Борисов: България не носи риск на еврозоната

България не е никакъв риск за еврозоната и нашият път за чакалнята е отворен, каза премиерът Бойко Борисов след срещата с канцлера на Германия Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: България не носи риск на еврозоната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

lu4ka

Някой пита ли ни нас, искаме ли в еврозоната, не искаме ли!? Нещо референдум, това-онова?

европеиската централна банка не е паднала от марс ,за разлика от българското правителство което живее е в (друга българия)единствено валутният борд,еврофондовете ,парите на българските емигранти,корупцията,организиранaта престъпност,сивата икономика,и мафията са едиственият наи важен работодател на региона!

Истината ще изпитате след 2020 като неприятен гъдел около аналния отвор- тогава спират еврофондовете, т.е лесните пари, ГЕРБ омита от управлевнието, защото няма пари за усво(присвояване) от "наши" момци-"бизнесмени" правещи велоалеи на "Раковска", където платното не стига дори за тролея и трафика, а гумените трупцета на велоалеята ше бъдат събрани от първия снегорин в канала. Та тогава- 2020, бате ви Винету ше ви каже: Bye-bye, ние сме дотук, уморени сме, много направихме, много градихме, сега е ваш ред.....за малко да пропусна- ще можете да се насладите и на изплащането на новите дългове от заемите 16 + 5 милиарда

Напротив, България носи най-голям риск за еврозоната! Защото за разлика от Гърция ние нямаме достатъчно и нормално производство и не можем да се самоиздържаме! Затова и България е една фалирала държава. Ако няма валутен борд, тук ще стане голяма инфлация, точно защото нямаме собствено производство. И тъй като в еврозоната валутния борд най-вероятно ще бъде премахнат, колапсът, който ще се получи ще бъде поет от народа на България и от еврозоната. Ще се получи много по-голяма трагедия, отколкото в Гърция и ще измре още половината от българското население.

EС разбраха че тука е пълно с руски кавали и затова не на искат.Въпроса е ко прайми ся

Ами ко... прайм си трай коньо за зелена трева.

Боце, море що се праиш на е...ан у главу?Много добре знаеш, че всички тези цитирани от теб показатели са чисти шменти капели. Единственият реален показател е брутният вътрешен продукт. Та колко десети от процента е нашият в ЕС?

Защото мошениците, начело с Боко Тъпото, искат да окрадат още България. Стив Ханке го каза.

България не носи риск на еврозоната, еврозоната носи риск за България!!!

+++++++++

00

Боце Тиквоня: България не носи риск на еврозоната Меркел: Напълно вярно, докато сте извън Еврозоната

Сикаджията да го питам как си е написал домашното след като сме най-бедната държава в ЕС която иска да влиза в клуба на най-богатите то е все едно Бистришките Тигри да влязат в гтупите на Шампионската Лига и да бият Реал М с 3:0 като гости. 6 милиона от които 2 м пенсионери , 6-700 хиляди работещи бедни и накрая Сикаджията казва че всичко е розово хахаха тоя е баси мошеника ей!? :) Половин Булгаристан е под или малко над прага на бедност и сикаджията ще ни вкарва в еврозоната. Гърците беха 100 години пред над преди еврозоната след около 5-6 ще са на нашето ниво с тия гърбици които ги принуждават да правят всяка година. Кво евро, ква еврозона , кви 5 лева Боцееее :)

Няма риск за Европа,но за българите - голям.една година след еврозоната,виденовата зима,ще ни се стори,като топъл летен ден

Четох че Юнкер бил казал в София, че България ще влезе в еврозоната но нне сега а след 10-15 години. Това вярно ли е???

Нямаме ръст на икономиката с 4% а възстановяване на икономиката с 4% и така след още 30 години ще сме на ниво 1985г. Нямаме производство нямаме краен продукт за каква икономика говорим изобщо.

А имаш ли на представа как реално се "продаваше" продукцията на тази псевдо икономика през 1985г.? Аз имам.

Имам представа. Запада купуваше металорежещи машини от нас задължително без табелка за произход там си слагаха тяхна че е тяхно производство. Така беше и с ел. двигателите с пишештите машини без табелка за произход за САЩ. Електрокари в над 50 държави. Автобуси с климатици за арабските държави и венеца на соц. производството 2 суперкомпютъра за Чехословакия срещу 1 ядрен реактор и т.н.

Ти ми открадна НИК-а. Лошо няма-слушай сега нещо полезно като инфо, което не ти е ясно. Елпром "Ловеч" произвеждаше флексове и бормашини - цялата гама- ударни, променливи обороти на с качество "Бош", а вероятно и по-високо. За разлика от теб, освен по форумите , аз съм работил и с инструмент и 20 години екплоатирах зверски тези машини - освен боята нищо друго не се промени- набий си в празната кратуна написаното от мен и си го спомни преди да плямпаш , че сме били тъпи. можем да поговорим и за инженерите от "Правец" , които до един работят в Силициевата долина, а също за доста авиоинжери , поддържащи най-модерните самолети по цял свят на водещи компании.

Българската икономика веднъж я фалира комуниста Андрей Луканов а втори път комуниста Виденов. Многострадална България два пъти започва от нулата. Комунистите да бъдат проклети. Жалко, че тогава не се намери достоен българин като проф. Александър Цанков.

След всичките тези хвалебствия, да се чуди човек защо все не ни искат в Шенген....

България се държи умишлено извън ЕВРОЗОНАТА в угода на мафиотите-олигарси, които при въвеждането на ЕВРОТО у нас ще изгубят контрола над левовите потоци, а от там и върху икономическите механизми в България. Далаверата с обезкръвяването на Българската икономика ще секне, а Европа не иска да се лиши от облагодетелственото си положение спрямо нас.

При Бабуч в Добринище в монета се предлага страхотна подлютена пача с чесън и точат много добро винце произведено от грозде набрано от района на Мелник, по то1но Петрово и Катунци.

И тава само за 5 евро порцията :)

"...канцлерът Ангела Меркел знаят, че България е една от най-дисциплинираните държави в ЕС." Така е! "КОРУМПИРАНИ, НО ПОСЛУШНИ!" - в-к Ди Велт от 3 януари, т. г.

Нито ми трябва еврозона, нито Шенген. Карам си ски в Китцбюел и без еврозона и без Щенген. Пия си ракията и винцето на Банско без да ме е грижа. Смърт на комунизма.

Смърт на комунизма и неговите врагове !

Аба си и изказа. Все едно Полски Тръмбеш да носи риск за София - хахахах

Рискът не е България, а разбойниците, дето я управляват.

Бе той премиерът на България може да говори каквото си иска, ама европейците, особено германците, яко ги е стегнало за гърлото. Тресе ги шубето от нас. И ако и със еврозоната стане така като със Шенген, не знам. България беше приета в Евросъюза при БСП, колкото и да ги плюят. Аз също съм против БСП, но какви лични постижения има Борисов, че така да се хвали сам? И в НАТО кога влязохме? При царя беше май? ГЕРБ няма никакви постижения и би трябвало да ги е срам или поне да замълчат... а те не спират да се хвалят.

С тая повсеместна корупция по високите етажи и без справедливо правораздаване -ШЕНГЕ ще го видите ..само през крив ..макарон..-и още по-добре ,защото от там ще трябва значително да си повишим дажбите за кризата в ЕС..!?

Аз съм убеден, че Бойко Борисов по-скоро ще се съгласи да приемем руската рубла като национална валута вместо да преборим корупцията и да докажем че заслужаваме да сме в Шенген и Еврозоната!

НИЕ със сигурност не само ще го видим, но и ще станем част от Шенгеня, а ВИЕ?...

Меркел какво каза за нас в еврозоната?

Натисна зеленото копче и даде "добро"!

Особено резерва, много блазни...Нямаме търпение да го изпапкаме!

Закъсняваме с "изпапкването"! Путин опразни неговия Редервен фонд още през декември и от 1 февруари т.г. фондът се закрива, престава да съществува, поради изчерпване на средствата. Влизането на България в ЕС и НАТО е гаранция, че вървим в правилната посока. България непрекъснато се развива! ... а путюлюбците евробългарофоби хълцат и подсмърчат в ъгъла...

Тоя, с червеното палче... нищо не може да промени... Нема го Резервния фонд на Путя... Нема гооо!... Опапа го за новый год с Дед Мороз и Снегурочка. Хихихи! Дебилни холопи! Няма как и да бъдете друго освен холопи.

Тикво, тиквоо, и на малките деца е ясно, че България с нейният БВП от под 0.5% от тоя на Еврозоната няма как да я срути. Само че, тикво, показателите при влизане(нисък дълг, ежегоден нисък бюдж. дефицит) не означават нищо, ако зад тях няма икономика с висока производителност и сигурни пазари, които не изчезват при първия повей на кризата( каквато винаги идва, щото системата е циклична). Какво имаш ти, тикво като икономика и приход на свежи средства? Един туризъм, който първи пресъхва при криза и износ на суровини, които също са нестабилни. Ако смяташ, че не е така, погледни показателите на цяла южна Европа при влизането им лелеяната Еврозона и ги виж сега. Хем страни като Испания и Италия имат и реална икономика.

Ти си роден и отчуван само за премиерин на България ве!? Тюююю, как никой не можа да те забележи и оцени?...

Стига ГЕРБ-аджийска лицемерна пропаганда за влизане в Еврозоната! Бийк Борисов е натиснат от Меркрл и Макрон да влизаме в Еврозоната за да пуснем и там свежа кръв! Да ни издоят за последно. Бойко Борисов с тарикатски номера ни излиза, че все едно ние се натискаме за нещо много хубаво, а запада се инати и не ни ще! А, истината е точно обратното! Еврозната търси абдали, които да влизат в нея и да плащат на Гърция, Португалия, Италия и други закъсали западняци! Втори път ни се прилага тази хватка! Помните ли как Соломон Паси ни баламосваше, че трябва да купуваме стари оръжия за милиарди от натовските държави, за да бъдем приети в НАТО! А, истината е била, че отдавна преди неговите напъни е било решено да ни приемат в НАТО и ЕС и вместо да спечелим, Соломон Паси ни набута! Гледайте сега как БЮРМ влиза в НАТО и ще спечели! Няма да се набута, като се набута България!

БЮРМ НИКОГА и при НИКАВИ обстоятелства няма да влезе в НАТО и ЕС докато не си изглади спора за името си с Гърция!

Македония ВЕЧЕ Е член на НАТО. Въпрос на време е това да бъде официално оповестено! Чиста формалност! Добре дошли при нас, в НАТО, братя от Македония!

А еврозона носи ли риск на България?!

Не носим Риск, само когато Ни ебат с Презерватив. България при Борисов е Сифилистична, че даже Мутрите взеха да се доубиват. Разложена от Проказа "Държавица". ---------------- Ние, Не Зараза Носим, ни Сифилис във всякакви разнородности, Ние Проказа носим и сме предвестник на ЧУМА.

...Премиерът: България не носи риск на еврозоната.... ---- ха ха ха! за кво мислят управляващите, а? за # евопата! а за това че #европата трепе вече з0 години по 10 българи на час никои управляващ не мисли!!! и никои джурналист не пише!

В суетнята да е център на внимание... е пропуснал че Меркел и Макрон предлагат унификация на данъчната система в еврозоната. Ще създават специялен фонд за еврозоната който да действа като МВФ при кризи като гръцката...и ще наливат в него десетки милиарди.... Не случайно се говори за увеличаване на вноските на държавите.....след Брекзит също. Една десета не знаем за реформите и промените които се очакват о организационно и финансово отношение. Явно нешаша ще ги научаваме от чуждата преса,не от нашата.

Вдигайте заплатите на ВСИЧКИТЕ ХОРА а не само на администрацията и държавните служители на ГЕРБ с такива пинизи Е.С - ЕВРОЗОНА не може да бъде лъгана - това не е средната заплата в България . Освен Администрацията и другите хора искаме поне нормално да ядем нищо . Стези мизерни доходи няма да ни позволят и чипиците да им лъскаме .

Никакъв... Само дето преди има няма две години една банка фалира не по икономически причини и послевлоговете в нея бяха спасени с бюджетни пари, демек пари на европейските данъкоплатци, щото българите са европейски данъкоплатци. И не че такива неща не се случват, но и до днес не се знае как точно това се случи в България. Знаем че Цецо Василев е много лош и се крие в Сърбия, но упорито отказваме да го разпитаме там да си каже човека какво знае.

ЕВРОТО НЕ Е ГАРАНЦИЯ ЧЕ МУТРАТА И СЕМЕЙСТВОТО МУ ЩЕ ОСТАНАТ ЖИВИ :)) ... СЪБИРАШ , СЪБИРАШ , ТРУПАШ - И КАТО УТРЕПЯТ БЛИЗКИТЕ ТИ - КВО СТАВА ??/

Как да не носим риск за еврозоната , та хората от там ти казват ясно = НЕ ЩЕМ БЕДНЯЦИ И МИЗЕРНИЦИ КАТО ВАС . А пинизите си предавай пред онези 30% който те избраха да ги баламосваш .

По документи сме добре,а реално НИЩО за обикновените хора.А като влезем в еврозоната всичко което струва еден лев,ще стане едно евро и ще ,,цъфнем,,като Гърция.Нашите доходи от 500лв.няма да станат 500евро,а за пенсийте от 200лв също няма да станат 200евро В Гърция минималната пенсия е 700евро и са били бедни,а ще станем много ,ама много добре в тази еврозона.Да при това пресукториране действително някой ще станат много добре,особено посредниците,а народа ,,кучета го яли,,то и без това е изчезваща нация.