Пеевски излиза от акционерната собственост на ”Булгартабак”

Излизам от акционерната собственост на „Булгартабак“, се посочва в изявление до медиите на депутатa от ДПС Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски излиза от акционерната собственост на ”Булгартабак” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плават ли корабчета ...

Пеевски има 5% от Булгартабак,а този или тези,на които са останалите 95%,са разбрали,че покрай Пеевски,хората са намразили и Лафка и марките на Булгартабак и са решили да го оттеглят.

Някой да си е мислил, че прасчо не е подставено лице на мафията? Друг ще го смени и толкоз. Гущера си резнал мазната опашка.

И откъде сега пари за цирковете на Волен и Атака?

Бе свинчо има дела от 2007 , които го извадиха от зам минитерски пост и досега всички подвизи се потулват . През това време си върти контрабанда с оборот съпоставими с държавния бюджет и отне хляба на десетки хиляди без никаква санкция. Единствената санкция е че бе сменен като зам минисър и неприет да оглави данс след всенародни протести.

И кво значение има дали е явен или скрит собственик. С такива скрити в белите страни въобще не се церемонят . Говорим срещу Турция, а там аверите му са вече в затвора.Там говорят за контрабандист и престъпник , тук съдружникът му е депутат с влияние в съд, прокуратура, правителство и медии, недосегаем, определящ политиката на държавата, когото държавата да защитава от разследване ,външни и вътрешни врагове. Излиза, че и на Турция не сме на нивото ... Става дума за топ контрабандист на Балканите. Къде са службите. Кво чакат сам да дойде и да си признае и да се обяви кое е негово и зад коя афера стои. Името му се дъвчи вече 10 години , никакви сериозни мерки и разследвания . Явно службите и съдът са негови без да ги оглавява.

Един от многото "честни" бизнесмени в Булгаристан!

ТОЯ ТУФЛЕК НЕ СЕ НАЯДЕ , НЯМА ЛИ КОЙ ДА ЗАКРИЕ , ТОЯ ПОДВИЖЕН КЕНЕВ !!!.

Толкова ли обедня пилето, че чак разпродава?

за булгартъпака..В него бе надеждата на пазарджишкия биз-нес.

През 1947 г. английските войски си сваляха за последен път знамето в Индия, Ганди казва на генерала на гарнизона "Ето, успяхме по мирен начин да ви принудим да си тръгнете!", а той се усмихва и му отвръща с витиеватата и до днес фраза "Отинваме си, за да...останем!"

ей така се перът пари, а не като вас,да се бъхтите цял ден за насъщния!

Продава я на друга негова офшорка, какъв е проблема ? Народа иска - Пеевски продава. Нали е депутат все пак - в служба на народа трябва да чува какво иска.

Голям праз.и кво после?

Хаха много смях в коментарите. Повечето се опитвват да си отговорят защо си продава своя дял шопара. Отговора е много простичък нищо в статията по-горе не е вярно освен че продава, а той продава защото секна износа на контрабандни цигари за Турция. А в България пазара е малък и колкото и да им помагат от Митници като не пропускат цигари без бандерол пак не е достатъчен.

Той е патриот и продава контрабандно цигари в Турция, за да им създава финансови проблеми и да им клати икономиката, ха, ха, ха...

Сериозно?

за тези, които виждат всички проблеми само в Пеевски е важно следното уточнение: Б. Борисов е окрал не по-малко от него с разликата, че от доста време е на власт и добре замазва следите си в т.ч. и със случая КТБ. От последните избори насам дори двамата "работят" в комбина и си делкат всички печеливши сектори в т.ч. и силово придобиване на нови - случая Овергаз. А случаите като разпитите на Пеевски, спирането на държавни поръчки и конкретно този случай са само за замазване на очите на простолюдието. Простолюдие за съжаление мнозинство, което и на следващите избори ще си избере същите оядени и нещастни (в т.ч. и в личен план) комплексари с кореми и по две коли охрана. Между другото следващата заявка за парче от баницата идва от друг подобен комплексар - С. Трифонов, но тези двамата трудно ще го пуснат до лапачката освен ако не направят трио

А може би е вече компрометиран - бита карта и ще го сменят с някой друг амбициозен като маГарешки

Пеевски излиза от акционерната собственост на Булгартабак Трябва доста да е нагазил лука за да направи този "жест".

Кучето е заровено в сараите , вие за прасета ми говорите !

Не е куче, а е медведь. И не е в сараите, а в Кремл.

Р. Овч. да сменя ли вече Вальо Златното в нефтохима, или да ичакаме малко?

ВЪПРОСЪТ Е КОГА ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА!!!!

Колкото и да е дебел и донякъде противен, за много от нас е ясно, че не ТОЙ е крадецът на България от 25 г. насам ! Разровете големите държавни и общински поръчки, както и приватизационни сделки и ще ги откриете, ама я се докопате до информация я не !

По-скоро той не е единственият ...

Наглото прасенце има толкова много фирми и бизнеси, че трудно може да се разбере от кой бизнес излиза и в кой влиза. Милиардер е вече! Ако бе в Германия, Япония или САЩ нямаше да може да докаже дори 10 млн от състоянието си, но тук никой не го закача! Трагедия! Пълна разруха на държава и общество!

Слад няколко години никой няма да си спомня за този плазмодии. Роличката му е временна.

Временна ама другия път. Човек със състояние като неговото няма как да остане забравен. С толкова много пари може да влияе на доста неща в държавата!

Спомнете си за г-н Павлов. Отдавна го няма, а наследниците му получиха няколко трохи, а Доган останалото.

Какво искате от човека, защо го оплювате зверски? Я си гледайте в собствените празни копанки! Ще пукнете да завиждате на един млад господин, в разцвета на силите си, на само физически, но и финансово свабилен. Това завистта е била убийствен деструктивен елемент. Въпреки вашия вой Пеевски ще продължава напред, защото това може. Неговият апогей още не е настъпил. Единствено ДПС видя потенциала в него. А Бай Ганю само знае да завижда и руши. Затова сте на тоз хал.

На този хал сме заради такива като него, над него и под него (подлоги като Вас).

Всяка сутрин като се събудя се сещам, че трябва да завиждам на Пеевски, този преуспял във всички области бизнесмен. Той нищо лошо не е направил, аз съм прост бедняк и няма какво да правя и затова го оплювам без причина.

последно - вакханалията на холестерола и триглициридите

А бе тоя станал голям ТЛЪСТАКС.

И вие да хапнете Химко, Булгартабак, двадесетина вестника, Лафка и кой знае колко още - и на вас ще ви се отрази на фигурата!

Той е преял от мъка заради "Булгартабак" и е добавил стотина кила. Цветан Василев му е направил черна магия.

Лох Нес не е било само легенда

"Дружеството акционер, на което съм мажоритарен собственик, продава дяловото си участие" Я да видим кой ще го купи. Който го купи, значи той е поръчал целия цирк дето ББ (Да се слави името МУ) го разиграва...Барабар с всички платени медии....

То тая продажба ще е като да продадеш апартамента си на някого от родителитите ти, когато имаш любовница от която чакаш дете, което не желаеш.

Време беше да излезе, че ако напълнее още малко, няма излизане. хахаха.

това е като да те изгонят от Турция - втора част

Tози, на снимката, до "Kоледа", ще е 200 кила!!;))

ако успее да свали 20

Aбе, и така да е,.... Hа всяко прасе,.. му идва "Kоледата"!! ;))

Добре,че го кажа нежно,Пеевски ти не си виновен,виновна е природата или за религиозните Господ или Аллах.

или ГРЕХА на два влюбени КИНГ КОНГА

Това исках да кажа, обаче ме скриха виж по долу

За съжаление си тотално неграмотен дори и Библейски! Щом чак и Господ ти стана виновен смятай какъв си светец! Точно колкото и Дявола!

годзила

Бре то за едни цигари по-голямо реване и сополи от това за авиокомпания Балкан

...за авиокомпанията Kостоффф, си намаза, яко ръчичката брато!! ;)) Hали, виждаш, от "народната баница" за всеки, по едно "мазно голямо парче", а стадото, да го духа!!;)

Сочеха ДПС като виновник за източването на КТБ- провал.. Сочеха Пеевски, че източил КТБ- провал. За каквото и да го сочат все ще е провал, защото хората зад него не се провалят. Скоро ще излязат списъците с кредиторите и някой като Бивол ще нарисува схемички. Тогава ще се видят сламените хора, куклите на конци и цялото войнство. След КТБ ще е наред една друга банка, защото 25 години едни другари така живеят с позволението на целия народ, който след 45 години комунизъм е фрапиращо неграмотен. Интересно е как Пеевски влезе в Булгартабак и защо акциите на това дружество нещо не ги виждам на борсата? Има Булгартабак- Холдинг, но то е различно дружество. И така , по- точно откъде излиза Пеевски?

Питай Тиквата! Първото му правителство го вкара в Булгартабак, Борис, Доган и Пеевски имат сметки с пари от Булргартабак, където се води разследване. Ще се обяви от Евр. медии, ако Тиквата не слуша мама Меркел и Юнкер

Този е голям Плевелски, като плевел иска всичко да погълне. Ей това е първообраза на измекяра!

Донякъде го съжалявам - скъса се от катарзиси това момче, а ние, мат'риял неблагодарен - не му вярваме и толкоз!;о) Шиши, ако застанеш на главата си и задържиш стойка "свещ" 5 минути - аз ще ти повярвам!;о)

Няма да има проблем, тя гравитацията като си каже думата и телесата паднат до пода, ще го държи все едно е колело с помощни гуми.

Ох, оправи ми деня - имам живо въображение и веднага си представих описаната от теб стойка, която няма да е точно "свещ";о))))))))))

от Булгартабак свинята да скача направо в панделата!

не знам защо се сетих за Тодор Колев във филма "Господин за един ден". Малкият слон от Странджа планина .... Това си купи Тодор Колев на пазара! Ядеше всичко наред. Малкият слон от Странджа, не Тодор Колев!

Леле колко национално отговорна и прочувствена позиция! Ако не знаех що за св.я е този за малко да се разплача четейки статията!

най-вероятно ще продаде акциите на майка си! ))))

И кой далечен роднина, близък приятел или подставено лице влиза на твое място?;о)

Това е похвално предложение! Как на времето французите наградиха г-жа Кунева и г-жа Неински с Орден на Почетния легион за заслуги! Ние,българите, последни се сещаме да награждаваме нашите съвременни Строители на Нова България!

Ама какво го въртят и усукват...да му дадат орден Стара планина и готово...толкова умен човек рядко се ражда! На 23 години министър, на 30 притежава половин Боколандия!

Даже беше и шеф на ДАНС на Сержландия...Освен, че си я притежаваше половината...За всеки случай-шеф на ДАНС...Да не му я измъкне някой.Сигурното си е сигурно.Нещо, като ''питнайси-питнайси''.Двойно подсигуряване

pompai

Аз ,ако съм честен няма да излезна.

Няма смисъл да оставате след като медиите по поръчка плюят фирмата заради вас след което ще последва спадане на цената на фирмата и загуба както за вас така и за останалите акционери което от всякъде е по лошо отколкото да се вземат парите и да се спрат спадовете и на другите акционери,

Да, но тези поръчкови медии са негови .... И в момента пред "света" той тържи официално около 5% (ако не се лъжа), а колко са неофициалните?

боже мили, колко е лесно да ги хване в престъпления човек всичките тия, само желание да има....

То желание сигурно има, интерес/икономически/ няма. А може би способни хора липсват.........

Аз пък си мислех, че ще излиза защото е в конфликт на интереси като мажоритарен собственик и едновременно депутат от ДПС.

а според мен,роля за това има и местан.очевидно е имало контрабанда с турция.обаче всичко секна заради това разцепление.местан им знае далаверите.един вид пеевски чисти следите след себе си.

Или го принуждават да чисти следите си

очаквам година на компромати между дпс и дост. разделяне на влияние и бизнес.добра финансова година за прокурори и съдии(за съjаление сме в бг)

Аз пък очаквам някой и друг труп. Без значение от конкретния начин на получаването му...