Динко от Ямбол преби жестоко приятелката си

Ловецът на мигранти Динко Вълев е пребил с юмруци и ритници приятелката си Десислава. Причината за побоя е ревност, съобщи "Burgas 24". Вълев обаче отрича.

Обратно в новината

Коментари - Динко от Ямбол преби жестоко приятелката си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знаех че приятелката на Динко е от породата птицечоФка?

Боже! и тя ДЕСИСЛАВА. Като чуя това познато име и ставам любопитна. Та тази Деси - каквото търсила, това нашла казват бабите.

защо прочетох това-онова за тези селяци.Може би медиите ме засипаха с информация. Пардон, да не се обиди някои - селянията е състояние на духа, а не местоживеене. А този Динко - отвсякъде селяк. А и мадамата му - не го ли видя колко пари струва, ама и тя стана разпознаваема. Използва го за да е някоя и сега с този бой привлече още повече внимание. Почти като фолксзвезда - ха-ха.

че тя си е чалга-звезда - и тя не пее

разбрал е че е приела сирийската вяра

Средностатически мъжки простак и комплексар, чиято "геройска" постъпка се аплодира от подобни нему селски комплексирани цървули, според които всички жени са курви, защото не стават и за чеп за зеле и жените ги подминават като бърз влак. Не ви ли е срам бе, примати, каквато и да е причината, никой не ти дава право да удряш чуждо дете. Като не ти харесва, разделяш се, и свят широк.

сидеров е за народен съд,същят пред когото щеше самят тои да изправя управяващите.робиспиер загубва главата си на същата гилотина ,на която лично е изпратил хиледи. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

динко,динко и на тебе ти намериха цаката.аз лично не хващам вяра на леки зени.както казват ,курвата сте изплува нат водата като шербет.много залко ,че по този начин ще те спрат.ако не бяха успели ,щяха да намерят друг.на някои хора зивотът е постояна борба,знаеш за какво става въпрос. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Манипулационната мшина на Боко заработи с пълна пара. Спомнете си как се опитваше да се разправи със Сиеров и Чукалов преди няколко месеца. А пропагандната машина на БСП и Боко го изкара неврастеник.

Не вярвам да е той, но ако е, да се накаже две седмици да лови нарушители на Българската граница. За всеки уловен, да му се дават по двеста еврота.

Май искат да го натопят.

Това въобще не е "жесток побой". Жесток побой означава щеше да е на системи в болницата.

а у Перник оно му викат любоФФФ

Не тря да ги бие щото се привързват!

Искат да очернят Динко Соросоидите. Единствения вариант той да е, ако тя му е играла някакви курвенски мръсни номера и той да я ошамарил. Има много долни жени, не си мислете, че ако е жена непременно е чиста като ангел. Аз съм против насилието по принцип, но съм имал няколко случаи с изпяркали жени, които са ме нападали без основание. Нека съда да каже кой прав кой крив.

браво,това се казва балкански български герои,а и българките обичат да ги бият мъжете им! динко-български депутат!а защо не и президент?

Кое момиче го бият на двайсет и една годишна възраст, какво ли "момиче" ще да е то? Енигма, значи. Добре де, и Динко, и баща му имат пари, дори и за хиалуронови или ботоксови устни, но след като Динко нещо не я харесал и престанал да я издържа, тя си търси "правата" (парите), а с повече "права" (пари) се оказали адвокатите на "тия с правата" - е, как човек да не се оплаче първо по телевизията, и после в съда? Да видим какво още ще му спретнат на Динко!

Този Динко една журналистка го изкара национален герой. Къде е сега да видим какво ще каже?

Той е истински герой.Не са разни педераси,които искат да съдят български граничари,че защитават граница и държава

Соросоидна провокация ! Също и както зарина в Сирия, на Тръмп му показаха снимки с гумени бебета ... Това жабче е взело пачка и сигурно ще си намери свидетели и адвокати.....ОГРАДА му е майката,ама някой ни миски друго....

Сигурно е бил на няколко водки и е решил ,че жената е преминала незаконно нашата граница.

Добре де. ДИРа публикува статията, а не може да провери наистина ли ебил в чужбина или люже. Така... Интрига да има.

Те не поглеждат руса ли е,като от Комлука. Важното е да се запълва мястото

Динко, е син на Бойко Борисов и не е ловец на мигранти, а трафикант на мигранти и ги вкарва -поредния предател под прикритие......А, за това, че пребил една 20 годишна девойка говори, колко голям гей е ! Само гейовете, налитат на дамите !

Ами така постъпват истинските патриоти! Какво не ви харесва ?

Точно така си представях, че изглежда гаджето на Динко.

На тоя Динко не му е чиста работата,скъпи коли,скъпарски дрешки,бизнесче,това онова ,навежда на мисълта че е сутеньор и е пребил някоя от кучките му.

СГОТВИХА МОМЧЕТО , СОРОСИТЕ ВЯРНО СА СИЛНИ И ТРЪМП ИМ КЛЕКНА , ТОЯ САТАНИСТ СОРОС МЕ ПЛАШИ , ДАЛИ Е ЧОВЕК????

В Чикаго, а? И колко му е да бъде екстрадиран? Ако тия побой се беше скучил Америка, тоя неандертал щеше д лежи в затвора поне 10г..

кой пък ще го хване тоя за гадже, нема толко прости жени заклеам се

Има, имааа...

ВСИЧКИ КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА СА МИ В ДЖОБА ...

се е напълнило с толкова кви, че не си струва човек да си къса нервите с тях, камо ли да ги бие. Тя е ква, и звезди да и сваляш, и да си мил с нея и всичко да и осигуряваш, тя пак ще ти кръшка, щото такава и е природата, обича някой да я наранява присихически, да е с някой от съжаление и да прави на глупак оня, който е добър с нея. Жалко, но факт.

Преди да го хулите, че е бил "булката", задайте си въпроса защо се е стигнало до това. Много от курвентиите си го просят, не допускате ли, че и тук женската е огелпила нещата!?

Клин клин избива, глупост глупост не поправя.

Идвай при нас, Динко. Само си хабиш таланта у тоя Ямбол.

Тиквоний, беше решил да прави от социопата Динко, национален герой!?

тиквата и динята имат доста общо

динко?

алкохол, наркотици, насилие и чалга

Типичен любовен триъгълник-пасивният пе де раст динко има гадже арабин който хвърлил око и на десислава и патриота пе дал превъртял

Динко, не - няма как този стълп на обществото да го стори! Най-вероятно девойката е в сговор с бежанците и се е опитала да му нанесе коварен удар с глава по "кубинките".

Динко, Петното, Болен, Капута, Валери Симеонов, Каракачанов, Борисов, Пеевски, Божидар Димитров, ..., Доган, Гоце - "героите" на България, "истинските и патриоти", за пример на всички останали. МИЛИ РОДНИ КАРТИНКИ!

Мая, Корни, Цецка, Лили, Елена (Йончева) Ташева, НиЛо-Простолета, Златки в различни нюанси, а като добавим и многобройните фолкзвезди стават цяла галактика. Някъде посредата са Азис и ония ватман. Тях не знам в коя къдегория да ги причислим - на героите или героините...

путин нали отмени побоят над жени да се счита за престъпление

Насилието е огромен проблем за слабо развитите държави, диктатурите и страните, в които доминира организираната преступност и поради ниската култура и образование, но най-вече заради липсата на истинско правосъдие и независима съдебна система. Несанкционираното адекватно насилие се мултиплицира и репродуцира, насилниците се убеждават, че точно така, по този начин с репресии над хората могат да доминират и постигат лесно неща в живота, които иначе никога не биха могли да имат или би им коствало големи усилия и много труд. Всичко това, разбира се, е толерирано и желано, ПРОВОКИРАНО И ПОДКРЕПЯНО, макар в повечето случаи негласно, дискретно и публично отричано ОТ ОФИЦИАЛНАТА ВЛАСТ и онези зад нея. Това е отличен пример за правилото, ЧЕ КОГАТО ИГНОРИРАШ И НЕ РЕАГИРАШ АДЕКВАТНО И КАКТО ПОВЕЛЯВА ЗАКОНЪТ И МОРАЛА, СЛУЖЕБНИТЕ ТИ И ГРАЖДАНСКИ ПОЗИЦИИ, КОГАТО НЕ СИ СРЕЩУ ЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ АКТИВНО, ЗНАЧИ ГО ПОДКРЕПЯШ, ОДОБРЯВАШ И ПРИЕМАШ! Когато ти не си засегнат пряко, когато ти или твой близък, дете, родител, роднина или приятел не е жертвата! А целта на всичко това в крайна сметка е насаждане и култивиране, поддържане на страх у населението! Ако хората не се страхуваха от неща и лица, които са нередни този свят щеше да е едно много по-добро място за живеене!

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!

Имената Динко / Дино /, Таньо /Тано / Чочо и др имат италиански корен и идват от времето на построяването на ЖП линията Ст Загора Бургас , в което са участвали строители от Италия

че динко идва от диня

TİPİÇNO KUÇEŞKO İME -DİNKO-KATO NYAMA MİGRANTİ LAE OKOLO SEBE Sİ,NEGO İMAM ZA ÇOVEK İ ZA KUÇE NE STAVA.

и ти трябва да правиш КАТО него щом ИМАШ Български Паспорт

MOMİÇETO AKO BEŞE VAŞA DIŞTERYA ŞTEŞE DA MİSLİŞ KATO MEN.

хехе..верно е кучешко името..не бях се сетил :)))

ако хората не бяха Болни щях да ви Разкатая фамилията на всички океани...

Деси, Деси, каква драма ;(

Такива са ПатрЕотите. По руски стандарт.

Че тая не е приятелката на Дикнкуу.

Аве шемети не видите ли че това не е от удар, ако беше от удар целото око щеше да се подуе. Най вероятно е направила главата и се е побила сама уземи. А сега е решила да осребри злополуката и некоя соросоидна организация и плаща да дискредитира Динко. Нали знаете соросоидите кога си им напреки ти търсат чалъмо, ако немаш бакии ти ги измислят.

Що да губим времето на хората, като ги занимаваме с високите цени на газа, горивата, агнешкото, козунаците, договора с Газпром, врътката с Булгартабак.....Динко е хита.

Защото обичаме Русия. Бием жените по руски, пием по руски, импотентни по руски...

Че естествено че ще е в Чикаго няма да е в Руската кочина. Просто от Москва му плащат