АП потвърди за съкращения в София БТ

От АП са притеснени от съкращенията на персонал в София БТ. По този начин се нарушават клаузи в приватизационния договор.

Обратно в новината

Коментари - АП потвърди за съкращения в София БТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нема страшно! Бай Рамадан одма ше им намери работа, препитание и поминък!

Ако не се изпълнява приватизационния договор, логичната стъпка е, държавата да си върне предприятието. За виновната страна остава студената вода.

d4

да, ама не! когато едно печелившо в миналото предприятие затъне в редките лайна, дали ще е държавно или частно-все тая. сега да видим кой ще купува тютюна на избирателите на етническата партия....

Ако "Булгартабак" излезе от пазара на изкупуване на тютюн, това би бил сериозен проблем, заяви в петък министърът на земеделието Десислава Танева. ХАХА , Що се правят на ощипани ? Според договора за продажба Булгартабак е длъжен да изкупува тютюн 5 години, те изтичат на 13,09,2016. Така че ,,,

Щом Дилян Пеевски и майка му са продали дяловете си, значи там няма далавера - предприятието загива.

Защо ли Булгартабак нямаше проблеми преди приватизицията? А сега се появиха? И дали това има нещо свързано с контрабандата?

Съкращенията в порт Бурга и ПБМФ преди години не ги притесняваха , но сега се притеснили за София БТ.Дали ако беше в някой друг това съкращение щеше да ги за вълнува ?!

Шишо го няма. А Параванчето на мафията от дс чака заместник в лицето на некое друго подобие набедено за олигарх като Енчо Солаков, наскоро показан в ролята на "олигарх"- изграден от милиционери от бившата БОП. На практика със създаването на ДАНС измеренията на престъпността станаха по- осезаеми, а самата тя по- организирана и контролираната от държавата. Всъщност контролираща държавата.

Spirit

След моделът КОЙ идва моделът ЙОК!

FuckTheEU

Асошийтед Прес потвърди за съкращения в София Бул Телеком?!