Бял паун в зоопарка в Стара Загора почина, нахранен от посетители със зрънчо

Не хранете и не дразнете животните, апелира заместник-кметицата Милена Желева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-прости селяндури населяват България - това е истината!

Представете си, колко е здравословен този ЗРЪЧНО. Палмова мазнина, ГМО нишесте , сол...

явно в тази клоака простите плиткоумни изтребват всичко наред! Що за дебил би дал храна на животно в зоопарк? Изобщо мислите си тези полирани мозъци? Нищо не трябва да се прави за да се унищожи една страна! Трябва само да се съсипе образованието ѝ! Ей го резултата! ДЕБИЛНО НАСЕЛЕНИЕ! Заслужава си съдбата!

Прости селяни сър.

Ей за това нямаме хубави неща в тая държава! Ганьо е прост на много нива - от Парламента, та чак до най-долното село! Ганьо не признава правила, нарушавали му свободата. А свободата е важна за Ганя, защото я използва предимно да руши и убива! С Ганьо не може да се живее нормално!

Диагнозата е селяндур. Селянин е географско понятие... Апропо, най-много селяндури на глава от населението има в София!

Селата празни! Софиянци в повече.

1:1 с картофките на макдоналдс.

Просто и ясно - условията трябва да са дуракоустойчиви. Да бяха направили оградата стъклена и висока, физически няма как да му дадеш каквото и да било. Ама като се обърнала колата, сега ще обвиняваме хората, че не четат табелите.

Маската и при пауна до няколко месеца...

Ядосвам се, когато видя тъпака да крещи, вика и не спазва никакви правила. Пълно е с такива, не само в зоопарка, те са навсякъде.

Представете си вие какво ядете

Веднага ми изниква въпроса: Какво слагат в тоя Зрънчо?

Но пък градината си направи медийна реклама от смъртта на нещастната птица ... А дали към зрънчото като стръв не е било добавено "нещо" по-съществено?

По-прост от българския народ е само афганистанския

Като толкова искате да се погрижите за животните, дарете пари на зоопарка. И не се притеснявайте, че ще се усвоят неправилно - самите служители са заинтересовани интересът към животните да не стихва, а самите питомци да изкарат колкото се може по-дълго, защото подмяната им струва много повече от някой усвоен в джоба лев.

Точно така е на плажа в Равда 8 учителки дошли да почиват заедно с директора изнесли един касетофон и пеят и танцуват и пречат на нормално почиващите да слушат вълните и при боя и да се насладят на плажа си Ето това е българското образование те учителките по-прости от учениците а ние очакваме от тях възпитание на бъдещото поколение

Айде бе. Как пък го измислиха, че е починал от зрънчото. Как го доказаха ? Тези пауни да не живеят в някаква стерилна среда. Кълват всичко което видят

Това е най-комичната новина за днес. Сигурно ГРУ и миньоните са го отровили със Зръчно.

Бе то малко акъл се иска да сложиш една табела "НЕ ХРАНЕТЕ ЖИВОТНИТЕ!" сега след дъжд качулка ...

Ганьо само от кочини и шопари разбира.

ама дали има гражданЯ да ги чете. Друго си е га ти дойде изотвътре, одма да нарониш на 'айванчето, че нещо поолабено ти се привидело

Е те като па сложат... и они като почнат да четат и спазват...

Дрън дрън

е ти на Равда какво очакваш, само шумолене на малдивски бриз ли?

Табелки има, и там и в софийския зоопарк, но никой не ги спазва. Камери и глоби по 200-500лв и другия път пак да ги нахранят

охранителни камери- солена глоба - лесно, ефективно и възпитаващо!

В наши дни селянин = селяндур. Едва ли ще отречеш, че над 90% от селяните са селяндури.

Почерпете с малко зрънчо Джо Байдън и Зеленски, ве!

На село ако искаш да убиеш на някой кокошките им слагаш червен пипер в храната или ги пръскаш с чеервен пипер и накокошинват перушината....

Табелки , мабелки, ама гражданите от село знаят най-добре как се гледат добичета, не може някаква табелка , хеле гражданин без село да им оспорва компетенциите. На една такава гражданка , сглупих да ѝ направих забележка да не позволява на детето си да тъпче изложените в клетка добичета, то милото щастливо цвърчеше точно пред забранителната табелка. (отново бяха пауни ,и оотново детето ги тъпчеше точно със зрънчо). Тя като скочи тази стрина, като отвори една уста, то не бяха клевети, пустосвания, епитети. Накрая заяви крещейки истерично "кво искаш ма, пауните са си кокошки, кокошките сичко ядат!"

Те ГОВЕДАТА си мислят, че животното е свикнало да яде боклуци от веригите на прИмоция.

Точно от Зрънчо освен да му глътне играчката не виждам как може да умре по друг начин

зам. кметът, ако имаше малко ум в главата и желание да направи нещо, нямаше да приказва глупости. Зам. кмете, толкова ли сте тъпи, че тоя зоопарк не може да изкарва допълнително пари от продажбата на храна за животните ?!? толкова ли е сложно на входа на зоопарка да се продава на хората, храна за животните в зоопарка ?!? Да не говорим, още колко много неща могата да се нарпавят за да има повече приходи тоя зоопарк! НЕКАДЪРНИЦИ!

В един курорт в Мексико имаше доста езерца с либи кои.Почиващите се наслаждаваха на рибките.Имаше оставена храна в случай,че някой искаше да ги нахрани,но имаше и обръщение от самите рибки защо не е желателно да ги храниш.Написано в шеговита форма,като бяха описали какво ще се получи от прекомерното хранене.Дори в шегата беше включена и диета,та да не напълнеят.Почти никой не се осмеляваше да ги храни.Та,има решения и хората са взели мерки.Ако не устоиш на желанието да ги нахраниш,поне да е с храна,която те са одобрили.

Толкова ли е сложно да сложите камери към оградите на животните и едни хубави табели с големи букви, на които да пише - "Не хранете животните, те се хранят със съобразена за техните нужди храна и храната извън тази категория е опасна за тяхното здраве! За хранене на животни с неспецифична храна ГЛОБАТА Е 200 ЛЕВА!" написано на български инна английски език!!! Да видите българопитека(какти и всеки пишман турист) как ще се откаже да ги храни!

Виж какво, твоят коментар е абсолютно несериозен. По твоята логика, как си представяш ако това, което предлагаш, се случи, и както прочете от статията - хиляди посетители минават в зоопарка, и ако вземат въпросната храна да купуват и да хранят животните, като за времето на посещение на зоопарка, изчислено сумарно например за 6 часа(за посещението от всички тия посетители), и ако ги хранят непрекъснато за това време, знаеш ли какво става с животните след определено време - застрашава се здравето им поради прекомерно хранене, затлъстяване и омазнен черен дроб, поради естеството, че те не живеят в естествена среда и се хранят изкуствено от тях и в прекомерни количества, а не балансирано както е в дивата природа и съобразено с техните физически функции и с тяхната специфична храна, а не -хляб, боклуци, солети, и такива глупости които в дивата природа няма!!! Затова във всички зоопаркове си има РЕЖИМ НА ХРАНЕНЕ, С ТЯХНА СПЕЦИФИЧНА И ОТГОВАРЯЩА НА НУЖДИТЕ ИМ ХРАНА И САМО В ОПРЕДЕЛЕНИ ЧАСОВЕ МОЖЕ ДА СЕ ХРАНЯТ, ЗА ДА ИМАТ ДОБРО ОБЩО СЪСТОЯНИЕ В ЗАВИСИМОСТ ОТ САМИЯ ВИД ЖИВОТНИ. ТОВА НЕ СА ДОМАШНИ ЖИВОТНИ. А за храненето от посетители със специална храна, това струва определени ресурси и може да се прилага само на определени животински видове. Затова, не пиши глупости, ако не си запознат!

Къде се е чуло и видяло ДИВ ПАУН И ПРИМЕРНО АКО Е В ДИВАТА ПРИРОДА ДА ЯДЕ ЗРЪНЧО, КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ ПРЕГЛЪЩАНЕТО НА ТАКОВА НЕЩО Е ТРУДНО И ЛЕПНЕ ПО ГЪРЛОТО, КАКВО ОСТАВА И ЗА ОСОБЕНОСТТА НА ВОДЕНИЧКАТА НА САМИЯ ПАУН(ПТИЦИТЕ НЯМАТ ПО СМИСЪЛА СТОМАХ А ВОДЕНИЧКИ)!!??

Зрънчо. За животните. Много мизерно и просто племе. Срам ме е, срам ме е че съм част от това ужасно сборище. Господи, махни прекрасните животни от тази територия. Стига толкова мъка.

Още едно доказателство, че българите са малък, но изключително прост народ!

Утре убиваш по пътищата. От детството се почва;)

Този, който е изсипал пакета junk food в клетката на паунда е изключително тъпо и лишено от интелект същество. Всъщност, нагледен пример колко е тъпотията и липса на интелект на българчето!

Табели има почти навсякъде! Българите са прости и на това учат и децата си! Лично направих забележка на един тъпанар, който дразнеше мечетата с пластмасова бутилка по мрежата и ми отговори "е какво толкова" и си продължи. Аз съм жена с малко дете, да се сбия ли с него, какво мога да направя? В България НЕ ТРЯБВА да има зоологически градини. Не могат да се стопанисват добре и не могат да се опазят животните от тъпанари!

много тъжно. :(

Простотивта убива.

Уффф...как можа да изпростее тоз народ толкова много! Голяма простотия и най-лошото,че няма лек. Масово прости и неграмотни родители,които отглеждат и "възпитават" същото...дебили. Ай сега му цапни една хубава глоба да видим кратуната дали ще разбере.

Слагат се камери и 1 охранител да ги следи постоянно, още на изхода ще сгащят нарушителите и от всеки като дръпнат по хилядарка... Ще се научат да спазват правилата