Британски медии: Англия е променена и унижена

Британската полиция е арестувала над 2000 души във връзка с безредиците. До момента са повдигнати обвинения срещу повече от 700 души, предаде Би Би Си, цитирана от "Фокус". Двама души са обвинени за убийството на трима души.

Обратно в новината

Коментари - Британски медии: Англия е променена и унижена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали бомбардирахте Сърбия в защита на мултикултуралзма ? Хайде сега се оправете със собствените си измет, която сте събирали с векове.

Не в защита на мултикултурализма, драги, а за да се спре едно дивашко избиване на хора в Еропа в края на 20 век. Можеше да се случи и у нас и тогава щяхме да се молим някой да помогне преди да сме се изпотрепали взаимно докрай...

Пич, не давай мнение за неща, които не са ти ясни.

С този манталитет и тези остатъци от бг-аборигени ? Икономика се гради с твърда ръка с чатал на врата като при Стамболов.

с а м о б р а в о!!! год блесс ук!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"...социални проблеми..." ? Получават помощи и...мародерстват...ТОВА СА МУЛТИ-КУЛТИ ПРОБЛЕМИ .

Много имигранти + Facebook = Лондон 2011

много правилно са описали положението в маймунарника,а това с "африканският съюз"ме изкефи

This british homosexual broke the game

"православието не е водило завоевателни религиозни войни" Това просто не е вярно ! И за да не ви разхождам из полето на историята където ще сме неравностойни,ще се позова на един абсолютно съвременен пример-"православна" Русия -2008 г. Към коя църква мислите са сега епархиите в Ю.Осетия и Абхазия принадлежащи по канон на Грузинската ,също "православна"църква ?

една воина за близо 700 години?....малии,колко много

Ами то не може да приемаш в къщата си африкански маймуни, току що слезли от дърветата и да очакваш, че няма да ти подпалят и потрошат покъщината. Широко отворените врати за негри от Африка, които никога не са работили, а за оцеляването си са разчитали единствено на животинските си инстинкти са огромно социално бреме за едно съвременно обшество. Нашите цигани са направо едни работливи и възпитани интелектуалци в сравнение с тях.

Англия е била късметлийска държава. Забогатяла е от кражби на злато от испанските галеони. Испанската армада е потопена в голямата си част от буря. Не са губили нито една война и са разглезени.

...злато си прав, но разгрома на Армадата си е висша морска тактика. Испанците са се готвили за абордажна битка и големите им галеони са били натъпкани с пехота, въоръжена до зъби. Англичаните са провели артилерийска атака от упор, без да допуснат противника да се доближи. Стреляли са три истрела в минута/на оръдие/. Корабите им са били леки, бързи и маневрени. А буря е имало, но се е отнасяла за всички.

Чудно ми е как хора, които не живеят тук дават коментари за неща, които не разбират. Имам предвид сънародниците ми българи. Не пишете за това, което не разбирате!

Мери, ти кога точно стана циганка, кога ти почерня дупето ?

А ти кога стана Джон? Заедно с теб ли ни прекръстиха в английската църква?

Каква неблагодарност-приетите емигранти по милосърдие и техните деца правят опит да рушат-щом не им харесва да се прибират в родните си места! А прекалено либералната християнска Европа ще трябва да утвърди господствощото си положение в собствените си страни и да защитават населението си, а не да си правят експерименти със самоубиствени експерименти на либерализъм към емигрантите и да делят държавите си "по равно" с тях!

Да интегрираме в обществотто си всички въшки, бълхи, дървеници и др. паразити. Това е демокрация.

Който се е облаци рано или късно ще жъне бурии..........................

Че то от край време се знае, че Лондон е един от най-престъпните градове в света (само Рио и още няколко латиноамерикански са пред него)

"Либерализмът подобри Великобритания". Демек, даде възможност на англичаните да живеят богато без да се зорят много, на чужд гръб. Е хубаво, но сега бумерангът се завръща.

Аз не искам Великобритания да е унижена и променена.Все пак това е европейска и християнска страна.Не ми се гледа сеира в чуждия двор,бил той английски,гръцки или норвежки.Много повече ми се гледа Възкресението на моята ограбена,измъчена и съсипана родина.Искам България да се оправи а не те да затъват,защото когато мечката заиграе в дома на съседите идва и в нашата къща.От нашите неразбирателства печелят нашите врагове.Може би е крайно време да се преоткрием като единно християнско семейство и заедно да браним земята и интересите си.LET IT BE!

Въпросът не е, че някой особено пожелава на Англия да е обидена и унижена, просто отбелязваме, че това е напълно закономерно - резултат от собствените им действия и политики, както и на огромното лицемерие, двойни и тройни стандарти и т.н. А сладките приказки за "голямото християнско семейство" звучат като шербет, ама са много нереалистични - западняците са се отказали от общото семейство още през 4 в., когато разделят християнската вяра на две - православие и католицизъм, именно поради алчността на техните велможи, които превръщат църквата от духовно братство в светска институция с огромни имоти, непомерна власт и фалшиви ценности - мощен инструмент за манипулиране на масите! Аз не чувствам никакви братски или сестрински чувства към хомосексуалните католически свещеници и монахини, например, и това е само трошичка от различията между нас и тях! Много по-интересни са ми будистите, бахайците, дори просветените атеисти са по-приемливи.

"От нашите неразбирателства печелят нашите врагове!!!"

Това "единно християнско семейство" звучи като лечебна музика за душата. Обединение е възможно, но на ниво обикновени граждани на ЕС. "Аврора" е права, че разделението между църквите е старо и кардинално. Ако човек погледне назад, православието не е водило завоевателни религиозни войни. За разлика от англиканците, католиците и мюсюлманите. А пороците и греховете сред църковните служители и манипулациите, има ги навсякъде. Лично аз се чувствам добре дошла във всеки християнски храм. Разбрах това, като работих в мюсюлманска държава.

Ако са верни думите ти - заповядай си в България и дай едно рамо за това Възкресение на България и ти - лично (с пот на чело). Иначе някак приказките ти остават малко като висящи във въздушното пространство...

Какво зависи от мен?Аз съм един обикновен човек като теб.

ти ма Веси кву убуу си видяла от ингилизите???напомни ми, че нещо не помня...последнот е дето нещо малко побомбардирали София 43 -44 г миналия век, пък оня педал Чърчил искал да превърне София в картофена нива...добре че "Чичо Джо" - оня лошият, го спрял...та такива ми ти работи весенце...

много изкаш -- бг нема да се оправи.. никога.. а на немишлешите ингелизи така им се пада .. унижени и...

На ви сега мюсюлмани - генетично увредени от кръвосмешенията дебили - на ви мултиетнически либерални отношения... Хак ви е дами и господа англичани-демократи и сега видяхте ли защо генерал Ратко Младич и другите сръбски герои са били прави!!!!!! Добрият мюсюлманин казваха те е мъртвия... Това казват и евреите от Израел!!!!!! ДАЛИ НЕ СА ПРАВИ, КАТО ГЛЕДАМЕ НАШИТЕ ЮЗЕИРОВ, ЗВЕРОВЕТЕ ПОБОЙНИЦИ ПРЕД ДЖАМИЯТА НА ХАЛИТЕ, ДПС...?!? Ами другите български генетични дебили - циганите?!?!?! Здрава ръка ни трябва в България, МНОГО, МНОГО ЗДРАВА!!!!!!

Никакъв либерализъм не е имало. Да казваш, че либерализма се проваил при положение, че не е имало либерализъм е некоректно.

Не. Това е свободия. Само показва, че имало още лекенца на острова.

Mултикултурализмът е довел до разруха не една империя, така че очаквайте нови серии - САЩ, Франция, Германия...

А България цъфти и връзва в това време.

Англия променена и унижена само за 3-4 дена вандализъм. А 500 години? Заради пословичното им високомерие, сега и съчувствие не заслужават. Британските им ценности са там, където са и българските, и френските, и немските.

Ама размириците в Англия нито са новост, нито отживелица. Какво се правят на ощипани? Нима г-жа Тачър не изкара демократичните, конни полицаи с демократични палки да разпръскват демонстрантите преди няколко години? Е сега това е завърналият се бумеранг. Който сее вятър, жъне бури!

Прекрасната европа май започна да тропа!Още въгленчета прости си вкарайте!

Безредиците дадоха "необичаен ужасяващ имидж на живота във Великобритания", констатира "Таймс", който оприличава страната на "изненадан от кроше боксьор, който се мъчи да се задържи прав". Чак пък "изненадан"? След реформата в образованието и протестите през пролетта? "Подобни отблъскващи сцени показват, че някои неща са дълбоко сбъркани в нашето общество, каза Камерън, английският министър-председател.

Когато "изненадахте" двама от синовете на Муамар Кадафи с крошета, той - ДИКТАТОРЪТ (съдил нашите медицински работници) се мъчи да се задържи прав. Сега пък Дейвид Камерън се оправдава, въпреки многократните предупреждения, за едно такова неприятно събитие.

Какво общо има тук конкретно Кадафи? Кадафи да не е тръгнал да изнася демокрация или да налага модела си на света? Там си имат нефт, който някой иска, и по тази причина рушителите на законния ред са определяни като революционери, помагат им с оръжие и т.н. Всъщност тези бунтове за Лондон не са нещо ново - всяко десетилетие си има такива, поне през последните 50 години. Те са част от "оздравителните кризи" на пазарната икономика. Освобождават напрежението и пазят статуквото. Расовата и религиозната омраза са много удобно извинение, но корените на проблема са другаде...

Малко ви е ингилизи...Прекалено малко..

А, почна ли да им просветва на високомерните англета, че насърчаването на различията в начина на живот, религиите и нравите в една и съща държава, могат да доведат до много сериозни сблъсъци при толкова големи разлики в стандартите на живот?! Приемаха безбройни цветнокожи и разнокалибрени /по религии, образование - или без никакво; нрави и традиции/, държаха ги на социалки - лесно, но малко, дразнеха ги с пищните си церемонии и надути пуяци-аристократи, шоу-гърли и гейчета, които се снимат в два филма или се разходят по подиумите и веднага стават богаташи ... а бедните нямат никакъв шанс - нито за добро образование ,нито за някаква социална перспектива, освен сами да си вземат това, което им привлича погледа от лъскавите витрини! И НПОтата, които грабят милиони и милиарди, за да ги убеждават, че трябва да си пазят традициите, езиците и разните навици да убиват всеки, който не им харесва - и ето го резултатът от цялото лицемерие - станаха за резил пред света, факт!

Подкрепям те, Аврора! Писано -все едно, че са съм ти го диктувал!

Добре го каза Аврора, много точно и прецизно...

Най-после маската на лицемерната островна държава падна по най-унизителен начин. Когато дойдат хулиганчетата им по нашите курорти да не се чудите от къде са се взели тези зверове.

Не е точно така, Аврора. Всеки там има възможност за всичко. Изобщо не са високомерни - това са едни прекалено толерантни хора. Споделих вече - част от докторската си дисертация изкарах там и ще ти дам пример със своите колеги. Не живеят мизерно като мен, но пак са ниско заплатени, въпреки че правят наука на световно ниво. Е, поне 90% от тях също не могат да си позволят нищо от това, което виждат по лъскавите витрини, живеят доста труден живот, нямат постоянна работа, нормалният работен ден е 10 ч., но нямат и нищо общо със сганта, която чупи и граби. Въпрос на манталитет е, не на обществено положение. Обърни внимание, че основната част от ''бунтовниците'' са негри, не индийци или азиатци.

е не се ли научи че се казва цветнокож или в наи-лошят случаи черен

Само да добавя... Поощрявят емиграцията на хора от бившите си колонии, защото смятат,че ги познават и могат да ги контролират - говорят някакъв английски, вършат черната работа и най-вече гледат на тях като на потребители, които и ще плащат данъци и осигуровки. Но нещо не са си направили добре сметката - за по-голямата раждаемост, за невъзможността да получат добро образование, за безработицата...

Да не би да нямаше атентати? Да не би младежите ви да не са хулигани и безделници? Да не би да не сте циганска махала?