Съдът остави бияча от Бургас за постоянно в ареста

Живко Кючуков, който събори с ритник възрастна жена на автобусна спирка в Бургас, остава за постоянно в ареста.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави бияча от Бургас за постоянно в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Счупена тазибедрена става при възрастни жени носи над 50% риск от смърт в рамките на няколко дни /емболия, некроза и т.н./ Или ако оцелее - инвалидизиране с обездвижване. И смърт до 1-2 години. УБИЕЦ.

С риск да стана несимпатичен на някои, ще спомена, че такива Хитлер е правил на сапун!!

Живко, маме, да внимаваш, че някой път има разни яки батки, които гледат лошо, та да не те погледне лошо некой такъв батка, че не знам, маме. Какъвто си ми честолюбив...

Айде стига с тези биткаджийски истории. На колко години сте да пишете такива детски простотии, ако тоя погледнел оня, какво щяло да стане. Живеем в правова държава и всеки трябва да спазва правила, както е в Германия. Не би трябвало да сме в джунглата и да се правим на по-откачени отколкото сме. Мисленето ви е като на този от снимката - правото е на по-силния. Няма да станете хора никога. Нормалните народи си имат правила, според които живеят и затова са добре. Ама то първо трябва да ти уври мозъка за тая работа.

Постът е ироничен.. За съжаление, България отдавна не е правова държава и за такива като Живко, единственото, което може да го вразуми е поне един път да попадне на някой по- откачен от него, да му счупи празната глава и да се замисли малко, макар, че и това не е сигурно. Съгласна съм, че нещата трябва да се решават по правилния начин, но тук това просто не се случва, примери колкото щете.

Какво щеше да стане, ако го беше погледнал МНОГО лошо някой батко "трикрилен" гардероб с бойни умения?

КАКЪВ БИЯЧ Е ТОЗИ?????? По кикбокс или таекуондо?

Не е бъдещ депутат за сега. Оказва се, че няма общи познати с Цветан Цветанов.

100 тояги на голо и Белене за тази отрепка!!!

Добре бе утре отивам примерно и чупя носа на политик. После ми правят 6 години експертиза а? Nice a???

При обстоятелствата, които си описал ще те самоубият в ареста!

Поне снимката му махнете на този нечовек.

Като е луд защо не изрита така един як стокилограмов мъжага, а тази стара жена?!

На тоя ако му ударят 100 камшика и затворят за 5-6 години в затвора съм сигурен, че и през ум няма да му мине повече да прави така.

Ама съм сигурен, че ще му се размине на келеша, заради калпавата ни държава и все повече такива работи ще стават.

Боят трябва да е публичен, линч му викат хамериканците. Така са я докарали до издигане на закона в култ. Което не значи че всички го спазват.

В САЩ, нация от 350 млн, има над 1 млн. затворници. Значи 1 затворник на 350 мирни жители. Ако математиката ми е вярна, ние 7 млн. трябва да имаме 20 000 затворници. Някой да провери, ако имаме само 5-6 хиляди, значи в България има 15 хиляди души които са за затвора, ама още са на свобода и правят бели, най вече убиват, изнасилват и т.н. Проблема има и друга страна, реални хора, които Вие храните с Вашите данъци (ДДС например) не си вършат работата. Взимат Ви парите и ги изпиват по кръчмите, купуват коли, некомпетентни, без морал, лесна плячка за добре платени адвокати, оставят 15 хил. престъпници на свобода. На следващите избори, гласувайте пак за Боко, за кумундетата, за мастиите на путьо (патреотарите), заслужате си го.

параноично-шизофренична булка по-скоро ще кастрира навитаците :)

Нямам против да го пуснат, но ако го тъпчат с двойна доза Паркизан за 3 години доказано с дневна пробация.

да го бишнат за 10на години в затвора, та да се успокои.

JMM®

Би ли казал, ЗАШО искаш 10 години да го издържа и храни цялата държава ??? След това какво - мислиш, че ще се е променил и поправил ??? Какъв е смисъла да отглеждаме и храним изроди ?!

Тоя пък до кога ще ни го показвате? Вече не е ли там където трябва, демек да не хаби кислорода водата и храната!

Представете си България по времето на хан Крум и държавата ни за последните 27 год.!! Какво беззаконие по всички показатели ?! Не се чудете, че някой е застрелял някой някъде - когато държавата дреме - хората ще възвръщат правосъдието по техния си начин !! ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС, КОНСТИТУЦИЯТА - ВЕЧЕ 10 ГОДИНИ СМЕ В EС, А БУКСУВАМЕ (УМИШЛЕНО, РАЗБИРА СЕ) В ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО !! НИЕ ВСИЧКИТЕ ЗНАЕМ У КОЙ Е ПРИЧИНАТА ЗА ТОВА, НО СИ ТРАЙКАМЕ !! ЗАЩО ?!

"Някой ден ще завали истински дъжд и ще измие всичката мръсотия от улиците."

Смърт чрез обесване за изрода !!! Нека се насере и напикае като бъде обесен !!! Нека едно обесване да бъде пример за всички онези лайнета и келеши, дето си въобразяват, че правото е на страната на по силния !

изключително брутално нападение, но все пак отстрани погледнато: какво направи възрастното поколение, за да осигури някакво бъдеще на децата си, а не пълен хаос, безперспективност и маниакална шизофрения?

Този изрод трябва да лежи в затвора. Там да работи и да си пие ежедневно хапчетата щом има шизофрения. Ако е навън може да му се стори че и някой друг го тледа накриво например Бойко Борисов от телевизионния екран и да го нападне.

обществото да полага грижи за един напълно празен човек, без ясни критерии за нормалност, без човешко отношение , без почит към възрастните хора? Няма никакъв шанс да бъде превъзпитан, просто никакъв!!! Просто твар, която ако остане на свобода може да посегне на друг нормален човек. Като общество трябва да изискваме от законодателя да въведе такива текстове в наказателния кодекс, които да пращат там където им е мястото същите твари, без опция за адвокатски лупинги. Просто вдигнал си ръка, посегнал си на беззащитен човек, когото превъзхождаш физически - никаква милост!!!

Това е тежка телесна повреда! Предвид възрастта на пострадалата и последствията от причинената травма - залежаване, декубитуси и т. н., аз бих образувал за опит за убийство!

ТОЯ Е НАРКОМАН НА АМФЕТИ.НЕ ГО ЛИ ВИДЯХТЕ КАК СИ ТЪРКА НОСА НА КАМЕРАТА.ШИЗОФРЕНИЯ ОТ СМЪРКАНЕ. КВО СИ МЪЛЧАТ МЕДИИТЕ

на някои хора не им е много угодно така ясно да бъдат представени последиците от употребата на наркотици пред обществото.

Оставаше съдът да го беше пуснал.Ние ще си закачим по 1 камера на задниците,за да доказваме на скапания съд кой кога ни е бил и по каква причина.Пфу! Пълно с гняс в тази държава и биологична измет като този и защитниците му.

Докога сред нас ще се разхождат свободни криминално проявени,от които ще треперим ние,които сме съвестни данъкоплатци и работещи хора,издържащи семейства?Ние нямаме ли право на спокоен живот,скапани защитници на измет като тази?

Абе боклук и разни такива съдебни защитници,ако беше вашата майка или баба ,пак ли ще защитавате такива измети?Значи всеки пропаднал наркоман на улицата може да си втълпи в болния мозък,че някой го гледа лошо и има пълното право да го осакати и убие ,така ли?Защо не се метне от терасата на 9-ия етаж,като е невменяем или болен?Ама не!Направо ми писна толерастията не разни психично болни и подобна наркоманска измет.

Съдебната ни система защитава приоритетно правата на престъпниците. Жертвите са обречени на дискриминация само защото са станали невинни жертви.

Българските градове са пълни с отрепки по подобие на Живко. Кога ще си очистим къщата от боклуците? Докога ще четем как някой криминално проявен направил нещо си? Щом като е криминално проявен и е с няколко висящи дела,защо не е в панделата? Докога ще строим църкви, а затворите ни ще са претъпкани? Не е ли по добре да построим един голям нов затвор и да си почистим градовете? Не е ли редно земните дела да си ги решаваме сами, а не да чакаме оня горе да дойде да ни ги реши?!

Аз отдавна съм на мнение,че такива като този нямат никакво място сред нас,без значение дали са болни или наркомани,или криминално проявени.Все не са пълноценни индивиди,равни на останалите.Съжалявам за дискриминацията,но е крайно време да погледнем реално на нещата.

Възрастната жена при този вид счупване може да не тръгне отново.Лекува се трудно на тази възраст, и самото налагано дълго излежаване носи опасност само по себе си.Възникват и други последици.Често пневмония и други възпалителни процеси от залежаване.Тъй че не става дума какво е сега, а какви ще са последиците за тази възраст.

В България всеки убиец, изнасилвач и т.н.= на психично болен и го оправдават. Срам за държавата. Всички като тоя в затвора.

ЧАКАМ ТЪ ДА СЪ ГЛЕДАМИ ЛОШО. 36 КИЛИЯ. ОСТЪЙ БАБИТИ, ЯЛА ДА ВИЙШ КАК ША СА ГЛЕДАМИ ТУКА. ПОСЛЕ ША СЪ ГЛЕДАМИ ХУБАВО.

Май още мърда и се крие в ареста

И това било ; "Кючуков нанесе средна телесна повреда ". Има да чакаме правосъдие , ама голямо чакане ще пада.

Ако това л-но го оправдаят, ще дадат зелена светлина на много други като него.

А тази скъпа тройна и комплексна експертиза кой ще я плаща?

Ти и аз!

Този е пенсионер по болест . Взима заедно с майка му около 1800 лева пенсия .Без да са работили .Инвалидите станаха вече бойци и се оглеждат на бабите с нормална пенсия .Моето мнение е такива инвалиди да им плащаме легло и храна в спецклиники , вместо да им плащаме да избиват бабите ни , и родителите ни .

Изобщо не ме интересува колко вземат тези паразити.Но нека не пипа някой мой човек,защото не бих гледала спокойно такъв боклук ,пуснат от ареста,да ми се разхожда наоколо.Ще ми спукам главата,ще му наместя болния мозък,ако ме намерят ,ще го лежа,ако е нужно.Но така ще знаят,че има хора,които не търпят и не са длъжни да търпят такива.Дотук стигнахме наркомани да бъдат ревностно пазени,а ние да треперим.Но и на това идва краят.

"Как да удвоим инвестицията си за 90 дни или по-малко " "Как да печелим БитКоини пасивно (безплатно)" "От 0.1 btc до 4.845 btc за 21 дни" "От 300лв до 14500лв за 21 дни" "Доказано работи " За повече информация и доказателства >>> facebook freecashformula

Давай да подписваме Договора ? Ще ти пратя контакти ако си съгласен . Давам 300 лева получавам 14 500 лева за 21 дни ?

Някои вампири наистина много гадно гледат, понякога не е нужно да си параноик, че да ти "падне пердето".

Ако може да ти се падне вампир, като оня дето остави Стойчо Стоилов невалиден за цял живот!

Хм,втълпи си с болния мозък,че си гледал мой човек,и се пази да не разбера,че си ти.На мен също ще ми падне пердето и тогава потърпевш ще си ти.

Сега ще му разпорят халката в панделата....

Алоооооо.Цацаратурата ли е?Счупване на тазобедрена става е тежка телесна повреда!При 72 годишна операцията може да е фатална.Вие сте тъпи говеда и дебили,като тоя от снимката!

този ,,антропоидит,, гледа ,,лошо,, като е полегнал...!!! в редките случаи когато ходи само на два ,,краиника,, ще трябва да му е много ,,мъчително,, и тогава ,,побеснява,,!!! трудно е да си ,,човек,,!!!

Късно е вече за психиатрия.Незабавно да бъде настанен в пандиза!Там ще забрави за шизофренията,моментално.

Суетата - моят любим грях ...

Да го пуснат на Кобрата за спаринг! И колкото може Кобрата, бой! Колкото може бой!

Обикновено такива дебили като тоя се просват на земята и почват да реват ако ги подпука някой по якичък и умеещ да се бие.

Луд или нормален, няма значение-първо му счупете тазобедрената став, да се пече на същия огън, както бабата!!!

чета, че граждански патрули дежуряли цяла нощ в кв. Изгрев пред дома му. Полицията едвам ги спряла да не раздадат правосъдие на този ... Одобрявам и се радвам, че българите не са изчезнали като съвест, чест и достойство! Да удариш дете, възрастен беззащитен човек или жена, това за мен си е престъпление априори!

Странна е тази работа..Служебен защитник?!Мазният тлъстак Потеров е от най-скъпите, бандитски адвокати

Плешивия плужек може вече .....да лапа и без пари!!!

келеш 100%