Бунтът за футболна промяна се превърна в погром (галерия)

Протестът на феновете срещу БФС завърши с 19 ранени демонстранти, най-малко петима пострадали полицаи и десетки арестувани

Обратно в новината

Коментари - Бунтът за футболна промяна се превърна в погром (галерия) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСОПОЖИ или ГОСПОДА МОЛЯ ВИ ИЗТРЕЗНЕЙТЕ и ВРАЗОМЕИТЕ ЧЕ: За Снощните ЕКСЦЕСИИ, НЕ е ВИНОВЕН Михайлов, НЕ е ВИНОВЕН Терзиев и т.п. а ВИНОНИ са МВР със СПЕЦИАЛНИТЕ служби, които НЕ са СЪГЛАСУВАЛИ с ОРГАНИЗАТОРИТЕ на ПРОТЕСТИТЕ ПРИСЪСТВИЕТО на ЦИВИЛНИ техни ПРЕДСТАВИТЕЛИ в ПРОТЕСТИРАЩИТЕ Маси за НАБЛЮДЕНИЕ и СВОЕВРЕМЕННО ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЕКСЦЕСИИ от ИНДИВИДИ и малки ГРУПИЧКИ! ОСТАНАЛИТЕ Въпроси Независимо от Актуалноста им ТРЯБВА да се ОТНЕСАТ и РЕШАВАТ в СЪДА ! Пази БОЖЕ Българите от МУХЛЯСАЛИ Властимащи!!!

Поредният театър и използвани "фенове". Вече ни омръзнахте много!!!!

И ДС-кметчето с жълтата жилетка, и то там. Да си направи реклама от първия ден на управление. Като че ли свърши нещо и успя да организира полицията и да ограничи погрома.

ГОСОПОЖИ или ГОСПОДА МОЛЯ ВИ ИЗТРЕЗНЕЙТЕ и ВРАЗОМЕИТЕ ЧЕ: За Снощните ЕКСЦЕСИИ, НЕ е ВИНОВЕН Михайлов, НЕ е ВИНОВЕН Терзиев и т.п. а ВИНОНИ са МВР със СПЕЦИАЛНИТЕ служби, които НЕ са СЪГЛАСУВАЛИ с ОРГАНИЗАТОРИТЕ на ПРОТЕСТИТЕ ПРИСЪСТВИЕТО на ЦИВИЛНИ техни ПРЕДСТАВИТЕЛИ в ПРОТЕСТИРАЩИТЕ Маси за НАБЛЮДЕНИЕ и СВОЕВРЕМЕННО ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ на ЕКСЦЕСИИ от ИНДИВИДИ и малки ГРУПИЧКИ! ОСТАНАЛИТЕ Въпроси Независимо от Актуалноста им ТРЯБВА да се ОТНЕСАТ и РЕШАВАТ в СЪДА ! Пази БОЖЕ Българите от МУХЛЯСАЛИ Властимащи!!!

Някои от полицаите са си "превишили правомощията" - ритали са легнали младежи. Но пък и някои от протестиращите доста си превишиха правомощията за "мирен протест" - бяха си просто провокатори. Та искам да кажа - хайде освен в чуждата градинка всеки да си погледне и в своята.

версията, която днес се опитва да ни продаде МВР, че напрежението ескалирало заради сблъсъци вътре сред протестиращите, направо я забравете. Всеки от нашата гилдия, който беше там, ясно видя - такова нещо нямаше. Протестиращите останаха заедно през цялото време. Нямаше разделение на левскари и цесекари в четвъртък вечер на улица "Гурко"

дреме ми на перуката за вашите протести. аз съм недосегаем, никой не може да ме пипне. вървете да духате супата.

жандармеристите имат план за бройка пребити , също като катаджиите !

Браво на младежите!!! Бяха провокирани!!! Следващият ще гори кочината НС!!!

Златното поколение са си обикновени малоумници, откърмени от тошовото време

Това е пътя сънародници! Власт не се дава, тя се взема, а когато и се краде с нея- никога няма доброволно да ви я пуснат! Как си представяте оядената свиня да й кажете, че от утре трябва да е на диета, защото няма храна за другите- ще ви се изплюе и докато не я пребиете нищо няма да постигнете! Така че зарежете мирните протести- те са само средство за удължаване на агонията!

МНОГО ДОБРЕ СИ БЕШЕ ПРОТЕСТА - ИМАМЕ ОЩЕ МНОГО ДОКАТО СТИГНЕМ ДО НИВАТА НА ПАРИЖ И АТИНА. А ВИНОВНИТЕ - БОБИ, ЛЕЧКО И КОЦЕТО = ДА ИЗКАРАТ ПАРА И ДА ПЛАТЯТ ЩЕТИТЕ.

ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НЕ СА САМО ТЕ ВИНОВНИ ТРЯБВА ДА ДОБАВИМ ДОМУСЧИЕВ , ВЕНЦИ, ПОРТУЧАНА И ВСИЧКИ НАГЛЕЦИ В БФС. АКО ТАКА СЕ СТАЧКУВА И СРЕЩУ БЕЗУМНИТЕ В ПАРЛАМЕНТА БАРЕМ НЕЩО СЕ УПРАВИ

Дай Боже, отново "Бял автобус", за да си тръгне България от статута на колониална държава. Снощи беше началото на начина, а не на изборите от преди 2 седмици.

То им се дава .

на органите на реда, но не се закачат, защото могат да потрябват в момент на нужда за определени политически процеси

*88888

ЗАКОН за събранията, митингите и манифестациите Обн., ДВ, бр. 10 от 2.02.1990 г., изм., бр. 11 от 29.01.1998 г., изм. и доп., бр. 24 от 26.03.2010 г., изм., бр. 52 от 2.07.2019 г. Чл. 13. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Кметът на общината прекратява събранието, митинга или манифестацията, когато не са организирани или не се провеждат при условията и по реда, установени с този закон. (2) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) При прекратяване на събранието, митинга или манифестацията участниците са длъжни да се разотидат.

Бой, бе!

Смяната на ръководното котило на БФС е неизбежно вече. Фенове и клубове! Не допускайте да се случи същото дежа вю със следващите "легенди" Бербатов, Петров и компания за следващите 20 години!

Съгласен! Но за съжаление всички в БФС са нагли и арогантни и няма да подадат оставки. Жалкото е, че това поколение футболисти , които управляват сега, през далечната1994 година накараха цяла българия да се гордее с тях и всички гледахме на тях, като на крале. Какво им стана, та така се изродиха да станат такива боклуци, не знам и не искам да знам! Жалко, много жалко!

Ти сериозно ли не знаеш какво се случи с България от 1994-та година до днес? Битието определя съзнанието.

Агинките са сборища от примитиви. Който разчита на тях е престъпник. Точно те са най-големите врагове на футбола. Аз съм против ПП, но какво е виновен Терзиев. Изобщо не оправдавам БФС, но познавам агинките и в общи линии и шефовете им, те са по-долни и от БФС.

*88888

Aaa, вижте, терзиев - има вина, защото;; ЗАКОН за събранията, митингите и манифестациите Обн., ДВ, бр. 10 от 2.02.1990 г., изм., бр. 11 от 29.01.1998 г., изм. и доп., бр. 24 от 26.03.2010 г., изм., бр. 52 от 2.07.2019 г. Чл. 5. (Изм. – ДВ, бр. 52 от 2019 г.) Събрания, митинги и манифестации могат да се провеждат по всяко време на денонощието освен в часовете от 22,00 до 8,00 ч. Чл. 8. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) За свикване на събрание или на митинг на открито организаторите най-малко 48 часа преди началото му писмено уведомяват кмета на общината, на чиято територия ще се проведе, като посочват организатора, целта, мястото и времето на събранието или митинга. (2) В неотложни случаи за събранието или митинга на открито уведомлението по предходната алинея може да се направи в еднодневен срок. Чл. 11. (1) (Изм. - ДВ, бр. 24 от 2010 г.) Организаторите на манифестация уведомяват писмено кмета на общината за целта, времето и пътя на движението на манифестацията най-малко 72 часа преди провеждането й, а в неотложни случаи - най-малко два дни.

Къде сте ГОЛЯМИ ПСЕВДО РЪКОВОДИТЕЛИ(искащи да бъдат такива)-бербатов,петров2 и екип да поемете поне част от вината за случващото се в центъра на град София или стоите и гледате сеира на едни развихрили се хора използвайки мотото, че го правят за и в името на БГ футбол. бербатов и сие осъзнайте се и тръгете да правите нещо за БГ футбол, а не да го управлявате. Има в БГ можещи хора с опит и дали нещо за управлението и развитието му. СМИРЕТЕ СЕ!!!!!!!! ОСЪЗАНЙТЕ СЕ!!!!!!!!!

За съжаление стана това, което се пропагандираше да не се случва Истината е, пе през цялото време се говореше да няма ексцесии от тези които събираха протеста, защото накрая ще изкарат протеста виновен. Факт, свга протеста е виновен, а БФС излиза сухо от ситуацията. Е такива тъпи парчета, като малцината провокатори няма на тоя свят. Нямат морал, нямат посока, а чакат някой да им запали фитила, понякога така, понякога за някоя пара. А сега БФС ще повтаря до полуда, ето видяхте ли, затова не ги пусна УЕФА на стадиона, а УЕФА дори не е забранявала, а препоръчвала. Айде Ганьо, дори малкия шанс да рестартираш процеса го сведе до нишожен.

Извинявам се за правописните грешки. Технологии.

Това стадо тъпанари, наречени фенове, се надявам да изчезне от България.

А дано, ама надали. Щото те освен всичко друго са и патриоти.

Когато едно ръководство докара хората на бунт, то трябва да се арестува и съди.

С малката разлика, че това не са нормални хора, а предимно наркомани. В цивилизования свят съдят ултрасите. Не ги допускат до стадионите и малко обществено-полезен труд.

Прав си, много си прав, но и тези от БФС прекалиха!

БФС-Унгария 2:2 Кога ще играе националния отбор на БГ?

Сега тези щети да ги платят клубовете, които се обединиха. Събираме капачки и какво ли не, защото няма линейки и апаратура. Протестирайте си, но защо рушите, палите и чупите!!!

*88888

Aко СОС гласува за вдигане на размра на местните софийски данъци и такси, тогава ще има неплатени протестъри по улиците и тогава малолетните и непълнолетните ултраси - престъпници ще ви се видат песен. Защото никой не иска да плаща чуждит е золуми, но когато собствеността е публична, плащаме всички софийски данъкоплатци.

Ако толкова много не искаш да ти вдигнат местните данъци и такси, видя как става. Отивате пред СОС и вдигате достатъчно шум, че да им се дръпне л---ното, защото те са се доказали като хора, които не се интересуват от общественото мнение при взимане на решенията си.

*88888

За разлика от ултрасите, нормалните граждани не чупим публична собственост, защото знаем, че после ремонтът й излиза от нашия джоб. Само, че увеличение на МДТ ще има и във всички други бг градове- не само в София. Проблемът трябва да се реши кардинално и то е само чрез глоби. Тези камери там защо са поставени- нали точно за заснемане на самоличността на извършителите на деянията и за документиране на време и час, както и начина за извършването им...Е, от записите на камерите до постановяване на глобите пътят е изключително кратък...

Грешката ти е единствено в заключението. Вярното е "пътят е безкрайно дълъг". Поради неработещи МВР, прокуратура, съд. Нали сегашните продължават точно тази промяна, и забогатяват на наш гръб, за сметка на войната. А промяната я правят и те безкрайно дълго. Очевидно, че резултатът не ги интересува, а само процесът. Т.е. няма да имаме работещи институции при тази власт.

можаха ли да сбарат Перукян и да му счупят главата с пътно колче, ами тръгнали да палят столицата?!

Е перукан не беше на стадиона, сигурно е забравил къде ще е мача, то след толкова смени да се обърка човек

трябваше с неговата харизма и вискоа подкрепа да иде направо при хората. щяха много да му се израдват.

Тия от Варна, фенове на Черно море ли бяха или на Възраждане ?

Значи да се борим срещу БФС трябва да си само от София така ли? Еби му майката какви сте прости

Кой докара с автобуси феновете от провинцията? Чак от Варна, 6 ч. път! На тях им е платено за а дойдат! А транспортът го платиха Лойко и Дебелян. Затова са толкова активни напоследък, Посолството да ги махне от Магнитски.

Само вие софиянци ли можете да протестирате? Ебати наглите пачи сте

*88888

Специално за платените протестъри- ултраси, трябва да се въведе ''бонус- малус''- т.е. замърсителят/ причинителят на щетата на публичната собственост, да плаща или от джоба си, или от джоба на родителите си, за причинените щети и вреди на публичната и частната собственост по време на ''протестите''. Тогава ще се научат всички, че ''който чупи- купи''...

Мани ги тез софиянци, дето повечето са от Долно Уйно, ама иначе столичани! Като онази, дето тръгна с колата през протеста, че ѝ пречело на графика! Някой път трябва да си спретнем един тупаник между провинцията и София, че да се сетят, че може да са най-големия град, ама са само един град!

Така ли ще се променят нещата, с чупене и унищожаване? Баси комплексарите "фенове"

И като им забраняваш да протестират... ЩЕ ЧУПИМ И ТРОШИМ

Всъщност безкръвните преврати са доказали във времето, че не водят до нищо добро! Виж нашата демокрадция. Революциите само водят до промяна, но пак зависи и от това, кой ще поеме нещата след успокояването на страстите.

Футболните ултраси са двигател на демократичната промяна. Спраква - Украйна 2014-та. Ултрасите са и ядрото на батальона "Азов", който се бие срещу монголските орки. Щом нашите ултраси се бият срещу полицаите може само да подозирате на кого служат ченгетата - на Митрофанова.

Малоумници прости

То за това от Украйна не остана много.,а азовци да не говорим.

Полицията, като послушна дърта ку-ва изпълни поръчката на престъпната ДС олигархия. Сега искат да свалят Б.Михайлов и хората около него за да прикрият връзките между тази олигархия , ОПГ на Бойко Борисов/доносник Буда/ и собствениците на Литекс и Лудогорец.и огромният им принос за ликвидация на българския футбол.

ГЕРБ-ДПС сега обвиняват Терзиев защо го е позволил, ако не беше разрешил протест щеше да обвиняват, че го е забранил

Така е! Кметския стол е ГОРЕЩ ;-)

Ама най ми е смешен коментара на Хекимян..., като не знаеш какво да кажеш по -добре си замълчи. Чудно ми е ти (Хаки) какво щеше да направиш на мястото на новия кмет, щеше да излезеш с гол Г..З да пазиш улиците ли? Егати смешника......

Онова корумпе клатещо секретарката си ще държи кокала до последно, нали е супер наглец напоен... какво като нямаме футбол и от 10 години нямаме победа...ненаяден плужек, много се осра като недопусна феновете да гледат националния отбор по футбол... българския футбол бил негов

Туй май е било изискване на продажните ФИФА иле УЕФА ебеш ли ги не мога им хваня края.

Ах тия антиваксъри и техният лидер Путлин. В ада да гният

Путин е ваксиниран... Ама феновете на Путин са тъпички

Значи вече и да се протестира не може. Добре дошли в пост-комунистка България. Правим се на европейци но практикуваме комунизъм

*88888

Специално за платените протестъри- ултраси, трябва да се въведе ''бонус- малус''- т.е. замърсителят/ причинителят на щетата на публичната собственост, да плаща или от джоба си, или от джоба на родителите си, за причинените щети и вреди на публичната и частната собственост по време на ''протестите''. Тогава ще се научат всички, че ''който чупи- купи''...

Заповед от Боко Тиквата беше това. Малки лумпени от агитките, желаещи да се докажат и долни копои от МВР, 20 години захранвани от Боко и Шиши. Посланието е ясно - "новия кмет не става". Прозрачно е, елементарно е и няма как да мине. Гербопитеците са тоталното дъно.

До тук добре,утре в парламента!!!

Михайлов трябва да бъде Екстрадиран , заплашващ националната сигурност !

Нищо общо с Боби Михайлов няма този "протест". Комунистите клатят държавата, това е.

Повечето от полицаите бяха фалшиви. Това бяха биячите от Делта Гард, командвани от зайчарника в Банкя. Така беше и преди 2 години когато пребиваха деца зад колоните.

Димов,фалшиви бяха ултрасите.Всеки път едно и също-Ушев педераст,после камъне,бомбички и фоерверки срещу полицайте,след това бой и ебан върху ултрасите и накрая-рев-аме те ни биха,те са фалшиви,....Този филм го гледаме всеки път.

Целият този "протест" беше инсцениран заради това, че ЦСКА и Левски не могат да станат шампиони от години и определени хора в София губят милиони....

ГЕРБ-ДПС трябва да понесат отгворност за организирането на снощния "протест"

Лумпени. Това е.

Тук коментират хора , които не са били на протеста.Аз бях . Всичко стана заради БФС, делегата на УЕФА каза че ако хората не се махнат, мача няма да започне.И от там последваха тези брутални сцени. Не вярвайте какво казва МВР и БФС

*88888

Изобщо НЕ МИ ДРЕМЕ за протеста ви, но МИ ДРЕМЕ, когато СОС иска да увеличи размера на мстните данъци и такси, защото от тях се плаща за почистване на публичните места, схващаш ли... НЕ ИСКАМ ДАНЪЦИТЕ МИ В СОФИЯ ДА ОТИВАТ за ремонт на счупеното от малолетни и непълнолетни престъпници... Ако това продължава, а аз мисля, че това е само началото, продавам всичките си имоти в София и СО ще види данъци от мен на кукуво лято./.

Еми, продавай и се махай. София няма нужда от мишки.

Помня през лятото на 1994 тези същите играчи ни донесоха толкова много радост. Излизахме по улиците, прегръщахме се с непознати, включително и полицаи, пеехме песни и пиехме бира заедно. Снощи същите тези индивиди се криеха зад полицията и вместо да празнуваме класиране на европейско, феновете бягаха от полицията. Забележете контраста.

Костадинов снощи беше уникален! Като след лоботомия. Ама какво станало, няяяма нищо, много сте изнервени - типично поведение на службогонец на държвна ясла, който не иска да се разделя цоцането.

Полицията правилно наби герберастките провокатори. Протестът беше заявен като мирен, а не да палят колите по улицата и да чупат и трошат магазини.

Десислава Атанасова по бТВ в 8, 10 ч.:"Повечето от феновете снощи бяха излезли, за да се забавляват по улиците на София...." Май, че е права....