Парите от ЕК по почти всички оперативни програми са намалени

Вицепремиерът Зинаида Златанова заяви, че предвидените средства по почти всички оперативните програми, които ще бъдат отпуснати от Европейската комисия (ЕК) за България за следващия програмен период, са по-малко, в сравнение с парите, отпуснати за сегашния. Бившият министър по еврофондовете Томислав Дончев обаче я обори.

Обратно в новината

Коментари - Парите от ЕК по почти всички оперативни програми са намалени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хората не забравят ,кого са изгонили преди 4 додини ,и сега министър и иска евро пари няма да стане зинаитке ,няма да ти дадът те не са прости

Нищо чудно Европа да спре парите за България. Имайки примера от преди 4 години, няма как да не ни следят под лупа. Надали ще си мислят, че вълът си е сменил и нрава заедно с кожата. Крадеца си е крадец окъдето и да го погледнеш.

Дойдоха БСП и ДПС на власт и започнаха да ни спират парите отвсякъде. Какво по-голямо доказателство, че сме управлявани от крадци!? Оставка!

Това е поредното доказателство за това какво "светло бъдеще" ни чака ЕС ще спре и отпуснатите пари на това правителство, както преди 4 години, а това са единствените свежи пари в нашата икономика. Тогава на всички ще им стане ясно защо протестираме срещу това правителство. Когато няма пари и за пенсии и за ромите, те ще минат от другата стана на площада

разбира се, че ще ги намалят.....зинка беше уволнена от ЕК, а после тук я направиха министър????? Кой луд ще повярва на такова правителство?

Не са се трогнали дори от красотата й....

Като зейне една голяма уста Зинаида ще получи много пари и ще ги раздава на хората

Не виждам къде е спора?Всеки може да види,че парите са намалени по всички програми,това и казва З.Златанова само,че Дончев смята така както дяволът чете евангелието.

Правилно, трябва да има за всички обръчи от фирми

айде мангустите у германия - там ще ви плащат добра новина : : Милиони евро, предназначени за бедните в България и Румъния, ще се пренасочат към Германия. Причините са две - защото двете балкански страни не умеят да ги усвояват и заради наплива на румънци и българи към Германия, съобщи "Дойче веле". айде мангустите у германия - там ще ви плащат

Колеги от Позитано. Намалете темпото. Аз съм тук. вървете за надницата.

ЕС преди години спря еврофондовете .По странно стечение на обстоятелствата Оешарски беше в правителството по това време. Сега когато е ПМ на "експертното" правитество пожем само да гадаем какво ще стане. От комунист по-крадлив и нагъл няма!

Не ревете за Бойко ,ами си вижте осрания г*з.

Ами сега от къде ще се краде? Да питаме жените на някои от сегашните управляващи.

Парите от оперативните програми не само намаляват, но скоро ще спрат. Както по времето на станишковото управление, няма да има европейски пари. Стотици милиарди евро текат в посока Португалия, Италия, Гърция ... В ЕС знаят с кого си имат работа. Няма по-крадлива сбирщина от тройната коалиция в България.

Казвайте сега колко ни отрязаха от ЕК, и защо, къде са 250000 работни места, че червените боклуци са безработни, къде са заводите и кво става с Беляне. Колко събрахте от данъци и митници и как ще цъфнеме и вържеме в родното БГ. Бойко нали си отива, та Станишев ни оправя... Дали плати на руснаците или ще го опеваме.

При моите наблюдения върху "протестиращите' установих следнот: има много дебели, охранени, много от тях не са работили нищо в живота си.

Бойко е боклук гаден да си заминава.

Комунягите работни нали вес са гладин и слаби, да ги ожали човек.

Къде ги гледаш по ТВ7 ли?!

намалиха парите, които дават да протестиращ, защото много от протестиращите не знаят защо са там, та и броят им намаля?

А тия с автобусите в петък ЗНАЕХА, спонтанно дошли в Софето , сами си платили билетите, искали да видят и те малко свет.

кои пари бе гнидо ела да ти ги дам ,да си купиш свещи с тях нещастен червен плъх

Мишо Шамара организира концерт пред Посрано 20, не си е намерил други ангажименти за лятото.

тия ако щат и 169 дена да протестират не разбраха ли че е ялова работата!

Да умрат всички по кофите гадни мутри.

Да идат да гасят пожарите, вместо да боядисват! И медиите да престанат най-накрая да ги правят значими!

видях и тези малки анархистчета какво са направили и с паметникът на Съветската Освободителна Армия....не само, че е вандализиране на един исторически и културен паметник, но е и най-грозното боядисване, което съм виждал.

смърди а ? - боко тиквата ша очисти с пожарникарския шлан

Добре е всички боклуци да са заедно. Така хората по миризмата ще ги разпознаят.

69 дена - 69 тикви останаха

Да точно така. много са зле.

Къде се скриха умните и интелигентни протестиращи?

Обезпаразитяват след наркоманското шествие ,че утре ще минавам от там да не хвана нещо екзотично.

Питайте Бойко и ЦЦ те знаят най добре.

Вече 69 ден, но защо ли, не мога да повярвам в искрените намерения на хората, които протестират срещу правителството на Орешарски...

Много точно написано браво.

ВСЕ ПО МАЛКО ЛУМПЕНИ И ВСЕ ПО- ГЛУПАВИ ДЕЙСТВИЯ!ДА ИЗВИНЯВАТ ГЛУПАЦИТЕ, ЧЕ ГИ СРЯВНЯВАМ С ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ.

да да да . мафия .

Сектата червена едно си знае едно си бае, Бойко та Бойко. Говорете за Сергей, за Орешарски и Местан, къде са ...

Абе има резултат от протестите все пак..... Колкото повече продължава протеста, толкова повече стават за смях и съжаление и толкова повече народа ги ненавижда и се отвращава.

БРАВО добър коментар.

Нема кой да плаща, парите свършиха. А и спонсорите-организатори разбраха, че не са кадър за тая работа и повече некадърни ЦИРКАДЖИИ не са им необходими.

за пари и курви ще станат. от Бойко това са може да се очаква.

ГЕРБ съвсем естествено губи подкрепа (съвсем скоро и депутати) и с помощта на протестите се стреми да създава измамно впечатление,че редиците им се сплотяват

Къде е любимият ви Сергей, да даде обяснение какво стана,колко са ни отрязали и защо... Защо като курв...остави тая сама да се оправя, оставете го Бойко, нали спечелихте изборите, поехте отговорност,щяхте да водите прозрачна политика, какво стана бе чревена мърша такава.

Ако не беше тъп гербер щеше да разбереш,че парите са договорени преди повече от половин година,сиреч по времето на герб.Та затова и става въпрос в статията,че З.Златанова казва,че парите са намалени по всички програми.

Браво само така мутри гадни.

Колко пъти да ви казвам - циркаджии, които срещу съответната сума разиграват сценки, наречени "протест"

А контрапротеста как го наричаш, Мишо Шамара театро, БЕЗПЛАТНО...а двете крави пред президенството с коктейла как го наричаш , щото аз нямам думи за тая простотия.

Бойко спри да даваш пари на хората да ходят пред парламента.

Вече няма да давам пари. От септември ви оставям на другите 20000 души, на които нямам възможност да им плащам.

Бойко е крадец.

ГЕРБ са си заминава да може да се оправи малко Държавата.

оправят ни Доган и Волен...

Ти да не си сляп или луд не виждаш ли какво направи Бойко с Държавата.

Колко и да се напрягате безделници правителството ще работи напук на вас и цялата престъпна и долна клика, която ви изкарва на улицата.

Протестиращите вместо да обикалят улиците на София, да вземат да се подготвят за парламентарните избори през 2017 г., за да не се окаже, че пак са недоволни

Как мислиш , че тия ще избутат зимата бе селянин, безработица, рецесия, фондове на половина, Доган на общините, ти нормален ли си.

ще избутат ако Бойко им плаща да ходят на протеста.

напълно си прав пич ама малко хора мислят така.

Бойко мафия.

Мутри гадни.

Ей червенюги по-хитри сте от мене и да не говорим колко сте нагли, можете да хленчите като бабички само, ама как ще ни дадът още, това експертно правителство ще ги освой и ще ни дадът още 200 милиарда, кютите в БГ и работете за соц.слабите дето ни гласуват и си трайте.

Договарянето на субсидиите от Евросъюза до 2020 беше Договорен Окончателно от ГЕРБ,и лично от Борисов , както ни осведомяваха медиите До Февруари 2013 ! Забравихте ли как се хвалеше Тиквата ,че договорили много пари??? Колкото са договорили ГЕРБ, точно толкова ще получи България !!!Това е ! 900 000 000 лева по-Малко от Предишният Период ,договорен от Станишев и Правителство при Влизането на БГ в Евросъюза ! Това са Фактите ,а другото е празни приказки .

Ти да не участваш в преговорите по оперативните програми,че знаеш фактите. В България всеки , който е прочел един жълт вестник,вече знае цялата истина.

ще получиш един спеден пръст ,кои е луд да дава на комуняги пари хората не са забравили какво стана преди чгод.

Не знам защо спорите. Нека тези да усвоим на 100%, ехеее - пей сърце. Всеизвестно е че имаме проблем усвояемостта. За какво са ни повече. По важното тези да не бъдат откраднати и да отидат където и на когото трябва - ама надали. Това е въпросът.

Евалата хитрец,браво стигат ни, да не се караме особено на червените боклуци, те немат вина, че са идиоти.

Изобщо не ми беше това мисълта, ама като си рекъл. С червените работата е ясна. Тъй както са я подкарали на реваншизъм, ако възстановят и батко и братко, парите може пак нацяло да ги спрат. Нали това искам да кажа - за какво са ти 30млрд, а да няма никаква усвояемост. Важното е да не се краде, а парите да отиват там където са нужни. То ако става въпрос още при договарянето ББ каза, че за следващия програмен период са по-малко. Аз даже не виждам къде е тука новината, освен ако пак не се търси политически дивидент.

А къде е Станишев да поеме отговорност, скриха се с Орешарски като пут...Защо тая се моли, да не сравняваме кой, кога и колко. Нали им бяха малко договореното от Бойко , кво стана. Къде е Съсела да умнее сега по всички ТВ. БОКЛУЦИ НЕЩАСТНИ ЧЕРВЕНИ.

усвоени средства за първите 2 години от периода, пък после искайте още милиарди и ще Ви се дадат. Истината е една - и 50, и 100 милиарда да отпуснат сега, в България няма получатели, които да покриват критериите.А сещате ли защо?

Европа нищо не може да ни даде!Тя взима младите изучени отгледани!Те работят за чужди икономики!За 10г намаляваме с 500 000души.България се превръща в донор и е без бъдеще в ЕС.10-12млрд.евро правят впечатление само на крадливата ни администрация.Това са джобни пари за една нормална държана.

Някои хора твърдящи че обичат държавата и народа се съсипаха да лобират срещу родината ни след като комунистите взеха власта.А ко има политик държащ за народа и държавата първо ще се заеме да оправи доходите на хората.

popov

Ало чадо, партия = родина отдавна не важи. Не че някой някога е вярвал на такива лъжи ама, събуди се, вече има много партии в България. Това, че БКП/ДПС е сатанинско сборище, не значи, че и родината е такава. Всъщност ти вярваш ли в подобни душевни блуди?

БСП/ДПС/СДС/АТАКА/ГЕРБ са комунисти. и то от тези дето другаря Сталин не успя да ги прати на превъзпитание в Сибир или да ги разстреля.