Жена се хвърли от 7-ия етаж и загина

61-годишна жена загина на място, след като се хвърли от седмия етаж на блок в бургаския жк "Славейков".

Обратно в новината

Коментари - Жена се хвърли от 7-ия етаж и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мръсни изроди българоубийци. Жената не е издържала на страшната мизерия и разруха във всичко.

И това след като вчера разгласиха поредното статистическо проучване, че самоубийствата в България намаляват и,че хич не сме толкова зле колкото си мислим.Бедната жена, Бог да прости душата и. Толкова измъчени са вече всички в тая държава,че предпочитат смъртта пред това да продължават да живеят след лицемение, наглост и беззаконие.

Ми писнало й е да гладува жената!

при "лошия" комунизъм стигнахме 9 милиона, а при демокрацията хората бягат и скачат, и станахме 7 милиона.

Кадърните заминаха, тук останаха пенсионерите и комунистите. Сега , когато няма кой да ги храни и почват драмите!

Кой не скача е червен. Жалко за жената :(

ГЕРБ ще бъде най-успешното управление по брой на скочилите от високите етажи.

КОМУНЯГИТЕ ДО ПОСЛЕДНО КРИЕХА СТАТИСТИКИТЕ,ТАКА ЧЕ ЛЕТЯЩИТЕ НЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ ПРОСТО СЕГА ИМА ИНФО.

ТАЯ Е БИЛА КУМУНИСКА С ЧЕРВЕНО ЯКЕ, СКОЧИЛА Е В ЗАЩИТА НА УБИЕЦА НА ДЕЦА АСАД.

КомуНиска, кому висока..

Дърпат за вашата примитивна страна. В Англия всяка Седмица се самоубиват 84 мъже. В Англия е Рай? Вие знаете защо се е самоубила? Просто повтаряте едно и също като развалени грамофони а вечер крещите на телевизора и това ви кара да се чувствате реализирани. Излезте малко на въздух, утре ще сте забравили случая и ще се самонавивате под друг.

ПРИЧИНАТА Е ЯСНА -30 ГОДИНИ КАПИТАЛИЗЪМ И ФАШИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ

В България НИКОГА не е имало фашизъм! НИКОГА!!! Нито преди, нито сега! Ама като не знаете какво е фашизъм така става - пишете глупости!

По тази логика и комунизъм никога не е имало. Нещо се опитваха да "строят", но преминаха към "зрял социализъм".

нали това икскахте ... ето свободни сме !!! и можем да скачаме от високо ...

но сега хептем я оплескахме

ХОРАТА ПОЧНАХА ДА ВЯРВАТ ЧЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ;)

скачайте Госпожи и Господа, скачайте от глад и мизерия, от студ и болести, от сметки и кредити, скачайте, че кой не скача е червен

никой не ви чете глупостите, Бойко не е този, който всеки ден ви го тараляска отзад, колкото и да ви се иска :))

сички криви, Боко праф

Добре де,само да попитам че вече се обърках може ли драги симпатизанти и соросоидни тролове на Сорос и Герб,Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Цецка Цачева,и Лиляна Павлова,КОМУНИСТИ ЛИ СА,ИЛИ НЕ?И ЯЛИ ЛИ СА ЕДНО ВРЕМЕ НА ЕДНА МАСА ЗАЕДНО СЪС ТЯХ,ИЛИ НЕ?БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ,БАБИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ ИМ НА ВРЕМЕТО БИЛИ ЛИ СА КОМУНИСТИ ИЛИ НЕ?ВЪПРОСИ БЕЗ ОТГОВОР?

Милата жена,Бог да я прости ! Сигурно е преживяла нещо ужасно,за да стигне до там.Направиха на луди хората в Бг,благодарим ти Б.,много се грижиш за нас.

За мъртвите,или добро,или нищо,както това се отнася и за управляващите продажни политици,съсипаха страната си,и докараха народат ни до глад,мизеря,и бяло робство,идват чужди инвеститори строят разни търговски обекти или магазини като някой голями немски търговски вериги магазини за хранителни стоки,които експлатират човешкият труд,като карат Българина да им работи като тоб за без пари,и да върши работа за поне още трима,и когато се направи разлика,колко пари се плаща тук на работник работещ във същата верига магазини,и колко се плаща за същата но работещи във Германия,ще се види че тук се плаща цели 6-ст пъти по малко от там работещите им служители,и тук си правят каквото си поискат във работниците,като не ги пускат Отпуска,или ако излязат няколко пъти Болнични им намират цаката да ги уволнят защото няма кой да им работи.

Благодарение на топлите грижи от ГЕРБ,народа не може да се нарадва на хубав и богат ЖИВОТ!!!Благодаря ВИ пп ГЕРБ!Бог да прости жената!!!

Престанете с тази гнусна пропаганда срещу управлението на ГЕРБ! Статистиката категорично показва, че при нашето управление има тотален спад на броя на самоубийствата в страната! А ако не беше ПП ГЕРБ, в момента България щеше да се намира в невиждана катастрофа под турско-комунистическо робство! Това ли искате?

питай на мъртвата жена децата

Как да не се хвърлиш. Здравеопазването е на такова ниво, че след 60 заболееш ли с кеф да се хвърлиш.

Хубава българска поговорка: Който не работи, не трябва да яде.

ти кат не работиш що ядеш?

Имаше манифестации, имаше бригади, но след това си беше купон. Всички се събирахме - смях, купон, вицове, танци. Сега хората са озлобени, смачкани и само тези които си живеят наготово купонясват. Това е смисълът на живота им - да блъскат във фитнеса, да се мотаят по моловете на шопинг, да демонстрират стандарт...

От хубав живот ще е...

На Алабин и Борис беше тази книжарница и не по 1 час, а от 5 ч. сутринта, за да си от първите, че иначе няма да стигнат бройки от книгите за теб.

Написах го така, без да уточнявам часовете....Не бях сигурен дали някой ще ме разбере.

Много сме, които те разбират, не се бой! И повече ще ставаме, време е да си стегаме държавицата, много им отпуснахме, вече няма накъде повече.

При социализма не са били проблем бананите и тоалетната хартия. Сега като има по 3 лв банани, колко пъти си купуваш, Като ги има - не ти се яде, Тогава не е имало и затова хората се редяха на опашки. Обаче се редяха на опашки и за всяка нова книга. Аз лично съм чакал по 1 час в книжарницата на Алабин, когато пускаха нова книга.

Бай Тошо неискаше да прави народа на маймуни и затова не внасяше банани, не че неможеше.

Други го правеха на маймуна. Беше независим. Нищо не зависеше от него.

При социализъма беше още по-страшно!

Ама не за всички ;)))

Да, беше СТРАШНО ХУБАВО, в сравнение със сега, направо ПО-СТРАШНО ХУБАВО!

Abe vie naistina iskate da se podigravat sus vas i vseki e imal takuv moment.Ne li vi stiga naprezenieto

мисли как да облагодетелства пушачите, като че ли това е най-важния проблем! Май само за простака Андрей Слабаков! Абе, Ернестина, как си го харесло този, знам от дете в Бургас, а сега го е срам да се весне там!

Имам няколко въпрос към хората над 40 годишна възраст които помнят соца. Харесва ли ви днес как живеете? Харесват ли ви обществените порядки? Щастливи ли сте? За по-маладите въпросите не се отнасят защото са безсмислени за тях. Вие просто не познавате друго. А и да си на 20-30 години е без значение соц ли е капитализъм ли е или нещо друго. Все летиш и си мислиш че морето е до колене. А кат станеш на 40 почваш да се давиш независимо какво си правил преди това. Житейски факт.

На мен лично не ми харесва,преди много години,по онова време по ми харесваше,и мога да си сложа ръката на сърцето и да се закълна че е така,само платените Соросоидни Тролове мънафите могат да кажат на черното бяло,то и Бойко е Комунист,но сега вече не е,сега е Демократ:)Всичките са Маскари до един.

Абе какъв е този плач по комунизма??? Дали кола можеше да си купи човек, какви дрехи имаше по магазините, ами колко се чакаше за строителни материали и за всякакви неща от първа необходимост. От провинцията се търсеха връзки да си купиш телевизор, тоалетна чиния и мивка. Ходели сте били на почивка. Колко бяха ведомствата със свястни почивни станции - МВР и Министерски съвет. Книга може да се напише за елементарните неща които ги нямаше. Ами в чужбина кой можеше да отиде???Днес ако си образован, работиш и не те мързи можеш да живееш много по-добре!!

всеки знае, че само бананите бяха по нова година, останалото го имаше. Пиша го за тоя отдолу, дето нямал тоалетна хартия да се обърше !

Оня с тоалетната хартия явно е селянин, а те се бършеха с какалашки.

Без да се заяждам, проблеми с много стоки нямаше само в София. И тоалетната хартия, меса, салами, кафе и тн, ако си нямаш човек в магазинната мрежа, изходът беше само в Сф. Лятно време дори за обикновена бира се чакаше на дълги опашки, а в багажника винаги дрънчаха 2 празни каси. Помня, като ходех командировка с Москвича към София, по пътя настигах камионите на Родопа. Всеки път, без изключение. Така, че хайде да не хвалим чак толкова социализЪма. Беше по спокойно, живееще се по нормално, но може би беше така, защото не знаехме, че по света има и по хубави неща. А както някой тука спомена, бяхме и млади.

Затова е по-добре да си на 20 години. Някой беше казал - възрастния човек не можеш да изненадаш и огорчиш, защото вече е минал по този път, а младите се огорчават като разберат, че всичко е илюзия.

Всъщност даже тези, които са на 40-50 години, не знаят какво е било по соц.времето, защото още не са били започнали работа. Едно е да помниш манифестациите и сега да казваш колко е било тъпо, друго е да си работил и да си виждал истинския живот. Най-точно могат да отговорят тези, които през 1989-та са били поне на 30 години.

Точно на 30 съм бил през 89. Беше отвратително. Най-елементарни неща можеха да се намерят само с връзки. Ако не си член на БКП забрави за издигане в кариерата. Неграмотни хора членова на партията "заслушваха" специалистите в предприятия, фабрики и заводи и даваха оценка за тяхната работа. Не ми се говори и не искам да се връща никога. Благодарение на това и сега сме на този хал и няма да се оправим скоро. А тези с носталгията по социализма да заминават в Северна Корея.

Да, харесва ми повече от "соца". Но виж, ако вие феновете построите някъде комунизма (от всекиго според способностите, всекиму според потребностите), присъединявам се веднага !!!

Всички знаем вече че комунизма е илюзия. Не е необходимо да се присмиваш. Човек търси и никога няма да спре да търси справедливостта колкото и да не е възможно да я немери. Ное факт че имахме неща които днес може да ги имаш само ако си богат. А богат се ства само ако вземеш от нещо което не е твое или така си роден. Това не е честно нито справедливо.

През 1987-ма бях на 23 години, ерген, студент и просто няма как да не ми е харесвало онова време. Няма съвършен обществен строй в човешката история. Та това искам да кажа - Къде сите турци, там и гол Асан.

Ето това е най-точният отговор на всички мои въпроси. :))

Баба ми по онова време е била 50 годишна и я помня много по-щастлива от мен, която днес съм на 45!

Без да се обиждаш, но при соца ти си бил в детската градина. Така че не ми обяснявай, защото съм на 60 и помня, как като кажеш един виц, те викаха в районния комитет на партията. Помня как изчезваха хора за нищо. Един приятел беше застрелян от един цивилен, защото нямал паспорт и побегна. А после оня каза в суда че се е припознал. Виждал съм изхвърлени от високи етажи голи хубави момичета, умрели на тротоара. Та не питай тези дето не знаят какво е имало на ул. Развигор 1 и не са чували за другарите Забунов и Новански. Питай по-старите, може и да научиш нещо.

Е явно Вие сте били от онези на които не им е стигало и са искали повече. Аз наистина съм съм по малък от Вас но помня 70-80 години от соца. Аз не познавам някой който да е изчезнал, дори не познавам такъв който да е съден изобщо. Кат тинейджър самия аз съм попадал в "районно" ...е брах страх ама като си го търсех си го и намерих и никога повече не повторих.

Като че ли е било по 3 момичета по тротоарите. Най-драстичната история беше за говорителката Титянова, и дълго време се говореше за нея. Разбира се че е имало разни нещастия, но тогава кварталният ни милиционер търсеше колелото ми, което бях оставил пред входа, докато се кача в къщи да пия вода. Така че не очерняй всичко.

Тия легенди и аз съм ги чувал. Аз пък кави легенди мога да разкажа от средата на 50 те. ехе....Какво ти оръжие какви ти пет шест? А цивилни ченгета беше пълно и блестяха от далеч. Къде ти ще бягаш...нямал паспорт. И мен са ме прибирали за справка без паспорт и след два часа аре по живо и по здраво. Е може и да се е случило нещо подобно което разказвате няколко пъти за 30 години ама така както е днес всеки божи ден не е било.

Рамбо Чесъна тогава беше младеж, и понеже всеки си спомня младостта с умиление, няма как да се каже, че беше зле, НО не моехме да гледаме в киното Рамбо, Чък Норис, Брусли и т.н. Да не говорим за Ирон Майден, Мановър, Акцепт и отявлените фашисти КИСС.

Ха ха ха ха ... е то не може хем дом,хляб, ток, вода... безплатно и Рамбо в киното на всичкото отгоре. Та като каза кино сега се замислих че в киносалон не съм стъпвал има няма 10 години. И преди си ги гледах пиратската и днес продължавам в същия дух. То май както си свикнал. Иначе няма тръпка :))

Още една спестена Пенсия от страна на Управляващите,и най вече за Суджук Ага Паша,на който винаги пенсионерите са му виновни,че му били изяждали Фикса от Резерва.

СРАМОТА НЕ СЕ ПОДИГРАВАЙТЕ ЗАЩОТО БОГ ВИСОКО НО НЕ ЗАБРАВЯ СЕИРДЖИИТЕ НА ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕ. БОГ ДА И ПРОСТИ ЖЕНИЦАТА АКО Е БОЛНА И НЯМА ПАРИ ЗА ЖИЗНЕНОВАЖНА ОПЕРАЦИЯ Е РЕШИЛА ПО-БЪРЗО ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ МЪКИТЕ.

Невинните жертви , на прехода фъф Бг !

За съжаление, обикновено причините са напълно лични. Като изключим случаи като Ян Палах и Пламен Горанов, в останалите, независимо от това какъв режим е, да се намесва политиката не е правилно. Истината е, че и в най-мракобесните диктатури, човек може да има лично щастие и да не помисли за самоубийство. А в най-процъфтяващи времена, да е безкрайно лично нещастен. Мир на праха й!

E да, ама когато се съчетаят вътрешните причини с външните, тоест тоталната външна безизходица тогава мотивът за самоубийство става много по-силен.

Ти Пламен клошарчето с Ян Палах ли ще сравняваш !?

Като разбрала, че може би ще получи 30лв ВТОРА ПЕНСИЯ излязла на балкона и завикала от радост, навела се върху парапета да викне на комшийката отдолу да ѝ каже и на нея добрата новина и за зла беда паднала...

Един от малкото случаи в които арогантен и циничен черен хумор е точно на място... :(

Ако си поне малко умен - ще знаеш, че със смъртта шега не бива. Не се подигравай!

Е то затова днес коригираха сумата вече станала 45лв.

не са й стигнали точките за пенсия.....Бог да я прости!

Явно е слушала днешните лакардиите на Андрей Слабаков. Не я упреквам жената.

Кой каквото ще да ми разправя но такива неща по врема на соца не се случваха. Отчаяни хора от живота имаше само такива на които не им стигаше да имат дом, хляб, ток, вода, образование и медицински грижи при това срещу нищо материално. Днес нямаме това а за нещо повече си е направо почти невъзможна. Да но пък за това имаме свобода. Свободата да избираме ....от кой етаж да се хвърлим.

Случваха се точно както и сега, но комунистите ги криеха, за да поддържат илюзията за прекрасния социалистически живот!

Тогава знаехме много повече от колкото, вие които не сте живяли тогава си представяте.По пет самоубийства на месец и 50 катастрофи с жертви не могат да се крият.

само където не бяха в това количество, както е сега! Всеки ден има хора които са направили опит да приключат с себе си! Онова време имаше проблеми но е 100000 пъти по добро то колкото сега!

Говориш така, като че ли си бил свидетел на ония времена.Ако е така - значи лъжеш! Ако не си бил свидетел - значи тебе са те излъгали!

Не, приятел. Наистина тогава нямаше такава развита информационна мрежа и наистина много неща не достигаха до нашите уши но народната милиция разследваше кое дете но кое друго е откраднало велосипеда или от кое мазе колко компота от череши са откратнати. А за убийство в София единствено за Жоро павето се говореше.

Няма как да се скрие такова нещо - хората в квартала се познаваха, дори роднините си знаеха, колегите се познаваха -бяха като в едно семейство, всичко се разчуваше много бързо. Но тогава нямаше толкова нещастни хора, в пълна безизходица.

Те скриха жертвите в Свищов от земетресението във Вранча, вие какво говорите????

Аз не се сещам нещо да сме нямали при социализма. Даже и двама космонавти имахме. И коли карахме. Е да не бяха дизели и BMW с дрифтещо задно. Нямаше мощни японски мотори. Пияници и клошари нямаше. Мангали да се моткат нямяше. Пък някой да не си плати асансьора . Малей в къв комичен свят живеем сега младите хал хабер си нямат.

нямаше тоалетна хартия,

Причината е ясна. Пълна безизходица.

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от русия, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

А на теб ти липсва каквото и да е вещество в черепната ти кухина.Но никой не ти го е откраднал.Явно, така си си по рождение!