Гьокчe: Спрете говоренето, че Турция е заплаха за България

Турция не се намесва и не влияе на вътрешните работи на която и да било държава, включително и България, заяви посланикът на Турция у нас Сюлейман Гьокчe.

Обратно в новината

Коментари - Гьокчe: Спрете говоренето, че Турция е заплаха за България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Sujalqvam mnogo, che v momenta triabva da pisha na latinica! Gospodin Gyokche, NAPUSNETE BULGARIA! Vie se namesihte aktivno na izborite v Bulgariya - kato poslanik niamate pravo da go pravite! Absolutno nedopustimo! Niama da komentiram nito edno ot sledvashtite Vi izkazvaniya, zashtoto niama smisul. Vie govorite tova, koeto Vi kazvat da govorite. t.nar. "bg turkinia"

Джагала си остава джагал! И да напусне ориента, ориента няма да го напусне!

В чие посолство и с кого на 04.02.1992 г. Доган дойде и предаде "Оня списък", чрез което предаде имената и всички подробности за 1300 български разузнавачи за д граница?! Кой и защо прие и укри Местан?! Чии държавни служители пропагандират у нас в интерес на държавата си и поддържаната от нея етническа партия у нас?! Чия разузнавателна служба се разнася със свръхмодерна апаратура по софийските улици и подслушва всичко което и падне от държавата ни, управлението и сигурността й?! В чие министерство са на щат голяма част от проповядващите исляма у нас духовници?! Всичко това е дело на турското държавно ръководство и подчинените му структури, в то число и самия ти, Гьокче!!! Да искаш да ти изброявам още неща или това ти стига защото останалото си го знаеш?!

е тоя, че да ни дава акъл и със заповеден тон да казва какво да спираме и какво не. По същия начин ние му казваме да спре да ни дъдне и да си гледа работата в мекото кресло, да си пие там кайвето, айде...

АМА НРАВА НИКОГА, ДОВЕРИЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА - СЛЕД 500 ГОДИНИ ЗВЕРСТВА И УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРЩИНАТА!

Нали знаете, че ибрикчията на Ердоган се казва Путин. Турция и Русия - дружба от векове за векове.

Скоро някой да се е крил в турското посолство?

Ама нали искахте да сте заплаха, сега не искате. Нещо да не ви е разубедило?! А така ми се искаше копченца да натискам... Мамка ви страхлива, така ми се искаше да си повярвате...

Относно смъртното наказание читака е прав! Що джурналята не отперат тоя въпрос на Рубина?:))

Ако това може да е оправдание, но в България непрекъснато се говорят и пишат големи глупости. Просто, не им обръщайте внимание.

да говорят когато турция спре да се меси във вътрешната политика създавайки про турски партий като ДОСТ.След време ще искат и турския да стане официален език. Наясно сме със тези хора които едно говорят а правят съвсем друго.НЯМАМЕ ВЯРА НА ХОРА КАТО ГЬОКЧЕ. ДОВЕРИЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАСЛУЖИ А НЕ ДА СЛУШАМЕ САМО ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!

"говоренето, че Турция е враг и се намесва във вътрешните работи на България, както и че е заплаха за националната й сигурност, трябва да спре."Да спре говоренето иска Гьокче .Така ли? НИЕ ДА НЕ ГОВОРИМ А ТЕ ДА Я КАРАТ КАКТО СИ ЗНАЯТ! Няма да стане!Защо не обясни как подкараха под строй изселниците да гласуват! Кой им плати автобусите? Нямало намеса.Това е цинизъм!

Ами страх ни е,щото нямаме нито икономика,нито боеспособна армия.Имаме само генерали.

Посланикът на възродената Османска империя говори това, което му диктуват от Високата порта, сиреч Анкара. Той за това е тук, да говори това , което е в интерес на султана. Важно е друго нещо, имаме ли у нас политици които могат да защитят нашия национален интерес, както словесно така и в реална критична ситуация? Защото ако не дай Боже султана отвори портата която задържа за момента нашествениците там и им каже: "Юруш", с нас е свършено! И нито НАТО, нито ЕС, нито дори тоя русия тарикат отвъд океана ще могат да ни защитят! Пък и едва ли и ще искат да го направят!

Има и според българския народ това са политиците на ГЕРБ.Сега дали ще могат в критична ситуация да ни защитят не знам,но могат да ни пр/е/О/дадат .

Само да напомня, че руснаците и да искат, не могат да ни помогнат, освен с икономически санкции към турците, което едва ли ще направят заради "умната" политика към Русия. Членове сме на НАТО, а според чл. 5 от Договора ако държава извън Алианса навлезе в друга дори с добри намерения, това се счита за агресия. Прави си изводи!

В съвременната политика се гледат съвременните отношения, позитивните връзки и какво могат приятелските отношения да ни помогнат за взаимен просперитет. Ако се връщаме непрекъснато назад, то и ще си останем назад и икономически.

Първо: Ердоган да се извини от името на турския народ за кланетата и репресиите над българския народ. Второ: Турция да плати обезщетения за заграбените имоти на изгонените от Турция тракийски преселници.

не разбра ли, че връщането назад не е конструктивно, като не разбираш , гледай си там кошарата. Според твойта логика/ако имаш такава изобщо/ ние трябва всеки ден да се извиняваме на западна европа за това че сме отсекли главата на Балдуин и сме им попречили да покорят светите места.

След казано от посланика се уверих в едно . Че оградата на границата ни ще трябва да се заздрави и уголеми възможно най скоро .

Анадолският цървул да стяга багажа и право ж Диарбекир ,отдавна този трябваше да напусне България ,питане ,кой плаща на НОВА тв за тази про турска пропаганда ?????с идеята да дадем гласост на този ибрик.

Специално за говоренето че Турция е заплаха е абсолютно прав! Защото ние поначало си го знаем иняма нужда да ни се напомня! Това което знаем също така е, че Турция е заплаха за всичките си съседи ! Няма как да се забрави - северен Кипър още е окупиран!!

Само че Кипър искаше да направи преврат и да се присъедини към Гърция. Затова турците реагираха. Реалната ситуация в БГ няма нищо общо с Кипър.

Само че, под предлог че се намесва за да възстанови статуквото, Турция създаде съвършено различно статукво в Кипър.

За да разберете истината само погледнете ходовете на БСП - те създадоха ДПС, за да им помага да крадат. Вкараха ги четири пъти във властта и ги направиха богати. Това са русофилитие - винаги срещу България.

Пълни глупости! ДПС беше създадено от Турция, и обслужва нейните интереси! Страните, които натискаха да не забранят ДПС (която е етническа и противоконституционна партия) бяха (освен Турция) САЩ и Великобритания, т.е. нашите евроатлантически "съюзници"! Същите тези "съюзници" наредиха на нашите политици да нарежат ракетите ни, и да унищожат армията ни като условия за влизането ни в НАТО, по изрично настояване на Турция!

Ако не беше Русия, която ни нападна подло в гръб то Първата българска държава никога нямаше да загуби битката с Византия.

Платен спам.

По история ти преподаваше някое тъпо протеже на Кукуневица.

Турците не могат да имат общо бъдеще с българите, защото е твърде съмнително при тоя демографски срив да ги има в бъдещето, но нас циганите точно ще имат.

А кой и защо го е поканил в Нова телевизия???

Платила е турската държава. Иначе те "не се намесват".

Време е вече да се спре с лъжата, че Русия ни е освободила ей така. Всеки, който не го мързи да чете нека прочете за доктрината на "панславянстовото" на Русия, (следвана и досега), чиято цел е да пороби всички славяни.

Причината не е в Турция ,а в продажна България. Кой накара либералните демократи да превиват кръсхт и се извиняват в Турция за Възродителния процес с убити 3 турци ? Защо върнаха турските имена и регистрираха турска партия в НС ? Защо не поискаха Турция да се извини за изкланите хиляди жени и деца ? КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ , НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН ТОДОР ЖИВКОВ ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ РЪКОВОДИТЕЛ

Не ми дреме защо ни е освободила. Важното е, че ни освободи!!!

Да бе, сигурно според теб трябва да благодарим на западните велики сили, че върнаха половината България обратно под турско владичество по време на Берлинският конгрес! И сигурно тези западни империи (които сега се преструват на демокрации) са се намесили в полза на Турция (и в наша вреда) просто така, от добро сърце!

За теб кое е важно,как те е освободила Русия или че не си роб? Ако бяха питали глупаците като тебе в България,още да сме си султанат,което кой знае, можеше и да не е полошо.

Българите най-малко от всички мислят за Турция като за враг, напротив за нас съвременна Турция е желан партньор и приятел. Медиите обаче които пишат тези неща явно служат на чужди интереси и следвайки личния си интерес бълват конспиративни статии.

На кого да верваме бе, читак?! На тебе или на турския посланник, който наглее от екрана?! Ти нас за идиоти ли ни имаш?!

Това е международна политика бе сельо, айде марш да си нахраниш прасетата.

Ботев, Левски, Бенковски, Волов, Каравелов, Захари Стоянов, Стамболов, Стефан Караджа, Хаджи Димитър, жертвите на Априлското Възстание - В ГРОБА ЩЕ СЕ ОБЪРНАТ ОТ СРАМ ОТ ВАС, ПРОДАЖНА ПОЛИТИЧЕСКА ПАПЛАЧ!

Тоя смрадлив и лъжлив анадолски потур лъже като въшлив мангал: "Турция не се намесва и не влияе на вътрешните работи на която и да било държава" - какво правят тогава войски на Турция в Ирак и Сирия, кой ги е канил там? Защо подхранват тероризма и осигуряват протекция на "бунтовници" в чужди държави?

Веднага да бъде пребит с тояги и изхвърлен отвъд границата!

Онези, които са ни поробвали са Византия (с помощта на Русия), Труция и самата Русия под прозвището СССР.

Благодарение на Русия има България и българи бе помако миризлиф

2;1 за Русия, нали...

100 на 0 за Русия резняче

Посланикът на Турция е прав!Няма смисъл от изостряне на отношенията!Със сигурност бъдещето на България е свързано с това на Турция!

Кое ни е еднаквото, за да сме свързани с тях? Достатъчно са ни причинили в миналото, а като гледам как се връщат назад, никак не искам и бъдещето ни да е свързано с тях. Комшу - да, аркадаш - не! Цитирам турчин.

Къде сте бе, "политици" и "патриоти"?! Има ли в България НЕКОЙ ИСТИНСКИ МЪЖ, който да удари по масата на това самозабравило се нагло келеме и да му заяви от името на нас всички, че "ОБЩО БЪДЕЩЕ НИЕ С ТУРЦИЯ НЕМАМЕ!"

Какво друго е очаквано да каже посланикът? Важни са не думите, а делата. Така че нека го послушаме и да спрем говоренето, а да действаме за укрепване на националнати си сигурност. За всеки случай:))))))

Общо взето сте написали твърде неверни неща.Аз не разбирам какви грешки"граничещи с престъпления" е направил президента?Що се отнася до Турция ,аз мисля че напротив много меко се изказва за нея,защото нейини представители наистина се месят във вътрешните работи на нашата държава.Трябва да си сляп за да не разбираш

господа администратори, буново е точно по темата защото тази личност си позволи да каже че ние , българите не знаем що е тероризъм !!! бомбата във вагона за маики с деца беше заложена от протурска организация и хора самоопределили се като етнически турци .............и моля ви не ме триите защото така триете паметта на невионните жертви

Благодарение на либералните демократи, България ликвидира 75% по нареждане на Запада икономиката си. От 300 самолета имаме 3.От 4000 танка имаме 40.Нарязахме ракетите именно под давление на Турция. Не е казал Ердоган и не ни е превзел за 24 часа. Прогнилите УСА изтривалки ЕС и НАТО ще замълчат кактно в Кипър, Сирия и "преврата " в Турция. Защо ЕС не наложи санкции на Турция ? Защото Западната политика е двулична. Колониалнвите икономики изсмукаха тези на Източноевропейските страни. За разлика от Унгария, Словакия, Чехия простият народ избира корумпирани за управляващи и се превръща в съучастник

Жертви имаше от двете страни и не е в ничий интерес да ги броим след 50 години,защото ще се повдигне въпроса кой е виновен и защо стана така?

Тоя ПУЯК с това необмислено изказване си вкара автогол и скоро ще го отзовът.

Кой създаде ДОСТ? Боко под диктовката на ЕРдоган!

Говоренето наистина трябва да спре, това е чиста проба популизъм. Обновяването на армия и обща отбранителна способност разбира се трябва да продължи (или да започне....), човек не може да разчита на едната чужда добронамереност, знае ли се докога/дали и т.н.

Аре бе. А Картите на Османската империя кой ги печати. Аз ли

БРЦК

Този наглец трябва да бъде изгонен. Турция се намесва във вътрешните ни работи и по време на избори. Ние месим ли се в Турските избори? За смъртното наказание е прав - не ни интересува, просто е варварско и такива в ЕС не се приемат. Та затова питаме.

Никой не може да изгони посланника на Турция от България, продадена на Запада. 78% импорт, фалирала и ликвидирана. Без армия???? Западът никога не е помагал на България и никога няма да помогне. Имаме заробоващи берлински, Ньойски и Парижки договори, а не Московски. Аннадънмо бе кьопеклар ?

Ти защо се набутваш във вътрешната политика на Турция.Когато еса искали Ататюрк са го избрали и ритнали султана,сега искат президент и пак го избраха.Кажи кое не е верно в думите на посланика.Научете я тая демокрация най после поне теоретично.

България е покорена от Турция чрез система от васални договори заради феодалната разпокъсаност на страната ( българи са воювяли с българи).

На завоевателите са помогнали много, трагични за балканските народи обстоятелства. Когато съм в истинската Европа и правя разликата между това, което имат там и това, което е останало тук от онези пет века, изпадам в безсилна ярост. Още повече ме е яд като помисля, че винаги сме били разделени на две враждуващи групи, от което сме си патили. Не сме научили нищо и сега също е така. Съдба!

ЧУЖД посланик, пардон посраник, ни казва какво можем да говорим и какво не? При това този на Турция, с която имаме обща 500 история? Ало, ибрекчията на Ердоган, за 500 години ви научихме всички номера! Ново робство - не, мерси!

Причината не е в Турция ,а в продажна България. Кой накара либералните демократи да превиват кръсхт и се извиняват в Турция за Възродителния процес с убити 3 турци ? Защо върнаха турските имена и регистрираха турска партия в НС ? Защо не поискаха Турция да се извини за изкланите хиляди жени и деца ? КОГАТО НИЕ ВИДИМ ЗАПИСАНО В ТУРСКИ ПАСПОРТИ, НАЦИОНАЛНОСТ КЮРД, ТОГАВА В БЪЛГАРСКИТЕ ЩЕ ЗАПИШЕМ , НАЦИОНАЛНОСТ ТУРЧИН ТОДОР ЖИВКОВ ПОСЛЕДНИЯТ БЪЛГАРСКИ РЪКОВОДИТЕЛ

Как да вярвам на турския посланик, като всяко изказано от него твърдение може лесно да се опровергае с факти? Защо говорят за Османската империя? Защо създадоха протурска партия у нас, какви нарушени права защитава тя? Защо демократичната им власт преследва турската интелигенция? Защо връщат религиозното влияние, като всеки образован човек знае, че Турция дължи просперитета си на проевропейската, светска политика, водена от Ататюрк? Защо дават гражданство и заселват богати, образовани бежанци, а тикат към Европа неграмотните? Защо, защо, защо...няма място за всички въпроси! Впрочем, отговорите ги знаем.

Дай боже Путин да се меси повече в продадената на Турция България още от Ж.Желев и И.Костов. "ИСКАМ ДА ЦЕЛУВАМ РУСКИ ХРИСТИЯНСКИ БОТУШИ, А НЕ ДИВИТЕ ВАРВАРСКИ КРАКА НА РЯЗАНИТЕ ТУРЦИ" Овсес Мовсесян- арменски класик

Че ти я е/ем майката читашка, резняко скапан!

И дали ще върнат смъртното наказание нас не ни интересува, особено, при положение, че българите храним поколение престъпници с държавни пари, които никога не се поправят и никога не се превъзпитаха, а идват млади и нови престъпници, а децата ни плащат дарения за училищата по принуда и по списък, за да не биват мачкани и подтискани от учителите озверели, че някой си родител не искал да плаща принудително дарение!

Какво ще говорим, дьонме, това си е наша работа! Ай сиктир оттука!

От 1989 г. досега, българският народ доказа, че си е в Турската империя. Затова Ердоган няма никаква вина. Погледнете абитуренти, ученици, бащи, майки, баби и дядки как въртят задници под звуците на чалгиите. Погледнете колко чалгаджийски цигански телевизии имаме. Т.е. БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ ПОТУРЧИ САМ, ДОБРОВОЛНО. Щом националните ни панталони се наричат потури/потурнак.Точка

Сънувай си!

За съжаление това е самата истина. Ненавиждам чалгата от самата поява на това явление, което не е музика. Като гледам как гласуват много хора, разбирам, че възпитанието чрез чалга на цяло поколение е имало цел и тя е постигната. Сега ми напишете минуси, но това няма да промени фактите.

Само си представете българския посланник в Турция (понастояещем грозното Наде) да каже в ефира на една от големите им телевизии "Спрете да говорите за възстановяване на териториите на османската империя!". Преди да успее да завърши изречението, турските служби вече тактично ще я тикат към сградата на съответното турско министерство, да дава обяснения.

Владо, дупе младо.Никой нищо няма да ѝ направи на Надето.Беше то преди 25 години като ѝ се канеха .

у Нова това е въпроса!?

Не стига че най-подмолно си пъхат носа навсякъде, че турска партия вкараха в парламента ни. На това отгоре нагло заявяват че не се бъркат в БГ работи. Най-коварното племе са Турците. Направо трябва да се затвори границата с Турция и спрат всякакви дипломатически отношения. На всички които има и турски и български паспорти да им се отнемат българските паспорти. Чак тогава ще се оправят нещата.

"Гьокчe: Спрете говоренето" Не ни казвай какво да правим!

поантата

За какво не е прав посланика? !.Имаме ли представа какво означава постоянна заплаха от терористични действия,както е в Турция или дори както е в Европа? .Казва,че имаме обща история от стотици години и общо бъдеще.Факт! И да имаме обща граница и да нямаме това е. За коментара на нашия президент,че Турция не е демократична, отговора му - че е дипломат и не са негова работа политическите изказвания.Това е ДИПЛОМАТ.Не обиди президента ни и не засегна празидента си. 4. За секциите в Турция.Защо трябваше да се направи това ограничение на броя им,за да се попречи на една турскоетническа партия ,в която се оказа един голям "родолюбец" Евгений Михайлов и да попречим на една друга турскоетническа партия.И какво спечели народа и държавата ни от това? Спести пари? И колко и къде са ? 5.За референдума.Какво ни интересува нас това? Ние като искахме референдум за промяна на системата за гласуване,да сме искали нечие съгласие? И в САЩ управлява президент и какво? Трябва ли Турция сега да скочи за това,че тези които най много настройват българите против турците и Турция,влизат в управлението на България и трябва ли това да промени отношението ѝ към нас? На мен лично ще ми е интересно поведението на "патриотите" сега като седнат в министерските кресла каво отношение ще имат спрямо отношенията ни.Вътрешната промяна я видяхме в тях със съешването на Волен Сидеров и Валери Симеонов отново. 6.За смъртното наказание. - Наистина, защо толкова се интересуваме от това дали в Турция ще върнат това наказание??? Всеки по умен човек ще си зададе тези въпроси и няма какво друго за си отговори.Колкото до патриотарстващите на фенския принцип,да си лаят,но да знаят,че с по големите и по умните,не се спори публично.Едните ще те "преборят",а другите ще те оборят. Е в тези анонимни сайтове става и е хубаво, че простотията ,засега се задържа в техните граници.

Факт е, че преди 1989 г. бяхме със същата територия, същата граница и малко по-голям народ. Факт е, че Турция се съобразяваше с нас и имаше респект от могъщия съюзник, който беше готов да ни помогне във всеки момент. Сега не можем друго, освен да държим на европейската си принадлежност и националното достойнство, доколкото ни е останало и да поддържаме умерени отношения с всички съседи. Турция е един от тях и в наш интерес е да няма никакво предимство пред останалите.