Коментари - Часове след назначаването: Златанов се оттегли от шефския пост в Гранична полиция по лични причини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изясни се кой е натиснал копчето , за да отстрелят Златанов - умните и красивите. И то заради побоя на един от протеста зад колоните. И макар да са наясно , че той няма нищо общо с това. Не ми пука кой ще го замени , но ако бях на мястото на полицаите, затрупани със слама , поне идиота със запалката щеше да е в инвалидна количка още. А тези, които осраха, опикаха и вмирисаха на риба и домати София , щяха да поработят доста към чистотата.

Има вариант за запазване на границата: да се мобилизират ветераните служили на границата набори 51,52,53 54 и да им дадат оръжия. За две седмици мигрантите ще заобикалят България през Гибралтар и Португалия.....

Как са го маскирали това зъблесто нещастно милиционерско недоразумение, какви пагони, каква осанка, какво изражение....! Пълен милиционерски ташак с тия "генералски" маскировки по цветановски! "Генералшата" росица я освободиха от гранична защото шапката й не беше по размер. Сега ще й намерят някакво топло местенце и така до пенсия! СМЯХ!

назначи бияча Златанов също веднага трябва да си подаде оставката!

След едно телефонно обаждане и споменаване на роднините му, са го отказали от поста.

Този човек беше идеален за гранична полиция.Ако беше останал,щеше да позволи на граничните полицаи да млатят яко черните подчовеци,и те повече нямаше да пъплят около българските граници.Като видях как млатеха протестиращите и се замисля с какъв финес щяха да млатят ония клети мигранти.А и тях само това ги оправя.Бой,робски труд и глад.

Да мре в лайна грозното и злобно герберастки куче!

достатъчно разум да се измъкне от разрухата която идва.

Ако сте слушали записа, щчхте да знаете че ПП-ДБ нямат кадри...

Те сами си го казват че незнаят кого ще слагат....

Браво, че все още има хора в тази страна, които сложиха пръст на това идиотско назначение.

Тони сладоледа

тоя незнае къде се намира в софия, те искат той да оварди границите на България! вече имаше един от сдс дето жена му го уреди в гранична за директор, та и генералски пагони му постави, ама той си знаеше, че охранява стадион. тъп по целата глава.

Преведено от езика на дипломацията "Партньорите в Шенген са отхвърлили този опорочен кадър в МВР, за който имат не данни, а доказателства за корупция", а тук уж готовите пак са изненадани. Кариерното развитие и постъпване на този "кадър" на МВР е ярък пример за проядената система. Още, докато беше патрулиращ полицай приемаше евтини "подаръци" и слугуваше на мутри, които малтретираха обикновените граждани. Е, "гениалните" схемаджии не са допускани на постове, които синхронизират със система за сигурност и правила, като Шенген. Толкова за "семейните" причини

Никой не иска на границата, да се бие с мигранти и да е охулван и оплюван. Това с протестите му дойде дюшеш.

от аерогарата си го знаехме като Тони Сладоледа!

Ооо, това малко човече, което спираше хората на магистралата да се приберат в София заради ковида.

БАХ къв си тЪ....к

Бойко пак е звъннал където трябва, пратили са едно анонимно писмо

Този беше шеф на биячите на децата под колоните на МС,защо още е в МВР....ужас.

Е голям шавар за новия министър. Когато беше побоя той май е бил в отпуск. А преди това стоеше на площада заедно с пждчинените си, а не седеше в кабинета си. Евала на тази мъжка постъпка.

Този ръководеше един гарнизон преторианци даже бяха научили команда формация Костенурка да правят със щитове.

Господин експерт Павел, моя обяснете каква е числеността на „преторианците“ от Вашия коментар, защото известното ни значение на думата гарнизон не ни позволява да вникнем в мисълта Ви. talkoven.onlinerechnik.com/duma/гарнизон гарнизо̀н Значение на думата гарнизон мн. гарнизони, (два) гарнизона, м. Войскови части, разположени за охрана или обучение в населено място. прил. гарнизонен, гарнизонна, гарнизонно, мн. гарнизонни. Гарнизонен хотел.

Добре организира побоищата на 2септември 2020.. Не сме забравили!!! Щом същите ,,кадри,, са най-подходящи... Ясно.. Че кво ли се е променило..

Това гнусно герберастко садистче пребиваше студентите зад колоните. Лично.

Истината е, че МВР има нужда от радикална реформа, която да отмени сътвореното от Бъчварова, да вдигне заплатите драстично за да стане привлекателно за кадърни хора, да махне пенсионерите в униформа, да смени по места началството феодали вкарали куца и стакато в ЮВР чрез закона за държ.служител и ред други.неща. НО НЕ ИМ СТИСКА и дели се пишат и коментират само глупости.

Оказва се, че в тази държава все още са останали мъжки момчета.

да става дипломат.

Демек смята, че за никакъв хуй не става.

Явно от посолството продължават да казват кой е удобен и кой - не!

ДГД ватке, цункай късопишкото и си легай

Прав е. Не знам какво не ти е ясно.

С тия май никой не иска да си има алъш-вериш ?

Този го е хванал срам от това направи на протестите срещу Тулупа и Каскета под колоните на МС когато заповядваше да се пребиват невинни хора. Олигофрените не могат един неопетнен да намерят който да си сере на името заради тях!!!

Боя в върху протестъри не винаги е лошо нещо...

А бе ти да не си Данчо полицая от Фейса?

Не ще да е шеф за един ден.... а с това "правителство" повече няма да изкара.....

Ще намерят друг, послушен, който не е компрометиран като този!

Що бе и там има хора за биене, шофьори, екскурзианти?

Този не беше ли бейби фейс, по времето на протестите срещу Бойко?

Бързо му натиснаха копчето.