Буните във Варна се рушат, някои от тях вече са пропаднали

Четирите брегоукрепителни съоръжения са построени между 1982 и 1991 година и оттогава не им е правен никакъв ремонт.

Обратно в новината

Коментари - Буните във Варна се рушат, някои от тях вече са пропаднали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ееех, лесно се строеше и поддържаше с безвъзмездния труд на наборниците в казармите и политическите затворници по татово време...!! Тия, които с носталгия си спомнят построеното, съгласни ли са синовете им да влязат за 2 години в казарма и срещу 2 паници боб на ден, дансе бъхтат на слънце цял ден в цимент и арматура... А, ако питаме самите синове, днешната младеж - хахаха, хахаха! Та днешната младеж не може да, си опере гащите! Несъпоставимо е онова през 70те, с това днес! Дори и в Русия го няма това вече!

дембелите на Тато ги подържаха а тия новите нищо само крадат , дерибействат, дебелеят и мрат кат мухи

да построиш ненужен кей в Аспаухово. Но нужен да Дънката да си продава грозните сгради. Ама от лапаме,нали кмете и Бузов!

Може да се рушат старите комунистически буни, но за последните 32г създадохме други брегоукрепни съоръжения достойни да спрат цунами. ТИМ се готвят да натряскат цял остров в жк. Константин и Елена и вече получиха разрешения от експертите по брегоукрепване - общински съвет на Варна. Напълно нормално и редно е да оставим старите буни да заминат и новите да заемат техните места. Даже е правилно. Няма да казвам Морската....ъъъ... квартал Салтанат... колко добре е укрепен. Руснаците не си и помислят да нападат и затова продават и бягат.

Ако го направят както трябва "островът" всъщност е най-добрата възможност - едновременно предпазва и не съсипва гледката и усещането за курорт. По цял свят се прави...

Така е, но Св.св. Константин и Елена отдавна не е курорт...пореден квартал...

майната им на буните, важното е че на пристанището кръчмите се множат.

-пари има само за удалбочаване на канала към тец-а на сопола

АХАХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАААА..............................................................................

буните! Не могат да наложат една проста забрана за влизане на автомобили по крайбрежната алея,а много от тези чобани с колите си карат и паркират на буните. Да направят контролиран и платен достъпа.Който е голям пич да си плаща 20 лв и да слиза до плажа с кола. Лятото е истинска джунглаи пълен хаос край брега. Но важно е да никнат нови заведения,вече и на пясъка. Дебили сме варненци.Тази година пак ходете за гъби и преизберете този изрод за кмет.

Явно си мислите, че ако изберете друг ще има някаква разлика. :-) СЪмнявам се.

Смело ви водим към първобитния строй

Варна е оставена на произвола, един западащ град.

Знам как изглеждаше 70-те години на миналия век и как след това там постепенно всичко започна да се влошава. И мога да го сравня с Бургас, където докъм 2010 беше по-добре уредено почти всичко. Дори и Морската градина!

Ето един от мокрите сънища на ДБ - да се разруши всичко, строено от мама и тате, с чужди пари, през мракобесния комунизъм, се сбъдва малко по малко. Остават АЕЦа, Бузлуджа и неколко хиляди панелки... а да и няколко хиляди километра пътища и електропреносната мрежа, а пък като сме започнали така - защо не и язовирите ?