Коментари - Ефективна присъда за шофьорката, прегазила 12-годишната Валя | Днес.dir.bg

Ефективна присъда за шофьорката, прегазила 12-годишната Валя

Бургаският окръжен съд постанови ефективна присъда от 1 година и 2 месеца затвор за 33-годишната Надя Иванова, която през юни м.г. блъсна и уби на пешеходна пътека в морския град 12-годишната Валентина Димитрова.

Обратно в новината

Коментари - Ефективна присъда за шофьорката, прегазила 12-годишната Валя | Днес.dir.bg

Коментари

В България "правосъдната" система не осигурява справедливост и възмездие за жертви и потърпевши. Ежедневно по улици и шосета пияни, дрогирани и безрасъдни "шофьори" убиват и осакатяват невинни хора. А присъдите са меко казано смешни, те са официално узаконена гавра с пострадалите. Поредната гавра е "присъдата" за убийството на едно дете в Бургас, при това на пешеходна пътека - само 14 месеца и то не в затвор, а в общежитие от отворен тип. Така кървавата война по пътищата ни не само няма да бъде спряна или ограничена, а дори ще бъде поощрена с липсата на правосъдие. Ако бях в тази ситуация без всякакво колебание или отлагане щях да изпълня смъртна присъда на безотговорната шофьорка Надя Иванова. Не мога да разчитам на справедливост в съда, сам бих я гарантирал по този начин. Саморазправата е единствения възможен начин в такива случаи. Освен това е и назидателен!

Пак смешни и позорни присъди. Алооо продажниците в съда - тия смехотворни наказания НЯМАТ превантивен ефект. Утре ще е твоето дете бе продажен съдия, ще ти съсипят ЦЕЛИЯ живот ако ти убият детето, НЯМА за какво да живееш и да се продаваш повече!!!! Мисли мамка ти, не се продавайте така, "съдии" такива!!

как може само година трябва поне 20 тя ще излезе и живота за нея продължава - а детето го няма

АЗ

Въпрос към правораздаването: Това не е ли предумишлено убийство? На пешеходна пътека,законово решено и после нищо. Ако беше мое детето и ме обвиняват някакви смешници адвокати, че съм заплашвал обвиняематя- тя и той нямаше да стигнат до съда ????

Ти не лаеш, но философстваш. Та каква е позицията ти ? Доволен ли си от присъдата?

30 км. в час. Сам го казваш. Не с превишена скорост на пешеходна пътека. ИМА разлика.

позор за правосадието! стига стая корупзя! срам ме е да се наричам балгарин! колко прост мозе да е тоя(тая)садя(садика)?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За погубен човешки живот и то на дете 1г затвор и то забележете в общежитие от отворен тип ?!!?!?!!?! Колко пари ви плати този убиец господа магистрати ?!!?!?!?

Обикновенно дават по 6 месеца условно , толкова ли нямаше 1000 лева да даде че да я пуснат , виждате ли какво прави кризата ?

Абе защо си губят времето с тези съдилища? Размазал човек-Строго мъмрене Пиян зад волана -Порицание Дрогиран-Събеседване Ако ли пък е човек интелегентен да се извини на близките че им е утрепал детето И щом има чисто досие да му се обясни че това не е хубаво,да се мачкат хора Да! Всеки греши,карам кола от 1962 година,но такава напаст Божия не съм виждал! Още карам 20 годишната си Лада и съм обект на присмех от тия с джиповете и кокони с цигара в ръка и телефон. На спирката в Горна Баня нафукана курветина помете 3 човека пред очите ми,само я запитах-За това ли караше като бясна да размажеш хората Сещате се какво ми отговори-Гледай си работата бе дъртак..... Такива са в живота,такива са зад волана и в самолет да ги качиш те са си те! Не ги съдете,само им показвайте всеки ден снимките на хората които са пратили на оня свят!!!

ЕЙ ,ТИ КАКЪВ СИ БЕ КОЙ ТИ Е ДАЛ КНИЖКА АКО ИМАШ ТАКАВА. ТИ ЩЕ СИ СЪЩИЯ НЕЩАСТНИК .КАТО ТАЯ КОЯТО ДОРИ НЕ МОГА ДА НАРЕЧА МАЙКА

Когато газиш с Ауди присъдъта е една,а когато газиш с Лада -друга.

...и какво?-пак светът да ни се смее заради такива смешни "присъди"?

Момичето пресичало заедно с две свои приятелки, когато подсъдимата, шофирайки личния си автомобил "Ауди" с превишена скорост, не спряла и го помела. Детето почина на място. ........... Евала на СЪДЕЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ. НЯМА ТАКАВА. ..

Поредно дело за убийство, в което по-важен е извършителят. Какво от това, че жената има чисто съдебно минало, та повечето убийци на пътя са с чисто минало. Съдът пак намери начин да оправдае убиеца, за да му наложи смешна присъда. 1 година за убийство е подигравка. Нямам думи.

срам и подигравка! може би с насилие да се сринат няколко садилишни сгради

Не са виновни само съдиите. Калпави са ни законите, които позволяват на съдиите да дават такива присъди!

За пореден път балгарското правораздаване показа, че за едни е мащеха, а за други майка.Как ще опазим децата си след като за такова убийство, макар и по невнимание, няма адекватна присъда.Плачи Българийо, че без деца ще останеш.

Срещу ТОВА трябва да се протестира до дупка, а не срещу измислени проблеми като АСТА!!! Но няма да стане, защото сме общество от слепи и глухи говеда, за които най-голямата наслада е да гледат кино без пари! Пфу!!!

Точно казано!!!

Ако се въведе Акта, за такива проблеми и решения няма въобще да научиш, камо ли да протестираш ама отде празната ти кратуна да знае това !

точно така е,ама народа не разбира

Откъде тая злоба у толкова много хора. Всички вие перфектни шофьори ли сте никога ли не карате с превишена скорост, никога ли не правите грешки като шофирате или в живота си, никога ли не нарушавате правилата (ех в какъв рай щяхме да живеем тогава). Ставински беше пиян и няма да лежи в затвора а тя ще страда цял живот. Нито го е планирала нито ще спечели нещо. Убийците и крадците в повечето случай в БГ не лежат в затвора

нали знаеш? Най-лесно е да разкъсаш паднал на земята човек!

Прав си , няма безгрешни ,но докато се дават такива СМЕШНИ присъди на съгрешилите всички ще я подкараме през просото.Защото една присъда не се издава само за да накаже виновника , а и да покаже на останалите членове на обществото какво ги чака при същото деяние, но българския съд нещо...Ц.

Ами ще страда я, нали уби човек.

То затова сме на тоя хал, грешките ТРЯБВА да се наказват... иначе ще се повтарят безкрай...

Не зная дали имате деца или сте несемее/й/н/а, но едва ли щяхте да напишете всички тези неща, ако ваше дете беше убито по този начин. Аз също съм шофьор и си признавам, че ми се е случвало да сгреша на пътя, но има моменти, места и ситуации, в които е недопостимо да си разконцентриран и безотговорен водач на мпс. На всеки може да се случи - да, така е. Но когато, твоя грешка е довела до трагичен инциден, трябва да си понесеш последствията и да платиш цената. Която, оказва се в случая е доста ниска, за съжаление. Кураж и сили на близките! Всеки друг на тяхно място, ще търси справедливо възмездие!

Прощавай, освидетелстван идиот ли си или се правиш на такъв? Става дума за погубен човешки живот и за полагащото се за това деяние наказание: то трябва да съответства на провинението. Смисълът на налагането на присъди е не търсенето на възмездие, а да служат и като назидание за другите, за да са по-внимателни и да не повтарят грешките на осъдените; да не извършват престъпления: една присъда трябва да има преди всичко възпитателно действие. Кажи ми честно и откровено: кога ще си по-внимателен при шофиране - когато знаеш, че за определено провинение ще получиш смешна и нищо не значеща присъда или че рискуваш да отнесеш максималната за това провинение присъда?

... Тогава няма да се учудя, ако потерпевшите откриват своевременно огън срещу водачите на БТР по улиците. Те си заслужават, щом ги поощряват.

УБИЙСТВО, с ПРЕВИШЕНА скорост на ПЕШЕХОДНА пътека... дали е била с колан? Дали е говорела по телефона? Дали документите и автомобила са били изрядни? Година затвор... за убийство... не мога да си представя, че е възможно...

Загрях вече как ще си решавам проблемите.Блъскам,признавам се за виновен преди да са ме обвинили и според закона ще си ходя у дома.Да живее българското правосъдие,най-хуманното правосъдие в света.

Ако имам шанса бих попитал майката на блъснатото дете какво е правело детето и в тази част на града там, където продават багери и автомобили все си мисля че едно 12 годишно дете няма работа точно там??? Всеки 1 Бургазлия знае, че това е една от най-натоварените отсечки в града и преминаването на пешеходци е затруднено .Въпросът за неспазването на правилата за движение от лицето което е блъснало детето са отделен въпрос.

... точката в Правилника, дето пише, че водачът е длъжен да спре при опасност от сблъскване с друго средство или ЧОВЕК. Колата не му дава предимство, а го задължава да я използва безопасно. Затова му наливат в курсовете...

Подкупна съд.с-ма,как се гаврят с живота на детето, ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ:с взетите пари само лекарства да си купуват, а НС КАКВО ДРЕМЕ ТА НЕ ПООПРАВЯТ НК НА РБ...!? Тази убийца да ходи долу в мините да бачка и бял ден да не види...!

За пореден път се убеждавам ,че това е една идиотска държава,с голяма радост ще я напусна

От случка до случка има разлика.Когато караш с всичка сила, покрай автомобил спрял на пешеходна пътека, не е случка, а преднамерено убийство! Случка щеше да е, ако беше спряла, а детето се беше ударило само в колата.Сега да дадат кола на родителите на Валя,и да сложат сина на убийцата на пешеходната пътека!Танто за танто.

това е недопустимо 1г и2 м Какво е това бе господа съдий????? ПОДИГРАВКА само това мога да кажа

Нищо не е това една година смешно е!!!!!Един човешки живот го няма.

Жалка и безобразна съдебна система ! за убито ДЕТЕ 1 година, за убито куче 3 години затвор .....

Да, колкото и да не ти се вярва има шофьори, които са примерни, като мен. Именно заради това ми смазаха колата, защото спрях на пешеходна пътека, а девойката отзад в джипката спеше! Трябва всеки да се старае. А присъдата е нелепа, оскърбителна и подигравателна!!!

АЙде не търси кусури в постовете на другите а виж жестоката реалност бре. Тъпунгер. На пешеходна пътека да утрепеш дете и да те осъдят на година затвор, щот си имал дете дет в момента ти го гледат родителите. Тва е ЖАЛКО!

А да си забелязал, че човешкия жовот напоследък не струва пукната пара? А ако ти си от другата страна - на жертвите имам предвид, дали ще си толкова милостив?!

Не може да изравните превишена скорост с употребата на пистолет

Що? Превишената скорост "случайна" ли е? Ей тъй на, от само себе си се повишава скоростта, особено пък на пешеходна пътека? Докато с пистолет може да убиеш някого съвсем неволно - не че е по "леко"...

На пешеходна пътека и с превишена скорост - това си е предумишлено убийство! Изроди! Да се пържат в ада всичките!

Това е срамота! Никой не е застрахован, че не може да му се случи такава нелепост, но при наличието на превишена скорост, това си е осъзнато нарушаване на правилата в градски условия. Тази жена трябва да понесе много по-тежко наказание, това е смешно , бе хора !!! Очи и уши нямате ли или си гледате кесиите! Сигурна съм в корумпираната ни система, че е взела под внимание, нечии книжни парични знаци!

Господи боже, пази Абсурдистан!!! Смекчаващо обстоятелство било това, че е разведена. Ако не беше така, смекчаващо обстоятелство щеше да бъде това, че е омъжена!!!??? Боже, в каква идиотска страна живеем. Убиваш дете на пешеходна пътека и те затварят на свободен режим за 1 година!!! Е, няма такава държава по света, а и в цялата вселена. Затова всички ни презират. Това съд ли е - плащаш и ти изкарват смекчаващи обстоятелства. Защо не казаха и това, че смекчаващо обстоятелство е и това, п.кае клекнала, а не права.

Ето , виждате ли как се решават нещата- Давам пример нищо лично - комшията ме дразни и не мога да го търпя , качвам се и го убивам в тях. Дават ми 15 години затвор... А сега ,както гледам е най добре , изчаквам го пред блока той пресича и аз го нацелвам с колата със 100 и проблема е решен .Ега ти измислената държава сме, не искам да живея тук повече !!!

Нашият съд е справедлив и великодушен/справка-делото Ставийски/...

Можеше и да е по-зле,да не забравяме ,че Ставийски получи УСЛОВНА присъда за един убит и един жив труп!БЕЗОБРАЗИЕ

МАЛО Е! ДОЖИВОТ ЗА ТЪПАТА КИФЛА!

Знам, че не мога да върна нещата, но всеки ден искам аз да бъда на мястото на Валя, Олеле, па и нахална! Някой да и е пречил да отиде при Валя, никой?Тая жена съвест няма, иначе отдавна щеше да се е гръмнала и да е отишла при Валя!Учудвам се,че изобщо може да живее с това грозно убийство на съвестта си!Пък и я било страх от линч и киселина, а напълно си ги е заслужила...

хаха наи малко 10 г и 200 000 лв.и никога да няма право да шофира!

Една година???Това да не е някакъв виц?Направо нямам думи...

Той човека каза, че има двоен стандарт при правораздаването, ама му скочиха всички корумпирани съдии. Не казвам, че не трябваше да я осъдят, не казвам, че присъдата е достатъчна, казвам, че онзи пиян боклук Стависки трябваше още да е на топло. Ето дава се пример и всички очакват ако убият някого да го пуснат.

смешници.щом има убийство задължителноефективна присъда

Коментари - Ефективна присъда за шофьорката, прегазила 12-годишната Валя | Днес.dir.bg

Ефективна присъда за шофьорката, прегазила 12-годишната Валя

Бургаският окръжен съд постанови ефективна присъда от 1 година и 2 месеца затвор за 33-годишната Надя Иванова, която през юни м.г. блъсна и уби на пешеходна пътека в морския град 12-годишната Валентина Димитрова.

Обратно в новината

Коментари - Ефективна присъда за шофьорката, прегазила 12-годишната Валя | Днес.dir.bg

Коментари

В България "правосъдната" система не осигурява справедливост и възмездие за жертви и потърпевши. Ежедневно по улици и шосета пияни, дрогирани и безрасъдни "шофьори" убиват и осакатяват невинни хора. А присъдите са меко казано смешни, те са официално узаконена гавра с пострадалите. Поредната гавра е "присъдата" за убийството на едно дете в Бургас, при това на пешеходна пътека - само 14 месеца и то не в затвор, а в общежитие от отворен тип. Така кървавата война по пътищата ни не само няма да бъде спряна или ограничена, а дори ще бъде поощрена с липсата на правосъдие. Ако бях в тази ситуация без всякакво колебание или отлагане щях да изпълня смъртна присъда на безотговорната шофьорка Надя Иванова. Не мога да разчитам на справедливост в съда, сам бих я гарантирал по този начин. Саморазправата е единствения възможен начин в такива случаи. Освен това е и назидателен!

Пак смешни и позорни присъди. Алооо продажниците в съда - тия смехотворни наказания НЯМАТ превантивен ефект. Утре ще е твоето дете бе продажен съдия, ще ти съсипят ЦЕЛИЯ живот ако ти убият детето, НЯМА за какво да живееш и да се продаваш повече!!!! Мисли мамка ти, не се продавайте така, "съдии" такива!!

как може само година трябва поне 20 тя ще излезе и живота за нея продължава - а детето го няма

АЗ

Въпрос към правораздаването: Това не е ли предумишлено убийство? На пешеходна пътека,законово решено и после нищо. Ако беше мое детето и ме обвиняват някакви смешници адвокати, че съм заплашвал обвиняематя- тя и той нямаше да стигнат до съда ????

Ти не лаеш, но философстваш. Та каква е позицията ти ? Доволен ли си от присъдата?

30 км. в час. Сам го казваш. Не с превишена скорост на пешеходна пътека. ИМА разлика.

позор за правосадието! стига стая корупзя! срам ме е да се наричам балгарин! колко прост мозе да е тоя(тая)садя(садика)?????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За погубен човешки живот и то на дете 1г затвор и то забележете в общежитие от отворен тип ?!!?!?!!?! Колко пари ви плати този убиец господа магистрати ?!!?!?!?

Обикновенно дават по 6 месеца условно , толкова ли нямаше 1000 лева да даде че да я пуснат , виждате ли какво прави кризата ?

Абе защо си губят времето с тези съдилища? Размазал човек-Строго мъмрене Пиян зад волана -Порицание Дрогиран-Събеседване Ако ли пък е човек интелегентен да се извини на близките че им е утрепал детето И щом има чисто досие да му се обясни че това не е хубаво,да се мачкат хора Да! Всеки греши,карам кола от 1962 година,но такава напаст Божия не съм виждал! Още карам 20 годишната си Лада и съм обект на присмех от тия с джиповете и кокони с цигара в ръка и телефон. На спирката в Горна Баня нафукана курветина помете 3 човека пред очите ми,само я запитах-За това ли караше като бясна да размажеш хората Сещате се какво ми отговори-Гледай си работата бе дъртак..... Такива са в живота,такива са зад волана и в самолет да ги качиш те са си те! Не ги съдете,само им показвайте всеки ден снимките на хората които са пратили на оня свят!!!

ЕЙ ,ТИ КАКЪВ СИ БЕ КОЙ ТИ Е ДАЛ КНИЖКА АКО ИМАШ ТАКАВА. ТИ ЩЕ СИ СЪЩИЯ НЕЩАСТНИК .КАТО ТАЯ КОЯТО ДОРИ НЕ МОГА ДА НАРЕЧА МАЙКА

Когато газиш с Ауди присъдъта е една,а когато газиш с Лада -друга.

...и какво?-пак светът да ни се смее заради такива смешни "присъди"?

Момичето пресичало заедно с две свои приятелки, когато подсъдимата, шофирайки личния си автомобил "Ауди" с превишена скорост, не спряла и го помела. Детето почина на място. ........... Евала на СЪДЕЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ. НЯМА ТАКАВА. ..

Поредно дело за убийство, в което по-важен е извършителят. Какво от това, че жената има чисто съдебно минало, та повечето убийци на пътя са с чисто минало. Съдът пак намери начин да оправдае убиеца, за да му наложи смешна присъда. 1 година за убийство е подигравка. Нямам думи.

срам и подигравка! може би с насилие да се сринат няколко садилишни сгради

Не са виновни само съдиите. Калпави са ни законите, които позволяват на съдиите да дават такива присъди!

За пореден път балгарското правораздаване показа, че за едни е мащеха, а за други майка.Как ще опазим децата си след като за такова убийство, макар и по невнимание, няма адекватна присъда.Плачи Българийо, че без деца ще останеш.

Срещу ТОВА трябва да се протестира до дупка, а не срещу измислени проблеми като АСТА!!! Но няма да стане, защото сме общество от слепи и глухи говеда, за които най-голямата наслада е да гледат кино без пари! Пфу!!!

Точно казано!!!

Ако се въведе Акта, за такива проблеми и решения няма въобще да научиш, камо ли да протестираш ама отде празната ти кратуна да знае това !

точно така е,ама народа не разбира

Откъде тая злоба у толкова много хора. Всички вие перфектни шофьори ли сте никога ли не карате с превишена скорост, никога ли не правите грешки като шофирате или в живота си, никога ли не нарушавате правилата (ех в какъв рай щяхме да живеем тогава). Ставински беше пиян и няма да лежи в затвора а тя ще страда цял живот. Нито го е планирала нито ще спечели нещо. Убийците и крадците в повечето случай в БГ не лежат в затвора

нали знаеш? Най-лесно е да разкъсаш паднал на земята човек!

Прав си , няма безгрешни ,но докато се дават такива СМЕШНИ присъди на съгрешилите всички ще я подкараме през просото.Защото една присъда не се издава само за да накаже виновника , а и да покаже на останалите членове на обществото какво ги чака при същото деяние, но българския съд нещо...Ц.

Ами ще страда я, нали уби човек.

То затова сме на тоя хал, грешките ТРЯБВА да се наказват... иначе ще се повтарят безкрай...

Не зная дали имате деца или сте несемее/й/н/а, но едва ли щяхте да напишете всички тези неща, ако ваше дете беше убито по този начин. Аз също съм шофьор и си признавам, че ми се е случвало да сгреша на пътя, но има моменти, места и ситуации, в които е недопостимо да си разконцентриран и безотговорен водач на мпс. На всеки може да се случи - да, така е. Но когато, твоя грешка е довела до трагичен инциден, трябва да си понесеш последствията и да платиш цената. Която, оказва се в случая е доста ниска, за съжаление. Кураж и сили на близките! Всеки друг на тяхно място, ще търси справедливо възмездие!

Прощавай, освидетелстван идиот ли си или се правиш на такъв? Става дума за погубен човешки живот и за полагащото се за това деяние наказание: то трябва да съответства на провинението. Смисълът на налагането на присъди е не търсенето на възмездие, а да служат и като назидание за другите, за да са по-внимателни и да не повтарят грешките на осъдените; да не извършват престъпления: една присъда трябва да има преди всичко възпитателно действие. Кажи ми честно и откровено: кога ще си по-внимателен при шофиране - когато знаеш, че за определено провинение ще получиш смешна и нищо не значеща присъда или че рискуваш да отнесеш максималната за това провинение присъда?

... Тогава няма да се учудя, ако потерпевшите откриват своевременно огън срещу водачите на БТР по улиците. Те си заслужават, щом ги поощряват.

УБИЙСТВО, с ПРЕВИШЕНА скорост на ПЕШЕХОДНА пътека... дали е била с колан? Дали е говорела по телефона? Дали документите и автомобила са били изрядни? Година затвор... за убийство... не мога да си представя, че е възможно...

Загрях вече как ще си решавам проблемите.Блъскам,признавам се за виновен преди да са ме обвинили и според закона ще си ходя у дома.Да живее българското правосъдие,най-хуманното правосъдие в света.

Ако имам шанса бих попитал майката на блъснатото дете какво е правело детето и в тази част на града там, където продават багери и автомобили все си мисля че едно 12 годишно дете няма работа точно там??? Всеки 1 Бургазлия знае, че това е една от най-натоварените отсечки в града и преминаването на пешеходци е затруднено .Въпросът за неспазването на правилата за движение от лицето което е блъснало детето са отделен въпрос.

... точката в Правилника, дето пише, че водачът е длъжен да спре при опасност от сблъскване с друго средство или ЧОВЕК. Колата не му дава предимство, а го задължава да я използва безопасно. Затова му наливат в курсовете...

Подкупна съд.с-ма,как се гаврят с живота на детето, ГОСПОД ДА ГИ НАКАЖЕ:с взетите пари само лекарства да си купуват, а НС КАКВО ДРЕМЕ ТА НЕ ПООПРАВЯТ НК НА РБ...!? Тази убийца да ходи долу в мините да бачка и бял ден да не види...!

За пореден път се убеждавам ,че това е една идиотска държава,с голяма радост ще я напусна

От случка до случка има разлика.Когато караш с всичка сила, покрай автомобил спрял на пешеходна пътека, не е случка, а преднамерено убийство! Случка щеше да е, ако беше спряла, а детето се беше ударило само в колата.Сега да дадат кола на родителите на Валя,и да сложат сина на убийцата на пешеходната пътека!Танто за танто.

това е недопустимо 1г и2 м Какво е това бе господа съдий????? ПОДИГРАВКА само това мога да кажа

Нищо не е това една година смешно е!!!!!Един човешки живот го няма.

Жалка и безобразна съдебна система ! за убито ДЕТЕ 1 година, за убито куче 3 години затвор .....

Да, колкото и да не ти се вярва има шофьори, които са примерни, като мен. Именно заради това ми смазаха колата, защото спрях на пешеходна пътека, а девойката отзад в джипката спеше! Трябва всеки да се старае. А присъдата е нелепа, оскърбителна и подигравателна!!!

АЙде не търси кусури в постовете на другите а виж жестоката реалност бре. Тъпунгер. На пешеходна пътека да утрепеш дете и да те осъдят на година затвор, щот си имал дете дет в момента ти го гледат родителите. Тва е ЖАЛКО!

А да си забелязал, че човешкия жовот напоследък не струва пукната пара? А ако ти си от другата страна - на жертвите имам предвид, дали ще си толкова милостив?!

Не може да изравните превишена скорост с употребата на пистолет

Що? Превишената скорост "случайна" ли е? Ей тъй на, от само себе си се повишава скоростта, особено пък на пешеходна пътека? Докато с пистолет може да убиеш някого съвсем неволно - не че е по "леко"...

На пешеходна пътека и с превишена скорост - това си е предумишлено убийство! Изроди! Да се пържат в ада всичките!

Това е срамота! Никой не е застрахован, че не може да му се случи такава нелепост, но при наличието на превишена скорост, това си е осъзнато нарушаване на правилата в градски условия. Тази жена трябва да понесе много по-тежко наказание, това е смешно , бе хора !!! Очи и уши нямате ли или си гледате кесиите! Сигурна съм в корумпираната ни система, че е взела под внимание, нечии книжни парични знаци!

Господи боже, пази Абсурдистан!!! Смекчаващо обстоятелство било това, че е разведена. Ако не беше така, смекчаващо обстоятелство щеше да бъде това, че е омъжена!!!??? Боже, в каква идиотска страна живеем. Убиваш дете на пешеходна пътека и те затварят на свободен режим за 1 година!!! Е, няма такава държава по света, а и в цялата вселена. Затова всички ни презират. Това съд ли е - плащаш и ти изкарват смекчаващи обстоятелства. Защо не казаха и това, че смекчаващо обстоятелство е и това, п.кае клекнала, а не права.

Ето , виждате ли как се решават нещата- Давам пример нищо лично - комшията ме дразни и не мога да го търпя , качвам се и го убивам в тях. Дават ми 15 години затвор... А сега ,както гледам е най добре , изчаквам го пред блока той пресича и аз го нацелвам с колата със 100 и проблема е решен .Ега ти измислената държава сме, не искам да живея тук повече !!!

Нашият съд е справедлив и великодушен/справка-делото Ставийски/...

Можеше и да е по-зле,да не забравяме ,че Ставийски получи УСЛОВНА присъда за един убит и един жив труп!БЕЗОБРАЗИЕ

МАЛО Е! ДОЖИВОТ ЗА ТЪПАТА КИФЛА!

Знам, че не мога да върна нещата, но всеки ден искам аз да бъда на мястото на Валя, Олеле, па и нахална! Някой да и е пречил да отиде при Валя, никой?Тая жена съвест няма, иначе отдавна щеше да се е гръмнала и да е отишла при Валя!Учудвам се,че изобщо може да живее с това грозно убийство на съвестта си!Пък и я било страх от линч и киселина, а напълно си ги е заслужила...

хаха наи малко 10 г и 200 000 лв.и никога да няма право да шофира!

Една година???Това да не е някакъв виц?Направо нямам думи...

Той човека каза, че има двоен стандарт при правораздаването, ама му скочиха всички корумпирани съдии. Не казвам, че не трябваше да я осъдят, не казвам, че присъдата е достатъчна, казвам, че онзи пиян боклук Стависки трябваше още да е на топло. Ето дава се пример и всички очакват ако убият някого да го пуснат.

смешници.щом има убийство задължителноефективна присъда