ОЛАФ: Всички проверки в България по САПАРД са за разследване

Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) е завършила всички проверки в България, свързани с програма САПАРД, с препоръка за образуване на следствие.

Обратно в новината

Коментари - ОЛАФ: Всички проверки в България по САПАРД са за разследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ОЛАФ какво се прави на улав. Нали искаха да се демократизираме по западен образец? Всичко се прави по техни указания и тертип и сага са изненадани. За по сигурно сме сложили даже вълците да пазят стадото, а те пак недоволни. Май ги е яд, че нашта мафия излезе по кадърна от тяхната.

Какво да коментираш. Игнат Раденков с документи показа че от 3 лв за обществена поръчка, 2 лв са откраднати. Нали за това беше и промяната в управлението. Борбата беше не кой да управлява , а кой да усвои каква хубава българска дума евросредствата. Е усвоихме ги. И затова не е виновен Т.Живков , предходното правителство а най дълго управлявалото. Ха сетесе кой, КОЙ е. И още не дошъл края на дъното. Инфраструктурните проекти ще трябва и да се ремонтират. Те не само се строят но се и амортизират и то по бързо когато са некачествено построени. Но няма страшно - финансовия гений Горанов взема нови заеми и така до края света. Жалко за майка България. Добре че имам къде да отида. Понякога си мисля и да не се завърна.

someone

може би около 50% от евро парите се крадат от нас - предположение. от хората, които ги разпределят. честно казано, гнус ме е от цялата мръсотия заляла всичко.

СПРЕТНЕ ЕДНО ОБВИНЕНИЕ, СРЕЩУ НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ

Столична община : " как позна "

"САМО ВЪВ ФОНД научни изследвания НЕ СА ЗЛОУПОТРЕБЯВАЛИ, ЗАЩОТО МОН И УНИТА СА БЕНИФИЦИЕНТИ"

Преди България да влезе в ЕС , те предвиждат до 8% кражби, поради опита им. Най-много пари са били откраднати в Испания и Гърция. А за 300 милиарда дълг на Гърция + пари от ЕС + пари от НАТО, наляти там, в един народ колкото българския, макар че до средата на 70-те години бяха най-бедната държава, а в 60-те символ на бедността, звучи доста съмнително днешното им състояние. Гърция, печелеща от корабостроене, алуминий, туризъм, 300 милиарда дълг, пък даже няма магистрала под Родопите. Икакво говорим - спукали са се от кражби. И тук се спукаха от кражби - от държавата и вероятно от евро-парите. Но за ЕС - твърде е наясно с кражбите, даже ги планират като процент.

Олафе, ти откри топлата вода! Колко години ще ти трябват да признаеш, че е груба грешка да се връзва звънче на свинче? Как ще извиняваш после на цивилизованите народи за профуканите им пари в евразийските кочини !?

Тоя брюкселски маймуняк май въобще не е слушал какво казва Боко на народа, май и "Винету" не е чел. Не знае ли как Меркел цени и се допитва до нашия велик кормчия, не се ли страхува, че ще си загуби местнецето в "Олаф" за клевети и манипулации? Дали пък Путин не му е платил да злостови по наш адрес?

Тия от ОЛАФ са абсолютни кретени, с кретенска констатация. България е на първо място в Европа не само за минала година, а откакто глупавите европейци ни дават евросубсидии. Правителствата на Бойко Тиквата нямаше какво да крадат, защо почти всичко е приватизирано, разбирай откраднато и евросредствата им дойдоха като манна небесна. Той и затова Бойко Простия стои още на власт, защото има европари за гепене. Когато ни спрат тия средства Простия Човек сам ще се откаже от власт.

Ама нали си знаете кой ни управлява защо се учудвате като вашите приказки за него преди да го назначите бяха НЕласкави каквито са сега когато за да спаси собствения си задник прави всичко що му поръчате

С незаконни подслушвания ще бори сигналите за корупция.

"При мен корупция няма."

тоо па за кво реве,за некакви си 888 мил.нема такова нещо.тука всички евро пари са усвоени от наште хора и всичко си е както си беше,куче влачи рейс,дира нема,що развалят кефа на боцето незнам

Горкия Кеслер сега ли разбра че най-крадливи са от ПАРТИЯ ГЕРБ и нейния ББ и знамето на Партията Цв.Цв. и учителката на Партията Це.Ца. !

е нашите съд, прокуратура и всякакви други яки институции проверяваха многократно всичко и не беше открито нито едно нарушение, даже и бонуси получиха за перфектна си работа

Браво! Много точно!

Защото е управлявана от бандити, мафиоти и откровенни и доказани пандизчии като Бойко Борисов и Росен Плевнелиев.

Бай Ганьо да мами, това е невъзможно! Кой ще се върже на подобни приказки! Ама хората са казали за Хасан и баницата. С неработеща съдебна система, впрочем работеща на ползу на мафията, еврочиновниците да си знаят, за България, нула лева!

Че те самите европари са измама. Взимат се от нас и някакъв процент се пускат да циркулират обратно в държавата. Около 70--80%. Останалита 20-30€ отиват за ОЛАФ и у ляв в Брюксел. И най сладкото е че самия Брюксел може да ги контролира и да казва какво може и какво не с тях. Например във Испания казва че всичко построено, дори и седна стотинка от Брюксел е безплатно. Като следствие като дойде кризата остнаха без пари за ремонт на пътищата, но не могат да сложет заплащане на магистралите -- строени били с европейски пари, т.е. с пари дето са минали през Брюксел.

Мдаа съгласен съм с теб,че е така, ама поне като е такава системата поне да ходят по предназначение, а не 80% в нечии джобове и 20% за това за което се дават!

Как ще е така бе! България и Румъния били донори, а Германия и Великобритания бенефициенти! Пълни глупости!

Това означава, че България е между донорите на ЕС!

За разследване са всички управляващи от 60 години насам, до последния жив управник (бивш, то такива няма или настоящ), а на умрелите наследниците. Всичките те са крадци, без изключение.

Шефа на фонд Земеделие да се готви, съобразно препоръките да си носи оставката в джоба, да дава обяснения пред съответните власти и да се даде гласност за това на всички данъкоплатци - некадърниците ВЪН!!

Няма олаф, няма молаф - всичко е бошлаф - по тез земи традиционно шества цар-келепир.

И на #Кой казвате това Е мерак да Продължи доСледКраяНаСвета ?

Стъпка Първа - е НеслучайноПърва. ... а като Авторизираме ОЛАФ за Стартиране на Новия Нюрнбергски у Нас - Тих Разказ.

А къде е онзи с ножиците и лентите?

И да ги разследват и да ги съдят все тая. Българския съд ще ги оправдае. Всяка оправдателна присъда естествено си има цена. Сагата САПАРД. Нашия невинен а неговия авер в германия лежа в затвора за същото провинение. Така ще бъде докато народа ги търпи. Направиха си закони цял живот да смучат кръвта на народа. Френската революция не започнала защото са яли пасти.

ще връща българският бюджет. Гледай КТБ..мисли за Сапард.

Нещо в генома ни е сбъркано.. Просто имаме заложен генетичен код към злоупотреби и измами. Да ти дават милиони да развиеш бизнеса си САМО срещу ангажимента да НЕ злоупотребяваш, и ти все пак да се опитваш - ами не, не мога да го разбера.. И понеже се мислят за много умни, то искрено се надявам от ОЛАФ да им скъсат шортите, че дано на следващите тарикати им присветне нещо в празните глави.

Извинявай, но това е наивно - поне що се касае за делото САПАРД. Сагата, започнала в далечната 2002 г. приключи на всички инстанции с оправдателна присъда за Николов-Стайков, а прокурорите и съдиите, произнесли "присъдата" се вдигнаха висоооко в йерархията!

От ОЛАФ могат само да пишат доклади и препоръки. След това, разследването от БГ съдебна система " не установява нарушения " и делата се приключват или поради изтекла давност. Няма дори " скъсани шорти "

Кое точно НЕ разбра: - бетона по морето - хотелите - комплексите - къщите - яхтите - бентли-тата - офшорките - политическата власт - групите от фирми - ДДС ..... ... кое точно от гореизброеното НЕ разбара

Значи момчето 300 лв. намери и ги върна, а комунягите само крадат и накрая изводът - генетичният код. В ЕС така се краде, че дори нашите комуняги са като пионерчета пред тях. Както е казал народът във всяко стадо има мърша, не се опитвайте да ни изкарате нас най-лоши. По принцип стои въпросът защо сме сложили до кацата с меда точно мършата. И то не само в България. И за ЕС важи.

Хахахах.... Тези от УЛАФ не са ли чували за давностен срок - КОЙ крал-крал, ще им хванат " опинците" на мутренско-олигархичните кръгове.... За обикновените хора Фондовете са недостъпни, нито държавните поръчки-всичко е нагласено предварително.

Ей еврогейски пИдали ... нима се опитвате да "клатите" и пипате "стабилното" управление на чистата партия начело с най чистият и ръководител /раждан някога по тези земи/ ... миндили такива да не сте посмели да вадите такива НЕоспорими факти за НЕГОВОТО /ТЯХНО/ "управление" ...

Обществена тайна е, че еврофондовете се усвояват от политиците и техните кръгове, обръчи, пирамиди и тем подобни, а за всички останали процедурите са усложнени до безумие и рядко някой заблуден успява да излезе жив от магнитното поле на проверките и да усвои нещо, така че и по мои сметки са 100 % за разследване. Но се чудя, О, ЛАФ, дали само така си лафите или най-накрая ще вземете да направите нещо по въпроса.

Имам едно усещане, че нашите политици си делят окраднатото от еврофондовете с О" ЛАФ!!!!

Шилo

А такаааа!!!! И какво прави сега, като Баце не прави разлика между усвояване и присвояване? Видими резултати, майна! Евалла!

Миналата година шефът на ОЛАФ Джовани Кеслер беше на посещение у нас и препоръча на властите да направят нещо конкретно срещу корупцията. По-конкретно нещо от това да корумпират и Джовани Кеслер, не виждам.

наште са се объркали... Тука между усвояване и присвояване разликата е само техническа.

ОЛАФ: Всички проверки в България по САПАРД са за разследване. ТОВА ЗНАЧИ ПРАЗНО НЯМА - 100%

Освен по бедност, водим и тази класация...

Ааа, не! Никакви проверки по САПАРД - там Марио Николов и ортака му Людмил Стойков , спонсор на Гоце Шлема, не бива да се пипат! Щото ще вземе да се разсмърди пак и покрай Гоцето, а той иска 3-ти мандат президентин да ни става! Затова - тишина и никакво разследване по САПАРД поне до президентските избори! Пък после - пак така...

кога яли - пяли, кога плащали - ревали. как рухва един мит за "успешно усвояване" на европейски средства. да се започне от там кой усвоява и после да се види как. всичко е ясно, само и съдът и съдиите трябва да са европейски, а занданите - американски...

Ами нали Тиквата се хвали наляво-надясно как като дошъл той на власт сме се скъсали да усвояваме евро-фондове! Ето как ги усвояваме! Усвояваме ги в кавички. Ама нали е бивш сикаджия, той не може да направи разлика между усвояване и откровена кражба!

Всячески се мъчиш да угодиш на работодателя си но не всеки път успяваш.Както и сега.Нерде Борисов нерде Стамбул.Когато тези престъпления бяха явни от Борисов нямаше и следа.Но за сметка на това Първанов ги покри след като му бяха спонсори.

Именно, но къса е паметта българска и от това си патим най-вече. За сведение на по-горния - търси корените на САПАРД в далечната 2002 г.!!! Има данни в нет-а - прочети!

Основата на корупцията в България се корени в правосъдието. Реално то стои на страната на престъпниците. Разбирасе с-у съответното заплащане....

Ами ръководството на съдебната система се назначава от управляващите политици. А политиците кой ги избира? Не можеш да избираш с десетилетия престъпници на власт, и да смяташ, че те няма да сложат свои хора навсякъде, включително и в съдебната система! И защо биват избирани такива политици? Ами защото медиите прикриват престъпленията им, и заблуждават хората, че нямат друга алтернатива, освен въпросните мошеници!

Калинките на ББ мислят по друг начин. И непрекъснато ни убеждават, че именно те са правите, а не подобни зложелатели на България като тоя чичко от снимката! Вече се обърках тотално! Кой лъже и на кого да вярваме, за да сме политически коректни?

Това заглавие за тази статия ли е ? Много цифри , колкото да те объркат . Който правилно разбере , ряпа да яде !

"Очаква се разследванията да помогнат за връщането в европейския бюджет на 888 милиона евро." Ха-ха-ха, тия вярват ли си? Нашата съдебна система за ситни рушветчета ще оправдае всички проверявани!!! Тук да не е Румъния? Голем смех!

Шменти капели! Война между престъпни босове ...