Коментари - Частната военна компания "Вагнер" си отвори огромен център в Санкт Петербург (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи, украинската организация има нова цел :)

Скоро и в Киев ще има :))

В Москва ще има офис на Зеленски, откъдето ще раздава помощи на монголите :)

Скору и ф Лвов

Кур за руските курви.

Братушки , взимайте си Одеса и Харков . Да свършват мъките на обикновените украинци , които са половината руснаци .

Според всички западни лизачи на задници, вагнер бяха свършени още в Сирия.

Не сте и 30% и за щастие измирате със всеки изминал ден, прокажени комунделски пенсии.

първо нямаше такава организация, после тоз нямал нищо общо с организацията, след това никой не са нападали, после един кораб потъна от цигара ... изобщо какъв трябва да си за да им вярваш на тези? - малоумник явно

Ти виждал ли си тази организация с очите си ?!

Перемогата е да загубиш излаз на Азовско и Черно море . Да загубиш 20 процента от територията си .

Лумпена. Та те изравниха народа а комунистите имаха всичко. Тапир

Пичове

ГолУема новина...що не кажете нещо за офиса на "Black Waters".....

Която е напълно законна според американското законодателство, докато Вагнер според рукото е НЕЗАКОННА. Понял?

Особено отрепките със СПИН и хепатит остъргани от дъното на затворите - мечтаните ти колеги, нали?

Толкова е незаконна ,че я ползва руската държава.

Глупаците нямат свършване в Раша. Пригожин, избухвайки срещу журналист питащ го за законността на Вагнер, сам призна че ХИЛЯДИ са загинали само под Бахмут. Дето от 4 месеца 'превземат'..

Нормалните народи разкриват, фабрики и развойни центрове. Футуристични центрове с лъскави фасади да разкриват работни места, потдържат БВП и икономика. Какво правят ватенките? Пазкриват казарми! Егати нещастниците са тия!!!

'Пока в России ЧВК под запретом — Уголовный кодекс предусматривает наказание за наемничество: ст. 359, ч. 3 УК РФ предполагает от трех до семи лет лишения свободы за участие наемника в вооруженном конфликте или военных действиях' Раша не е държава, а клептократичен бантустан.

След тази новина все повече разбирам укритие защо се бият толкова ожесточено. Срещу тях се изправят пълни кретени и зомбита жадуващи да убиват и насилват.Жалката кочина Русия трябва да се разпадне и то час по скоро.

Идеологическата война рухна, от тук насетне войни на наемници, затворници, садисти, психопати, социопати... оръжейната мафия и финансовата мафия!

Аре кротко тикви ...от козяк каьаха, че вече не им трябвате щото победата била близо....обаче тъй като свършили кинтите вие ще го духате....най добре да се отправяте към околовръстното и да започвате веднага...

Верно ли рязбираш??? Браво на теб....

Ти откъде идваш бе трърляк???

Не сте разбрали, тука ще продават перални, тоалетни, лаптопи абе битова техника втора употреба.

сатанистите вече си имат офис и адрес

В Сирия краварите опекоха 500 музиканти защото не са музикални...Кравари,злодейци,убийци,козяци, Пундин велик,уряяяяяяяяя!

Те не лозунги искат, а доброволци!

нещо си нервен и гладен а, безработен Вгъзрожденецо ? :)))

Той адреса отдавна се знае, Вашингтон, САЩ

И в Киев!!!

Надай се булка на голям х.й!!

Руския боклук пригожин 10 години обясняваше, как нямал нищо общо с "вагнер". Сега видя дебелия за набор на войници и му лъсна задника. ЗАТОВА НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА РУСКАТА МАЙМУНА. ОТ БЕДНОСТ И АЛЧНОСТ, ГАЛОША ВИНАГИ ЛЪЖЕ.

А френският легион какво е? А белгийските специални части какво правят в Африка?

скоро и в София да отворят офис щото от "Израждане" рипат като червеноперки на сухо

Централата на руския СС. Всички фенове да отиват да се записват. Кадиров казал, че всеки паднал в името на десатанизацията, ще получи в евразийския рай по 72 полудевстевени кози.

Не бъркай френския легион с чуждостранния легион! Има разлика!

А вагнеровци какво правят в Сомалия, Мали и Централната африканска република? Онези поне са построили пътища, болници и училища.

А рашистите използваха там касетъчни бомби.

Свиквайте Украйна вече не съществува . Руснаците си взимат Одеса и Харков и операцията свършва . В скоро време офис на Вагнер и в София .

Да те светна амеркинаците перат пари през военните, защото в САЩ не е особено лесно да се краде както е в Русия.

верно ли, бе мазохист?

И що така реши, щото някакви нацисти си отворили център. Иначе ги бият като кучета и от месеци не могат да превземат Бахмут, село дето няма ни една цяла сграда. Тъпанар

Няма да има скоро мир на този свят. Отврат.

Империя на извратеняци, алкохолици и недоразвити ...изроди

Какво народно единство в рушистката кочина. Пълни мизерници пратени да умират заради кефа на един психясал бункерен старец и хунтата му. Шепа милиардери заграбили ресурсите и милиони деградирали от бедност алкохолизирани орки. Какво единство?

88888

'''....В скоро време офис на Вагнер и в София...'' Мдаа- всякакви изтрещЯлници драскотят тук...По-скоро ще има само труп0ве от из000раждане и бкп. А може и на цялата им рода до 50 коляно... А на руССките б0клуци ботове ще кажа- КУКИШ- идите на х0й

А краварската частна военна компания KBR има офиси по целия свят...

За всеки влак си има пътници. Всеки си се оправя както може. Едни имат Вагнер, други имат Хизбула, трети Азов и тн и тн. Не е нещо ново, може би просто “ЧВГ” придоби популярност. Не ги мислете. Има още дълго да се избиват. Даже сега започва. За България моя коментар е, че който желае да ходи на война може да се запише доброволец и да се бие за всяка от страните. Аз лично съм против войната и не подкрепям никого. И за да съм съвсем обективен сред Вагнер има съдисти, не е за разправяне просто - имаше материали, но и от Десен сектор има съдисти. Не мога да разбера желанието на България да е на всяка манджа мерудия. Защо не вземе пример от Австрия, Гърция, Италия. Осъдете войната, помагайте на Украйна с хуманитарна помощ и ако искат боеприпаси за защита и толкоз.