”Бургас-Александруполис” има бъдеще

Реализацията на проекта за изграждане на тръбопровода "Бургас-Александруполис", по който ще тече руски петрол към България и Гърция, ще продължи.

Обратно в новината

Коментари - ”Бургас-Александруполис” има бъдеще | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обръщение към Бойко Борисов министър-председател на Република България. Обърнетe внимаание на ваши приближени, който лобират за проекти предвещаващи еко катастрофи.Пример: 1.Бургас-Александруп разливи който ще доведат до смърт на черноморието/ 2.Златните мини``Челопеч``/отра със тежки метали почвите/ 3.Полигон``Змеево``/ скоро се палиха американски бомби с обеднен уран, който в последните години доведе до увеличение на раковите заболявания на над 50% от населението живеещо в радиус от 20км./ Помислете, дали НАШИТЕ ДЕЦА трябва да плащат за нашите грешки . Помнете Чернобил.Бъдете жив и здрав, и Бог да ви пази. http://www.bg

Просто е. Като не ни харесва - турците ще го лапнат. Ама парите ни били малко, на турците не са им излишни. Ама щяло да замърсява - така и така през черно море ще е - същите вероятности.

Ей, реститутко непоръбена, няма да ни навираш тъпите си определения за тоя и ония, та да не ходиш да копаш на АЕЦ - Белене или на петролопровода, знаеш ли колко нужда има от нискограмотна хамалска работна ръка, а!?!?!

Що си мислите че гърците не мислят за екология, че ще си съсипят и те туризма, като правят терминал за нрфт! ББ се прави на интересен - ... като се преоведели един два местни референдума.... Нали каза нещо подобно! А те вече са се провели! Що лъже!

А бе, ако тази тръба не мине през България нама ли да мине през Турция? тоест пак през същото наше Черно море?

Г-да мога ли да попитам колко от вас са ходили в терминала на LUK OIL в Бургас! Говорите за разливи за замърсявания а някой виждал ли е, че в същия този терминал има ЛЕБЕДИ и си плуват и се храният без проблем. По голям пример от този здраве му кажи - дали не са спазени еко нормите и всичко друго. Петролопровод ще има и на децата вече е ясно!

Експерте, ти си на хранилна май, а? Безопасно било! Дрънци, особено в главата ти. 38 милиона долара - колко многооооо пари. Я виж колко се изкарва от Южното Черноморие бе тъпире и после сравнявай с няква лайняна тръба дето ако стане не дай си боже нещо, чак Турците ще се чудят отде им е дошло!

мога да приема като разумни доводите на разни еколози, природозащитници ,защитници на туризма по Черноморието само при условие че ще изметат бетонните блокове по Черно море и ще го направят чисто както беше преди 20 години.Приказките за печалбите от туризма според мен ги приказват най-вече тия дето си изпраха парите чрез строителство на хотели или пък сега ги перат.Подобни лъжи се говореха и за земеделието и видяхме какво стана - да правим лютеница с китайско пюре и сирене с палмово масло

Гръцкият премиер вижда страната си като бъдещ енергиен възел и това е напълно възможно развитие. Българските управници (особено мадам Кунева) приказват за виденията си, лошо управляваната от тях България и най-изостанала страна в Европа, да бъде енергиен център. Забележете и, че гръцкият премиер премерено споменава енергиен възел, а не грандомански - енергиен център...

От тръбопровода ще получаваме /без никакви наши капиталовложения/ от 35 до 50 милиона долара чиста печалба ежегодно плюс работни места, при практически никакъв риск от каквито и да са екологически проблеми!! По цяла България има мрежа от петролопроводи и газопроводи и досега катастрофа не е имало. Тия, които са против тази полезна за страна ни инвестиция, са същите, които ръкопляскаха на Бъки-бомбата, дето се мъчи цяла седмица да взривява мавзолея. Нещастни родотстъпници!!!

Бургас-Александрупол е единственият руско-български проект, който би донесъл само вреди на България. Ползите ще бъдат за руснаците и най-вече за гърците, а за нас ще останат поразиите. Бойко да действа по Южен поток и Белене, при това без да се мотка, но да направи всичко възможно да спре нефтопровода!

Напротив мойто момче, първо почети малко, а после обяснявай за екология. Да те светна - танкера пътува, акостира на принстанището и се източва. А за тръбата ще има платформа в морето, където танкерите ще се закачат и източват, после по тръби към сушата. Все още няма технохология, при която да няма изцяло безопасно източване на кораби в открито море. Ти като си във вътрешността на БГ, стой си там и си осирай пейзажа. Тука достатъчно го осраха с курортите, че още да се омаже. Колкото и пари да дават, щетите са повече!

Не сьм компетентен по темата, но ми се струва абсурдно да минава толкова петрол през нас и ние да получим 8мил. на година, а пьк целият екологичен риск да е за нашето черноморие. Все пак то изхранва голям брой от населението на тази дьржава.. А Бойко Борисов преди изборите се заканваше, че ако вземе властта няма да допусне този петролопровод през БГ..

До ВСИЧКО НА БОЙКО Е ПР В политиката е така - изслушваш културно всички и накрая вземаш правилното балансирано решение. Винаги ще има недоволни, сеирджии, зелени и т.н., важно е националните интереси да се отстояват.

От тръбата ще има много полза,но...за гърците и за руснаците. За нас ще останат стотинки, с които ще мием замърсените плажове, ще чистим околната среда,намо туризъм,няма риба.Има клоака, а за гърците гювеч. Я бе хора я мислете с главите си!

ами да за Гърция проекта има бъдеще, Ще си получвата нефта и ще привлекат доста от туристите който сега идват в България.Само един слух за разлив е достатъчен.

Гърците да си таковат таковата! Няма тяхната екология да си ... майката, а нашата. За $38 милиона да си досъсъсипем и без това оаканото южно черноморие - не си струва. А ако стане голяма беля, кой знае до къде ще стигне нефта на юг...

Бойко дали знае, че има политическа воля да продължи проекта и какво е казал на Гърция, дето ние не го знаем? Ако подкрепи трите проекта и ги продължи и ги завърши и аз му ставам фен и ще пиша само хубави работи за него.

Леле човече, ти си болен, този Бойко те е обсебил. В статията не се споменава нищо за него. Предполагам че като се събудиш първо за Бойко помисляш.Как ли те търпи жена ти? ;)

Момче, явно си преспал тази сутрин и не си разбрал, че става дума за премиера на Гърция - Караманлис, а не за ББ.

Излиза или че гърците са много прости или че от тръбата има полза. Маи маи интересите на шепа хора пак се поставят над общите.

Като самовлюбен нарцис, цялата политика на Борисов е насочена за изтъкване на личните му качества. Този човек страда от страшна мания за собствено величие, граничеща с болест. За международните проекти, по които България е поела ангажименти ще му бъде много трудно, направо невъзможно да се откаже. Но сега се правят стойки, показни мероприяти, колко мисли за хората, как гражданството много трябва да го помоли за да се ангажира с мероприятия по защитата на тези граждани. И накрая тръбата ще си мине и граждани ще останат с пръст в г*з, и много благодарни на Бойко. Ама за какво, той си знае

А бе, ако тази тръба не мине през България нама ли да мине през Турция? тоест пак през същото наше Черно море?

Ти да не си от агитката на дедо Йоцо? И той така само пише без да чете!

Само прости и неуки хора може да са против нефтопровода Бурга - Александропулос.Таки се явяват и пиярите на телевизия Скат, които лъжат българите и им показва грозни екологичти разливи на нефт и нефтопродукти.Лъжат и за големината на транспортните такси, които ще получава България.Не се канят за разговор пред телевизията грамотни хора, а се пробутват хора, които са изгодни на репортерите на Скат.Българите трябва да разберът веднъж за винаги, че имат щастието да живеят на територия, която не може да се прескочи от транспортните възли на нефт и газ и трябва скъпо да си продават интересите.