Радев: Заедно с Гърция сме ос на перспективата за Балканите

България и Гърция доказаха, че две държави и два народа могат да загърбят проблемите от миналото, да имат конструктивно настояще и да гледат напред в бъдещето.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Заедно с Гърция сме ос на перспективата за Балканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом отварят нови ГКПП, значи скоро няма да влезнем в Шенген!!!

Наистина трябва сътрудничество във външната политика спрямо Турция за да не стане като преди , когато като люлка на цивилизацията сме паднали под турско робство

Попитали радио Ереван каква е разликата между Румъния и България.Отговора е че в Румъния нема нито един руски кавал а в България е пълно.

България никога не е била управлявана от такива тъпаци като сегашните. Почти половината от населението емигрира, а другата половина съществува под прага на бедност. Не е ли това края на 1300 годишната ни държава?

От трън, та на глог, от Боце тиквата към Румен - тиквата, двама менте генерали, две презрели тикви. Боже, защо ни наказваш с такива глупендери? Трябва да им се забрани да си отварят устата

Радев: Заедно с Гърция сме ос на перспективата за Балканите Този нещастник замисля ли се преди да ръси простотийте си, "ос на перспективата", пази Боже простак да стане президент...

..А ние с китайците сме 2 милиарда и два милиона.

Ама никак не му идва на президента да говори, но поне дипломатично изръсва едно клише в жегата и стига. Единствено Румъния е ос на стабилност, а всички останали са държави с проблеми в областта на културата и икономиката. Гръцкото общество е полуразпаднало се управлявано от шайка мошеници с големи дългове, зад които не е ясно кой стои. Сърбите изостават с по 5 години на година, македонците са в началото на 90-те, турците вървят към 70-те и 60-те..а ние се въртим като гламави в кръг и бълваме предложения които ни пращат на нивото от 60-те...

а КОЙ осигурява стабилността на мамалигарското "оПщество" бе? Айде, сус, разбирачо!

Имаме достоен президент.

феноменално изказване на президента. попилях се от смях! искренно!;-) ос на переспективата?!? ГЕНИАЛНО КАЗАНО!:-)

напълно те подкрепям колега..... най- фалиралите държави сме били ос...., ама византийците пак са по-добре от нас, за съжаление!!!

Орлин Данев

Ами,доколкото си спомням едно време не бяхме фалирали,нито ние,нито византийците. Бяхме "двете витрини" на Двата Свята...Кой ни фалира и нас и ромеите?...

Виж, обаче Боце като вземе думата и сигурно се просълзяваш от умиление...:)

Трябва да се положат усилия за истинска православна ос на Балканите.По типа на Чехия,Полша,Унгария и Словакия. Така бихме били по-силни.България,Румъния,Гърция и Сърбия.Миналото,войните и историята са ....минало.В днешния живот,имаме нужда от добросъседство и взаимопомощ.

Абе, уважаеми другарю Президент, защо не си мълчите. Колкото по си мълчите, толкова по-умен ще изглеждате! Всеки път като си отворите устата казвате или едно голямо нищо или глупост, която са ви написали разни бивши комсомолски секретарки!

Друго си е господин другарят Боце като вземе думата...Целият ЕС,барабар със САЩ и Турция онемяват и го слушат в захлас и "три папи по главата го галят-... нали и "той прост и вие -прости...та се разбирате! :)

Другарят Боце си е същият малоумник и се харесва на същите малоумници като него. Единствената разлика между едната Тиква и другата Тиква е, че едната Тиква е от БСП, а другата Тиква е от другия клон на БКП, които бяха изпаднали из първоначалното разграбване на Капитала през 90-те, когато БСП-то окраде всичко!

Каква перспектива, бе? Румъния, която беше в пъти по-зле от нас, ни задмина. Ние вървим от зле към по-зле, българските политици говорят за перспектива. Аман от политиканстване.

Замисълът е добър! Нека видим крайният резултат!

Вярно е. Но оста е с два полюса. На единия е България.

НЕ вярвам!