Бунт в БСП: Структурите в София и Благоевград не приемаме решенията на Националния съвет

Ябълката на раздора дойде от решението сегашните председатели на градските организации да не могат не могат да се кандидатират на позициите в рамките на 12 месеца

Обратно в новината

Коментари - Бунт в БСП: Структурите в София и Благоевград не приемаме решенията на Националния съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена в критическата е смърт за околните. А ако и началник - двойно бедствие.

браво курни, само така, след това на следващите избори - първи под линията :) айде че ни омръзна от комунистически келемета

Кака Корни цепи колектива, но после може колектива да нацепи кака Корни и няма да види номинация за европейски парламент, както тайничко се надява.

Таков, ама и ти си един дребен предател. Що се съюзи с Тиквата за СОС, а?

На този Иван като му тегля един шут ще го навра в гъза на Пеко

Знаете ли на какви заплати се осигуряват Партийците в България ? В Момента на 3750 лева , това Чудо го плащаме всички прости хора , през Данък Смет , Ток , ДДС .

шефке ,бегай!

Взе много тоталитарно да се отнася с членовете и накрая ще я изгонят май и нея.

Не че съм фен на Корнелия, ама я помисли над следното: Иван Таков и компания изиграха ли мазно решение на партията? -Да. Таков мазен ли е? Отдалеч му личи подлостта в очите и лицемерието. Лично на мен ми се струва много гнусен, отделно има вид и на тъпанар. На подкупник каква награда се дава? -.....ще замълча. В БСП дали има взето еднолично решение? -Не, там гласуват решенията на съвет, не се взимат еднолично, нещо нетипично за другите партии в България, които са ориентирани около дадена личност, като ГЕРБ и бате Бойко. Някой въобще смята ли, че Корнелия иска трети мандат, след като тя самата прокара идеята за ограничаване до два мандата на пост? -Не, не смята, дори никой дума не е обелил за това, освен подлеците като си търсят оправдание. Някой мисли ли, че главните медии, които раздухват случая, са обективни и не са платени или в прегънато положение от сегашните властимащи? -Не, не мисли така. И в заключение само как се навръзват нещата: подкупните в БСП, подкупени от ГЕРБ, ДПС, ДБ, ПП, СС, излизат по медиите като герои на добродетелта, че са дали възможност на ПП-ДБ-СС-ГЕРБ-ДПС да си завъртят поръчките и постовете в общината и някак случайно тези медии са притежавани и/или подвластни от същите партии. Кой беше казал следната мисъл: когато има много случайни съвпадения, не е случайност. Извода: парите управляват подлеците, не са идеите и принципите.

След като пиошете за подкупи можете ли да докажете това или само пишете? Предпочитате явно София да остане още без председател на СОС и цяла София да пати? Освен това има европвйски избори и да разсипеш софийската организация на БСП в този момент как се нарича?

да ви епм комунистическа,нема мандри за крадене вече