Коментари - Писмо до ЕК за реформите в сигурността в България | dnes.dir.bg
назад

Писмо до ЕК за реформите в сигурността в България

Евродепутатът от Германия Моника Холмайер е изпратила въпрос до Европейската комисия за реформите в сектора за сигурност в България и скандалното назначение на Делян Пеевски за директор на ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - Писмо до ЕК за реформите в сигурността в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аман от режисирани изказвания и порачкови такива!франця и германя ще ни оправят ватрешната политика... ами по-зле сме значи от бенин, конго и горна волта и всички бананови републики взети заедно...

Вече влязохме в европейската политика. Противопоставянето на ЕНП и ПЕС в Европа получи и български измерения. Така че това е нещо закономерно в ЕС и плашенето на българина с горните изказвания е смехотворно.

Защо плашене?? Според мен е по скоро подкрепа.

И ние овчарите искаме да издигнем паметник на ББ, колкото се може по скоро.

Абе разтревожената Г-ж Холмайер това вече не е актуално. По актуалното е за се пита за тефтерчето с ББ,ЦЦ и ИФ, по актуално е садебната система и корупцията там, по актуални са СРС-тата и още един куп други неща сътворени от вашите приятелчета от Герб. Стига толкова глупости а си погледнете и вашите осрани гащи и по малко се тревожете, ще вземете да вдигнете кръвно като наш БОКО Юнако и тогава кофти.

Глупако, научи правописа ! Пише се сЪдебна,а не сАдебна.... Едва след това давай акъл ! ! ! !

убидите никому не пома гат и нищо не разрешават. Води с добър пример за да има промяна.

Защо дъщерята на Франц-Йозеф Щтраус не пита българският си съпартиец от ГЕРБ, който притежава ТВ Европа и пропагандира седесарската и герберска помия. Проблемите с организираната престъпност и политиката почнха отново с появата на Борисов в политиката. Първо като Генерален секретар на МВР и саморазправата му с българския Андърграунд от 2001 до 2005. Второ като министър-председател и едновременния натиск срещу определени журналисти и конкуренти в бизнеса. Защо не пита за Цецка Цачева и нейната поява в политиката. Цецка Цачева е залогът за живота на Бойко Борисов, защото нейният съпруг има косвени бизнес връзки с Сретан Йосич. Пеевски е продукт на Борисов.

Ето защо ,ще подкрепям кабинета Орешарски!Никой не казав истината ,кой стои зад тия протести,но истината е тази: Потресаващи факти за Американските бази в България 1/ Американците няма да плащат нищо. България дори се отказва да преследва законово американски военни в случай, че извършат престъпление . 2/През 2011г. републиканеца Рон Поул, прави изненадващо признание: САЩ е под голяма заплаха, защото сме окупирали много държави. Същевременно американския лекар, писател, политик, дългогодишен член на Конгреса на САЩ и няколко пъти кандидат-президент, онагледява твърдението си със статистиката: Ние имаме 900 бази в държавите на над 130 нации. И ако мислим, че действията ни ще останат без последствия се лъжем дълбоко. Какво бихме направили ние, ако да речем Китай, причини това, което ние причинихме на толкова държави? 3/Практиката е доказала, че Американските бази на територията на суверенни държави са потенциална мишена за терористични атаки. Всичко това е геополитически контрол и част от голямата битка между световните сили за световна доминация. Самите американци заявяват, че ние нямаме изгода от техните бази, нито ще имаме глас за случващото се Според бившият главен прокурор на САЩ Рамзи Кларк, американски военни бази на българска територия могат да привлекат терористични атаки, да причинят екологични проблеми и да предизвикат насилие и бунтове сред местното население. Според него, както и според някои български граждани, за България е унизително да има чужди военни бази на нейна територия

Как ще повлияе подкрепата ти на Орешарски върху САЩ и базите им?

Май най-добре щеше да бъде да ги разгонят с водни струи,дотолкова колкото да не ги наранят,а като летен дъжд,че да видим,дали щяха да се оплакват,че са били бити.Аз гледах по ТВ.,един младеж с раница постоянно сам се удряше и блъскаше в щитовете на полицаите с галва,че да си разкървави главата. От камъните и от стъклата също пострадаха някои,но те пак лъжат,че уж са бити!

никой няма да ви остави колкото и да се нахвърляте като кучета на кокъла, гледайте да не излезе отровен.

Моника Холмайер (ЕНП) защо не пита Цветанов за 6-те апартамента или ДАНС не е към МВР? Защо тая госпожа не пита в Европарламента инициалите в едно наскоро намерено тефтерче какво означават? Същите нещастници са като нашите и ЕНП и ПЕС, но там стандарта е друг и хората не ги интересува някакви гъзльовци за какво ще се ритат по кокалчетата.

нещата вървят на червените към гибелта

загазвате червени сволочи, обрачът около вас се стяга, май когато се усетите накъде отиват нещата, ще сте вече натъмно. Познавам такива кокшкари като вас , вътре са и още не могат да повярват.Манталитет овчарски , нямате усет за градските опасности и по чужбина ви връщат за месец в кафези, та коце маца , брендо и прочие

Тука няма значение каква е тази бабура - важното е, че е от ЕНП. Е много ясно, че със зъби и нокти искат да си назначат обратно послушкото Бойко, и да си ни цакат както си искат. Айде да бегат оттука

Не ме интересува миналото на Моника. Интересува ме отговора на ЕС!въпросите са на място и поставени навреме!

комунаги казах ви да се стягате и да заминавате щото обрачът се затяга оттеук започват следствия по списък ще търкате наровете доживот , тъпи сте всички далавери са ви съшити с бели конци, знете го , ще лежите много

А сега очакваме конкубинката на гея и бея - Доленка Педерова да излезе и да защити с голо дупе своите тъпкачи!

Европа да следи под лупа ставащото в България!Държавен преврат извършен от кликата и ръководителя на ПЕС! Ежедневни закани и обиди към мирни граждани.Не съобразяване с волята на гражданите и потъпкване на тепхните права.Полицейщина.Арогантност.Прогонване на млади и грамотни хора.Геноцид извършван от тази партия,терористична организация,над българският народ.Ще се направи подписка до ЕК със излагане на всички факти.Благодарим ви,че сте загрижени за съдбата на един,години наред,мачкан народ.

Така ще е като всеки некадърен журналист се натиска да се покаже, че е бит от полицията. От около 10 потърсили помощ в Пирогов излиза, че 8 са журналисти. Имало ли е изобщо протестиращи?

Така е,защото години наред журналистите слугуваха на властта,а сега когато си отвориха очите и устата станаха черните овци.Управляващите изгубиха подкрепата на медиите(с изключение на империята Пеевски) и това ще ги довърши

пей ли си Пенке ле , те отиват на бузлуджа

Остана ли още някой да не се пробва да ни дава акъл?! Де що има от алчен по-алчен и от измамник по-измамник все се напъва с вътрешните работи на България. Когата получавате хиляди евро за час да ни "консултирате" сте праведни, иначе настъпят ли ви интересите - мале мила, стой та гледай какво става! "Праведен" вой до небесата, че и по-на високо!

е класната ви. Много пропуски в обучението.

Каква ваида имаме от ЕС-----никаква.Каква ваиида имаме от НАТО.------ никаква.Всички демократи и други истърсаци загрижени за България мислят как да унижат и унищожат българския народ.По времето на комунизма се изгради тази държава която тези западни глисти с помоща на нашите демократи вече 23 г я унищожават.А вие сега ревете срещу Русия а се дупите на тази паплъч от запада.

Следователно не ви засяга.

АЛООО, --ДПС/БСП---,ЧЕТЕ ЛИ ,ЧЕТЕТЕ ЛИ ? БЪРЗО СЕ ИЗНАСЯЙТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА !

До кога на малоумниците трябва да се обеснява, че за това което получаваме от ЕС е с пъти по-малко от това което даваме. Само тъпоъгълни като теб не го разбират. Формата на главата ти е тиква.

И какво си дал на Европа? Един гол ..й :) А Европа плаща пътища(ти да не мислиш че ББ или СерГей дават пари)! Кой български Олигарх-милиардер дава стипендии на децата които са на световно ниво??! Знаеш ли колко стпендии дава Америка и Европа - много! Аман от червени тъпунгери и "леви" вождове!

Дори и само това че децата ви се обучават без пари в нормални образователни системи лишени от балканската антиобразованост е повече отвсичко . Освен това местното аборигенско комуноидно управление управление има пари за всичко другоне и за важните неща ето един списък от тези неща които получаваме от европа щото родното комунист мисли само кражба- - магистрали , пътища, мостове , екология , помощи за селското стопанство, регионални програми, програми за конкурентноспособност. Неща които никога, ама никога българският простак нямаше да имаме, като се има предвид че правим магистарала от 70та година , а проекта за тунел под балкана за последн път са правили немците. .

НЕ!!!! САМО ЧУГУНЕНИ ФАНАТИЧНИ КАРТУНИ МОГАТ ДА ПОВТАРЯТ ЕДНА ЛЪЖА СТОТИЦИ ПЪТИ, С НАДЕЖДАТА ДА СТАНЕ ИСТИНА. ДА, АМА НЕ!!! РАВНОСМЕТКАТА Е: БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА ОКОЛО ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТА ВНАСЯ В ЕС!!!! ЕТО ТОВА ТРЯБВА ДОБРЕ ДА СЕ ЗАПОМНИ ОТ ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ И ДА НЕ СЕ ПОДАВАТ НА ПРОВОКАЦИИ И ЛЪЖИ! ЗАЩОТО ЦЕЛТА Е НАШАТА СТРАНА ДА БЪДЕ ОТДЕЛЕНА ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ НИ ПАРТНЬОРИ И РУСИЯ ЛАКОМО ДА НИ НАЛАПА!!!! ТЯ И БЕЗ ТОВА ОТДАВНА ИМА МЕРАЦИ ДА ХОДИ НА БОСФОРА!!!!

какво се занимавате с нашата циганска държава... ритвайте ни вече от ес... и да се свършват мъките... пък после ние ще искаме политически убежища :)

Дали Европа ще разбере каво е това български комунист/социалист и въобще "комунизъма" на балканите? Дано Германия която никога не е предавала България помогне, защото Русия е освободила България от турците, но как е гласувала на Берлинския конгрес, примерно? Ако има русофили тук да кажат:) Защото Русия в крайна сметка винаги ни е "цакала". Без изключение!

русия никога от никого не ни е освобождавала, а е окупирала България на два пъти. Първият път с намерението да ни направи своя губерния, втория път ни направи марионетна република.

ЗА да не ни предадат германците са направили Берлинския конгрес в Москва!

Притеснява ни, че Орешарски подгони нашите монополи ЕРПта, както и банките, а ние оттам изсмукваме доста парички от България. А ако преразгледа и концесиите, ще загубим много, а България ще стане нормална държава с добри доходи на хората. Ние от ЕНП не искаме това.

Германия винаги е била на страната на България. За разлика от роднините на Сергей, които все неканени се бутат да влязат в България. Само че вече е късно. България е наравно с Германия, Франция, Англия и останалите нормални европейски държави. Руснаците ще чакат пред вратата, на изтривалката, където им е мястото.

Какво ревеш ма?! Един руски депутат не се е обадил, ти ревеш!

И аз не разбирам, нали утре ни приемат в Шенген?

Благодарим ГЕРМАНИЯ!

Моника Холмайер е дъщеря на печално известният корумпиран баварски провинциален политик Франц-Йозеф Щраус. Многократно съден за корупция и за незаконна продажба на оръжия. Ловец, пръв приятел на Тодор Живков и на Ерих Хонекер.

Плюй смело, винги ще се намери някой нечетящ неук да повярва на пишещ макак, от едно стадо сте.

в. станарт 2005г: Оставка подаде баварската министърка на културата Моника Холмайер заради скандал с купуване на гласове при вътрешнопартийни избори в Християндемократическия съюз (ХСС). Дъщерята на Франц Йозеф Щраус се оттегли от поста си почти седем месеца след оставката й като шеф на мюнхенската ХСС.

за разлика от блядовете.

Моника Холмайер е дъщеря на Франц-Йозеф Щраус. Това е този, който предизвика аферата Локхийд, с купуването чрез подкуп, на самолетите "Старфайтер Ф-104". От всичко закупени 916 самолета, 296 паднаха на земята. Затова ги наричаха летящите ковчези!

А ЦК хрантутника ви Станишев на кой е син?

По рождение е гражданин на Съветския съюз, а след разпадането му - на Русия (с имена на руски: Сергей Дмитриевич Станишев) до 1996 г.[3], когато придобива българско гражданство и се отказва от руското.

от тукашните останаха читави? Или не ви изнася...Тук говорим за европейско общество, а не за руски пропагандни клишета. За ваше превъвходителство международното летище на Мюнхен се нарича Франц Йозеф Щраус.