Палестинците съгласни на преговори с Израел у нас

Посланикът на Палестинската власт у нас Ахмед ал-Мадбух заяви, че за палестинците България е приятелска страна и затова приветства провеждането на преговори с Израел на наша територия.

Обратно в новината

Коментари - Палестинците съгласни на преговори с Израел у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За кво ни трябва на баир лозе?! Покрай тия техни безкрайни преговори като нищо можем да станем мишена за разни екстремистки групировки, и да загърмят по нашенско, ужким срещу техните преставители! От 60 години преговарят, и не могат да се договорят, колко народ взе Нобелови награди покрай техните пазарлъци, но полза - никаква. А от векове практически живеят заедно и са обречени да живеят на една и съща територия, която е родина и на двата народа ... Има нещо много сбъркано в цялата им история с преговорите и не виждам защо ние трябва да се навираме между шамарите?! Като толкова му се ще на някого да е домакин на международни прояви, поне да са с някаква полза и за нас - например, спортни, и да се строят и поддържат стадиони и спортни площадки за целта, от които и хората ще имат някаква полза след събитието, а от тези преговори - само главоболия, шеметна охрана, и влизане в новините за терористическите атаки от всякакви малоумници!

много правилно аврора, само че малоумници случаини по надолу не го разбират. абсолютно ни е излишно да им домакинстваме точно на тези. нито едните са стока,нито другите струват нещо.

какъв ти е проблема? кое не ти се харесва, и аз съм се начел на твоите простотии но всеки има право да си писка каквото пожелае.

Tам трябва да има мир и разбирателство. Kак, с а м о един BOG знае! Bсички сме зависими от мир а той е глобален!!!

ама разбира се, те са го измислили вече. да могат да опушкат някои талибан тука че да ни вкарат и нас в играта. че зер много зехме да рипаме срещу американските интереси на наша територя.