Захариева: Не е имало натиск над България по ”Скрипал”

Захариева: Не е имало натиск над България по случая "Скрипал", това са спекулации, никога никой от съюзниците не е натискал България за каквото и да би

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази "СЕЛСКА ПРЪЧКА" е позор за държавата!!!

Защо в пика на кризата със скрипал тая Захариева я нямаше никаква? Предпочете да си вее ФЕРОМОНАЛНИЯ ЗАДНИ К из южна африка? И тая е калинка като Н. Михайлова. На оная " поетеса " политиката и ч правеще Костов, на тая - бате Бойко

Вече ме изтриха.За обиди,които са си истина .а писах: Самият козяшки посланик рече,че България подкрепя съюзниците/демег лъжците/.Тая от котилото на плювната няма собствена мисъл.Какъв външен министър е ?Няма ни визия ,ни приказка.Няма ли дипломати от кариерата,та Боко е сложил толкова некомпетентна буля за лице на държавата?

Какъв натиск, бе хора! Те "големите началници"( както ги нарича един велик българин), не оказват натиск. Те само, ги галят по главите и ги хвалят, колко са дисциплинирани.

Естествено, че не е имало, вие лазите и ближете подметките на господарите си.

Ох мъко, мъко А скъпа Екатерина дори в човешки план не са ли ти необходими доказаталства, за да обвиниш някого в престъпление.! Когато ни предствляваш още повече. А иначе всички сме против каквито и да били оръжия, но нашите съюзници непрекъснато дрънкат оръжия. Съюзници, съюзници, но да си затваряме очите, че избиха толкова народ и лъат непрекъснато. Скъпа ти не представляваш Терез Мей и др. изкукали бабички и джендери, а нас българите който макар и само 10% все още могат и икат да мислят

Моля да ме извините за пропуснатите букви, но съм много ядосан от безволието и липсата на мисъл. Тази диктатура и при комунизма я нямаше!!!

Напълно споделям твоето мнение! Браво на теб!

Пионке, тогаз що звъниши без да те натискат?!

Лъжа след лъжа, накрая ще се окаже , че даже и посланика се е прибрал случайно. Първи вариант: Натиск от вън, зле за нас, но разбираемо за непремерени изказвания. Втори вариант: Никакъв натиск от вън. Направо скандално изказване по темата , направо трябва да си подава оставката госпожата. Още повече след започващите шикалкавения от страна на Лондон.

Другарката Захариева: Не е имало натиск над България по Скрипал! Имаше диктат!

Тази е пълно недоразумение...

Хем глупава, хем грозна. Ама ако беше и хубава и умна, щеше да си има и нормален мъж да я олабя редовно и щеше да си гледа семейството, а не да се занимава с политика! Ама така е у нас - що тая, що онова недоразумение, дето вместо магаре ни го натресе ББ за Президент, що един рояк грозни, тъпи и бездарни крадливи и лтжливи калинки. Все в политиката се врат! Нищо, че за нищо не стават.

Това да не е майка ти, дето цял ден пере наср. гащи на тоя дето я оноди.

Ти си напълно импотентен- във всяко отношение

Захариева дай си оставката! Провалът ти е явен. Не може да си министър на България с такъв важен ранг а да правиш изказвания против мнението на болшинството от българите. Върни се да си доучиш висшето. Язък кой ти е дал дипломата.

На тази дипломата и трябва да бъде отнета. Не може водещ се юрист, да не зачита основното правило там, че всеки е невинен до доказване на противното. Какво да очакваш от НПО-пейка, която искаше да дава 5 милиона лева (половината от ЕС) на НПО-та, за следене на съдебната реформа. Реално да даде пари и на собственото си НПО. Това заедно с онзи Христо Иванов.

Те сега ѝ повервах! Оти е много убава и умна! И за "Южен поток" не е имало никакъв натиск. И за "Белене". Те американските сенаторчета идват у нас не по такива поводи. Идват на екскурзия, оти сме много добри и убави като министърката! И наш'те ЦЦ и ББ затуй са често на закуски у Щатите, ото са си почти ковбойци по душа и мантелитет и не мо'ат без хамбургери, хот-дог и бърбън. А ората там едни гостоприемни и ем ги хранат и поат безплатно, хем и по някое и друго "Конгратулейшън" им отпарят.

Вие направо сте смачкани, безгласни букви, каквото ви се спусне, това казвате! Жалки подлоги!

Самата администрация на Тръмп призна, че е "координирала" и са провеждани "разговори" с "партньорите" за отговор на "руската агресия".

Тази сутрин с прискърбие националното радио съобщи, че английска лаборатория признала, че нямат доказателства против Русия. Затова предлагам петимата соросоиди, които пишат във форума днес да квичат като гладни прасета в кочина само че по друга тема.

Как ще да е имало. Затова агент (на ЦРУ) Цвъки се беше облещил и разпенявил, А Боко се беше покрил...

Стига лъжи! Не само, че е имало натиск, ами то си беше жесток политически шантаж върху не една и две страни! Питайте премиертъ на Нова Зеландия какво преживя. Като обяви, че няма да гони дипломати, защото те не са шпиони, посланчката на ЮК позеленя. Че като се започна една кампания в слугинските медии, Нова Зеландия била за смях и ненаси квоси още. Натискът беше невероятен върху всяка една страна, която англичаните си бяха решили, че трябва да им приглася. България не е изключение.

Гузен не гонен лъже!

Има натиск от пиддерросия

Захариева при теб винаги има натиск отпред отзад особено като се наядеш с боб яхния с чесън после в лозовата градината пръскаш лозето за гъсеници

Ми не е! Боко се усети, че ще му бият шута и комисионер Магистрал Паша ще иде в историята, както на Плюнко Мекотелов му биха шута.

лично аз не искам доказателства. по-големи убиици и измамници от тях няма. спомнете си само катин убиват на един път десетки хиляди и после крят четиридесет години.

"Лани баба пр.днала, сега й замирисало!"

Натискът беше за Истанбулската конвенция. И важното е, че там успяхме, засега. Случаят сем. Скрипал, обаче тепърва ще изисква строг отговор за виновните, защото използвалите оръжие за масово поразяване са престъпници против човечеството и много лошо им се пише, които и да са те. Точно затова сдържаната оценка е решаваща. Даже може да се говори, че поведението ни по случая е много важно.

И тая е едно недоразумение на висок пост - като Плевню.

Дървеният, коментирай бе братче, много се укроти някъде тази вечер, а и останалите чифита са в окопите и не надигат глава.

"...Няма как да не се присъединим в солидарността и осъждането на използване на химическо оръжие в Европа..." :))))) ...Муцка, ти лично---имаш ли хламиди?:))))))

То от лични подбуди Цецо така си говореше?

"...външните министри, първото беше в организацията за забрана на химическо оръжие на държавите членки, Съвета на външните министри в ЕС, Европейския съвет на лидерите на Европейския съюз, НАТО."" Това изброяване на хора и институции какво общо има с британската провокация срещу Русия?!?

Злобната змия-очиларка е особено опасна за България.Тя е от котилото на Плювналиев.

С две думи могат да докажат, но не за тази посока. Сега започват замазване на следи.

Естествено, че е нямало натиск, ние сме си все нагъзени.

Захариева няма как да знае Новините в ЕС . Тя беше дълго време в ЮАР на среща с Братя Галеви за Инструкции за ЧЕЗ . Цветанов беше в Турция при Ердоган за Булгартабак и Контрабандата през Турция

тая и за кобра очилата не става ... кобрата те захапва иизчезва ...а това хем хапе хем твърди че не хапе ... паве в тимберицата и тъпа !

Джендър. Затова ЗАПАДналата СМРАД(ройтерс) съобщи, че сме ще ли да гоним.

ти защо първа си подложи зад.ника,а?