Коментари - Първан Симеонов: България е лаборатория за постистината | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще храните завинаги червените свини...вашта робска психика е градена с векове...от червеносвинчувското иго НЯМА кой да ви спаси

Тази щвестерска брада си ли че е храненик на американското посолство и сорос, това е гъзилизец и подлога , той това само може, сигърно има лайна по брадата.

пъри пак си заложил на куцото магаре

Дано си прав и един ден истината за съседите ми, които извършиха кражби и посегателство и донос писаха и подписваха да излезе наяве като постистина.

Заглавието -Какво точно означава постистина? Що за новоговор? С кое от текста е свързано, защото пък той не е много свързан?За кого е предназначен текста, дали за вътрешна употреба,или да се хареса някому извън България?

Голям специалист - няма що! Вижте само колко пъти казва "БСП" и ще разберете какъв е тоя! Просто е една законспирирана нова патерица на ГЕРБ!

Една дълга статия от празни приказки, ето така се вади хляб - издига се една мъглява теза, в случая с ПиАр-а, и се дъвче в едно несвързано многословие. Единственото точно изречение е, че в България се прави политика от ден за ден. И така вече 29 години.

Партиите правили PR? Абе, мухъл, дай поне една Цифра, стига празни приказки Е, аз ще дам: При Жан нямаше PR, пенсията ми беше 3(три) $ (долара)! Днес, благодарение на Бойковият PR, пенсията ми е 575$! Това се казва истински PR, който да ми вдигна пенсията за 10 години 192 пъти! Всичко друго са празни приказки от лукавого! А на празнодумците им пожелавам ЖанВиденовите заплати и пенции!

Пенсия от 575 долара?! Ами сигурно при комунизъма си бил партиен секретар от БКП, комсомолски секретар или висш милиционер! Моите родители които са работили физически труд не могат да си и представят такава пенсия!

Следя зачестяващите изяви на СП в медиите с интерес. Този интерес е продиктуван не толкова от т.нар. социологически факти, колкото от заключенията, подхвърляни невинно покрай тях. Та в тези заключения прозира все по-ясно изживяването на СП в ролята на кардинал Ришельо - да внушава, да манипулира, да тласка общественото мнение в определена посока. Разликата между него и кардинала е, че докато Ришельо е работил за себе си, СП работи за определена политическа линия и партията, която гравитира около нея. Гледай си социологията, Първанов, и не се занимавай с политика, не е за теб!

ЩО ЗА ЦИНИК ИЛИ КОЛКО ТИ Е ПЛАТЕНО ПЪРВАНОВ, ЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ УСТАТА ТИ, ТАКЪВ ПРОСТАШКИ АНАЛИЗ? КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ДА СЪВЕТВА ПРЕЗИДЕНТА ДА МЪЛЧИ, КОГАТО НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "ПРЕМИЕР" ОТИВА НА ИНТЕРВЮ И В ЕФИР ПРЕД ПОГЛЕДА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ, НАРИЧА ПРЕЗИДЕНТА ГЛУПАК, ДА ТОЧНО ТАКА ГО НРЕЧЕ, ЧРЕЗ СЪВЕТНИЦИТЕ МУ, ЗА ДА НЕ МУ ПАДНЕ РЕЙТИНГА. КАКВО ЗНАЧИ, СПОРЕД ИЗКАЗВАНЕТО НА БОРИСОВ - ПРЕЗИДЕНТА ИМА СЪВЕТНИЦИ, НА КОИТО МЯСТОТО НЕ Е В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ЗАЩОТО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ, А ПРЕЗИДЕНТА Е ОК, ХАЙДЕ БЕ? ТОВА Е ТОЧНО ХВЪРЛЯНЕ НА ПОМИЯ ПО ПРЕЗИДЕНТА, НАРЕЧЕ ГО ГЛУПАК, Т.Е. НЕ Е КАДЪРЕН ДА СИ ИЗБИРА ЕКИП,ПЪК КАМО ЛИ ДА БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ? И БРАВО НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ, ЧЕ НЕ МУ МЪЛЧА, ДАЖЕ ПО ОСТРО ТРЯБВАШЕ ДА ЗАСТАНЕ, ДА БЕШЕ ГО ПОКАНИЛ НА ДИСПУТ - ДА МУ ПОКАЖЕ КОЙ Е ГЛУПАВ, КАРУЦАР, ЦЪРВУЛ, А ДА НЕ ГОВОРИМ КАКВО МУ Е МИНАЛОТО И СЕГАШНОТО. КОГАТО ЧОВЕК Е НАГЪЛ ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВЯ НА МЕСТО, А НЕ ДА МУ СЕ МЪЛЧИ. САМО ОВЦЕТЕ МЪЛЧАТ, А ПРЕЗИДЕНТА Е КАПАЦИТЕТ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ ПАК СВЕТОВНИ ВЕЛИЧИЯ - ПРЕСТЪПНИЦИ.

Не виждам основания за консерватизъм, у нас 60 процента от децата се раждат без брак и то от десетилетия вече, за сравнение в Гърция този процент е 7. Бракът е една от основните крепости на консервативното мислене. Първенци сме и по аборти и разводи, изневери. Другата крепост -християнството, у нас има не повече от процент активни християни и са сматани за маргинали . За къв консерватизъм говорим , консерваторите от Содом и Гомор.Истината е , че у нас има първобитна пропаганда , която поражда у лесно възбудими примитиви сънища наява как са консервативни. Общо взето това , което обозначават с консерватизъм, е излъскано име за бълнуванията на балкански аборигени, които не само си нямат представа кво е конесрватизъм, ни либерализъм , ами изключени образователно въобще от понятийно мислене.

Чета коментара на този и за сетен път се убеждавам, че в България някои наистина си живеят в свой измислен свят. Не ми се коментират конкретни негови глупости, защото вече дори не е интересно! Сериозно си мисля, този мъж е все още млад, толкова ли не може да си намери достойна професия да се изхранва, а продава глупости и простотии, представяни неумело като някакви коментари!

Този може ли да се самоубие и да ни освободи нас - от присъствието си, а земята - от тежестта си?

този път анализът ти издиша. Общи приказки бла-бла и опит за внушения. За твоя изненада, нещата ще се развият различно.

"По Истанбулската конвенция ясно се видя, че партиите търсят политическо позициониране чрез опаковката, имиджа. Никой не е чел тази конвенция.". добре бе джанъм, ами как я подписаха, тогава, като никой не я е чел? ами вие как сте за ратифицирането ѝ? а каква ще е "постистината" след ратифицирането на това напълно официално попълзновение към децата от всякакви извратени содомити и откровени психопати?

кое е това говедо Първан Симеонов?

"И тези две опозиции Радев се опита да ги обедини и да говори и на двата езика. В един и същи ден той казва - "спирайте конвенцията" и "спирам закона за застрояване на морето". Т.е. хем е от БСП, хем е от синьо-зелената час" НВсеки може да говори по две теми в един и същ ден, президентът също и най-вече, защото е президент на цяла България. Няма смисъл да коментирате, авторът се е овъртял в алогизми.

и аз забелязах този нонсенс. по този повод може да се каже, че който е за разума се опитва да говори на "двата езика". много хора са против конвенцията (джендърската ѝ подмолна част) и за опазването на Природата, но това не значи, че те си правят пиар. въпрос на гледна точка на мнозинството, неговите интереси и бъдеще.

Първо ще се произнесе Конституционния съд, после ще видим...

КС Е НА БОРИСОВ, ВСИЧКО Е ПРЕДРЕШЕНО!

И къде видя тоя икономически растеж? Не трябва ли да го видя в хладилника си, портфейла, а?

Нали са либерали...

ДПС не подкрепят ли Истанбулската конвенция?

ХЕЙ, ПРОДАЖНИЦИ-ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦИОЛОЗИ, ЖУРНАЛИСТИ! ИСТОРИЯТА РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ВИ ОСЪДИ, ГОСПОД ДА ВИ СЪДИ! КАК МОЖЕТЕ ДА ЗАСТАВАТЕ ЗАД ПРЕСТЪПНИК-МУТРА, ЧЕ И ЦЪРВУЛ, КОЙТО В ПРАВ ТЕКСТ НАРЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТА, ЕДИН ОТ НАЙ-ЕРУДИРАНИТЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИ ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРИЯ-ГЛУПАК! ИМАТЕ ЛИ МАЙКИ, ТЕ НЕ ВИ ЛИ ЧЕТАТ ГЛУПАВИТЕ АНАЛИЗИ, НЕ ВИ ЛИ ХОКАТ? ПОМИЯРИ!

ПЪРВАНОВ, ПРЕМИЕРА НИ ИЗВЪРШИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ 14.02.2017 Г., КАТО НАРЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НИ ГЛУПАК, ЧРЕЗ СЪВЕТНИЦИТЕ МУ! МОЖЕ ЛИ СЪВЕТНИЦИТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА-СПОРЕД ПРЕМИЕРА, ДА СА НЕКОМПЕТЕНТНИ, НЕ СПРАВЯЩИ СЕ С РАБОТАТА СИ, А БЕ - ПРОСТО ХОРА БОКЛУК, А ТОГАВА ПРЕЗИДЕНТА КАКЪВ ЩЕ ДА Е КАТО ТЪРПИ ПОДОБНИ? С КАКВО ПРАВО ТОЗИ "ПОЛИТОЛОГ", КАЗВА, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ПОВЕЧЕ ГОВОРИ ОТКОЛКОТО ТРЯБВА И ЧЕ ТОВА ВИДИТЕ ЛИ МУ СМЪКВА РЕЙТИНГА?ТРЯБВАШЕ ЛИ ПРЕЗИДЕНТА ДА МЪЛЧИ И ДА ИГРАЕ РОЛЯТА ЛЬОЛЬО, КАТО РОСЕНЧО ИЛИ ТРЯБВАШЕ ДА ПОСТАВИ ЦЪРВУЛА ББ, КАКТО ГО НАПРАВИ? АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИЛНО ПОСТЪПИ, ДАЖЕ МОЖЕШЕ ОЩЕ ПО-СТРОГО ДА ГО НАПРАВИ! БРАВО, Г-Н ПРЕЗИДЕНТ!

Няма лакейско поведение! Някакъв бивш член на БКП, полковник от армията, си беше окачил водомера на дясната ръка,като путин и говореше за дървени комунистически кратуни или нещо подобно, не го запомних,щото е един от добре платените мълчаливци.

Спрете с това лакейско поведение! Вие на кой служите?! На народа си или на шепа евро-администратори?! И тоя е в групата на ''говедата'' с много дипломи и е по-тъп от козата на баба си. Президентството е НАДПАРТИЙНО, това позволява президента да е съгласен/ или не с различни партии. Никъде не е посочено, че президентът трябва да поддържа само една партия, напротив! Досега така сте свикнали, ама - ще отвикнете. И още една груба грешка в изказването на тоя позьор: ''... Сега, чужденците ни гледат, че отхвърлихме ИК''... Абе, на теб народа ли ти плаща., да си там или чужденците, бе?! Ех, как сте се намърдали там. Че, чужденците утре ще те накарат да скочиш в морето и да се удавиш, ще го направиш ли?! Пак пиша, че в българското законодателство са заложени закони за защита при домашно насилие. А, прочетете законите са в сила, после се хвърляйте да приемате тая глупотевина ИК. Как сте се наредили все такива, ''бавнозагряващи'', да управлявате ... Народе, ние ли ги пускаме да ни срамнят с плиткоумие, те ли сами си се катерят, за да седят в парламенарната зала, не знам?! Ама, това не може да продължава, ей!

Много е прав , политиците говорят на простите хора ,защото те са много и те ще гласуват за тях. И К се използва за пиар и за повишаване на рейтинг. Който казва истината е неизбираем.

ПОКАЗА СЕ ПОРЕДНИЯ "ПОЛИТОЛОГ" ОТ СЕКТАТА НА ГЕРБ, ЗА ДА ЗОМБИРА ХОРАТА. И КАЗА НА ПРЕЗИДЕНТА: ТРАЙ ЗАЩОТО ТИ ПАДА РЕЙТИНАГА ЩОМ СЕ ОПЪВАШ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ БОРИСОВ И ПЕЕВСКИ. НЯМА ДРУГ ПРОЧИТ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЧУХМЕ И ВИДЯХМЕ НА 14.02.2017 Г В ИНТЕРВЮТО СИ ПРЕД ХЕКИМЕН, КАК ББ НАРЕЧЕ ПРЕЗИДЕНТА ГЛУПАК, ДА ТОЧНО ТАКА ГО НАРЕЧЕ, ЗАЩОТО ВИЗИРАЙКИ СЪВЕТНИЦИТЕ МУ КАТО ТАКИВА, РЕСПЕКТИВНО И ТОЙ -ПРЕЗИДЕНТА Е ТАКЪВ. ПРЕЗИДЕНТА БЕШЕ ДЛЪЖЕН, ЗАДЪЛЖЕН ДА МУ ОТГОВОРИ НА БОРИСОВ И ГО НАПРАВИ, КАТО МУ ИЗКАРА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ПОКАЗ.ПРЕЗИДЕНТА КАЗА ИСТИНИ, ДОКАТО БОРИСОВ ЛЪЖЕШЕ, А ПРОКУРОРА, КОЙТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ САМОСЕЗИРА, МЪЛЧИ - ЗАЩО? ЗАЩОТО ЗНАЕ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ Е ПРАВ, НО ИЗЛЕЗАХА СЕКТАНТИТЕ, - ПОЛИТОЛОЗИ, СОЦОЛОЗИ, ЖУРНАЛИСТИ, КАЛИНКИ, "ГРАЦИИ" ОТ КРЪСТОВИЩА, ОКУПИРАХА МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ЗАПОЧНОХА ДА ПЛЮЯТ ПО ПРЕЗИДЕНТА. ЗАЩО ГО ПРАВЯТ, АКО НЕ ИМ Е ПЛАТЕНО?ТОВА АКО НЕ СЕ НАРИЧА МАНИПУЛАЦИЯ, ЗОМБИРАНЕ, КАЖЕТЕ МУ ЗДРАВЕ!

Първан Симеонов не никакъв политолог! Първан Симеонов изявен комунолог и пропагандатор, който замени комуниста Андрей Райчев от БКП като дежурен пропагантатор и манипулатор в полза на БКП/БСП.

Ники

"..икономиката расте и това се усеща от хората..". Абе ненормалник ти хората за какви ги имаш?? Прост пример: Елитен автосервиз със съвсем поносими цени за който се записваха поне седмица напред сега има няколко свободни крика. Само той за София извършва специфичен авторемонт. Да не говорим колко по-зле са другите. И това е във всички сфери! СКЪПОПЛАТЕН ПРОВОКАТОР И ГАД!!

За тоя отдавна е ясно, че чеп за зеле не става!

Още един двуличен, позициониращ се дърдорко с двоен език. Нищо добро няма в неговите приказки, няма и да има като се има предвид кой му е работодател. Как само постави знак на равенство между съпротивата срещу Исатанбулската Конвенция и народния съд А в същност истината е точно обратната - двете са един дол дрeнки, имат една цел - ограбването и унищожаването на българите. Народния съд бе началния етап на лудостта, сега същите луди искат да ни натрапят убийствената конвенция.

Тоя Първан или да си пусне мустак или обръсне брадата и да не ходи с фейс,като талибан или ИДИЛски джихадист....

Управлението даже не е ден за ден.Направо си го карат на адреналин-от удар на удар.

Бай ДЖЕНДЪР да изтегля незабавно конвенцията от НС. НЕЗАБАВНО-нищо друго няма да ме успокои. Патриотите да не се държат като джендърски мишки.

Този човек пак отклонява вниманието ни с дребнотемие, представяйки го за нещо велико.

Баце, явната истина е, че ГЕРБ безапелационно се конституира като "партия" на продажни, безродни и алчни личности, като основния интерес е как повече да се забогатее. Цената е без значение. И всичко друго и различно им пречи и трябва да се мачка. А ти си джиткай лабораторията за полуистини, ама до време.

Наглите соросоиди от Галъп пак помагат на соросоидите от БСП! Народния съд и комунизма били консервативни теми - хаххахахах - кого лъже тоя идиот?

Първан Симеонов: България е лаборатория за постистината "...постистина - имиджът е по-важен от факта." Да си го кажем директно - лабораторантите отидоха ОТВЪД истината... ... "Едни такива псевдотеми се вдигат - конвенцията беше една от тях..." Ако конвенцията е псевдотема, не знам за народа коя е темата на темите... ... Той / президента Радев / несъмнено е избран да бъде коректив ...Но и той също провежда доста опасна игра... ...Ако има нещо опасно и прекалено, то е, че като че ли много рано "хвана бика за рогата". Никой не нарушаваше това табу да сложиш Борисов и Пеевски в едно изречение. Това е нещо от което Борисов явно се плаши и това е основният висящ въпрос към него от години "кого виждаш ти в огледалото?" Я виж ти - скачените съдове Пеевски и Борисов в едноизречение било табу понеже Борисов се плашел?! Евала на президента, че зададе 3-те въпроса на БиБиткото. Евала на президента, че хвана Бика за рогата. Силно се надявам след като президентът каза "А", да каже и "Б"...Още повече, защото прокуратурата е в клинична смърт по отношение на Бика и огледалния МУ образ.

Първане,не се подлагай и ти на мутрите от ГЕРБ.Те са по големи комунисти-престъпници.

Той от година се подложи. Срам ме е, че ми е градски.

Е как няма да е така с тези про-руски институции и медии!

Напипал е тънкия момент, но аз бих погледнал по-общо на нещата. България е дипломна работа по унищожаване на държави без война на Сорос.

Ама разбира се, Сорос е виновен, че си прост, кой друг? Ако не беше той, щяха да ти посочат друг...

Правилно е казал,че политическите партии са се опаковали.Сложили си различни надписи ляво ,дясно,борби за свободи и др.а разлика няма.Нищо не правят за премахване на бедността,корупцията,безработицата и т.н.Във всички политически партии има нещо користно,не работят за снарода ,а за себе си.

За каква истина става въпрос ! Тук се краде като за последно за какви Партии става въпрос , освен Опозиционните които ни запознават с кражбите и грешките на Назначените от САЩ Управляващи ! Управляват ни Мутро - Тоталитарен Режим на ОПГ !За каква нормална власт можем да спорим ! Народа Тъне в Мизерия ,глад ,болести и безпаричие е в момента в България ,преди 30 години цветуща и Богата с работа за всички ,ти и не си бил направен тогава за да оценяваш днешния момент от краха на България !

Юри, Юри, и името ти руско...Само че и аз съм на години и помня! Така че разправяй ги на други тия, живей си в панелката и си трай!

Юри Джоркаеф помниш ли го - беше брилянтен френски футболист

Популизъм, простотия и една маса от овце, които лапват на въдицата.

Никак не е справедливо да наричаме една модерна фабрика бълваща продукция само лаборатория. Пък ако ще и тази продукция да е полуистини, откровени лъжи, илюзии и всякакви заблуди. Развойното звено на фабриката е в парламента, но той не би могъл да функционира без подкрепата на множество партийни централи. Необходимо ли е да уточнявам КОЙ се явява главния дистрибутор на тази излъскано-кална продукция?

хаха, тези родължават да повтарят, че никой не бил чел конвенцията и за това не я разбирали. Абсолютно нагли и безпордонни внушения. ИК си е за кошчето защото пробутва сувсем умишлено идеи, които нямат нищо общо със защитата на жени. Да не говорим, че закон за защита на жени си е дискриминация по пол отвсякъде. Законите трябва да са еднакви за всички!

Това е документ ратифициран в едни от най-развитите държави в света. Наистина ли смяташ, че ако беше за боклука щеше да е валиден в почти цяла Европа? Разбирам че консерви като вас се стремите да върнете България в средните векове и да имаме система подобна на тази в арабския свят или руско-асиатските републики. За щастие не всички българи сме толкова елементарни (малко сме но ни има). И по коментара ти ясно се личи че нито си я чел, нито знаеш за какво говориш.

Първан Симеонов: Радев премина рубикона, но играта му е опасна Първане , всеки средно интелигентен българин,може по-добре от социолозите да анализира състоянието на политическият ни живот в момента , и да прескаже със 100% сигурност какво ще се случи след десет години в България- ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!!!!

Всички комунисти са джендъри и страдат от раздвоение на пола. Примери много.

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТЕЗИ ГОСПОДА КЪДЕ Е ВИЖДАТ ТАЗИ ИКОНОМИКА И ТОЗИ РАЗТЕЖ ?ИМАТ ЛИ СЕ ПРЕДСТАВА ОТ ТОВА ? НАПРИМЕР ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, СЛЕД М. ОКТОМВРИ ДО М. МАЙ ТУРИЗМА Е НУЛЕВ. ПУСТО И ГЛУХО ПО ЦЯЛОТО ЧЕРНОМОРИЕ. МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ.