Бургазлия преби с юмруци съпругата си и баща й

Преди година 45-годишният мъж пак е бил арестуван за домашно насилие, но не е била издадена заповед за защита

Обратно в новината

Коментари - Бургазлия преби с юмруци съпругата си и баща й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бургъзлия, какво да го правиш...

Тази жена защо не се е развела с насилника? Явно имат непоносимост един към друг.

Мирише ми на Истанбулска конвенция.

със същия патос да пишат и да говорят за двете убийства - едното в Цалапица и другото в Гоце Делчев. Нека ГДНП да каже колко убийства са извършени от началото на годината и колко са осъдените за тях извършители. Домашно насилие винаги е имало по нашите земи, винаги. На жената в къщи се е гледало като на слугиня. В много семейства и сега е така. Да се извадят архиви от близкото и далечно минало и да се види каква е била честотата на тези деяние и тогава да се взимат някакви решения. Сегашните управляващи са по-вредни и от комсомолците в края на 89 година. Всичко, което чуят и им кажат го смятат за най-вярното и истинското и вземат решения без да се замислят от последиците. Каквото им наредят това правят. Така беше и в началото на 90 - каквото им казваха това правеха без да мислят за последствията. За това сме на този хал

Тоя па е много глупав. Баш сега, когато всички са настръхнали да пребие и то двама....ще полежи доволно.

Закривайте държавата, българките да емигрират а момченцата в изправителен дом.

Е тоя не уцели момента.

такива да ги прибират без съсд и присъда и на урановите мини в Родопите докато свършат, барабар с наркомани, каналджии, бандюги, адвокати и дипутати

Едно време средната телесна повреда си беше като сега, но като хванеха криминална проява не го пуска ха докато не се поправи. Даже и пиян току туй не пускаха от отрезвителя. И останалите хора си живееха нормално, нямаше 14 годишни барманка, и много по леки наказания стигнаха да се живее нормално. А сега - ами да ви еба скапаната перверзна порнографска демокрадция със написани в Брюксел закони, които ни унижават също като тази Дебора па и повече. Къде ли само не ни нарязоха.

Някой с основание може да попита, защо се вторачват само в нас, когато най-големите престъпници в България са на свобода?!

Не е улучил момента

''.... а преди година - на 18.08.2022 г., също е бил арестуван за домашно насилие спрямо съпругата си, но няма издадена заповед за защита по Закона за домашното насилие.'' Ако служителят от преди година, който не си е свършил работата , с което е поставил в риск живота на трима души рискуваше да получи наказание-предупреждение за уволнение, може би служителите и съответните институции не биха били чак толкова бездейни в настоящето и в бъдещето.

силна активизация на медиите да разгласят и да пресъздават супер драматично так чак фатално подобни случаи, а целта е ОВЦЕТЕ ДА БЪДАТ ОБРАБОТЕНИ КАКТО ГИ ОБРАБОТВАХА ЗА КОВИД ИНЖЕКЦИИТЕ, А СЕГА ДА ПРИЕМАТ РАДУШНО И СПОКОЙНО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. Овце ... бееее

Ти не си човек, а утайка в обществото, която с времето ще си замине, без да остави никаква следа след себе си.

Ти си душевен боклук. Как може да обръщаш такова нещо в пропаганда.

това го напиши на ДИР, а не под този пост, правилно е отбелязал медиите използват това да пропагандират истанбулската конвенция, ама такива слепи зайци като теб първосигнални ... с колко инжекции си?

Кретен!

Съд и прокуратура да започват да действат на високи обороти за да наваксат бездействието си до сега по отношение на домашните престъпления и насилие.

Доживотен затвор. Няма какво да го бавим. Площадът се изказа. Плебейският съд е строг, но справедлив.

Има спасение: ОКО ЗА ОКО, ЗЪБ ЗА ЗЪБ. Роднините да се мобилизират.

И света ще ослепее ;)

Без причина бой няма. Руска поговорка

Ясно.... Щом е руска, значи е истина или като истината цитирам "няма да нападаме"

И тънкия момент - алкохол 1,78 промила. Говедото най-вече посяга като се напие? Какъв шок. Не познавам човек, който като се напие да става по-свестен отколкото трезвен.

Не познаваш, обаче има. Аз познавам. За съжаление това е до манталитет и "мъжество"

Нашата полюция ги пази ... докато проституира за пари .

В така нареченият Социализъм който ненавиждате но никога не сте виждали, такива уроди си стояха в затвора. Всички такива герои бяха зад решетките и гледаха слънцето на квадратчета. Много хора даже къщите не си заключваха. Но искахте Евро Атлантически ценности.. Ето го резултата- убийства, насилие, наркотици, педофилия.. Както казват турците - Ал сана фафла… Наслаждавайте се..

Нямате нищо общо със Запада и Евро-Атлантизма. Всичко в Булгаристан си е ваша вина.

Е, някой сме виждали, как точно беше през социализЪма - съседът ни, след завръщането си от Коми, където явно бе попил от ценностите на традиционното християнско семейство, често използваше посред нощ жена си за боксова круша. Тя горката, си знаеше - директно бягаше у нас, а баща ми трябваше да го възпира със сила. Милиционерите идваха, констатираха случилото се и след забележка, си заминаваха. Оказа се, след време, че бащата на въпросния мужик е бил в един партизански отряд с бащата на Премянов. Ако социализЪмът ви е толкова близък, няма смисъл да ви обяснявам, кой е бил Премянов.

1. Не знаеш какво съм виждал, докато аз знам, че си награмотен - "в така наречения социализъм. " 2. Кажи, при социализма уродите стояха ли в затвора ако са например...син на кандидат член на ЦК, или сътрудници/доносницни на ДС, или ако са строили вилата на партийния секретар в градчето, или ... или ...? 3. Ако това са "евро-атлантически ценности" , то да речем в Люксембург трябва да има много повече домашно насилие, отколкото в Русия и Беларус, нали? Вярваш ли си?

А сега в демокрацията същите пак не лежат. Само дето освен тях още безброй други също не лежат.

Научи се да пишеш правилно на български драги! Напразно си ходил на училище! “Наречения” се използва на улицата и в говорна форма. “Нареченият” е правилният начин за написване на думата. С тези “ Евро Атлантически ценности” и на български не можете да пишете вече! Срамота!

ЗАКОНИ ИМА , но институциите не работят и не ги прилагат а всички такива имат ИНСПЕКТОРАТИ с пет цифрени заплати ???

След като ще се прилага от същите правозащитни органи, каква то и ще конвенция да се приеме, все си е тая. И сега има закони и мерки, които при добро желание могат да се приложат. .

Не е проблема в закона... И 500 закона за домашното насилие да има, ако няма кой да го прилага, все тая ще е .

И защо не го е напуснала още миналата година?

Защото ще я убие, ако го направи. И не е единствената, която седи и кротува от страх.

Ами тя да го убие преди него.

Браво ДИВАЦИ - Бях се притеснил , че днес ще рпопуснете да си демонстрирате дивотията !!

Спазвайте го този закон за домашното насилие, ако сте потърпевши ходете в полицията, оплаквайте се , съдете насилника , разведете се най-после , ако изобщо сте женени .. . ние ли да ходим вместо вас ?

Бургаски вечери, Рибарски мрежи...

Както виждате през ден се появява по някоя история за насилие срещу жени. Понякога и всеки ден. Нерядко и по две на ден. Което предполага необходимост за спешни мерки за спиране на насилието срещу жени и затягане на законодателството в тази посока. И за приемане на световния европейски и цивилизационен опит в тази насока. Разбира се и другите неща са на дневен ред повтарям - плътно обучение и възпитание на децата от малки в либералните и евроатлантически ценности - забрана на Възраждане и вкарване на Копейкин в пандиза - създаване на интернет групи, които да следят за руски хибридни атаки и незабавната им реакция при наличието на такива, включително и вкарване в затвора на мурзилки за антидържавна дейност - плътно ангажиране с мисията на НАТО в Украйна Засега е само насилието над жени ама лека по лека ще ви го... ъъъ наложим евроатлантическите ценности

Па срещу мъже, Няма ли?

Много си либерален. Пожелавам ти съдбата на испанския министър на правосъдието, който прие ИК.

В Бургас има нещо и там е бъкано с уроди.

Сега МВР много бързо и тихомълком трябва да го прибере тоя поредния неприбран урод, за да измие малко очи. И без много самохвалство. Илхан Мюртезова, явно докато не опре до теб или до сестра / дъщеря - свободно пишеш глупости, нали?

Мисирки,колко ви плащат да прокарате истанбулската конвенция

К'ва конвенция те гони бе? Има НК и НПК.

точно това правят - проблем, реакция, решение - ама мозъчно скопени индивиди едва ли ще ме разберат