Ердоган намекна, че Турция би се отказала от влизане в ЕС

Турският президент Реджеп Ердоган каза вчера, че Анкара може да преразгледа позицията си за присъединяването към Европейския съюз, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган намекна, че Турция би се отказала от влизане в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕС не е против турския нарад а против агресивната политика на правителството му и специално на Ердоган.

голям рев ще падне в ЕС.

Ердоган си владее медиите в Турция. Говори си глупостите, напук на измъченото население там. И това в по-голямата си част е проблем на турските граждани. Обаче ние не сме длъжни да му четем "словата"! Не бъдете проводници на заблудите му.

Лисицата казала, че гроздето е кисело...

Няма нищо лошо в изчистването на отношенията между ЕС и Турция. Мала Азия си е Азия. Западът няма работа там. Няма работа и в района на Кавказ, който географски също е в Азия, и където се намират Грузия, Армения и Азербайджан.

Хехе, на султанчето Европа му би шута и после му каза в прав текст да се измита с чалмата си, пък то решило гордо да се откаже да влиза!

с този театър! Европа не ги иска и ердоган не иска да е в Европа. Да престане да лае там и да си гледа султаната!

ХА-ХА-ХА ...И ТАМ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ - ПРЕД ВРАТАТА !!!!!!!!!

Мюслитата нямате работа в християнска Европа.

Схемата с многото скорости се реализира, а турците ще имат най- бавната- някакъв вид асоцииране без пълно членство, като това се компенсира от младото население и динамичната икономика. Ние май също приключихме- ни шенген ще има ни евро

Тирция паразитира върху европейския пазар Произвежда и продава много стоки които ако се произвеждаха в Европа предприятията щяха да бъдат глобени или затворени

Брюксел отдавна е взел решението, но не го е обявил официално, гръмко и категорично. А трябва. Османлиите нямат място в бяла, християнска Европа.

ес има нужда от нови лидери с нови виждания ,нови ценности .може би русия трябва да заеме мястото на великобритания ,за което е мечтал и дьо гол .

За какво ти е този еврогейски съюз,Ердогане?12 000 закона, закончета,правила и регулации.Членството стана като при мафията-влезеш ли,до живот,няма излизане.

500 ГОДИНИ БЯХТЕ В ДОМОВЕТЕ НИ!!!

Ми той, аверчето ти Камерън, ти го каза, бре! Къде 3000-та може и да видите ЕС...

Че каква Европа в МАла Азия го е намерила Ердоган? Столицата им и тя е там, както и 95% от територията им? Ердоган съвсем се е смахнал.

За какво им е на Турция да влизат в нещо, което утре може да го няма? Ние се чудим как да излезем след като ни вкараха без да ни питат, а Турция се натиска да влиза 50 г. - хич не им трябва!

Турция винаги се е натискала да влиза там, където не я искат. Анадолските сурвакари са пословични с това да влизат "там" където не им позволяват. Слушайте му абсурдните демагогии на тоя и си правете сметка каква му е целта! Един от неговите министри беше казал, че ЕС не е пълен без Турция. Демек, Турция иска да напълни ЕС....по възможност отзад!!!

То, да си в ЕС вече не е толкова на мода. Ей ги, UK-те излизат, а за влизане напират само сериозно изпадналите. Накратко, да тропаш по тия порти вече не влияе добре на имиджа. Друго си е да имаш само права за свободна търговия и безвизов режим с ЕС.

Турция се върна с векове назад с избора на това чучело. Не само, че няма да влезне в Европа, но и от Азия ще изостане

Браво Ердогане! Изгони всички европейски посолства от Турция Търси пазари в Русия Вкарай още войски в Сирия Започни война с Иран Бомбардирай Израел. Избий есички кюрди или ги изгони като арменци Вкарай вийски в България Поискай от Гърция островите Излез от НАТО

"Асад не е начинът за бъдещо решение в Сирия - заяви Ердоган. - Сирия би трябвало да бъде освободена от Асад, за да може да се появи решение." Каква аналогия! Съвсем същото може да се каже и за Ердоган: "Ердоган не е начинът за бъдещо решение за влизане на Турция в Европа. Турция би трябвало да бъде освободена от Ердоган, за да може да се появи решение."

...Ердоган намекна, че Турция би се отказала от влизане в ЕС... -- турция не бива да се отказва от окупиране на европата и от пълното ликвидиране на този бардак!

защо са тези мечти. Тогава няма да ти се налага да стоиш наведен със свалени гащи на магистралата и да чакаш някой загорял турски шофьор да те ощастливи с рязания, а направо ще можеш на тълпи да си ги каниш у вас. Педалските ти надеждите ти са напразни.

Много в България знаят турски, а този да научи малко български и тогава: "Срещу ръжен не се рита" или пък турското "на сила хубост не става"! Бако, ти няма да решаваш дали ще те пусна у нас. Спри с турските заплахи ставаш смешен.

Ха дано. Турция разбира от европейска цивилизация колкото свиня от кладенчова вода.

хаха, дон мустак пак започна да ръси простотии!

Султане Ердогане не ви трябва ЕС.Защото сега ти колиш ти бесиш в страната си ти си властника и страната ти има суверенитет.Влезете ли в ЕС това ще го прави ЦК на ЕК и ЕС и ти ще останеш без власт страната ти ще загуби изцало суверенитета си.А теб така ти се властва та недей !!!

Смех! Такава Турция не ни трябва в ЕС. Турция на един диктатор и ислямист. Не мерси, много здраве на забрадките и шалварите, Ердо.

Надява се, че като се махне Асад лесно ще присвои сирийски земи!

глей ся. запада мож да търпи и дутерте в Сириа, но на е РУСКИ бази там. Когато казват/ не може да има решение със асад се разбира: НЕ МОЖЕ ДА ИМА РУСКИ БАЗИ В СИРИЯ. ДОТОГАВА ШЕ ВОДЪТ ВОЙНАТА.А ко ще и тръмп да стане президент на сириа.

и да го натвърдва все същият резултат, Eвропа през крив макарон!

С такъв лидер никой няма да вземе Турция в ЕС

Без Ердоган също няма да я приемат. Никой не забравя историята и турските зверства. Грешката е че не им отказаха в началото.

Тъй както Ал Асад е са Сирия не е ли и Ердуганчу за Турция? Лика прилика кат две капки удъ.

Ердоганя,това да не ти е централната гара?

След 1000000 и 52 години пак да сте си там!!!! Да ти се мочам на мустакатото малоумие!!!