Повече мигранти от Румъния и БГ в UK след либерализацията

Мигрантите от Румъния и България във Великобритания са се увеличили с 19 000 за една година, след като получиха право свободно да работят на острова.

Обратно в новината

Коментари - Повече мигранти от Румъния и БГ в UK след либерализацията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо все булгаря и румуня заедно в ук сам 200000 булгари да сме а румунците милион идвацели семеиства *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Погледнете го откъм положителната страна: най-малкото на Острова ще се "облагороди" гена ви - особено при представителките на нежния пол..

ДЪРЖАВИ,ЧЛЕНКИ НА ES KATO БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ - СА ПЪЛНОПРАВНИ ЧЛЕНОВЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА Д-ВА ОТ ЕС И ГРАЖДАНИТЕ ИМ НЕ СА ИМИГРАНТИ ГОСПОДА !!! ИМИГРАНТИ СА ТОЧНО ТИЯ , КОИТО ЗАЛЯХА ЦЯЛА ЕВРОПА И НЕ НИ ПОСТАВЯЙТЕ В ТАЗИ ГРАФА ! БЕШЕ НЯКОГА...!

Ами, като не им харесват нашите и румънските пришълци, да си прибират стотиците хиляди ислямски термити, които ще им опоскат държавата като скакалци. Защото нито един ислямски тарикат не отива там да работи, да се адаптира или да приеме християнските ценности. Най-много да им спретне един нов Париж. Как не поумняха тези западняци, че не ние и румънците сме им заплаха!

Да се радват,че отиват там интелигентни българи,защото те са повечето нискообазовани и прости!!!Освен това ние не сме мигранти,а граждани на ЕС разликата е голяма ама простите англичани не го разбират това!!!

БРАТОВЧЕД МИ Е В ЛОНДОН В НЯКЪВ МАНГАЛСКИ КВАРТАЛ, БАЧКА КАТ ИДИОТ, КВО МУ БЕШЕ ТУКА - ЩЕШЕ ДА СЕУРЕДИ НА СЛАДКА РАБОТА, АМА ХАК МУ Е...

ТИЯ ОРЕВАХА КОЧИНАТА ЗА 20 000 ДУШИ, А С РАДОСТ ПРИЕМАТ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ РЕЗНЯЦИ? зА КВО ХОДИТЕ ТАМ , СЪНАРОДНИЦИ? ДА ВИ СТРЕЛЯТ ПО УЛИЦИТЕ НА ЛОНДОН И ПАРИЖ ДЖИХАДИСТИТЕ?

Никак не се радвам на тази емиграция.Англичаните изсмукват младостта, интелекта и силата на България. Сега ще си дават парите за подпомагане на арабите,азиатците и африканците, вместо да бяха инвестирали в България и другите бивши социалистически страни, за да искат младите хора да се реализират в страните си.Да бяха направили един мини план Маршал за Източна Европа! Сега ще дават милиарди на Турция за бежанците, а и ще отделят огромни средства за тях да ги интегрират ,лекуват и хранят в самата Великобритания.

ние броим ли английските пияници по Слънчевия бряг

...ТАКА ЩЕ Е, когато една луда баба Меркелана, вместо да беше мислила преди да кани БОКЛУЦИ в Европа, и да ги хрантути за милиарди-грешни пари, ЕС да беше помислил да подкрепи бедните държави в това котило!!! Тогава българите нямаше да си продават труда за жалки пари, а щяха да си живеят в сто пъти по-прекрасната Б-я от Вашите държави, в които и слънце не виждате и сте се скапали от РЕВМАТИЗЪМ, ха, ха, ...

ужас... писна ни от български емигранти. да си стоят в родината. не ни трябват тези мързеливи мургавелци дето само за помощите идват. 50 000.... а българите рИват за 10 000 сирийци. каква наглост. връщаме ви по 50 000 и ни дайте вашите 10 000

си, че си псевдо...

Дали броят шотландските мигранти в англия ?

:-) аслъ!

тези мигранти не са нито емигранти, нито имигранти - както не са 200 000 французи в Лондон или поне 1 милион днешни жители на София, пристигнали от провинцията. В реалността на 2015 г. има свободен избор на място на живеене в ЕС и това не е нито емиграция, нито имиграция.

Румъния има 3 пъти по-голямо население от България, а Полша - 6 пъти. Какво са се разпищели англичаните. А ако погледнат кой им работи най-неблагодарната работа на полето, май българите са най-много. Има ли араби, които берат ягоди напр.?

Евреите са в мините, арабите на тръстиката а гръцките кокони бършат задниците на престарелите лордове.

Българите и румънците в Англия са мигранти?! А англичаните, купуващи за жълти стотинки имоти в България и ползващи я за педофилилен и алкохолен туризъм са....инвеститори?

размера има значение. когато си купуваш сирене от магазина си клиент. Когато даваш милиони на магазина си инвеститор.

а когато работиш и плащаш данъци в Англия какъв си!!!Те са на печалба от нас,какво ревът!А ние файда от Англичаните тук нямаме никаква!

Hикой човек живеещ нормално в родината си не я напуска!

Не може да се разбере това сега голям проблем ли е, какво е за тях? На фона на милионите бежанци, които останалата Европа се кани да прибере(да обучи езиково, да образова - в много случаи от начално образование и т.н.) А въпросната страна има някаква смешна квота до 2020, при което ще си ги избира и сама. Та това за българите и румънците оплакване ли е? Защото уж другият мотив на Запада за мигрантите беше ниската раждаемост и намаляване на населението.

Българските имигранти са много малко в сравнение с румънците в Англия. И така е навсякъде в Европа. Румънците заливат всички държави. Докога българските политици ще си мълчат и не се постараят да отделят България от Румъния, а ни смятат като една обща държава и всичко се отчита общо само за двете държави. Такова нещо няма нито за Чехия, Словакия, Полша и другите. Изглежда, че в България не го интересува никой това, а същевременно по този начин се уронва авторитета на България. Защо тогава не се наричаме българо-румънци?

Някой в медиите умишлено създава напрежение с Англия?

това е оня с "българските калашници" дето ги купили по интернет в германия

За британците Румъния и България им звучи като Босна и Херцеговина. Дали знаят, че сме две отделни страни?

не е, че има толкова български емигранти в UK, а защо толква млади хора напускат така наречената държава България. Страшното тепърва иде...

Ние заедно с румънците не сма мигранти,а граждани на ЕС !!!

Айде наште! Почнахме ги ...

Като сте толкова отворени и неблагодарни , а явно и много ограничени ,започнете да пропускате джихадистите , а християните от България и Румъния ги бройте ,не ги допускайте и т. н. Но след това не се чудете на собствената си малоумност. Оказа се ,че не сте способни да се защитите от терористи ,че дори ги развъждате , а си позволявате да давате акъл и да четете морал на българи и румънци ,които явно са доста по-умни , а и красиви от вас. жените са ви като угоени свини.

Да бяха написали какво работят ;) Да видим някой от тях работи ли нещо различно от мияч, чистач и други "високо платени и престижни" професии.

Миячите и чистачите там получават повече пари от теб тук , може да бъдеш сигурен в това

Сигурна съм, че получавам повече от тях тук и чистя и мия само собствената си къща. Освен това плащам за повечето неща значително по-малко и живея в собствено жилище с всички удобства, а не деля триспална къща с още 8 човека. Ако тези хора работеха със същото усърдие тук, щяха да живеят по-добре тук, отколкото там. Говоря изцяло на базата на личен опит, а не по разкази на очевидци.

Илиян Илиев

Щом мечтата им е да са слуги.Нека бъдат такива !

Илиян Илиев

Забравих.Като изкарват повече от мен защо на лятото ревяха , че им затварят безплатните къмпинги по морето.Мен там гнус дори да стъпя и затова съм на хотел с пълен пансион и спа.Иначе изкарват повече от мен, но почиват как са почивали прабаба и прадядо когато нямало курорти на морето.Що не почиват например в Испания ?!

си извадиш главата от задните части може и да проумееш кой какво и къде работи, но се съмнявам, че и тогава ще можеш...

Хората отдавна имат миални машини за тази работа бе. Това им е проблема на англичаните. Там виреят учили българи и румънци, които командват на средно управленско ниво самите недоучили англичани. Затова са изнервени.

Всеки напуска потъващия кораб наречен БеГестан

Като гледам как ни управляваха комунистическите креатури 25 години, скоро ще започнем да "ходим на работа в Румъния".

Защо казваш"управляваха" в минало време - та те(комунистическите креатури) никога не са спирали да ни управляват - огледай се и кажи колко от министрите и депутатите не са членове на БКП или не са наследници на БКП величия!

Допреди няколко години, а може и все още да има, имаше русенци, които работят в Румъния, Букурещ по-специално. Дори и май не само русенци...

Разбирам, че на цяла Западна Европа им е зор да се задълбочават в такива подробности като географията и страните, но е крайно време да разберат, че няма страна, която се казва Румъния и България. Това са различни държави с различни мащаби във възможностите (а и в желанията си) да заселят Острова.

"бежанците" никой не ги брои колко са- милион ли два ли вече, ама българите ги броят точно!!!

Защо не се насочат нашенците към братската нам Русия на гурбет!

И защо самите руснаци емигрират от "путинският рай"?

Защото масово русофилиите са недоклатени шизофреници. Плачат за "хубавата" Раша, а се шибат в "лошата" Америка. Понеже им било трудно да говорят на руски, а английският им бил по- добър!

Не, отказвам да повярвам, че западняците са толкова глупави. Полазиха ги стотици хиляди араби, голяма част от тях джихадисти, те пишат и дрънкат за 19 000 българи и румънци. Да, 10000 са българи и румънци само по паспорт, иначе са цигани, но това са правилата на ЕС и трябва да ги спазваме. А и нека ги видим колко са толерантни. Да усетят красотата от контакта с балкански циганин.

пишете глупости, като не знаете! Повечето българи са млади хора търсещи работа и за да я постигнат се явяват на интервюта, минават тестове и т.н. Анти "социален туризъм" политиката на кралството работи и щом се осигуряваш неможеш да оцелееш. Та циганите трудно ще оцелеят там.

А защо не посочат ТОЧНО, колко са имигрантите от Румъния и колко от България?! Интересно е също да се знае, колко от тях са бели хора и колко от мургавите братя?!... (но това, няма как да се каже, защото ще излезе дискриминация) Изобщо, тази СТЪКМИстика "на едро", освен за пропагандни цели, за друго не може да служи...

на ингилизите са им нужни не умни бг и румънци,а лесно управляеми тарамбуки от третия свят...

Точно така е!!!! Ама точно!

Дайте статистика колко хиляди индийци, бангладежци и пакистанци са пристигнали в Англия за този период. Да не се оакзаж 10 пъти повече от гражданите на България и Румъния. :-)

Изброените държави са бивши английски колонии. Те се ползват с друг статут!

ми то и мароканците и алжиртице са от бившите колонии на франция,ама не се спряха да правят атентати...

Браво. Бившата империя, вече е преобразувана в Британска общност. Те са си техни . Мнозинството не може да го вдене.

...ами, то го пише в статията, че руманеще и българистанци, съставляват 10% от имигрантите на Острова... Чети по-внимателно, коУега! ;-)

Dobromir Dimitrow

Друго си е да се натърти на народността, както в случая се набляга на Българи и румънци!!!

Алооо, пишете нещо по актуално, като това: С неприятен скандал е завършило посещението на българска правителствена делегация в китайската столица Пекин. Тя бе там за срещата 16+1 в Суджоу (на премиери от Централна и Източна Европа с китайските държавни ръководители). Заради изключителните мерки за сигурност, охраната на правителствения ВИП е се е спречкала с българските делегати на тръгване от летището, съобщава Би Ти Ви. От летището по почти същото време са си тръгвали и други европейски премиери. Китайците, обаче, явно не били предупредени, че в случая става дума за официална българска делегация. Униформените са започнали да пребъркват и багажа на премиера Бойко Борисов, след като в джоба на един от костюмите му са забелязали забравена запалка. Самият той не е бил там, а на среща с китайския президент Си Дзипин.

Другият път да вземат Волен, той ще им разкаже играта.

Това ли можа да измислиш троле? Темата е антуража на Боко!

а колко е"статистиччески значимото" увеличение от граждани на африканскуте страни, мили британци?