ЕК: България и Румъния покриват критериите за Шенген

Европейската комисия смята, че България и Румъния са изпълнили всички необходими изисквания за присъединяване към Шенгенската зона.

Обратно в новината

Коментари - ЕК: България и Румъния покриват критериите за Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за какво ми е вашия Шенген бе зелки застреляни? Европа умира, бавно, но сигурно, а след 25-30 нашестениците ще са я завладяли напълно. И тогава ни Шенген ни менген ще са актуални, а законите на Шериата. Само, че еврогейските измислени комисии и разните му там бюрократи не могат да го проумеят. А докато им се изяснят нещата ще е твърде късно.

Като си затворихме границите, сега ще ни вкарат в Шенгенското пространство, за да могат да ни нареждат да ги отворим отново за да наводняват Европа с терористи.

забавно е как хората всъщност си нямат представа какво е Шенген и си мислят само за граници, огради и визи.... За бази данни става дума, хора; границите отдавна ги няма! Никой не иска да даде достъп до тайни на човек като Буда и хора като българите и румъниците. Това толкова ли е трудно да се види??

Поредната ЕС демагогия! Сетили са се как да ни набутат още тарамбуки, за да им е спокойно на тях!

Да, ама България не желае вече да е в Шенген !!!

няма не желае- ако те желаят ти ще изпълняваш

ама не покриваме двойните стандарти на ЕС- там сме слаби

"ЕК: България и Румъния покриват критериите за Шенген" .... да ама Шенген-а вече не покрива критериите на България за защита на националните граници и националната сигурност (след алъш-вериша на Меркел с диктатора Ердоган за свободно движение на турци и други "правоверни" мигранти в Шенген-а )

Само шенген ни липсва и съвсем ще я втасаме !!!! Да се потърси сметка на всички предатели на България !!!! Стига вече !!!!

След това което виждаме по шенгенските граници от половин година насам, България многократно превишава критериите на Шенгенското пространство.

Какъв Шенген, какви ограничения бе, западно-европейци? Вие отдавна сте разграден двор с една порта в полето през, която никой не минава, ама вие още я държите заключена - ако не беше тъжно, че Европа си отива, щеще да е голям купон.

Силен смях и гавра , вече покрихме критериите с тези смешни доброволни отряди по границата въоръжени със свински опашки на които Бойко благодари и ги дават всички телевизии.Да им се връчи по един медал за храброст за добрият им английски и борбата им с объркани невъоръжени люде , патриотични медали да им връчат!

Е сега сигно ще ни приемат в Шенген, след като него вече го няма! пословично лицемерие, граничещо с подигравка на западните ни "партньори". Вече нито Шенген има нужда от нас нито ние от него!

Сети се Мара да се побара! Що ни е да се събираме с лудите гъби от Шенген?!

Голям майтап. Приемат ни в нещо, което на практика го няма. Ама то при нас винаги и било така. Преди построихме социализма, ама него нещо го нямаше. После станахме капиталисти, ама то нямаме такива, имаме айдуци. Сега пък шенген.

В сравнение с Турция ли? Защо точно сега ги покриваме? Трябва някъде да се разпределят високо квалифицираните колониални маси ли? Нали всички са равни в ЕС? Защо не вземете нашите циг'ани на квотен принцип? Даже и самите те искат при вас. Така ще си паснете, че не е истина.

Евала Бойко!!!

Не разбирам, защо СОРОСОИДТА се страхува от референдум. Странна работа

Референдум означава най- простите слоеве от обществото да вземат решение, за което самите те не са подготвени и не могат да издържат. Влизането в Шенген без наливане на 50-100 млрд евро ще е социална катастрофа в условията на икономика, в която богатите спестяват данъци, а бедните оцеляват с минимални възнаграждения. От друга страна шенгенската зона открива възможности за огромна търговия на българите, които са годни да търгуват и печелят. Тогава с всичките ни душмани се свършва, защото навсякъде в ЕС ще плащат по- добре и няма да създават пречки за свободно пребиваване. Това е кошмар за цялата ни политическа класа, която ще остане с избиратели цигани и турци.

Гениално казано гума! Подкрепям думите Ви!!

Ти си бил много "умен" бе!?... С няколко думи отрече референдума - висша форма на управление в цивилизования свят. Напълно в духа на ЕС, който напоследък суспендира мнението на европейските граждани, изразено с референдум. Да вземем направо да обявим тоталитаризма отново за юридически издържан.

Странно защо статията се позовава на РИА Новости, след като български представител прави изявление пред българска агенция Фокус... Напълно абсурдно е да се счита, че руска агенция може да е участник в българско изявление, което засяга български интереси. Освен това самата новина по начало не произхожда от оправомощен представител на ЕК, за да бъде достоверна. Достатъчно е да се проследи икономиката ни, за да стане ясно, че държавата и народът ни не са готови за Шенгенското пространство.

Абсолютно прави сте Гума!!

Няма нищо ново, уточни обаче говорителят на ЕК пред журналисти. Тя е отговорила така на въпрос дали не е погрешно да се иска от САЩ отпадане на визите за двете страни, а те да имат ограничения в рамките на ЕС, след като не са в Шенген. Първото отлагане на членството ни в свободната зона, след като сме изпълнили техническите критерии, беше преди пет години. Първоначално Германия и Франция се обявиха против, последва отказ и от Холандия. Впоследствие се появи идеята за поетапно присъединяване. В настоящия момент част от страните в Шенген върнаха контрола по границата заради кризата с бежанците. Заговори се и за разпадане на Шенген, като вече дори се изчисляват загубите, ако това се случи.

Значи оградата между мен и съседа не ограда, а съоръжение, което да ни помага да минаваме само през портите. Цял живот човек се учи........

да помогнат на армията и граничарите да влизат само от официалните КПП-та :))))))))

И аз си помислих, как гениално БГ-премиера е сглобил такова "смислено" и тъпо изречение???!!! Боже, пази българите от такива премиери с "Винету" под мишница :((((((((((((((

Първо Референдум ! И тогава " Шенген" !

Ми кат са готови, да стягат куфарите и към Терминал 2.

Никакъв Шенген. Никакво евроатлантическо робство. Тия дето разрушиха държавата ни и опоскаха материалните ни ресурси с помощта на вътрешните ни предатели, не са не необходими. Те искат да ни разпартушинят и да ни превърнат в бежански резерват.

Те вътрешните предатели си бяха в държавата и преди да влезем в ЕС, добре че влязохме, да има кой да ни размахва поне пръст, иначе щяхме още повече да сме затънали в корупция.

В момента в който се приеме еврото в България ще лъсне голият и беден задник на 7 милиона български граждани! И след 30 години лъжи за благоденствие ще има ли обесени публично членове на политическата ни сган?

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВЛИЗАНЕ В ШЕНГЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Само да ни набутате без да питате народа!!!!!!!!! Тоя пък НЯМА ДА СТАНЕ!!!

ова че сме в Европа неозначава че сме пълноправни членове на Европейският Съюз.. 1)Все още сме извън шенген, а САЩ ни е наложил визови ограничения, т.е. ни няма за равнопоставени хора и на практика ни използват за ратай.(над 99% от тези които работят на запад са точно такива!) 2)Най-ниските субсидий в селското стопанство по линията ЕС са за България, с което същото е предварително обречено на фалит 3)Най-ниските стойности от европейските фондове на глава от населението са за България 4)преди това, се постараха да ни направят бедни, като ни наложиха затваряне на блокове в козлудуй, бърза и криминална привитизация, съсипия на селското стопанство и други идиотски внушения на западните икономически съветници... 4)Това, че през последните 400-500 години западна Европа е по-развитата част на света (разграбила световната православна столица -Константинопол през 1204 година и изоставила източна европа на турските орди, вседствие на което се постига превъзходство), не означава, че все ще така.Със сигурност идва времето на изтока...,между впрочем както е било винаги преди това! и на не последно место "по-добре пръв на изток (на село) отколкото последен на запад (в града)

Какво да правиш брат ми, мотото беше "държавата е лош собственик". Сега искат да ни наложат и плащане на водата която пием. В пустинята израел водата е 0.76 ст/куб. м. в БГ, пълно в води 1.76 лв/куб. м. Искат да ни превърнат в пустиня.

Колониите винаги са били за смучеш пари от тях, а не да наливаш в тях. Нормално . Ние сме колония- нямаме нито военен, нито политически, нито икономически суверенитет.

Тия скапани лицемери , като се усетиха за идиотските номера дето сами си скроиха обърнаха палачинката. Не гадчета не сме покрили социални нива , но вие тях за нищо не ги броите , така беше и с прикачването ни към ЕС като конски вагон.Първо социален статус и после Шенген , ама него все още има ли го ?

В Момента има Юридическа Пречка за влизането на мигрантите в България защото не сме в "Шемген " затова искат да я премахнат Бързо !

Сичкия катунар у шенгена. Калабалък да има.

само дето май на нас в момента не ни е нужен!

Кога се сетиха тия европейци че сме били готови за Шенген? Който иска вече може свободно да си влиза в Шенген. От кол и въже от цял свят.

Е, сетила се Мара да са побара. Та така и тия. От цял свят нахлуха, сега се присетиха...

Така! Сега да вадят критериите и да казват на народа-колко румънски политици са натикани в зандана и колко български? Колко румънски съдии са в панделата и колко такива в България? Какви корупционни практики са наказани в Румъния и колко у нас? Колко откраднати от политически престъпници пари са възстановени на бюджета в Румъния и съответно в България? Кои критерии са спазени и по какъв категоричен начин?

Холандия пак ще ни спаси!

Зависи какъв е замисълът на това внезапно "прозрение" на ЕК.

Леле как се разбързаха , след като Македония спря " мигрантите "сега ще им осигурят Път през България , като ни приемат в " Шенген " и премахнем границата с Гърция !

То граница с Гърция си няма със или без Шенген!!! Но на нас не ни трябва Шенген заради свободното пътуване на турци от юни!!!!

Изрод

Има ГКПП а след Влизането ни в "Шенген " Трябва да го махнат !

Избрали са прилежни изпълнители на замисленото. Кристалина Георгиева е сред вариантите за президент, издигната от ГЕРБ, информира Канал 3, позовавайки се на свои източници в Брюксел. Георгиева може да смени мястото си с президента Росен Плевнелиев, който няма големи шансове да повтори мандата си на "Дондуков" 2. Като компенсация, че няма да бъде издигнат отново за държавен глава от най-голямата партия, Плевнелиев щял да бъде компенсиран да довърши мандата на Георгиева в ЕК.

Правото на силния е да наглася обстоятелствата както си поиска! Правото на слабия е да се наглася според обстоятелствата! До там ни докараха след хилядолетие робия!

ВСИЧКО В ЕВРОПА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ РОТШИЛДОВЦИ :))) КАКВОТО КАЖЕ РОТШИЛД НА ЕС , ТОВА ЩЕ СТАНЕ :)) ЕТО ПРИМЕРИ : - ПРЕЗ 2015 ГОДИНА РОТШИЛД ПОЕ НА УПРАВЛЕНИЕ АКЦИИТЕ НА ПЕТРО ПОРОСЬОНКО В ШОКОЛАДОВИЯ КОНЦЕР РОШЕН - ПРЕЗ 2003 ГОДИНА РОТШИЛД ПОЕМА НА УПРАВЛЕНИЕ АКЦИИТЕ НА ЮКОС ОТ МИХАИЛ ХОДОРКОВСКИ ПРЕДИ ДА ГО АРЕСТУВАТ. ПРЕЗ 2014 ГОДИНА СЛЕД КАТО ХОДОРКОВСКИ Е ПОМИЛВАН, ТЪРГОВСКИЯ СЪД В ХАГА ПРИСЪЖДА 50 МИЛИАРДА ДОЛАРА КОМПЕНСАЦИИ НА ПРИТЕЖАВАНАТА ОТ РОТШИЛД ЮКОС ИНТЕРНЕШЪНАЛ СРЕЩУ РУСИЯ - ВЧЕРА - СЪДИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ В БЕЛГИЯ И ВЪВ ФРАНЦИЯ ПОЧНАХА ДА АРЕСТУЦАВТ РУСКО ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО ЗА ПОКРИВАНЕ НА ТИЯ ПЛАЩАНИЯ - РАШАНИТЕ СА КАЗАЛИ ЧЕ АКО ТОВА СТАНЕ ЩЕ СПРАТ ГАЗА ЗА ЕВРОПА .... - ЕТО ТИ СВЕТОВНА ВОЙНА :))

Малееее. ти си изостанал много в датите, чукни на автомат уиндоса сам ще се свери. Ама те маса съд отхвърли исканията, то вече и ЕС-демократичната преса го забрави.......питай чичо Гугъл.....

Времето в което Ротшилд можеше да "казва", къде да започне война, къде да спре, отмина БЕЗВЪЗВРАТНО. Още 20-тина месеца ще има колизии със затихващ интензитет и ще започне ВЪЗРАЖДАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО и затихване на мощта на рептилите. Вибрациите на Земята стават вече толкова високи, че няма да могат рептилите да удържат холограмата "човешко тяло". Тоест, МАСКИТЕ НА ШЕЙПШИПФТЪРИТЕ ВЕЧЕ ПАДАТ.

Надявам се да стане в този срок.От къде имаш тази информация

Когато основна валута в света е фалшивият хамерикански долар, непокрит с активи и златни резерви, когато САЩ виси с непосилни и невъзвръщаеми дългове на целия останал свят, когато хамериканците предизвикват финансови и икономически кризи и катастрофи и подклаждат войни по целия свят, НАСТЪПВА ВРЕМЕ ЗА ПРОМЕНИ.

По разбиранията на сащ и разните им нпо-та, свободна страна е тази, която пряко или непрако чрез подкупени политици се управлява от сащ а самата страна обслужва предимно американските интереси в ущърб на собствените. Такава "свобода" и СССР не си позволяваше да ни налага. Хайде честита ви свобота, и не забравяйте - кой не скача е червен!

ЕС-Географско понятие. НАТО-70% американски пари. Държавния Федерален Резерв на САЩ е частен. САЩ нямат пряк избор от народа на президент. САЩ имат 23 видае само полиция. 19,2 трилиона заем.Живеят на гърба на целия свят. Какво да се каже повече от това? Кой е зверот ?

На нас сега Шенген изобщо не ни трябва,след,като турците от юни ще започнат да се движат свободно из шенгенското пространство!!!!

...ха ха ха ха ха ха...по какво ?...по глупост..неграмотност..алчност..беZXаберие..корупцiя..престапност...беззаконие..самоунищожение...по унищоJAване на исконни христiянски ценности...по обезверяване...по липса на здравеопазване и гриJA за вазрастните ни ...по липса на бадеще за младите ни..по слугинаж и защитаване на чужди дарJAвни интереси...да по тези показатели сме отличници !!!...ха ха ха кам EK..много сте плитки !!!...а и много ни подценявате....

TMontana

Айде бе,и що така стана та тъкмо сега...еврогейовете нещо поумняха ли...?!едва ли...не ни трябва нито Шенген,нито еврогейския съюз,нито НАТО!!!

ЕДИНСТВЕНОТО,КОЕТО ЯСТРЕБИТЕ УМЕЯТ Е,ДА СКАЛЪПВАТ ЛЪЖИ!!!ПУТИН ВЪЗКРЕСИ РУСИЯ,КАТО Я ИЗМЪКВА ОТ КОЛОНЯЛНАТА ЗАВИСИМОСТ НА САЩ!!!НА ПРАКТИКА,ТОЙ СЕ ЯВЯВА ПРЕПАНИ КАМЪК ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА СВЕТА ОТ ЯСТРЕБИТЕ В САЩ!!!ДА,ЗА ДА ИМ ОСУЕТИ НАЙ БЛЕНУВАНИЯТ ПРОЕКТ,ЩЕ ГО ПРОКЛИНАТ В ДЪНОТО НА ДУШАТА СИ,ДО КОЛКОТО ИМ Е ОСТАНАЛА ТАКАВА!!!СИЛНА РУСИЯ,ПО-ДОБЪР СВЯТ ЗА ЖИВЕЕНЕ!!!

държавите изграждат огради и отбранителни съоръжения по границите си. а колониите ги свалят! за кво и е на колония ограда ? та тя няма граница, защо не е държава!

Ало, къде сте бе?В Киев е страшно. Тълпата иска да беси Порошенко. Плевнелиев излез по телевизията и кажи нещо ! Нещо демократично! Бесене ги чака всички демократи. Украйна дава пример. Американски мекерета съсипват собствените си народи и парите в ошфорки. На ви демокрация!