В. Радев: При залетите села няма язовири, всичко идва отгоре

Най-вероятната причина за ситуацията в Бургаска област са дъждовете, в тежко засегнатите села няма язовири, смята вътрешният министър Валентин Радев.

Обратно в новината

Коментари - В. Радев: При залетите села няма язовири, всичко идва отгоре | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в цивилизованите страни когато нещо "от горе" се случи хиляди са евакуирани без една жертва или най-много 2-3 жертви, а в случая селца със смешен брой от население това "от горе" взима жертви..

За ГЕРБ всичко идва от горе, кораба майка...

Да бе!Много лесно оправдаваме некъдърността на чиновниците!Те сами не знаят колко не знаят!Срам и позор!И така до следващия дъжд и следващите жертви!Намерете хора в държавата, които разбират от тези неща.Какви са тези аматьори, които ми говорят за

Един евреин каза: Ние от пустинята направихме рай,а вие от рай,направихте пустиня........Всичко останало са тъпи приказки за будали.

Прав си. ВСИЧКО ИДВА ОТГИРЕ. И като зспочнем да изриваме,ще започнем отгоре- надолу. До един ще ви изринем.Наглеци.

Този говори с отвъдното нали е от ГРОБАРИТЕ. До кога ще крадете и лъжете бе мръсни и долни ГЕРБЕРАСИ. Господ да Ви съди, явно съд в България няма.

Стига сте ни лъгали неземно крадливи идиоти. Преди 40 години при бай ви Тошо и при лошия социализЪМА всичко се поддържаше и всички язовири бяха на подчинение към ?Язовири и каскади?. При прогнози за дъжд саваците се отваряха и язовирите се изпускаха. Сега концесионери не отварят нищо, защото загубите им от зарибяването ще са големи. Освен това никой не се грижи за това язовирите да бъдат почистени, нещо което преди в известна степен се правеше. Ако се скъса или прелее язовирна стена полследиците ще са ужасяващи, идиоти такива, а много стени все още се държат като по чудо, защото са неподдържани поне от 30 г. Причината за наводненията са не дъждовете, а блошото ви управление говеда глупави. Изгонихте компетентните и специалистите от страната, назначихте свои некадърници на държавни постове, които няват понятие нито като управленци, нито като специалисти и това е резултатът. Какво искате некадърници такива. Дъждовете им били виновни. Виновна ви е собствената ви некадърност.

Вече почвам да се усещам, че чакам с нетърпение всяко следващо изказване на този екземпляр. Няма празно, всеки път чупи тъпомера. Нямам думи, наистина всички са избирани с "конкурс", ама този кърти мивки само като си отвори устата?

ТОЗИ ИДИОТ, ЗА ОРИГИНАЛЕН ЛИ СЕ МИСЛИ? ЕСТЕСТВЕННО, ЧЕ ПРИ СИЛНИ БУРИ ЩЕ ИМА И НАВОДНЕНИМЕСТА. ТОПЛАТА ВОДА ЛИ СИ МИСЛИ, ЧЕ ОТКРИВА? ГЕРБ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ПУСТИНЯ ОТ НЕКЪДЪРНОСТТА СИ, ОТ КРАДЕНЕТО НА ЕВРОФОНДОВЕ И БЕЗХАБЕРИЕТО КЪМ БЪЛГАРИТЕ. АКО БЯХА ОБСЛУЖЕНИ ЯЗОВИРИТЕ КАТО ПО ЖИВКОВО ВРЕМЕ, ЩЕШЕ ЛИ ДА ГО ИМА ТОЗИ ХАОС В ДЪРЖАВАТА - НЕ? КАКВО СЕ ПРАВИ НА ОРИГИНАЛЕН, КАТО Е ПРЕСТЪПНИК? ОТ НАЧАЛОТО НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, ВСЯКА ГОДИНА ИМА ПО 1 ХИТРИНО, БИСЕР, ПЕТОЛЪЧКАТА, ЧЕЛОПЕЧ, АСПАРУХОВО, ДОЛНИ ЛОМ, РАВНЕЦ И ДОБРИЧ, МИЗИЯ И МНОГО ДРУГИ. ЗАТРИХА ЖИВОТА НА ТОЛКОВА ХОРА И СЕЛА, ЧЕ АКО ИМА БОГ, ДА ГИ СЪДИ!

Ами то есента и зимата сега започват, бе министре. Трябва да бъдем потърпевши от природните стихии ли? А вие си увеличихте заплатите, за да си ги харчите без грижа, а народът нека да си мре!

трети мандат все господ им е виновен боклуци боклуциииииии вън

БОЖЕ, И ТОЗИ ЛИ ПРОСТАК, ТЪПАНАР ЛЪЖЕ, ЧЕ ТОВА Е САМО ОТ ДЪЖДА! СТИГА БЕ, ИДИОТ, СТИГА СИ ЛЪГАЛ!

Всичко се проектира да издържа 00 годишна вълна..... а министъра закусва с лайна..... това че последните години никой не стоапанисва и се надява на чудо е друга бира

А шараните преминали през дворовете на наводнените те от кого са г-н министре?Вероятно и те са от дъжда , отгоре от св.Николай Чудотворец?Какви лъжци сте като началника Ви - премиера Борисов!

Скъсала се е дига на язовир.Частна собственост.Това разказват хората от района.Имало е в по ниската част новопостроени къщи,тип вили.Всичко разрушено.От проливен дъжд няма как да пострадат нови къщи.

Т Ъ П А Н А Р

Значи няма да инспектираме и проверяваме никакви язовири, само ще се молим на Господ да ни пожали!Леле какъв смях в 21 век и то в Европейски съюз!

даа........ фсичко е от европата! от брукселандиа! ама кой да го каже, а? пак ние от маалата!

Ами нали си министър бе овен, разпореди му на този отгоре да не прави така че следващия път ще го заведеш в съда да му разкажат твойте приятели играта.

Ей по-смешен от този цървул не съм срещал!

НЕче го харесвам или защитавам този ръб, но... и оная бъчварката дето личния състав на мвр-то я кръсти... "ш-ш-ш-м-ат-ка", онова дългоносоното комунистическо гюбре дето бил десен евро-гей и направи коалция за избортие с педерастите от деос, пернишкото животно с женката на пилона божо, тъпан-ара с перуката дето разправяше как "като я хванеш за вагината (той глупака използв друга дума, защото тая не я знае!) и тя омеквала"... абе има. Не е като да няма.

Министъра на Вътрешните Работи казва че Господ е Виновен ? Та този Човек има Ресурса на Господ да спре Наводнение = има 100 000 човека на разположение - по ЕДИН чувал Пясък и ще спре .

Язовир Чотората е собственост на фирма "ДИЕМ" ЕООД, като управител и собственик на капитала Димитър Мутафов. Той е син на Димчо Мутафов и д-р Елена Димитрова. Д-р Димитрова в момента е общински съветник от БСП в Общински съвет Камено.

Този пак си изказва неподготвен. Сега казаха по новините , че има 7 скъсани диги на язовири. Вчера пък Б.Борисов обяви , че са паднали 150-160 КУБИЧЕСКИ метра дъжд на квадратен метър! Явно няма и понятие за какво става въпрос - при това и пожарникар който все пак трябва да има понятие колко литра вода има има в един кубик. То затова сме на това дередже.

Нагъл по-нагъл , най-нагъл , бг. министър

lu4ka

Ааааа, има още три степени - Ц.Ц., Цв.Цв., Б.Б.

Да ти е..м п....а м.....а, ето доказателство как лъжеш. Боклук долен гербеджийски. Заради вашата крадлива некъдърност умират хора. "Разследване на Флагман.бг откри кой наводни Черни връх! Дигата, направена да спасява селото, го погуби. Уникални кадри от дрон показват, че скъсана защитна дига е наводнила село Черни връх. Снимките разкриват шокиращи детайли за бедствието. Оказва се, че дигата на т.нар. защитен канал на Черни връх се е скъсала и именно оттам се е отприщила водата, заляла селото. По ирония на съдбата съоръжението, направено преди 3-4 години за десетки хиляди левове, за да пази Черни връх от подобни наводнения, вчера го погуби, коментира изданието."

НА КОЙ СЛУЖАТ СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ И ОБРАЗОВАНИЕ Докато при представителната "демокрация" и "свобода", подвид ОТКРИТА диктатура (фашизъм и социализъм) хората са НАЯСНО с обстоятелството, че са потиснати и контролът ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се поддържа чрез сила, при режимите на представителна "демокрация" и "свобода", подвид СКРИТА диктатура - капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" социалната система е стабилна, тъй като КОНТРОЛЪТ върху информацията и образованието се извършва ТАЙНО, за да МОЖЕ хората да ВЯРВАТ, че живеят в един свободен и демократичен свят. За да се определени РЕАЛНОТО ниво на прозрачност и на плурализъм на информационната и образователната система на една държава, която нарича СЕБЕ си демократична и свободна, е абсолютно ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се разбере кои са собствениците на вестниците, образованието, телевизионни и интернет канали или тези, които представляват Борда на директорите. Този обикновен контрол е в СЪСТОЯНИЕ да РАЗКРИЕ например в държавите от Западна Европа и САЩ (и не САМО там), определени КАТО "демократични" и "свободни", че информационните и образователните източници са концентрирани в РЪЦЕТЕ на обичайните ГОЛЕМИ финансови и индустриални ГРУПИ, ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Медиите и образованието НЕ са независими и НЯМАТ задачата да откриват и съобщават истината, а да ПРЕДСТАВЯТ света така, както само "те" ИСКАТ да бъде ВЪЗПРИЕТ. "Ние трябва да казваме истината, истината и САМО истината. Но - НЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА." Йозеф Гьобелс - министър на ПРОПАГАНДАТА на Нацистка Германия.

искаш да ни насаждаш твоето....лично при мен няма да мине. Достатъчно години съм живял и видял....и хубаво и лошо. Като някой пастор ли се явяваш???

Ivan Ivanov

ДЕКЛАРАЦИЯ на "WAKE & HELP AM" и "WAKE & HELP CO" Банда луди старчета от набедени ЛИДЕРИ, това не е демокрация и свобода, а е просто един виц. Тъжното е, че този виц е реалност и за теб, нали. Цялата власт и цялата реална информация, и целият капитал е винаги в ръцете на ШЕПА "хора", това НЕ е демокрация и свобода, а това е пълна ДИКТАТУРА - фашизъм. Страниците "WAKE & HELP AM" и "WAKE & HELP CO" са предоставени за лична и/или индивидуална информация. Ние не твърдим и не гарантираме, че информацията в тях е вярна, пълна, обективна и актуална за теб. Не поемаме отговорност за евентуално нанесени щети от материално (физическо) или морално (ментално и/или емоционално) естество, вследствие ползването или не ползването на материали от страниците "WAKE & HELP AM" и "WAKE & HELP CO". Абсолютно се ЗАБРАНЯВА копиране и/или заимстване на статии от страниците "WAKE & HELP AM" и "WAKE & HELP CO", от представителни политически партии и/или духовници, и/или обществени медии - държавни или частни. Не носим отговорност за допуснати печатни, правописни, семантични, символни, образни или граматически грешки, даже в случаи, в които от това съдържанието на информацията се променя или изменя за теб. Всичко, което МОЖЕ да се изкаже, НЕ МОЖЕ да е истина. Това, което МОЖЕ да се каже, НЯМА да е истина и ИСТИНАТА НЕ МОЖЕ да се изкаже. Само ТОЛКОВА МОЖЕ да се каже и САМО това е ИСТИНА.

Кметовете на селата си вършеха работата си затова за което получават заплатите си това съм сигурен,че 80% нямаше да става Селските кметове работят само месец преди изборите Затова сме на това дередже

Правителството и роднините им са Заплаха за Националната Сигурност на Република България .

Този простак е от котилото на бб ,не е ли очевадно ???

Горите също ли отгоре ги изрязаха...Когато няма дървета пороите и последващата ерозия на почвата са закономерни неща!Лятото пък ще има суша! Но на кой му пука...важното ,че Буллес на Батко на зетя си изнася дървесина...

Министъра има Частен Язовир . Защо ДАНС не се заинтересува за това че Министъра казва че Потопа е от Господ . Това прилича на Частните Болници на Хранилка от Здравната Каса и Умрял ЧОВЕК .

казаха ти че седем язовира са били на каскада,ако не знаеш термина ....ефекта на доминото.

при теб че нищо не ти е дошло от горе. Не може да има приливна вълна от дъжд,тази вода трябва някъде да се събере. Не помня точно годината но в Цар Калоян загинаха 8 човека.....валеж 100 л/кв. м. както каза Етем.....за скъсаната язовирна дига нищо.

Радев, престани да се гавриш с народа!

Дали са язовири или някакъв друг тип водоеми, от няколко места е дошла вода. Не му прави чест на министър Радев това изказване - но той си го хвърля на гърба си. Всичко се връща! Горките хора, горките жертви и техните семейства. Поредна трагедия в България с невинни жертви и виновни все няма и няма!

телеграма от горе -това че трима папи са те погалили по главата а маики под сакото не е прави богоизбран

Glupavo,Vsichko razbraha,che ima izpuskane na iazovir,zatova i valna e imalo

Тоя не беше ли по траекториите на гюлетата? Сега пък с движението на капките ли се зафана тъпият му фатмак?

КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ, КАКВО Е СВОБОДА Вгледайте се, моля Ви, в живота си. Нима сте СВОБОДНИ хора. Не, не сте. В представителната "демокрация", психо-соматична диктатура като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (който е скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура), Вие сте ОБВЪРЗАНИ с хиляди (физически, ментални и емоционални) вериги (пълно ограничение), наложено върху теб от алчни с болни мозъци ШЕПА "хора" (представителни политици и духовници). Може да НЕ си давате СМЕТКА за това - неприятно е. Може да НЕ го ПРИЗНАВАТЕ - боли. Това обаче НЕ променя нещата, Вие сте РОБИ (биоробот - стока - предмет). За да влезеш в СВОБОДАТА и демокрация, ти ТРЯБВА да ПРИЗНАЕШ, че си РОБ, че робството е дълбоко ВКОРЕНЕНО в теб, че то ТРЯБВА да бъде ПРЕМАХНАТО. Това ПРИЗНАНИЕ ще ти ПОМОГНЕ да се отървеш, да се ОСВОБОДИШ истински. СВОБОДАТА и демокрация ПРЕДЛАГА съвсем РАЗЛИЧНА перспектива. Тя НЕ е революционна, а бунтарска. Бунтьт ПРЕДПОЛАГА индивид. МОЖЕШ да се бунтуваш сам, без никаква партия или организация, по СВОЙ, неповторим начин. Запомнете добре - СВОБОДАТА и демокрация НЕ означава борба ПРОТИВ обществото, тя се СТРЕМИ да отиде ОТВЪД него. СВОБОДАТА и демокрация НЕ е антиобществена, тя просто няма НИЩО ОБЩО с фалшивото и фасадно общество, създадено от представителната "демокрация" и "свобода" чрез ШЕПА "хора" - привилегирован елит и паразит. Демокрацията, даже и орязана - Швейцария и Исландия НЕ е ПРОТИВ робството, демокрацията е за СВОБОДАТА, за една РЕАЛНА свобода за ВСЕКИ гражданин тук и сега, всеки ден. ЦЯЛАТА ВЛАСТ на ШЕПА "хора", представителни политици и духовници е РОБСТВОТО в представителната "демокрация" и "свобода", а НЕ политиката. Постоянна власт и реална информация за ВСЕКИ гражданин, това е демокрация. Да се упражнява ПОСТОЯННА ВЛАСТ от ВСЕКИ ГРАЖДАНИН при наличието на реална информация за ВСЕКИ гражданин, и да се носи ВИНАГИ от всеки гражданин ОТГОВОРНОСТ за СВОИТЕ постъпки, това е демокрация и свобода в 21 век.

Какво става в тази държава, ве? Днес всички говорят като нашмъркани!!!

Оставка ... за неграмотен министър и затвор за бездействие ,абе нямали опозиция в тая държавица?

"...Най-вероятната причина за ситуацията в Бургаска област са дъждовете..." Подобна ТЪПНЯ рядко може да се чуе в България!

Горните етажи , на властта !

За тия дет не верват, че всичко идва отгоре и верват, че има язовири и скъсани стени, да си отворят Google Earth и да огледат. с. Черни връх е на 78 м. надморска височина. Язовири няма. с. Полски Ивор е на 40 м.надморска височина и язовири няма. И да не ги изреждам четирите села - изобщо в района няма язовири.

Язовира го прави стената, не надморската височина. Пояснение за празни кратуни:Ако на една равна поляна има една бъчва с вода и някой я прекатури, се получава вълна. Дан съ готвиш за партиен член.

Без съмнение всичко идва от горе - сиреч от Дядо Господ.

Всичко идва отгоре ,....да от управляващите , те са най-отгоре ! ? !

Ако беше по Време на СОЦА и Бай Тошо - За такова Изказване на Министрър ...

Откакто на власт са некадърниците на мутромилиционерската шайка, БГ е център на най-поройните дъждове и коварни снеговалежи. За какво са всичките държавни, областни, общински служби и граждански защити, които са длъжни да следят обстановката и при опасност да евакуират хората, а не да се оправдават с Началника.

Браво, г-н Министър! Скандално е да оправдавате ситуацията, за която непременно има виновни, с небето, т.е. виновен е Дядо Господ. Твърдите, че там нямало язовири, но други пък казаха, че има и то каскада от няколко малки язовира. Май контрата пак ще остане в пострадалите, ще пращаме SMS-си и така, до следващия порой.

Не забелязвате ли, че Боко тури на възлови места т.нар. министри-латерни. Те винаги имат мнение по всички въпроси, но то не може да се разбере, защото плювалниците им работят на високи скорости и нямат връзка с празните им тиквоподобни хард-дискове над раменете.