Чеченеца излиза от ареста срещу 1500 лв. гаранция

Справедливостта възтържествува, поведението ми никога не е било лошо, заяви пред съда Петко Караилиев

Обратно в новината

Коментари - Чеченеца излиза от ареста срещу 1500 лв. гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Занимавате електората с една торба лайна

Депортирайте го в Чечня. Такива не ги искаме тука.

И майка му не е цвете като се има предвид какъв идиот е отгледала

Пак да напомня, че турчина, който удари отзад друг автомобил и уби шофьора му беше пуснат след 6 часа да си ходи в Турция. Ама тея жалки отрепки ги държат седмици в ареста.

да му направите една чикия на завалията преди да го пуснете

Рядкото айно Тошо, който се възползва от двама души "със специфични образователни потребности" трябва да лежи ефективно и няма да му е за първи път. А кои са двамата ли? Този който е носил каишката и този който е държал повода и е на снимката.

„Аллах Акбар мин кули шай“, е изразът на арабски, който означава „Бог (Аллах) е по-велик от всичко“.

Дотук това му е реалното му наказание. За онова лудото десетина дни по-малко.

В залата беше майка му Милка Караилиева, която каза, че ще направи всичко възможно да събере сумата за гаранцията. Ама нали т.нар. чиченицаааа беше бизнесмен-милионер, и размяташе пачки

Че този е лудница, ясно. Ама малко го съжалявам. Щото неговата изцепка е невинна като пеленаче, в сравнение с извращенията, които си правят с хора по разни "риалитита" и после ги излъчват, включително и в национален ефир. Пък не съм чул нито един от заетите в този "развлекателен" бизнес да го опанделят или вкарат в лудница по тази причина.

Добра реклама им направиха на тези помярчета….

Какво ну интересува това? Като вларат олигарси и министри в клетка, залеят ги с бензин и им драснат клечката може да ни покажете клипче.

Нямало ли е някой да го чака отред и да му напука кофата? Отново мизерниците се отървават безнаказано.

Чеченеца излезе от килията https://www.youtube.com/watch?v=9jQCeJYG1yE

Егати новината! Шок и ужаст!!! Това CNN, Ройтерс и Евронюз знаят ли го? А парламента ни?

ако го сложат в клетка на Главната за нула бройки е събрал 1500 :)

Разбра се че онзи не е никакъв инвалид, а напълно е осъзнавал какво прави като пълнолетен човек. А това че вкараха в ареста Емили, която наистина е с психични отклонения и тези дърти пергиши са се възползвали от нея е най-гнусната и отвратителна гавра в случая. Малоумната полиция разигра този цирк да се направят, че са много “работещи” и загрижени. Е ме всички сме овце и ви се вързахме на манипулациите.

Мръсна дебела проста свиня

На гей парада в София е пълно със вързани с каишки правещи се на кученца, ама нали имат други сексуални наклонности и за тях това е нормално и не е проблем. Виж когато са нормални хора които снимат клип вече е голям проблем. Но не е проблем да снимат филми по нощите в София с престрелки и гонения с коли които също могат да се приемат за не морални от минувачите.

И там да се бие с главорезите на дон Кадиров.

Бах тия примати.И тримата от ареста веднага в зоологическата градина!

Тъкмо ПП сега търсят министри - Чеченеца - министър на културата, Куката - министър на вътрешните работи, а Даниел/Емили - министър на транспорта!

Специално за гешефтаря Гешев трябва да бъде създадено Министерство на корупцията и измамите.

Не Чеченеца,а Чеченецът излиза от ареста. Подлог е в изречението,следователно трябва да е с пълен член. За съжаление се наблюдава масова профанизация и затъпяване не само сред народа,но и сред пишещите журналисти.

Дали ще членуваш Иванът излезе от затвора? В този случай Чеченеца е име, а не народност.

Този е поредния шушляк, с когото ни занимава прокуратурата, а народа иска арести на политици и олигарси и да ги види в затвора, за този изобщо не ни пука, той е г-н Никой! Засега прокуратурата продължава да действа по обичайния си начин - шум в медиите и това е, нищо повече...

Значи е пример за добро поведение да се надсмиваш на хората връзвайки ги с каишка и карайки ги да ти донасят разни предмети все едно са кучета? Щом няма проблеми да го вържат в ареста и него така, да донася предмети, то не е лошо според него...

МВР и прокуратура му направиха най-голямата услуга в живота. Отслабнаха го с поне 30 кг., изяде една гора бой зад решетките и спря принудително стероидните анаболи! :))) Иначе диабета, инфаркта или инсулта не му мърдаха в рамките на следващите 5 години. Предварителният арест се оказва най-добрият дебелариум!

по-добре го дръжте вътре да не изгърми кат Къро

Като видиш майката и веднага ти става ясно, защо и синчето е такова.

Обикновена отрудена жена, която се занимава да оправя глупостите на сина си. Не знам какъв кахър ѝ намери, но не ти прави чест.

Време беше , че шоубизнеса е в застой ! как може такава НЕсправедливост да държите такъв талант в кауша и да го похабявате !

в ареста е по-гадно от кауша и не знам защо толкова ги държаха . и една седмица също е гадно

и от къде ще ги плати тоя мизерник?