„Булгартабак Холдинг“ ще съди всички, които го злепоставят

„Булгартабак Холдинг“ АД ще заведе съдебни искове срещу всички, които напоследък се опитват да дискредитират доброто му име.

Обратно в новината

Коментари - „Булгартабак Холдинг“ ще съди всички, които го злепоставят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам! Колко пари има този! Да съди всеки, който му казва, че е крадец! И аз му казвам, че е крадец.

Булгартабак Холдинг като бивше държавно предприятеи и като един отговорен български производител , ще разкрие ли кой го притежава , от кого е закупен и срещу какви пари .

Колко фирми участваха в търга за Булгартабак? За колко беше продаден и колко бяха активите му в пари, сграден фонд, машини, готова продукция, пазари и марки? На какви цени и на кои фирми продават цигарите си и къде ходи печалбата? Само въпроси.

А бе те сметките в КТБ показват, че не Булгартабак, а хората, които цоцат от него нещо са смущаващи. Освен това никой не е написал никъде, че цигарите на Булгартабак не са хубави, а се пише за хората, които нещо са съмнителни за Турция и ги уличават в нещо нередно. А това не е критика за Булгартанак, а за конкретни лица.. айде да не плашат, че е въпрос на време съвсем да им цъфнат имената. След следващата банка българските обвързаности ще лъснат напълно и пътят към поголовната чистка ще е напълно открит! След КТБ много лица са пътници за укриване на доходи.

Ще има булгартабак, докато съм премиер. Да не съм луд да си намалявам приходите от орталъка? Е, ако някой ми предложи повече, щае си помисля. Но от сигурното не се отказвам. Така ме учеше Пашата.

стига реклама на пеевски

КОЙ КОГО ЩЕ СЪДИ КОГАТО В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР ЮРИДИЧЕСКИ СУБЕКТ С НАИМЕНОВАНИЕ "Булгартабак холдинг" НЕ СЪЩЕСТВУВА!!!!!!! Булгартабяк бе сред активите на КТБ ПРАСЕТО КОЕТО СЕ ЛЕГИТИМИРА КАТО НЕИН СОБСТВЕНИК БЕ ЕДИН ОТ ГОЛЕМИТЕ ДЛЪЖНИЦИ НА КТБ Не се учудвайте но възхода на ПЕЕВСКИ СЕ ДЪЛЖИ на царското НДСВ в което той е от 2001 до 2009 година! Бойковия цар назначи майка му за шеф на ТОТО-то Преди месец приятеля на "ЦАРЯ" ЛИЦЕТО Спас Русев придоби по абсолютно криминален начин ВИВАКОМ - един от длъжниците на КТБ!! ТОЗИ "ЦАР" СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ ТАРИКАТ РАБОТЕЩ В СЯНКАТА ИЛИ НА МИНИСТЪР - ПРЕДСЕДАТЕЛ , ИЛИ КАТО ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ИЛИ ПЪК ЧРЕЗ ПАЗВАНТИНА СИ - мутрата Борисов

За излизане от икономическата криза са необходими две неща. Всеки българин трябва да има гарантиран минимален доход, независимо дали работи или не. Което означава, че на безработните трябва да се плаща безсрочно, докато е безработен в размер на 50% от МРЗ. Това е първия стълб за излизане от кризата. Втория стълб е повишаване на МРЗ до оптимално ниво. Радвам се, че все повече хора узряват за това. Докато тези две неща не бъдат направени, няма излизане от кризата. Финландия първа в света въвежда принципа на безусловния доход, според който всеки безработен ще получава 50% от МРЗ. Холандия я последва, но при тях освен безработните, и всички други ще получат добавка от 50% от МРЗ към заплатата си. Швейцария също е решена да го въведе. Да им е честито, те са първите влезли в новия свят, който очаква човечеството. Този нов свят е неизбежен. Който се противи и не го приема е обречен на икономическа и социална криза и гражданска война.

Направи го бе, то и аз знам какво трябва да направя, ама като не мога, поне си трая. Другото му се вика УТОПИЯ.

Айде на легалната дрога!!!! От днес и със свинска мас!!!!

Пеевски е съвременият Борис Морев. А майка му е Чакъра.

я стига цигарите убиват от много болести, само в абсурдистан се дотира тютюна

Проблема е, че покрай училищата вече не мирише на тютюн, а на тревица! Капиш?

Ако не вярвате на Булгартабак, питайте митницата ?!?

Да но!Булгартабак е собственост на Дилян Пеевски!Крадеца вика аз несъм крадец!И най_Вероятно с парите на ВТБ,банката на Газпром,на която е подставено лице!

Булгартабак да си остане държавна собственост..., така или иначе, пак държавата го спонсорира, т.е., всички ние... И златодобива можеше да е държавен и водоснабдяването и енергопреносната с-ма ... абе всичко онова, което беше работещо и работеше в полза на държавата и народа- можеше и трябваше да си остане държавна собственост!

Дали Боце награбва дебелото момченце или всичко е вятър? Доган и той нещо влезе в медийте.

Внимавайте какво коментирате че Пеевски ще ви съди!

Вярваме ви безрезервно!

може да почнете с капитал прокопски плевнев илиев пеев-ски и костоваров

Е че кога Булгартабак е имал добро име, че да се притеснява за него. Евтината ПР статия могат някъде да си я денат. НИЕ плащаме и СУБСИДИРАМЕ с нашите пари пройзводители и берачи на ТЮТЮН като в 19-ти век за да държим гласовете им верни на ДПС и това е. Това не е гарантиране на заетост на семейства а държавни субсидии за производство на наркотични вещества причиняващи смърт и страдание на над 100 000 семейства и субсидирани от държавата ни.

Акциза и ДДС ги плаща крайния потребител, дали ще бъде Булгартабак или Филип Морис за за бюджета няма значение.

Ако сега българинът не откаже цигарите (за да не пълни гушката на Мамин Сфинчо), не знам кога...

Българина се нареди на Лафка да купува това, което може да се купи от друго магазинче. Така помага на бизнеса на свинчо вместо да подпомогне дребния бизнес на някой човек, мъчещ се да свърже двата края.

Лафка си е лафка! Да пием от извора!Ха-Ха-ха! Накривихте ми капата! Ха-ха-ха! Хи-хи-хи!

Народа го е казал "Гузен негонен бяга"

Държаавата/т.е. мафията/ продаде кокошката дето ѝ снасяше златни яйца.

Да се забрани производството и търговията с тютюневи изделия

Точно! Освен това, да се прекрати всякакво държавно субсидиране на производство на тютюн и тютюневи изделия!

А белото и тревата ???

в резервата!

А пушачите да ги разстрелват на стадиона! Айде спрете се малко, то бива простотия, ама тая вече идва в повече. Мразите Свинчо, и аз го мразя. Тогава си купувайте друга марка цигари, от друг магазин, четете други вестници. Сигурен съм, че никой не може да се опре на народа. Независимо дали се казва Пеевски или Борисов.