Чехия разширява контрола по границата с Австрия

Чехия ще увеличи случайните проверки по границата си с Австрия, която е изправена пред масиран мигрантски поток, обяви чешкото вътрешно министерство.

Обратно в новината

Коментари - Чехия разширява контрола по границата с Австрия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

someone

в чехия почти никои от тях не иска да остава, австрия е много по-богата.

Наплива не спира и няма да спре, затова всеки се спасява както намери за добре, макар че е късно за каквито и да е мерки. Но каква е тази глупост, че ония трябва да дадат съгласие за преместване? И ако не се съгласят любезно, какво ще ги правят? Нахълтват нелегално и на практика са престъпници, пък Европа се церемони с тях като луда.

А, лелеее, и аз мислих, че живеем в една силна Европа, а тя била много по-импотентна от показанията на нормалния импотенциометър! Да не може да се вземе крайно решение, да не може да се използва сила с/у агресори, които режат гранични огради, воюват с полиция и не признават никакви закони, да допуска преселващи се от цяла Африка и Азия и да не може да ОЗАПТИ другарката Меркел!!!??? А дори у нас повече от половината са НЕЛЕГАЛНИ и се наркодилъри и наркотрафиканти и да не можем да ги НАТИРИМ в дън-земи, е такова чудо не съм виждал!!!

БATKO

След като Боко се е натискал да станем лагер за емигранти, голяма част от тях ще бъдат "разселени" в България. Те защо настроиха толкова джамии, явно всичко е планирано.

Недей всява паника, ами поливай редовно с нафта лехата с картечницата, смени смазката на автомата в мазето и прегледай оптиката и апарата за нощно виждане. И обнови боеприпасите с нови.

С гайдите?

Без коментар...

И аз съм без коментар. Просто ей така, да се направя на интересен.

И аз моето мнение съм го писал,писал,писал.... само не ми е ясно, какво се случва, ако не се съгласят да си спасяват живота в някоя друга мирна страна??? Защо се иска тяхното съгласие???????