Момиче скочи от 15-ия етаж пред очите на приятеля си

19-годишно момиче се хвърли от 15-ия етаж на блок в бургаския кв. „Славейков“ и загина на място.

Обратно в новината

Коментари - Момиче скочи от 15-ия етаж пред очите на приятеля си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора,ние сме в психологическа война.За това говори цялата действителност.

младите са объркани, неориентирани, не ги винете, защото рано или късно тези които грабят и не създават работни места, а само лъжат бог няма да им прости. ако не бог, както мнозина отричат, най-вече комунистите, а те са във всички партии, някои сила ще им отмъсти. все пак имаме наблюдение над нещата. не е както да си в нс и да виждаш нещата розови, не са никак розови, розови за работодатели, за хора на държавна хранилка, за хора с връзки, за шуробаджанаците им, но не и за хора без връзки, днешният свят не е за умните, а за наглите, за хора със здрави нерви е времето, не само в бг, но и навън. ходиха, видяха, мъчат се, а и не всеки има пари за навън, промити мозъци хора на управляват, алчни за пари, но не и за хорски съдби, кгбдсцкнабкп. имала съм приятелка, в психодиспансера, мед.сестра, по времето на Живков, но така ли беше, жива е , нека ви обясни, а и вещото лице Д-р Леков от психодиспансера/покойник/Бог да го прости, не е между живите. Всичко е от стрес, голям стрес, но кой му дреме за хорското, само лъжи бълват по разни телевизии-добре са вашите, но не и чуждите деца на бг

Нарко босовете и дилърите се знаят от всички и са на свобода, защо ли мутренската държава не ги закача?

Демоосирацията е най вредното нещо за един прост и беден народ като нашия, паднаха всички морални и етични норми, дебилите, лумпените взеха властта и наложиха своя стил на арогантност, безхаберие и брутална ненаказана престъпност. Сега берем плодовете на това, което посяхме в края на миналия век.

а всъщност ни го посяха още през 1944г. едни дето ни учиха , че партията е права дори когато съгреши, че обществото е по важно от семейството, което е буржоазна отживелица, че партийният секретар знае отговорите на всички въпроси, и че най добре е да учиш, за да не работиш!

Трудно е да си човек, в наше време. Още повече в България. За чалгаджиЕ, мутри, "роми"... няма проблеми.

Болна държава, болни хора. Останалото е поредната човешка трагедия.

и ти ли си болен, или правиш изключение?

каква огромна загуба! един наркоман с бъдеще, заминал в миналото.

Много млади хора, невиждащи бъдеще стават наркомани и застават на ръба на бездната.

много, много, колко да са много? и защо не иде да работи като мама и тате, а се дрогира ?

Жалко, толкова млада и слаба, сега поне е свободна от бруталността. Това ако мине без съответните протести значи всички сме видиотени.

В страна в която животът и достойнството на хората са защитени само на думи, където жертвите са виновни, а престъпниците имат по-защитени човешки права, където моралът е с деформирана същност и да си беден и честен е жалко и обидно, където здравната и съдебната система са дълбоко корумпирани, ТОВА Е средата генерираща на отчаянието, на по-чувствителните. Ако някой иска тази деградация да спре и да съхрани децата си живи и в БГ, нека се противопостави като другите нормални хора по света, които виждаме протестиращи по улиците срещу истинските виновници. Всички знаем кои са те.

Учила се е да лети. Неуспешно!

Горкото момиче.... Дано е намерило покой.... Отървало се е от ада на земята.... Горкото дете

Отървало се е от временния земен ад и е отишло в оня, вечния. Пълно безумие! Само ако го е сторила в умопомрачение, Бог ще е снизходителен към нея. Но Той си знае най-добре какво точно е било...

ако не е бил пред блока - щяха докато свят светува да го съдят.

Всеки втори българин е с психични отклонения и тежки комплекси!

осем от десет!

Как втори бе,почти всеки с изключение на десетина хил. от аристокрацията ама тях друга лудост ги хваща- па аутобани с Майбах и Поршета с 280км в час и почивки на каморите или Караибите.Не е луд който изял зелника, луди са тези които са им го дали.

Къде се намират "каморите", за които пишеш, че да ида и аз до там?

Аз бих разследвал този "кротък" Георги по-внимателно. Значи тя е крещяла, а той ий говорил тихо... И как знаете какво точно ий е говорил?... Според мен е класически случай на нездравословна връзка... Той е използвал факта че тя е психично лабилна и е правил каквото си поиска с нея.... 100% ий е казвал " никой няма да ти повярва защото всички знаят че си луда, а на мен ще повярват защо съм нормален."...

Пий си твоите хапчета и не се мешай!!!

ти да не си "кроткия" георги и се страхуваш истината да излезе на бял свят?

Към "д-р" : а ти неграмотнико вземи да научиш български! Като гледам че и плюсове са нацвъкали на глупавото ти изказване, и ми става болно че в България се е напънила с келеши като теб. Не че ще разбереш, но за по-умните от теб ще уточня, че работя точно в тази сфера и знам за какво говоря....

съдържателните коментари като твоя винаги получават минуси в този тролски сайт. Загубени сме като нация, ако коментирашите тук са представителна извадка на обществото.

Уж "леката" дрога тотално е превзела цялата територия на БГ. Само Босът ни чул, ни видял.

А от Центъра за психично здраве са я изписали като излекувана, НАЛИ ????

Е тази е същата, която беше снимана чисто гола оня ден пред магазина! Ама дира го проспаха това, защото близо месец сайта им се държи враждебно технически спрямо тях...

Ще да е била антиавторитарно възпитана, преливаща от гендърни права и самочувствие. Явно, обаче, не е знаела що да стори с еманципацията си и е решила, че и кокошката може да лети като орела.

Не трябва да правят сгради,по-високи от 2 етажа!Самоубийствата ще намалеят чуствително!

Аул от татарски шатри най-добре.

Предполагам, трябва да спрат влаковете също, а и в аптеките да не продават нищо по-силно от аспирин. Обувките - само с лепки, забравяме за връзките а и тока трябва да го намалят на под 48 волта. За съжаление, когато човек е в такова състояние винаги ще намери начин да извърши непоправимото. Родителите и приятеля и са се надявали, че ще се оправи, но уви. Жалко за младото момиче, но ако след този случай поне едно семейство или двойка с подобен проблем се стреснат и потърсят помощ, ще съм доволен!

"Тя пищеше "Ще се хвърля, ще скоча. Георги се опитваше да я укроти, казваше и да се успокои, като и говореше много тихо и внимателно, разказаха комшии" Такава и секс не я оправя, к'во ли остава деца. Е, сега и тя се е отървала от себе си, и той.

Пича е късметлия, че е бил пред блока. Не е истина колко страници обяснения щеше да пише ако не е бил там.

Тъжно е, когато децата на България си отиват по такъв начин. Управниците на държавата абдикираха от задълженията си и се наслаждават само на правата си. Същите тези началници очакват от подчинените си да спазват отговорностите си, а те естествено, следвайки примера на началството също абдикират. Обществото ни абдикира от отговорностите си като такова, и до най-малката му клетка, семейството, което абдикира от задълженията си да възпитава и да се грижи за децата си. Всеки обвинява всеки и вината се размива във всеобщата безотговорност. И накрая всички се питаме как се стигна до тук? Дали е могло да се помогне на това момиче не знам, за съжаление, или за радост, естествения подбор е такъв, че няма да може да предаде гените си напред. Ако склонността към самоубийство е била вградена, добре, но ако се е получило вследствие на нещо, е необходимо всеки да се почувства поне малко отговорен. Поне ние като общество да се опитаме да спрем тази тенденция на незаинтересованост. Бог да прости момичето, мир на прахта му. Дано близките намерят по-скоро сили да се съвземат.

Не бой се, когато турците се наплодят достатъчно, ще оправят нещата. Те не са рая.

Напълно съм съгласен с мнението ти! Обществото ни е тотално деградирало. Това всъщност не е общество. 45 години комунизъм и 28 години демокрация дотам доведоха! Такива неща не са се случвало толкова често когато църквата е работела с държавата, когато е имало вероучение в училище и религиозни ценности! Сега обаче няма! Няма и да има скоро. Положението е безнадеждно! Дано не съм прав, но така ми се струва...

Това дете се е нуждаело от много грижи, само с вниманието и загриженоста на приятеля и не става. Когато си толкова млад и имаш душевни проблеми трябва професионална помощ - какво е знаело това момиче за живота, как да се бори с проблемите и т. нат. Къде е нейното семейство??? Мир на праха и!

Такива хора не искат да контактуват и с близките си , колкото те се стараят да им помогнат. Много лошо че ги изписват от болниците недоизлекувани и не вземат никакви мерки те да си вземат лекарства и да живеят нормално. В тази ситуация родителите са безсилни!!!!

Red Bull Дава Крила

За съжаление не дава акъл, напразно се наливаш се него....

Тя сигурно е пила лайт-версията.

Не може да е било толкова фатално, че да посегне на живота си.