17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма държава, няма народ, няма държавник, няма политик и затова полицията и всички органи за сигурност ни са формални. В нормалните държави при неподчинение на силите на реда се използва оръжие. Какво правим ние : - караме служителите да отиват с голи ръце срещу престъпниците или пък да им се молят. Трагедия! КОГАТО СЛУЖИТЕЛЯ НА РЕДА ИЗПОЛЗВА ЗАКОННИТЕ СИ ПРАВОМОЩИЯ ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ГО ЗАЩИТИ, А НЕ ДА ГО СЪДИ...

Сутринта гледах полицаите по телевизията. Да ме извиняват,но те и за охрана на плод зеленчук не стават. На гърба им пише "охранителна полиция". Какво и как охраняват? Те себе си не могат да опазят.

Ако беше в щатите, щяха да го заведат направо в моргата. Още повече, че най-вероятно е бил тъмнокож.

Всеки ден по 1-2 полицаи биват бити, газени, гонени ....и това ми било сили на реда.По неподготвени и страхливи полицаи не вярвам да има...триме въоръжени полицаи с палки обикновени и шокови, пистолети и не могат да озъптят един откачен мангал.Преди дни две-три полицейски коли не могат да спрят един надрусан мангал ,който прегази смъртно полицай.И ние очакваме да ни пазят и се справят с престъпността.Може би, ама надали!!

Защото престъпниците имат повече права от полицаите. А е приложил полицаят закона, а е отишъл на мястото, където трябва да са престъпниците. Най-малкото следват проверки и процедури, които му стопяват нервите. Държавата не защитава органите на реда и затова ред НЯМА!

Бойковизма ни докара до тук!Мутренска държава и следователно мутренски джендъри изработени от некачествен материал в нетрезво състояние от родител в напреднала възраст! След някоя и друга година в БГ-то ще останат само наркоманчетата!

Добрият ром....

Сега полицаите ще бъдат наградени за особени заслуги и пенсионирани по рано!!! Смешници!!!

Отиди ти да го задържиш бе смешко

Ми то си има помощни средства за задържане на буйстващи.

Смятай за какво си говорим.Тоя ако му беше щукнало вместо да чупи стъкла и да скача в движение да подпука пътниците в автобуса?Къде ще бягат?Кочината май почва полека да се превръща в лудница.

Тоя бил влюбен в Путин

Или ИД но пофпука и нас, нещо по техния сценарии и в София онзи ден и сега

В САЩ тоя нямаше да е жив, директно щяха да Го отстрелят ченгетата

ЗАЩО НЕ Е ЗАСТРЕЛЯН-ПРИ САМООТБРАНА

Защото сме в Еврогейския съюз, и тук полицаите за това щяха да ги съдят! Те много добре знаят кокво правят.

В края на краищата няколко повърхностни рани някой и друг ден болнични отколкото безкрайно писане на обеснения,еврогейски проблеми ,евентуално задържане,съд,крясъци пред съда на тумби мангали насъсквани от продажни журналисти и еврогейове, обещетения на многобройни чевета още не родени така да се каже родна картина на гавра с българите като етнос и държава...

В психиятрията знаят какви инжекции да бият за такива случаи. После тоя ще стане изключително тихичък и послушен.

Тъмнозелен младеж.

Предполагам- пико, "сливенския кашкавал " му викат,силен наркотик,стимулант от рода на амфетамините...

3-ма полицаи оцеляха по време на служба .

...по време на следствения експеримент пострадали още трима полицая...

25-годишен младеж... у Сливен.... кви са тия "младежи" у сливенско

Дрогирани цигани.

кристал мет. най-вероятно е бил и с биричка в ръка.... кой в автобуса е овладял положението, докато злощастните тюфлеци са се дотътрили с патрулката до психясалия гринго? този е героят. за недокланите слуги на мафията в униформи и собствения им избор, може да му пука само, на идиот.

Тоя сигурно е бил някой русофил - те са всичките такива откачаняци наркомани

При 350 хил руснаци в кочината има един англичанин и един австралиец в затвора за убиство. Я сега ни разкажи по подробно за дрогираните руснаци!

изглежда е дошло време мвр да помисли да назначи по два бодигарда на всеки полицай! иначе престъпниците ще ги привършат!

по-целесъобразно и евтно е, да се изпедалят полицаите и да се профилират с мазонаклонности. две-три боцкания в буквален или преносен смисъл, не трябва да им пречат на хар

ктерите. така или иначе, те самите и днес, вече усещат накъде отиват нещата...

Кой го знае с какво се е назобил и се чуди в коя галактика се намира....

нашите милиционери ща бъдат унижавани и без право на действие, дори при явна заплаха? Циганите ги бият, късат им пагоните, трошат колите, безчинстват... И милиционерът не смее да счупи кратуната на налитащия мангал с палка дори!!! В Америка при такава ситуация го гръмват и толкоз!!! А у нас - докога лигавене с бандитите???

Вижте клипчета в ютуба. Във щатите щеше да е прострелян на мига тоя.

Всички имат "човешки" права с изключение на нормалните и изпълняващите задълженията си - това е резултатът.

Абе ден не минава вече , без някой псевдо милиционер да е ял бой , браво само така , за пример сте станали

.....норвежец с българско гражданство и живее в Сливен, там има голяма колония от норвежци дошли в България заради социалната политика.....

туй нашто момче, не мойте го харестува, щот правата на човека, ей!!

Само меки китки в това МВР. Ами ако беше терорист, пак ли щяха само да го увещават да се държи прилино.

да охраняват гей-парадите? Нали трябва да са колеги все пак?

пак дрога...до кога? до новия случай ли..

Наш`те полицаи ги бият като мачета у дирек,кой къде ги хване, а те само пушат протестирайки за по-големи заплати. Как да се оправят редовите граждани,които им плащат въпросните заплати!?!

Бъркаш малко .. много са ербаб да бият беззащитни и жени.

Вчера прегазиха един, днеска нарязали трима, боя вече не се брои.... Полицаите почнаха да берат плодовете на "толерантността" си към бандити, джигити, цигани...

25-годишен мъж от Сливен на който не му пишат името. Да се опитаме ли да познаем от три пъти от коя малцинствена група е?

Швед! Или норвежец.

таман да го ударят на разврат...