17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Време беше, но защо цената на премахването на една клетка е 1800 лв и има ли обществена поръчка за изпълнителя?

Направо с колите вътре ги бутайте.

Браво! Хайде да идват и в Стрелбище да ги разбутат!

Да, навярно мястото на тези гаражи не е там.А какви условия създадоха за паркиране и създаване на ЗАКОННИ гаражи ?

Това безспорно е нормално и за добро, ама ............ тоя Бахов е голям идиот, подобно на повечето журналисти, ама този чупи тъпомера с напъните си.

Да дойдат и е Люлин 9... клетки на наглеци колкото искаш.

"незаконните" гаражи и след малко време там вероятно ще цъфне "законен" строеж - я небостъргач, я кооперацийка.

По телевизията в рамките на три минути и половина сринаха една гаражна клетка. Оставаше само да се почисти. 1800 лв е страшно висока цена за толкова работа.

1800 лв. е евтино. Това си е доста работа.

ЩОТО КОПТОРИТЕ НА ФАКУЛТЕТА НЕ СМЕЯТ ДА ПИПНАТ ! ПРЪДЛЯРИ !!!

В София има 7000-8000 незаконни гаражни клетки.ВСИЧКИ трябва да бъдат премахнати!Представяте ли си в друга Европейска столица/Виена,Варшава,Рим,Прага,Берлин ит.н./всеки да си сложи пред блока гаражна клетка?Само в кочината РБ,командвана от комунисти и съдебна с-ма от милиционери-комунисти е възможно!

БРАВО! БРАВО БРАВО! Не вярвах, че това ще се случи в моя живот! Да махнт и тези около бл.201, Там даже има запушена улица от незаконни гаражи!

Обясни, моля, в какво се състои тази "доста работа", която я свършиха за 3 минути, докато течеше живото включване в сутрешния блок.

софия е най-гнусният и гаден град за живеене: мръсен въздух, кал, мръсотия, грозни панели, дупки по улиците, изпочупени плочи и кучешки лайна по тротоарите, пренаселеност и престъпност. прабаба ми е разказвала за спокойствието, чистотата и за еднофамилните къщи с дворове на столичани по царско време, когато още не ги е имало панелните гета.

Поздравления за смелостта. Тръгвайте из цяла София.

А в Младост 3 и Младост4 кога???

Цялата Мара втасала, сетили се гаражите да бутат. Сега ще се задръстят още повече паркоместата, като отнемат правото на паркиране на живущите в района. Имаше някъв ред поне с тях , сега ще е хаос.

На мястото на 5 гаражни клетки, ще паркират 8-9 коли. Отделно,че има и тарикати с по 2-3 гаражни клетки и ги дават под наем!

Г-н кмете кога ще премахнете гетото на бул. К. Величков?

Само за сведение. Притежаването на автомобила се съпътства и с разходи по него. Едно от тях е паркирането. Не може сульо и пульо да си купува автомобила, а общината да му мисли къде да паркира. Толкова е просто... временно паркиране за няколко дни е ОК, за повече плащане. Съвременните сгради имат подземни паркинги, и е абсолютно недопустимо живущ да си паркира пред сградата. Имаш кола имаш задълженията да се грижиш за нощувка на правилно место.

Да се махнат всички гаражи,да се построят блокове,и цялата селения да дойде в София.

А колко блока ще се построят

Ми свЪрши я ти за по малко като можеш. Що не кандидатства да я свършиш за 100 лв., кото можеш да я свършиш за 3 минути ?

циганската кметица с овчия поглед унищожава и разрушава само имущество на българи, в циганските махали не пипа или им подарява с парите на народа. Пак си я избрахте хак да ви е

Докато кмета в "Красна поляна " се мота , кметицата на Подуяне разкара незаконите гаражи преди 3 години . Сега има парко места колкото искаш!

Хаха, я потърси нещо за изпълнителите. Нека ти помогна малко. Потърси Софинвест, виж скандалите с депото във Враждебна. Потърси Камен Спасов и Мирикал. Абе, въобще виж тримата изпълнители, колко обществени поръчки получават и дали има скандали свързани с тях.

пидироска работа! като махнат гаражите ще освободят място за зелени площи :)

Ваклин груп за колкото плати на главния архитект Здравко :)

Стига трошляци! Да живеят зелените площи! То децата няма къде да играят, ама на българина-просточунгел все Мерцедес му е в главата! Типичната бай Ганьовщина-не си плащал две години парното, ама си плеснал стогодишния премиум-таралясник в средата на детската площадка!То си е казано-Прост народ, слаба държава...

Кой трябва да ми ги създава? Когато си купувах новият апартамент предвидливо си купих подземен гараж. В стария също имах и то законен. Не може да се иска от общината да се оправя с частните нужди. Да бутат щом е незаконен.

още един с незаконен гараж. Вкъщи моето подземно прако място си е законно. На работа ползвам служебен паркинг, но принципно съм с градски транспорт. Не преча на никого. Научи се да спазваш законите и не извъртай нещата.

От тези с незаконните гаражи по-големи цигани няма! Присвоили общинска собственост и се изживяват, като собственици.

ужас някои дори ползвали гаражите за склад