БСП запечата в плик името на купувача на ”Булгартабак”

Депутатът от левицата Румен Овчаров обвини премиера Бойко Борисов, че критериите за приватизация на "Булгартабак холдинг" АД се правят за една фирма, която трябва да спечели.

Обратно в новината

Коментари - БСП запечата в плик името на купувача на ”Булгартабак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

то пък много сложно да познаеш хода на тия Тъпанари Герберасти ....

От своя страна, по повод днешното изказване на премиера Бойко Борисов, който каза, че Министерският съвет не е обсъждал параметрите, по които ще се продава Булгартабак, червената депутатка Корнелия Нинова заяви, че премиерът е излъгал българския парламент и гражданите. Нинова цитира документ, според който премиерът взима решенията за сделката за Булгартабак еднолично и притиска на среща в МС консултанта да промени параметрите й, неясно по какви причини и по какви критерии.

Излъгаха хората ,че носят "нов морал" !!! Оказаха се Най-долнопробни Продавачи на България !!! За жълти стотинки и на техни хора?? "По аналогичен начин преди три години БСП обяви, че знае кой ще бъде обявен за концесионер по чистотата в София, тъй като вече е бил договорен от ГЕРБ. Тогава от партията също запечатаха плик с името на купувача, който Се Оказа победителя в конкурса." Д

" ...Мажоритарният собственик на Корпоративна търговска банка Цветан Василев също има интерес към приватизацията на "Булгартабак холдинг"..." - Коя беше ТАЗИ банка? - Кой си купи скоро акции от нея?

Селска сватба. Гостите се надвикват: - Дарявам младоженците с торба жълтици! - Дарявам нова къща! - Дарявам 100 декара ниви! ................................................ Случаен пита. А, бе всичкото това обещано ще се даде ли!? -А , не е задължително. -Е пиши тогава от мене шарена каруца и чифт волове! Та така и с обещанията на купувача на БТ. Може да обещае ,че ще изкупи всичките тютюни по всички земни кълбета. Като не го направи какво!? Ще се развали сделката ли. Айде моля Ви се . Не за пръв път ручаме тия жабета!

Е да, критериите сигурно се правят за една фирма ама ревете щото не е ВАШАТА ФИРМА ! Иначе Курнелийка само щеше да си потрива мустака и да си трай.

И за какво се правят тогава търгове бе, катилчо? Направо да се казва коя фирма трябва да го ВЗЕМЕ (не казвам - "купи") - и какви ядове? Нов, морал, кирчо!

Ами питайте ДПС коя е фирмата ,след това кажете че няма договорка между ГАД - ние ви даваме булгара вие ни подкрепяте за президент и хоп ГРОБ с президент

Да не би боко да измисли дпс ?,усетихте ли вече изпързалянето ненаситни бсп ?

През 1990 непреименуваната още БКП не беше фен на Доган ефенди, но истинските демократи на другарите Желев, Димитров, Костов и Луджев взеха нещата в свои ръце и партията беше регистрирана...

Не съм му фен на този, нито на партията му. Но съм склонен да му вярвам, защото тези конкурси винаги се правят така. Незавивимо кой управлява - БСП, СДС, НДСВ, ГЕРБ. Конкурсите за много пари или ценни дружества винаги са нагласени. Така е било, така е и за съжаление не е ясно докага ще продължи.

Ако наистина продадат Булгартабак за 100 милиона това ще е подарък и национално предателство. Тази компания реално струва около близо 10 пъти повече, освен това не виждам належаща нужда да се продава. А тези бандюги от корпоративна банка - с капитал 2.8 милиарда лева, интересно откъде ли ги имат. Такива пари, като външни инвестиции не са влизали у нас. Остава само очевидното - това са наши пари, на народа, на държавата, нагло заграбени. Поне една добра новина, покрай лошите обаче има - и това е изискванията за изкупуване на тютюн. Не виждам защо Овчарката скача против това ? Това е правилно изискване, то гарантира интереса на България и на народа. Разбира се, че нашият тютюн трябва да се продава успешно и да си гарантираме пазари, където можем. От това печели България.

След като имаш данни , че Овчаров е крадец, сигурен съм че вече си сезирал прокуратурата. Иначе излиза, че прикриваш пресъпник.

Ха-ха-ха - великата прокуратура и великия съд. Тия дето си вършат работата перфекно, и затова вземат дебели бонуси в края на годината.

преди броени дни назначиха велики съдийки бре кво ревеш като нарсан гербераст???

Червената депутатка обясни, че държавата плаща 2 млн. лв. за консултации. По думите й позицията на консултанта Ситигруп е, че сделката е вредна за държавата. Нинова добави, че от документа е видно, че всички предложения на консултанта се отхвърлят и сделката се договаря еднолично от премиера. Нинова напомни и за несъгласието на министър Трайков с критериите за определяне на купувача на предприятието.

със сигурност купувач ще бъде Цецо Василев-финансовото лице на Доган. Това е сделка между Боко и Доган и всеки по веригата ще спечели. Вълка сит и агнето цяло. Апропо какво стана с търговете с банки, в които държавата ще си държи парите? Или пак Цецо Василев е дал най "добри " условия.

Управляващите продължават да съсредоточават парите на държавни предприятия в един трезор - Корпоративна търговска банка /КТБ/. Финансовата институция вече управлява 70% от средствата на 10-те най-големи държавни фирми. Това показва справка на Министерството на икономиката, получена по закона за достъп до информация.

Ще падне и тази власт продажна, много скоро.

Нищо ново под слънцето. Бивши комунисти няма. Нали така др. Овчаров? А Вие др. Борисов дали си върнахте партийния билет случайно?

ами нищо ново - предишните бяха крадливи комунисти, а сегашните са крадливи комунисти! само прякорите на тарторите са различни.

аааа как ще си го върна, аз тоя билет не си го давам за нищо на света.

На кого да го върни, на теб , на дедо поп?

Той всичко знаел, милия. Р.Овч., нали нтака те бяха нарекли, бе пиле шарено. А средния ешелон на БСП-то по министерствата не спи. Не изтича само информация към Яне-то от ДАНС, информация изтича отвсякъде - всичко дето е свързано с ДС и БСП докладва на Позитано20. Или на доносника на ДС Агент Гоце.

Това, че изтича информация е един въпрос. Тук въпроса е как може да изтече информация за нещо, което би трябвало да стане ясно чак след месеци? Тъй, че не се напъвай с Р.Овч. а ми да погледнем какво става с новите власт имащи!

без да се правя на ванга, или на лична секретарка на половината тартори в и извън България... ако има 3ма кандидати, двама от които са ясни, че 'не фелат'... е просто да запечаташ в плик третия. а РОВЧ сигурно е наясно как се прави далаверата, което не прави много-много чест.

А бе ти що коментираш Овчаров. Той беше министър преди 4 години. Коментирай простия факт, че ГЕРБ организира фиктивен търг, за който предварително се знае, КОЙ ЩЕ КУПИ НА БЕЗЦЕНИЦА БУЛГАРТАБАК!. Какво ми плещиш за Яне и Овчаров. От тях нищо не зависи в момента.

А пери,пардон пари за пенЦии и заплати на лошия матрЯл нема!НЕМА и да има.

По-полека приятелю, пак почна да се потиш много! Ама ще се сецнеш да копаш градинката на ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!