Част от язовирите във Великотърновска област са изцяло сухи

Това става ясно от плановите проверки на 57 язовира в осем общини от областта. В общините Велико Търново и Стражица ще бъдат извършени такива чак през септември-ноември

Обратно в новината

Коментари - Част от язовирите във Великотърновска област са изцяло сухи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При толкоз дъжд…празен му бил язовира…мииии духаст ве …и него ли да го мисля, през швепса ми е

Собственикът на язовира е решил пълен ли ще го държи или празен. Съответно си е намерил причина да го държи в избраното състояние. Никак не е задължен да се съобразява с вашите очаквания.

То валя, а имаше ли някой акъл да затвори кранчето, че да не се изтече.

ВЕЦ а на язовир Александър Стамболийски е подарен на турски бизнесмен, има ли какво да се коментира повече, иначе района Сухиндол - Севлиево - Павликени е изсъхнал от суша и режим на водата, важното е да върви бизнеса на турския бизнесмен! Евала бг политици!!!

Абсолютни глупости от областната управа във Велико Търново! Щом са празни, значи са източени, цяла пролет валя, до края на юни! Ей такива чиновници лъжат населението и се създава паника! Я да каже военния назначен за управител на Търново, колко от тези язовира се стопанисват от държавата, колко от частници, за колко се грижат както трябва и на колко са отворени изпускателните кранове, ама иначе празни от слабия сняг!моля, моля!

След като се издъни да вали цяла пролет?

И аз това се чудя. Цяла пролет сесмля да вали, а язовирите празни. Да не би да има някой частен ВЕЦ , на някой голям бизнесмен наоколо?