионите по ХОТЕЛИ и таксита и да забогатеем ние Българите( трябва да имат за харчене, поне по 1000 евро на ден или 30 хиляди евро за 1 месец)... А след това- да се махат. Ако бягат от някъде, може да им УДЪЛЖАТ Визите, но , трябва да има Милиони Евро, от които Ние българите да Забогатеем.

Не мърси земята ни, момко...

Даа, Чехия си има държавници! Дори Евростат сочи, че това е страната с най-ниска бедност и маргиналитет в ЕС, а ние сме петоразредна колония.

Извинявай Паисий, може ли да ми разтълкуваш българската дума "маргиналитет"?

Като отказват, ще приемат без да искат! Те член ли са на ЕС или какво? Или са там само да сучат? Че само Фолксваген ако си изтегли инвестициите оттам ще почнат пак да карат Шкода 120L "японка" със заден двигател!

да, ама ти, ако со фокцваггена ААТ , ЩЕ СИ ебеш ли бизнеса заради Е С ? е с , как ще накаже 6 страни с над 120 000 000 милиона граждани-те са като един, знаеш ли загубите на Е С ще са 10 милиарда , членска маса от тези страни?

чехия е СУВЕРЕННА европейска държава ,като такава тя има право да реши,кое е добро за нея и кое не . хуманистите да си ги вземат("бежанците") в къщи ,на собствени издръжки ! демокрация и референдум ! веднага !!!

В момента Обединените Патриоти са пред голям скандал, а не е далеч деня в Които Волен Сидеров ще си прибере 9 депутата и ще събори и този кабинет Тиква 3 ....Той го каза, това, че съм в коалиция не означава, че няма да критикувам Е С....Волен ще притисне Е С за мигрантите бъдете сигурни, Каракачанов и той, ама скандалното е че Симеонов е патерица на Бойко е тва е лошото !

тиквата и "патриотите" ще ги приемат - гаранция!

Зависи, какво имаш предвид под патриоти---Симеонов е патерицата на Герб, ама Каракачанов и Волен си мълчат сега, за да задават Въпроси , когато отидат в Е с .....Волен бъди сигурен, че ще иска Референдум за оставане в Нато и Американските бази, а и Да преосмислим и членството в Е С .........ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО , НЯМА ШАНС ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ПОВЕЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА !

Блажени са верующите.

Като ги не щат чехите,да ги пращат при нас.Ние нищо не отказваме.За заплати,пенсионери,болни деца,инвалиди и т.н. може да няма,но за маймунеците разпределени ни от евро началниците,ще се намери всичко необходимо.Няма как ...Давайте насам.

С една дума, подсети целия свят, че се управляваме от абсолютни ТЪПАНАРИ !

Чадо Божие, 'ударих' ти един плюс, защото си познал. АБСОЛЮТНИ ИДИОТИ СА - ОТ .... ДО ..... И ВСИЧКИ !!!!!

Никъде не съм написал,че са тъпанари. Даже напротив,много са умни.Даааааа.

А, бе какви няколко милиона санкции -то по добре това, отколкото издръжката на тези МУМИИ, знаете ли , колко пари ни струват годишно тези маймуни? Има няма над един милиард и половина ! А пари за Българските деца , няма детски! Смърт за управляващите ! Грях , ще имат на оня свят !

Това да си расист и националист от кога е нещо лошо? Не разбирам.....? Напротив, да си расист и националист е ВИСША форма на себеуважение, достойнство и интелект ! По-логиката на Е-с, трябва да се строим в колона по един всички Българи и да се удавим в Черно Море, защото не искаме цигани, дори тези тук са ни много и сме пред колпас.... Какво ще стане, бе Евро -Атлантици, как ще накажете над 100 000 000 милиона граждани от вишегратската група, че не искат цигани? Да не стане така, че Е-с да е този потърпевш !

И Бог да ги пази, Чехия и Унгария .... те винаги са ЗНАЕЛИ как да пазят, през вековете, интересите на собственото си население .... Доказано е от историята на битките им с османските поробители ! Ако не бяха Унгарците, да спрът при Виена нашествието на средновековните османски орди, днес и в Германия и в Англия щяха да говорят на турски !!!!

А те не говорят ли и сега турски.

За няколко пропуснати милиона евра под формата на санкции никоя нормална нация няма да е склонна да си вкара автогол с така наречените бежанци терористи. Ползата от тях е НИКАКВА. Мързеливи , склонни към промиване на мозъци и тероризъм, вече 3-то 4-то поколение араби родени на Запад и израснали там извършват атентатите. По-добре няколко милиона евра санкции докато се разпадне този отмиращ ЕС отколкото щети за десетки милиони евра даже несъизмерими за в бъдещето за децата и внуците ни. На който му трябват негри и араби да си ги транспортира директно от пустините и чукарите със самолети в собствената си родина а не да налага на други народи кой с кого да съжителства.

БРАВО!!! "Бежанците" да си ги прибира еврейчето от Кремль! Без това раССия е предимно ислямска държава! А и нали е съюзник на асад!

ico_all

Толкова много малоумия написани само в два реда -евала!

Както се казва по мюсюлмански-ЕВАЛА НА ЧЕХИЯ

Избрахте си пак Боко и сега ще продължи да ни подобрява генофонда заедно с бъчваровица.

Зоро,зороооо ,бая си се озорил да драскаш глупости, Боко пак му виновен............

Избрахме патриотите да ни пазят от навлиците, а те ходят да ги посрещат с хляб и сол на границата :)

Да не вземат Чехия, Полша, Унгария, Австрия, Англия-exit и много други ЕС членки да накажат евробюрократите от Брюксел.

Браво на чехите, всяка страна членка на ЕС трябва да постъпи така. Няма референдум - няма легитимност. Не може ей тара някакви евро-бюрократи пък били те и с пари да се разпореждат с различни народи кой с кого да съжителства. Пикая ви на милионите които ще спрете, предпочитам да ги изгладувам но по улиците да не се разминавам с негри и араби от цял свят.

И защо да ги приема ? Който е казал "вилкомен", той да се оправя с тях. А то немците си пробраха каквото им трябваше и неграмотните, сакатите, болните, свързаните с тероризма ги шиткат на Източна Европа. Ама май не минава номера !

И на германците нищо/никой от тези не им трябва. Те не стават. Наведени са германците. Това е истината за съжаление.

"Прага не ще мигранти, готова е да си поеме санкциите Чехия е поредната страна, която се опълчи на политиката на ЕС за мигрантите. От Прага обявиха, ча са приели 12 души и те им стигат. По принцип квотата за страната е 1600 души. Провеждаща се в момента проверка на останалите бежанци показва, че по-нататък не трябва никого да приемаме", заяви чешкият министър на вътрешните работи Милан Хованец, цитиран от РИА Новости. Той дава за пример Италия и Гърция, които са в безизходица с мигрантите. Копирано от link " Това веднага да се донесе до БОКО ПЪРВИ и ОДЕБЕЛЕНИТЕ ПАРИОТИ.

нА ТОЗИ ТУК ПАК бОКО му е виновен...........ама,че смешник

значи не си атакист ,а боковец... апропо -гузен негонен бяга

Браво, Чехия и Унгария са пример какво трябва да направят еврогейските предатели в Брюксел! Време е и нашите да вземат едно мъжко решение!

Мъжките решения се вземат от мъже , а не от пки като тези в парламента.

Чехите могат да си плащат, нямат проблеми.

Този номер с бежанците за България е това , което е за един човек по собствено желание да си завъди глисти, въшки и други подобни паразити по "хуманитарни" за паразитите съображения.

Чехия отказва, Унгария отказва, Гърция отказва... БОКО ПРИЕМА!

Браво на чешките ръководители!

Ти и без бомбата си една Fatal Error на природата.

Съставям си мнение че чехите и унгарците са ксенофоби, популисти, расисти, ислямофоби, националисти, авторитарни диктатори, хомофоби, хибридни, нетолерантни, прокремълски и пренебрегват филантропите от неправителствения сектор.

ами значи и ние си съставяме мнение за тебе

В Унгария, Чехия, Словакия, Полша, Австрия, Сърбия... управляват истински държавници, които мислят за народите си. В България управляват политически мекерета. които от страх от ЕС са готови да предадат и да продадат род и родина с хилядолетна история. А ако от ЕС са толкоз големи човеколюбци, защо не се намесват примерно в така наречената ни "социална политика", която унижава и убива българските пенсионери?! Ама изискват от нас да осигурим специални условия за дундуркане на нелегалните нарушители на границата ни.

В България не управляват хора, а Мутри, там е разликата -Мутрите са мутри... Ислямска страна или Мутренска , все едно и също !

Какви санкции - идиоти, как ще санкционирате тези 6 страни -Австрия, Англия Брекзита, Чехия, Словакия, Унгария ? Как? Да не се окаже, че Чехия и другите страни са наложили санкции на Е С ! Смешни сте с този Е С!

Чехия, Славакия, Унгария, Полша, а вече към тях и Австрия и Англия с брекзита.....Защо не се поучим от тези видимо, по знаещи страни ???? Толкова ли е трудно да влезнем в час , каот тях? Или те са Расисти, а ние сме идиоти??????? Когато паднат от власт Либералните изчадия ги чака съд -този Е С е към края си !

всъщност, така се започва апокалипсисът. първо се заселват десетина циганина до едно село...след години селото го няма. буквално! има само катун на негово място. хората се изселват, старците са избити и ограбени, къщите са оглозгани до шушка, всичко потъва в л...на, мръсотия и диващина. примати не могат да живеят до нормални хора, не и когато толераститята е повсеместна и държава няма, защищаваща хората, а не приматите!!!

Щука

Няколко милиона, които ще бъдат глобата от ЕС, са тези, които ще си спестят по хрантутенето на тази банда сволочи. Но така си спестяват и куп главоболия, негодувания, размирици и проблеми. Браво на Чехия!

dobrin

и нашата годинка сущо

Са по важни от желанието на хората.Те много добре знаят ,че не ги искаме.Която община ги пойска,започваме бунтове .По добре глоби,отколкото терористи,мангалите и бес това ни избиват.

За ПАРИ ВСИЧКО ЩЕ НАПРАВИТЕ,А ФАЛШИВИТЕ ЛЪЖЕПАТРИОТИ КАКВО ОБЕЩАВАТ,ДОЛНИ ЛЪЖЦИ

евала

Мда-а-а-а, става от ясно по-ясно за какво сме приети в ЕС.Основното ни предназначение е да бъдем нещо като буфер между ислямския свят и "бялата" Европа ,нещо ,което може лесно да бъде пожертвувано в името на европейското благо.Народ ,без който стара и католическа Европа ще се почувствува само по-добре.На второ място България трябва да се превърне в нещо като филтър ,в сива зона за всякакъв вид мигранти , които "лазят" към старите колониални метрополии.България никога не е имала колонии ,но това не и пречи да приютява розлични мигранти от колониите на държавите , които ни отреждат тази незавидна съдба.Разбира се тук няма как да се пропусне и ролята на нашите родни предатели , които в угода ,/най-вече финансова / ,продавати и предават българския народ срещу дребни суми.Както се казва предавайте редовно срещу малки суми.Разбира се корифей в тази дейност е г-н Борисов ,който със затаен дъх и трепетно сърце очаква какво ще му заповядат /началниците /, това е по неково признание, за да се втурне да предава още по устремно народа и държавата, а най-вече да усвоява средства по изпитаната схема .Сервилност, послушание и предателство на страната, срещу мълчание за бившите му незабравими заслуги и оставане във властта