Коментари - Внасяли опасните импланти за гърди и в България | Днес.dir.bg

Внасяли опасните импланти за гърди и в България

Френската компания Poly Implant Prothese (PIP) е продавала от опасните импланти за гърди и в България.

Обратно в новината

Коментари - Внасяли опасните импланти за гърди и в България | Днес.dir.bg

Коментари

Просто се чудя как така нито един не е обвинил Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ, че се внасят такива силиконови импланти, че жените си слагат силикон където им хрумне. Просто съм учуден.

До 24 годишна възраст организма и тялото се развиват, до този момент е жива глупост да се експериментира с тялото, ако има някакви проблеми по рождение или в следствие на някаква манипулация, то да може да се направи пластична операция. Друг е въпроса, че някой хора прибягват до този метод от създали се комплекси по една или друга причина. Да си сложиш по големи гърди в рамките на разумното и нормалното защото имаш големи коплекси, да съгласна съм, но от някаква гъзария да го направиш и после да ревеш, че си спестил някой лев това е си е чиста простотия. А категорично съм против подобно подаръци за бала, страхотен съвет от безмозъчни родители. Браво.

Само ще припомня думите на нашата покойна ПРОРОЧИЦА:Хора,бъдете си такива,каквито БОГ ви е създал!"

Добре, че само в САЩ агенцията на потребителите не си поплюва и развенчава митове и отрови

получаваш това, за което си платил-една измама.

Собственика е "богоизбран" затова не е оказван никакав контрол върху фирмата. Сега е избягал в Латинска Америка и пострадалите да се оправят сами. Изводите си ги направете сами!

ужас,требва да си премахна удалженията от ичлена

Какво ни занимавате с комплексите на празните силиконови тиквички. Като плащат за менте менте получават. Това е като с алкохола

Контрола е отслабен в целият ЕС. Това е истината.Била съм 15 години в друга страна на ЕС и съм имала възможността да видя как се случват нещата. Как си обяснявате факта от Испания се товари тир с кисело мляко за Франция а от там се товари от друга фирма кисело мляко за Испания. Това какво е ?........

нормално в европеискят суиз няма граници

Новината е много стара...но ми е интересно, кое провокира подновяването и? Това, че хирурзите останаха без работа, това, че кифлите са на привършване и няма мераклии да плащат скъпи операции / при това ненужни/?! Спокойно сликонките родиха, сега е ред да унищожат и дъщерите си...тази година беше хит за абитуриентска да се слага силикон ...идва май месец и ще се почне пак. Жалко, жалко, трябва да се въведе ограничение за извършване на този род манипулации...

По стара българска традиция, веднага се намират мераклии да ни забраняват нещо. Тодор Колев имаше песен: "Някой все те поучава, някой все акъл ти дава..." Нищо ново под слънцето.

Няма проблем сложи си навсякъде, но не и нормално да се уврежда дете на 18, което даже не е раждало и кърмило - нали така? И защо се прави това би ли ми казала!? Лично на мен нищо не ми пречи, но е тъпо после да се реве и да се занимава цялата аудитория с недомислието на група плитки умове. п.п ако се налага да лягам някога под ножа - то ще е само да ги намаля и повдигна след 50г

Всички тези силикони ботукси и всякакви строителни материали които си блъскат комплексираните жени ,а и мъже за да изглеждат по-добре са противоестествени ,вредни и стоят като напомпани гумени кукли ,има и естествени начини за разкрасяване ,но те изискват усилия като спорт ,билки ,диети ,така ,че мързеливите и дебилни силиконки да не обвиняват производителите на импланти като им гръмнат циците или джуките ,или се разболеят от нещо защото са извършили противоестествена намеса в тялото си.

Брех - брех, голяма новина ...Какво ни занимавате с проблемите на празните силиконови тиквички! Щом са си го довлекли сами, сега да си търсят начин да се оправят. Каквото ти е дала природата това е...

Силиконови импланти си слагат не само тиквички, доста често го правят жени след мамектомия.

Ами, може и така да е. Имам познати с такъм проблем и не са си сложили, а и не са говорили за такива желания, те по скоро се притесняват да не се активира отново причината

Скандалната френска фирма "Поли имплант протез" (ПИП) е използвала некачествен, по-евтин гел за имплантите и годишно е произвеждала по 100 000 силиконови протези в продължение на две десетилетия. След 2001 г. ПИП е използвала некачествен гел, който е 10 пъти по-евтин от качествения гел, одобрен за медицински цели. Силиконовите импланти на ПИП са се продавали между 1200 и 250 евро. - ПРАВИТЕ ЛИ СМЕТКА ЗА КАКВИ ПАРИ СТАВА ДУМА?! Това не ви е някой квартален търговец, който лъже и ви продава нещо с 50 стотинки по-скъпо. Френската компания заемаше трето място в света по производство и продажба на импланти за гърди. PIP имаше над 60 официални дистрибутори в 65 държави по света, основно сред пластичните хирурзи, болниците и клиниките. Тя беше закрита (фалира) през 2010, а собственикът й 72-годишният Жан-Клод Мас изчезна и го издирват.

ОЩЕ ОТ 1995 ГОДИНА !Там явно винаги са години напред в изследванията и мисленето за последиците,а и са имали още тогава достатъчно горчив и трагичен опит. А вие не можехте ли да прочетете за този опит и да примете резиултата ? Толкова жертви на козмитичните аматьори от Южна Америка и др правещи експерименти до смърт с хората ....можеха да бъдат предотвратени

Ехее, че като изключим фолкаджийките, които не са 3600, кои други си уголемяват цицондрите?

Аз, и не съм нито фолкпевица, нито слушам чалга!

Хаха ами която си е "избила" силикона сега ще има възможност да си замени имплантите с нов модел. Която не е трябва да се замисли по-скоро да набира средства за ъпгреида щото минава в графата неконкорентноспособна.

Има си хас тук да не внасят най-големите боклуци! Амин!

Сигурно никой не ги е карал, но пък са им обяснили колко са надеждни тези импланти и как са най-доброто на пазара. Надали някой им е казал, че ще им докарат рак, та да е било техен избор. Никой не плаща, за да си докара рак. Бтв, искам да знам колко жени в Бг са си сложили импланти - без значение марката.

Не е вярно, че никой не плаща, за да си докара рак. В България всеки втори е пушач, може би дори и ти. Вероятността от рак заради силиконов имплант със сигурност е по-малка от вероятността от рак заради тютюнопушене. Спрете да ревете на чужд гроб. И аз съм с импланти, пък нямам намерение да мра. Дори не съм изплашена. Каква е тази истерия, и то сред хора, които нямат силикон - не мога да разбера. Много злобари, много нещо. И още - жените със силикон може и да са имали комплекс, но са направили нещо градивно по въпроса. Докато драскащите тук и по други подобни форуми си изкарват комплексите с плювни и обиди към други хора. Я да видим - кой е по-за окайване???

А да ти е известно ,че жените с импланти имат силно завишен риск от самоубийства?

от писанието ти си личи,че никак не си изплашена...и даже може някой да повярва,а не си ли мислила и за малко силикон в мозъчето да си сложиш та като отвориш устица да погледнат и по-надолу:)

Някой да ги е карал да си плащат за да ги режат и да им тикат силикон? Някой друг да им е виновен?

Ей, това жените са готови на всичко, само и само да привличат повечко мераклии да им го турят! НА ВСИЧКО, ей! А после се изказват пренебрежително за мераклиите. Ама са готови на всичко за тях! УЖАСССС......

Това е прехваленият капитализъм и частна инициатива - всичко в ИМЕТО НА ПЕЧАЛБАТА. Майната им на хората - ако щът да умират - важно е да спечелят т.нар. "предпреимчиви" хора, които движат икономиката напред, развиват производството и прочие глупости! Още примери - банките в САЩ, Мадоф, производителите на опасни храни с химикали и консерванти в тях, ГМО-продуктите и други. Да живее печалбата!!!

Не капитализмът е виновен. Желанието за печалба ще съществува у всички хора, докато съществуват хората. Никой не ги е карал тези "дами" да си слагат силикон. По някаква причина те сами са решили. Сега ще трябва да решават какво да правят с предишното си решение, но това не идва от капитализъм и демокрация, а от човешката глупост, която няма партийна принадлежност.

СИГУРНО НИКОЙ НЕ МЕ КАРА ДА ЯМ, НАЛИ?! И сам съм си виновен, че в магазините е пълно с опасни храни! Егати логиката! Да заблуждаваш клиента, че му продаваш безопасен силикон (или храна), си е негова вина, така ли?! Стига си ръсил глупости.

В САЩ СА ЗАБРАНЕНИ ОЩЕ ОТ 1995 ГОДИНА !Там явно винаги са години напред в изследванията и мисленето за последиците,а и са имали още тогава достатъчно горчив и трагичен опит. А вие не можехте ли да прочетете за този опит и да примете резиултата ?

В медиите пише 2000 година. Не 1995.

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПОКАЗВАТ КАК СЕ ПРАВЯТ ПАРИ, НИКОГА НЕ ОСТАВАТ БЕЗ ПОРЕДНИЯ "ГРИП" ИЛИ КАКВАТО И ДА Е "ЧУМА" !!!!!!

Е сега вече кризата ще удари и попфолка!

Защо все си мисля, че към петдесетте, тези напомпени и китвани фръцли ще имат вид на съдрани футболни топки с провиснали устни. Потрес.Достойна бутафория за филм на ужасите! Впрочем, и сега щъкат из улиците същества, които те карат да се чувстваш, че си на кукерски карнавал!

Коментари - Внасяли опасните импланти за гърди и в България | Днес.dir.bg

Внасяли опасните импланти за гърди и в България

Френската компания Poly Implant Prothese (PIP) е продавала от опасните импланти за гърди и в България.

Обратно в новината

Коментари - Внасяли опасните импланти за гърди и в България | Днес.dir.bg

Коментари

Просто се чудя как така нито един не е обвинил Бойко Борисов и правителството на ГЕРБ, че се внасят такива силиконови импланти, че жените си слагат силикон където им хрумне. Просто съм учуден.

До 24 годишна възраст организма и тялото се развиват, до този момент е жива глупост да се експериментира с тялото, ако има някакви проблеми по рождение или в следствие на някаква манипулация, то да може да се направи пластична операция. Друг е въпроса, че някой хора прибягват до този метод от създали се комплекси по една или друга причина. Да си сложиш по големи гърди в рамките на разумното и нормалното защото имаш големи коплекси, да съгласна съм, но от някаква гъзария да го направиш и после да ревеш, че си спестил някой лев това е си е чиста простотия. А категорично съм против подобно подаръци за бала, страхотен съвет от безмозъчни родители. Браво.

Само ще припомня думите на нашата покойна ПРОРОЧИЦА:Хора,бъдете си такива,каквито БОГ ви е създал!"

Добре, че само в САЩ агенцията на потребителите не си поплюва и развенчава митове и отрови

получаваш това, за което си платил-една измама.

Собственика е "богоизбран" затова не е оказван никакав контрол върху фирмата. Сега е избягал в Латинска Америка и пострадалите да се оправят сами. Изводите си ги направете сами!

ужас,требва да си премахна удалженията от ичлена

Какво ни занимавате с комплексите на празните силиконови тиквички. Като плащат за менте менте получават. Това е като с алкохола

Контрола е отслабен в целият ЕС. Това е истината.Била съм 15 години в друга страна на ЕС и съм имала възможността да видя как се случват нещата. Как си обяснявате факта от Испания се товари тир с кисело мляко за Франция а от там се товари от друга фирма кисело мляко за Испания. Това какво е ?........

нормално в европеискят суиз няма граници

Новината е много стара...но ми е интересно, кое провокира подновяването и? Това, че хирурзите останаха без работа, това, че кифлите са на привършване и няма мераклии да плащат скъпи операции / при това ненужни/?! Спокойно сликонките родиха, сега е ред да унищожат и дъщерите си...тази година беше хит за абитуриентска да се слага силикон ...идва май месец и ще се почне пак. Жалко, жалко, трябва да се въведе ограничение за извършване на този род манипулации...

По стара българска традиция, веднага се намират мераклии да ни забраняват нещо. Тодор Колев имаше песен: "Някой все те поучава, някой все акъл ти дава..." Нищо ново под слънцето.

Няма проблем сложи си навсякъде, но не и нормално да се уврежда дете на 18, което даже не е раждало и кърмило - нали така? И защо се прави това би ли ми казала!? Лично на мен нищо не ми пречи, но е тъпо после да се реве и да се занимава цялата аудитория с недомислието на група плитки умове. п.п ако се налага да лягам някога под ножа - то ще е само да ги намаля и повдигна след 50г

Всички тези силикони ботукси и всякакви строителни материали които си блъскат комплексираните жени ,а и мъже за да изглеждат по-добре са противоестествени ,вредни и стоят като напомпани гумени кукли ,има и естествени начини за разкрасяване ,но те изискват усилия като спорт ,билки ,диети ,така ,че мързеливите и дебилни силиконки да не обвиняват производителите на импланти като им гръмнат циците или джуките ,или се разболеят от нещо защото са извършили противоестествена намеса в тялото си.

Брех - брех, голяма новина ...Какво ни занимавате с проблемите на празните силиконови тиквички! Щом са си го довлекли сами, сега да си търсят начин да се оправят. Каквото ти е дала природата това е...

Силиконови импланти си слагат не само тиквички, доста често го правят жени след мамектомия.

Ами, може и така да е. Имам познати с такъм проблем и не са си сложили, а и не са говорили за такива желания, те по скоро се притесняват да не се активира отново причината

Скандалната френска фирма "Поли имплант протез" (ПИП) е използвала некачествен, по-евтин гел за имплантите и годишно е произвеждала по 100 000 силиконови протези в продължение на две десетилетия. След 2001 г. ПИП е използвала некачествен гел, който е 10 пъти по-евтин от качествения гел, одобрен за медицински цели. Силиконовите импланти на ПИП са се продавали между 1200 и 250 евро. - ПРАВИТЕ ЛИ СМЕТКА ЗА КАКВИ ПАРИ СТАВА ДУМА?! Това не ви е някой квартален търговец, който лъже и ви продава нещо с 50 стотинки по-скъпо. Френската компания заемаше трето място в света по производство и продажба на импланти за гърди. PIP имаше над 60 официални дистрибутори в 65 държави по света, основно сред пластичните хирурзи, болниците и клиниките. Тя беше закрита (фалира) през 2010, а собственикът й 72-годишният Жан-Клод Мас изчезна и го издирват.

ОЩЕ ОТ 1995 ГОДИНА !Там явно винаги са години напред в изследванията и мисленето за последиците,а и са имали още тогава достатъчно горчив и трагичен опит. А вие не можехте ли да прочетете за този опит и да примете резиултата ? Толкова жертви на козмитичните аматьори от Южна Америка и др правещи експерименти до смърт с хората ....можеха да бъдат предотвратени

Ехее, че като изключим фолкаджийките, които не са 3600, кои други си уголемяват цицондрите?

Аз, и не съм нито фолкпевица, нито слушам чалга!

Хаха ами която си е "избила" силикона сега ще има възможност да си замени имплантите с нов модел. Която не е трябва да се замисли по-скоро да набира средства за ъпгреида щото минава в графата неконкорентноспособна.

Има си хас тук да не внасят най-големите боклуци! Амин!

Сигурно никой не ги е карал, но пък са им обяснили колко са надеждни тези импланти и как са най-доброто на пазара. Надали някой им е казал, че ще им докарат рак, та да е било техен избор. Никой не плаща, за да си докара рак. Бтв, искам да знам колко жени в Бг са си сложили импланти - без значение марката.

Не е вярно, че никой не плаща, за да си докара рак. В България всеки втори е пушач, може би дори и ти. Вероятността от рак заради силиконов имплант със сигурност е по-малка от вероятността от рак заради тютюнопушене. Спрете да ревете на чужд гроб. И аз съм с импланти, пък нямам намерение да мра. Дори не съм изплашена. Каква е тази истерия, и то сред хора, които нямат силикон - не мога да разбера. Много злобари, много нещо. И още - жените със силикон може и да са имали комплекс, но са направили нещо градивно по въпроса. Докато драскащите тук и по други подобни форуми си изкарват комплексите с плювни и обиди към други хора. Я да видим - кой е по-за окайване???

А да ти е известно ,че жените с импланти имат силно завишен риск от самоубийства?

от писанието ти си личи,че никак не си изплашена...и даже може някой да повярва,а не си ли мислила и за малко силикон в мозъчето да си сложиш та като отвориш устица да погледнат и по-надолу:)

Някой да ги е карал да си плащат за да ги режат и да им тикат силикон? Някой друг да им е виновен?

Ей, това жените са готови на всичко, само и само да привличат повечко мераклии да им го турят! НА ВСИЧКО, ей! А после се изказват пренебрежително за мераклиите. Ама са готови на всичко за тях! УЖАСССС......

Това е прехваленият капитализъм и частна инициатива - всичко в ИМЕТО НА ПЕЧАЛБАТА. Майната им на хората - ако щът да умират - важно е да спечелят т.нар. "предпреимчиви" хора, които движат икономиката напред, развиват производството и прочие глупости! Още примери - банките в САЩ, Мадоф, производителите на опасни храни с химикали и консерванти в тях, ГМО-продуктите и други. Да живее печалбата!!!

Не капитализмът е виновен. Желанието за печалба ще съществува у всички хора, докато съществуват хората. Никой не ги е карал тези "дами" да си слагат силикон. По някаква причина те сами са решили. Сега ще трябва да решават какво да правят с предишното си решение, но това не идва от капитализъм и демокрация, а от човешката глупост, която няма партийна принадлежност.

СИГУРНО НИКОЙ НЕ МЕ КАРА ДА ЯМ, НАЛИ?! И сам съм си виновен, че в магазините е пълно с опасни храни! Егати логиката! Да заблуждаваш клиента, че му продаваш безопасен силикон (или храна), си е негова вина, така ли?! Стига си ръсил глупости.

В САЩ СА ЗАБРАНЕНИ ОЩЕ ОТ 1995 ГОДИНА !Там явно винаги са години напред в изследванията и мисленето за последиците,а и са имали още тогава достатъчно горчив и трагичен опит. А вие не можехте ли да прочетете за този опит и да примете резиултата ?

В медиите пише 2000 година. Не 1995.

ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ВЗЕМЕМ ПРИМЕР ОТ ФАРМАЦЕФТИЧНИТЕ КОМПАНИИ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ НИ ПОКАЗВАТ КАК СЕ ПРАВЯТ ПАРИ, НИКОГА НЕ ОСТАВАТ БЕЗ ПОРЕДНИЯ "ГРИП" ИЛИ КАКВАТО И ДА Е "ЧУМА" !!!!!!

Е сега вече кризата ще удари и попфолка!

Защо все си мисля, че към петдесетте, тези напомпени и китвани фръцли ще имат вид на съдрани футболни топки с провиснали устни. Потрес.Достойна бутафория за филм на ужасите! Впрочем, и сега щъкат из улиците същества, които те карат да се чувстваш, че си на кукерски карнавал!