Коментари - Част от магистрала във Филаделфия се срути | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що лъжете ве,това е магистрала в россия.Не може да е ф америка

Явно тази магистрала е направена от горими материали и строена от турски компании.

Когато кравар страда - душата ми пее!

Е Бойко е виновен, то е ясно. ХА-ХА-ХА

да им пратим комисията с асвалтомерите, да видим какво и колко е откраднато!

2 ще да са възможните причини: 1. Тамошните мангали/африканци са събирали желязо за скрап 2. Путин сложил бомба Няма друго

Аз залагам на Путин. Нали сега е модерно той да е виновен за всичко :)

Наш Боко ще да има участие в строежа шЪ знаете.

Нещастници и скапани пътища са в ФАЩ. Да вземат пример от байкало-амурската мадистрала. Никога няма да се срути и метър от нея. Толкова е здрава.

Тва да не тие Русия? От години нормалните мириканци риват, че не се дават пари за инфраструктура. Всичките пари на правителатвото отивали за Пентагона и соц. помощи за афромириканци.

Да се срути цялата дреме ми това са америкоси.

I-95 е магистрала над 3,000 км... Ще я оправят, пътища други има бол. Само не разбирам защо е в българските новини...

От национално значение като баскетболната лига!

Филаделфия е на път да стане Детройт 2, "разнообразно" население във всички нюанси на кафявото, което си чака останалата част от нацията да му заработи репарациите, а ако много се бавят, отива и си "набира" стоки от магазина без пари и без последствия. Само дето "останалата част" от населението е прогресивно намаляваща, а магазините в подобни квартали и градове затварят с нарастване на престъпността и безработицата.

Бацета..

Кочината буквално се разпада. Денег нет за поддръжка.

ТАЯ МАГИСТРАЛА Е ТОЛКОВА ВАЖНА ЗА САЩ КОЛКОТО ВСЕ ЕДНО ДА ПАДНАТ ТУНЕЛИТЕ НА ИХТИМАН :)) .... ГУБЕРНАТОРА НА ПЕНСИЛВАНИЯ ТОКУ ЩО КАЗА ЧЕ РЕМОНТА И СТРОИТЕЛСТВО ЩЕ ОТНЕМЕ МЕСЕЦИ ..... БРИЛЯНТНА АКЦИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ТИРАДЖИИ ПЕТРОВ И БОШИРОВ

Наркуманцити без вуйна пропадат.

в Коччината мечтаят и за срутена магистрала ама няма. само евтина водка и руслямски блядки ;- )

А В САЩ И КАНАД

А В САЩ И КАНАДА СИ МЕЧТАЯТ .... ДА ИМАТ ПОНЕ КАТО РУСКИТЕ ЖЕЛЕЗНИЦИ .... И КИТАЙСКИТЕ ЛЕТИЩА :))

В други новини: руснаците без усилие унищожиха Брадлитата и един от редките Леопард - 2 заедно с всички съпътстващи ги машини при неуспешен опит на украинците да пробият руската линия като част от великото контранастъпление при Малая Токмачка.

Абе, нали Тръмп обеща да отремонтира магистралите... щот още от времето на Рузвелт, когато повечето от тях са били построени, никой не хвърлял пари за основен ремонт а саво за кърпеж на дупките.

На всеки няколко години магистралите и мостовете се ремонтират капитално. Мостовете се срутват и строят нови. Магистралите буквално се изгребват до кота НУЛА(метър под земята), насипат се нови слоеве основа а отгоре обикновено е БЕТОН. https://www.shutterstock.com/search/houston-freeway Това е Хюстън. Изтървеш ли изхода, сутрин в трафика, ще ти трябват часове да се върнеш обратно.

Голдън Гейт колко пъти са го срутвали?

Ми при такова качество на строителството... какво друго им остава!?

Кочина...

Днес имаше новина и за 4-ри лентова магистраала - мост в Индия, срутва се за втори път по време на строителство, което доказвало ниското качдство на строенето на инфраструктурата в Индия... Таа, не само в България се случват некачествените строежи, но това не трябва да ни успокоява. Тук 80% от това де построи ГЕРБ вече се разруши, докато това, което ни построи бай Тошо все още е здраво с малко изключения, а тогава технологично бяхме доста по назад от сега, но пък сега явно алчността на група хора е много по голяма, от когато и да е...

Във Филаделфия има много по-големи срутвания. Просто напишете в ютюб Faces of Kensington OVERDOSE (не е за хора със слаби нерви)

А българските магистрали били лоши...

Направо няма магистрали в България!

Наш боцко и там лий строил ва?!?

Путин още не е атакувал?

Филаделфия не е виждала свестен управник ( патриот, християнин и некорумпиран) може би от хипитата насам. Все либерал, соц, лицемерен многознаещ, феминистичен, “ highly educated” “безсмъртен” елит.

Това е СТОМАНО-БЕТОННА конструкция и тя си има предел на издръжливост при високотемпературно натоварване- демек при огън. Бетона за да се приготви към цимента се добавя ВОДА и тая вода се свързва химически с цимента. при което бетонът набира определен клас на якост Но при висока температура,тече обратният процес - цимента отделя химически свързаната в него вода губи якост и вече не може да се съпротивлява на натиск. Мостовата греда рухва от тежеста си Зависи какво точно е карал камионът който се е запалил отдолу. Явно е било нещо дето е развило голяма температура. Примерно ако е карал алуминии на прах

САМО ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИМ ПЪТНА ИНФРАСТУКТУРА НА САЩ ... НА САЩ СА НУЖНИ 5 ТРИЛИОНА ДОЛАРА :))

Тагарката е приготвил още поне 4милиарда

Руснаците?

Бойко!

Льошо. Затуй в Россия не строят магистрали

ГоУем праЗ!!!

Е и?

Сигурно е строена от пяни руснаци.

Нормално нещо. Според официални данни от САЩ 10% от магистралите им и 8% от мостовете са в критично състояние и пред срутване. С НАЙ-ЛОШИ ПЪТИЩА СА ЩАТИТЕ Род-Айленд – 38% Массачусетс – 28% Нью-ДжЪрси – 26% Калифорния – 25% Щатите с най-лоши мостове са Род-Айленд – 23% Айова – 20% Западна Вирджиния – 19% В американската инфраструктура се влагат недостатъчно пари. Да не говорим за състоянието на жп мрежата, което е плачевно и близо 10-те сериозни аварии през 2023г. го доказват.

Това си е взрив, от пожар няма такива щети.

Що е магистрала Баце трябва да има пръст в тази работа. Има нещо

Факин Юю Еееесс енд Еееййй

Факин Ю

Ако беше строена от Бойко , магистралата щеше да е постоянно в ремонт на ремонта . Първо щеше да пропадне (ремонт цената по 2) , после колите се пързалят , после 1/3 асфалт го няма , след гаранцията пак е за ремонт ама от бюджета - те това е корупцията !!!

Не се шегувам, тази част на магистралата е в ремонт от 20 години!! :)

А цистерна с бензин

Под магистралата се е запалила цистерна. Подобно на атентата на Кримската магистрала.

Абе...как пада магистрала от пожар.......сетих се, както кулите близнаци в НЮ :)

И строена от тулуп

Преди да завали дъжд и да ги измие ….

Автомобилът да не е електричка?

Кофти че е паднала, обаче правят впечатление 4 платна за движение и аварийните ленти от ляво и от дясно. Ето така се прави пътна артерия, а не с две платна, които вечно са затворени за ремонт, а когато не са, трябва да караш с 90, вместо с разрешените 140, ако искаш да стигнеш жив.

Както е с 4 платна,повечето от времето е паркинг :) Ако това те впечатлява, трябва да видиш магистралите в Тексас.

Американските магистрали са масово ограничени на 105 км/ч (65 mph). Само далеч извън градовете и в определени щати има места за 137 км/ч (85 mph)

Аз пък да те открехна, че тук, в Европа има магистрали, които изобщо не са ограничени по скорост.

дали тази магистрала не е строена от Тулупа?

Дали пък не са пиратки?

И тези започнаха да пушат където не трябва. Все пак, това е нещо, което се заобикаля лесно.

За магистралите на Бойко това си е ежедневие, и без пожар потъват веднага след откриването им.

"Това е основна пътна артерия по източното крайбрежие на САЩ. Магистралата свързва щата Мейн в крайния североизток на страната с Маями, най-големия град на Флорида, в югоизточната част." Глупости....това е магистралата в самият град, никой пътуващ от Майн към Флорида не минава от там....около-мръсното :)