Коментари - Част от прочутия Канал гранде във Венеция позеленя, полицията разследва защо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

напомня за боята ФЛУОРЕСЦЕИН! ....Цветът на този воден разтвор варира от зелен до оранжев в зависимост от това как се наблюдава: чрез отражение или чрез предаване, както може да се наблюдава при нива на мехурчета, например, където флуоресцеинът се добавя като багрило към алкохолния пълнеж, за да се увеличи видимостта на въздушното мехурче, съдържащо се вътре (по този начин се повишава точността на инструмента). По-концентрираните флуоресцеинови разтвори може дори да изглеждат червени.....

Изсипали са малко зелена боя , иначе е батак, и кал , като локвите за прасета , и се правят на ущипани . Също и малко дезифектант , както казанчетата WC - то , можело и синьо мам не се връзва и са решили зелено . Отражение на "водораслите " . та така де лодкарите да имат работа . и да пеят песни от ладиите . както през 18 в.

Клоаката Венис, една пре-рекламирана дестинация.

Защо полиция се занимава с това? Това е за учен-специалист от география, химия, екология и тн. Все едно полиция да разследва защо водата замръзва при нула градуса.

Специалистите по изброените от теб 3 научни сфери, срещу правилното оцветяване в зелено (разбира се), ще ти кажат веднага на ограничиш въглеродните емисии, че глобалното затопляне никак не е шега работа.... а кой знае, това може да е кръвен серум от неваксиниран, тей че я сложете по още едно от буустерчетата на акушерката, че нещо ги бракуваме гледам... Еколог да се наричам първа радост е за мене.

са вилняли там .. наскоро очерниха фонтани в РИм,сега са във Венеция!

Аках!

Да не си ял крокодили, че тъй зилено бе

екоактивисти?

Що бе готино е, някой колега си е свършил добре работата.

Полицията разследва защо при отлив се появяват повече зелени водорасли, които се хранят с лайната при липса на канализация...