Ветеринар №1: Шапът е ликвидиран!

Огнищата на шап в България са ликвидирани на този етап – пробите, които се вземат в Бургаско, са отрицателни навсякъде.

Обратно в новината

Коментари - Ветеринар №1: Шапът е ликвидиран! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази, която застана фронтално срещу ГМО в България - д-р Е.Чернева

Колеги,нека вдигнем членският внос,че ми паднаха приходите от лечебна дейност.Нека бъдем хора и да си помагаме,колеги. С Уважение-Д-р Стойнов,Председател на БВС-Бургас

"Голям залък лапни - голяма дума не казвай!"

Кой шоп е ликвидиран? Какава армия какви животни?

"Шапът е ликвидиран" Да бе, да , ще е ликвидиран когато въоръжат и възтановят граничарите, а не да съкращават армията. Помнете, не техниката спира мигриращите животни, а хората.

Браво !

вярно е , че много бърза не са минали 60 дни от последното умряло или убито болно животно. всички сте като баце Бойко- викате оп преди да сте скочили - то бяха 1,че второ, че и трето огнище, да не пъкне и четвърто

Министърът откога-откога се изфука по телевизиите, че е ликвидиран. И Младенов е 'лъжливо овчарче' като СД. Чудно, ако министър толкова се обърка в изявленията си, не му ли се полага... оставка.

Тъй.И като не е от Турция от къде се пръкна този вирус бе д-ре.Да не би да е диверсия или е "избягал" от някоя лаборатория в Сливен напр.Може да е духнал от"Микробиологията" на "Тракийския".На мен пък едно птиченце ми каза,че това било изкуствено създадена епизоотична обстановка от часници дето останаха без държавни пари.Вярно ли е или пернатото лъже.Я изплюй камъчето.

ОТ ГЕРЕНА Е ВИРУСА

ха сега се заемете с грипа който е болен под ножа и така и грип няма да има

където има шап викайте бугарите.

Скоро ке ве газат бугарите-вас србокомунярите околу Вардарот ,како луда крава теле през шапно време !

Данчо,нали знаеш-не викай хоп ,преди да си скочил...Мълчи си ,бе маляк, да минат стотина дни от унищожаването на последното реагирало животно.Ама и ти си с чугунена глава-да не мислиш,че сме забравили как се изпъчи на обувките с високи токове в началото на годината и се изцепи,че до края на март няма опасност от разпространението на заразни заболявания,и след няколко дни-бам-шап. Смешник дребен нещастен...

Драги я не се заяждай със състудента на министъра.Нали знаеш ,че след Н.Белев на това място не е имало читав човек.

Знаеш ли,тука си прав!

Имаше - д-р Неделчев. Ама националната простотия и него затри. Сега върнете д-р Чернева от странство, та белким пак проимате читав ветеринар.

Хехе, е нали си минават свободно през граница бре? Как па разбра че няма? Да не говорим за слуховете че някой нарочно го е направил....

Тези, които все още се заблуждават, че шапът е от Турция трябва да знаят, че там ветеринарната медицина и технологиите по отглеждане на животни са на няколко равнища по съвременни и прогресивни както и всички останали клонове и отрасли, който е бил там знае. Ха да сте живи и здрави.

Е по-голям смешник от теб няма (след това изказване за нямането на шап в Турция). В Турция шап винаги е имало до сега и има и в момента. А ти си доктор-специалист по киселото зеле. Сложи си потника и оди да претакаш зелето, че ще се вкисне!

Ставаш смешен. И за това, че си си посрал гащите, турците ти виновни:)

д-р Майнов, точно от такива болни мозъци като теб страда тази държава, сега като повярваме на вас и подобни на вас, че шапът е дошъл от турция, грипът от македония, хепатитът от гърция, за не знам какво е виновна америка, за друго е виновна европа, за трето е виновна русия...не мислиш ли ,че с този начин на мислене ние затъваме все повече...с плюене по другите само до кривата круша....ние си лаем като кучета а керванът си върви..

Значи училищата работят вече.

Много бързаш моето момче,много бързаш!И не се изказвайте неподготвени ,че после ще си чукате главите!