Коментари - Бюджетната комисия одобри покупката на още осем самолета Ф-16 на разсрочено плащане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Онази малоумна патка Катя Захариева сутринта се изказа, че не можело да се говори, че народът не искал определени неща, защото народът ги бил избрал да му изразяват мнението и те го правели. Ама ей, патко, на целия народ е ясно как ставате депутати, нима някой нормален, без подкрепа от разни служби и външни фактори може да влезе там, а вас като ви бутат навсякъде е много ясно чии интереси представлявате, със сигурност не и на народа

Пълни че.джии ! За толкова пари можеше да се санират сградите в половината страна, което да намали зависимостта ни от горива и да разкрие добре платени работни места. Това е само един вариант за правилно използване на парите, сигурно има десетки такива, но гласуваното не е от тях.

Румен Гечев пак се иза..изказа. Ми то много лесно бе, като доматите от пазара!

Проклети да сте предатели гадни. Бог да ви накаже.

Предатели. Боклуци.

щом и Гювечев е в тази група считайте, че всяко решение взето с негово участие се превръща в катастрофа. Той е на боксус и само носи нещастие. Същият боклук е синът му. Предават си властта от баща на син като в монархиите. А, всъщност Социалистът Румен Гечев трябваше вече да е лежал в затвора за икономическата катастрофа, която лично създаде през 97 година. Ето, такива отрепки управляват България.

БРАВО! ЗАЩО ОБАЧЕ ВСИЧКО В БЪЛГАРИЯ СТАВА С “КЛИЗМА”? България да купи и F-16 на старо и да се учи да ги поддържа и прави оръжия за тях, докато чака. В света има повече от 4,000 такива самолета. И да прави дронове също. Изобщо не е толкова сложно. Има всякакви части. Украинците са направили свой дрон-камикадзе. България може да го произвежда на своя територия.

Бандата на кратунковците е завладяла българската политика,само ланс линк тайния агент и мата космата може да спасят положението

Защото казах във фейсбук че йордан цонев е долен боклук съм блокиран е това а ко не е цензура

Разбира се, че не е цензура! Това е борба с разпространението на секретни сведения.

Мамка ви копелета прокажени. За какво ви избираме, а не ви ..... Боклуци та не сте изпикани на трънка....

още не са дошли първите дето платихме и купуваме чертежите на новите?Е ТАКА СЕ ХАРЧАТ НАРОДНИ ПАРИ.

Споко, Ей къде е 2050 година! Ще дойдат скоро. Само имай търпение

Ако дойдат за Украйна се даряват

На тях САЩ им дарява! Не бива да се правят, Компромиси с отбраната на България!

супер! поредните невидими самолети, които няма да видим. пък и за какво са ни, скоро ще сме пак турски вилает, сега сме само американски нужник. то българи вече няма и няма какво да се пази.

Давааай! Още милиарди за хартиени самолетчета. Ама тези уроди не ги бърка. Пълнят гуши яко. Да му мислят онези, които работят.

Тоталното разрушаване на държавата продължава с пълна сила ,нов дълг за нови чертежи и даването на оръжие за включване в чужда война ,а като за капак и унищожаването на Лева.Заспалото население ще се събуди чак когато са о качили на влака на ужасите

Национални предатели има в тая държава! Няма да ни бъде.

Тези са за съд!!! Пред очите ни най нагло показват, че обслужват чужди интереси и се облагодетелстват за сметка на българските граждани! Пари за несъществуващи самолети има, но за социални нужди няма!!!!

Това е ТОТАЛНО бягане от отговорност. Бюджетна комисия в нещо, което не може да се нарече НС - не могат да създадат легитимно правителство - временно са там и е ясно че ще си ходят и няма за какво да ги търсят. Правителството е служебно и с временни функции. Действията на упралвяващите в тази държава в момента са изцяло помазани. Няма парламент, няма правителство и явно няма и президент. Мароинетки на конци - язък ни за хилядолетната история.

Пародиски на демокрацията - "Защо нищо до сега не се прави за армията - 30 години, защо нямаме модерно оръжие?" и "Защо ще се въоръжаваме и превъоръжаваме с толкова скъпа техника?". Най-накрая уточнете какво искате - армия или имитация на армия, модерно въоръжение или съветски експонати?! Или пък само трябва да се троли, само да не се модернизира БА. Но вече този процес започна!

Щеше да е започнал, ако F16 бяха дошли! За сега е само харч и обещания за светло бъдеще! Има война, а България няма оръжие. Грабвайте прашките 2050 година ще разберем, ако доживеем

То това е според заглавието, ако е "няма да се купува нова военна техника" се започва обратното на това тук. Народопсихологията е такава

Нека реве рубладжийската, подчовешка измет! Мед ми капе на душата!

то но американските нужници само "мед" им капе на душата

Бая си се объркал, ебана, подчовешка измет!

Удивително! Това НС в следващото си заседание може да обяви България за общежитие на обслужващия персонал на Краваристан. Хем им изпълняваме всичките прищявки, хем им даваме и парите си. Или по скоро ние тук сме като баба и дядо, които обгрижват внучето си - негро, че и наркоманче, а то ги върти на пръста си, разиграва ги за свой кеф и ги скубе за пари.

Това НС определено ще влезе в аналите на историята като най-антибългарското.

С 2/3 мнозинство на директно подчинение на едно чуждо посолство...това е последният парламент в България. После ще има само регенти и ситуация Хаити

Пак ще ги дават на чертежи ...

И отново, понеже много пипате постовете: Дираджии, нещо ви е налегнала цензурата. Що така, бе мърши продажни? СВОБОДА НА СЛОВОТО, ОТРЕПКИ ДОЛНИ! А сега ето ви пак неудобния пост: Днес, депутатите, без да разгледат никакви български интереси, ударно за ден обслужиха всички американски. Не знам какво да кажа. Срамувам се.

ОРЪЖИЯ за УКРАЙНА и АМЕРИКАНСКИ ИЗТРЕБИТЕЛИ. ТОП проблеми на България! ... ДАНО се ИЗТРЕБЯТ до последния!

У наше село се събрахме и решихме и ние сами да пазим въдушното пространство над селото. Имаме ги парите, може ли депутатите да кажат каква е цената на един самолет, защото нашия Ф16 ще бъде частен? А и още нещо ще платим 100% авансово, защото мислиме да поканим треньори американци да обучат Гошо Тракториста и бай Пешо, който му поддържа трактора, да може да му поддържа самолета, както досега му ремонтираше Беларус-а, защото само той го познаваше най-добре , ама вече няма разервни части и май трактора ще отиде в завод Стомана за претопяване. А Гошето требва да хвърчи със самолета, както досега хвърчеше с трактора!

Юруш на самолетите! Да купим още 8, 16, 32..1000. Всичко Мара втасала, само бойни самолети и липсват. Ако турците, руснаците или който и да е ни нападне, ще ни прегази за 15 мин., със или без самолети.

5 МИНУТИ НЕ ПО-ВЕЧЕ!

руските боклуци няман място във българските ВВС само Ф 16 не пада като руските боклуци. ВВС на Индия от 1971 година насам е загубила 482 изтребителя „МиГ” съветско и руско производство. Това е разказал военният министър на Индия Аракапарамбил Куриан Ентъни ..При инцидентите са загинали 171 пилоти (35%), един член на екипажа, осем военнослужещи и 39 мирни жители. Според Ентъни причини за катастрофите са от технически неизправности. Тяхното бракува през 2014 година.Индия замени част от тези изтребители с френски Rafale. компанията Dassault победи в индийския търг за доставка на 126 самолета на стойност 10-12 милиарда долара.

На нашите партийки явно са им напомнили кой са им партньорите. Западът явно затяга яко редиците щом и в нашата пропаднала държавица се виждат следи от единство. Джуджи ще яде бахура

тотални

Само Възраждане може да ви спаси. Или един по един ще ви избият или изгонят, защото сега чистят територията. Затова крадат като за последно. Неслучайно парламента, президентството,НОИ НАП, съдебната система , прокуратурата са записани в търговския регистър на САЩ . Има го черно на бяло. Защо ще записват важно институции от България в търговския регистър на САЩ ?????

Посочи източник на информацията.

не разбирам драмата - 80% го искат. Останалите се евакуират и проблемът е решен.

Костя копейкин от възраждане, Себе си не може да спаси, Та България ще спасява!

Докато прибират мангизите ни в джобовете си за дупедатстване и комисии гледат и как да ръснат още от джоба ни на менторите си... Толкова измекярска работа за толкова кратко време отдавна не бяха правили дупедаите.Явно гледат по бързо да свършат поръчките на менторите си, че не се знае до кога ще да е търпението на българите..

Що поне не представят нещата по друг начин. Например съвместно производство на космически самолети. Но нали те са тъпи и ние сме тъпи! Обаче те властимащите ще се облажат а ние ще духаме каквото е останало !

Айде 3 милиарда дадохте за руска тръба дето нищо не излиза от нея за нас ! Тогава не ви излизаше от джобовете и не бяхте американска колония ! Няма как няма друг вариант за самолети Русия официялно ни определи за враг а и отделно не и останаха самолети то такова размазване и пушене там че близките 100 години няма да видите летящ руснак освен с танк !

Бангладеш строи АЕЦ с два реактора по 1000 мегавата за 2 милиарда долара. Ние дадохме 1,5 милиарда долара и ще дадем още 2 милиарда долара с ддс и лихви за хартия. Това е Промяната.

Кения не е дала и 5 долара/ 320 рубли за АЕЦ. Там всичко отива за народа.

Аре още 8 картинки си купихме... А кога точно ще започнем да ги изплащаме - преди или след като дойдат?

Нека 200-300 души се откажат тази Коледа от почивка във Велинград или Банско и ще има пари за 16-те машини. Да бъдем солидарни! Само с хляб се не живей!

Да не обърка Велинград с Лас Вегас?

но с "бърз кредит "

Нормално - първо се отхвърлят задачите които е поставил шефът, а за народа... каквото остане. Вижте им приоритетите.

това си мислех. По приоритетите ще ги познаете. Правителство няма, те бързат харчовете да гласуват. Сещайте се кой ги управлява.

Егати американската колония сме. Плащане за други самолети трябва да е само след доставката на първите 8 платени от тиквата авансово преди 3 години без срок за доставка от САЩ . Напрактика американците ни обезоръжиха и ни взеха парите. Сега могат ондианците да пратят да ни превземат - те поне имат лъкове.САЩ ни ползва само като пазар на оръжието си и не произвежда в България американска техника с нас, както руснаците правеха по времето на СИВ. Превръщаме се в роби и платци само.

Излиза, че боко- проклетата дърта корумпирана свиня от Банкя или е прахосал, или откраднал милиардите , щом до сега американските ни партньори не са ни доставили никакви самолети!

Ужас. Платихме 2 милиарда, самолета е на чертежната дъска. Цялата сума наведнъж. Сега още толкова. А, бе ненормалници, така ли се прави. В цял свят първо плащаш аванс 50% котнтрагента да си купи материали и другите 50% след като ти достави стоката и всичко обвързано с точни параметри на сделката. Американците въртят нашите пари и макар и малко но богатеят, а ние лапаме мухите. То бива бива некадърни политици, но нашите са уникум в света. Жалко за България и изстрадалия и народ. Тръбят наляво и дясно, че не сме отделяли 2% от БВП за армията, а Борисов изръси 2 милиарда от 100 милиарда ВБП на България за една глупост, недалновидност и простотия. Защо ни трябват точно американски самолети, защото чичко Сам ни заповядва, а не ние да решаваме, е те това е ужаса. НАТО, време е да се разтури и ритник на САЩ да си стоят В С. Америка.

Това удоволствие ще ни струва по 430 лв. на човек (вкл. и бебетата) За моето семейство = 1700 лв. Сбогом почивка.

4 посещения в Метро и 5 в ресторант, чак пък толкова...

Тая година няма Гърция и без тва са мръсни капиталисти в Крим с фамилията хем евтино хем ще оставиш 1700 на братушките да не сърдят може и жена си да оставиш там или по добре да я заместиш

Бих ги дал, ама Кирчо и Кокорчо ми ги взеха и ги дадоха на Байдънчо, а аз само гледам и подсмърчам. :(

Американското посолство си инсталира някакви изроди, които си им правят поръчки за милиарди? Нищо че в Бантустана няма завършена магистрали, нито нормален жп транспорт, нито здравеопазване, нито образование?

Предлагам направо да заминават за Украйна. Каквото сме платили, платили. Ако дойдат, ремонти, поддръжка, бензин, застраховки. Нека Украйна си бере гайлето. Ха ха ха ха

Какъв кошмарен ден за безумците от “Въzраждане” и подкрепящите ги руzки идиоти ! Слава на Украйна!

Какво общо има Украйна - не купуваме Ф16 за тях?!? Прост трол. Защо не ви заменят с ботове и да ви изгонят?!?

Вдигайте ръчичка, овце! Нали така са ви наредили господарите ви отвъд океана? Дано и вие гниете в ада.

Ако у дома си, същите членове, са поръчали нещо, платили са го и години не им го доставят, дали пак биха поръчали от същото?

"ДА ГО ДУАТ БЕДНИТЕ "

На гол корем,чифте пищови !

...ама на снимка!

Днес е неприятен ден за троловете на кремълските джуджета в България. С огромно мнозинство НС гласува за военна помощ за Украйна, малко по-късно се разбраха за покупката на още 8 супер модерни самолета за българската армия. "Петата колона" да не е нещо в отпуска? Или е пред разпускане?