България не подкрепя сделка ЕС-Канада заради визите

България не подкрепя търговското споразумение между ЕС и Канада заради визите. Румъния заплаши да блокира сделката по същата причина.

Обратно в новината

Коментари - България не подкрепя сделка ЕС-Канада заради визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бо Бо

Реципрочни мерки няма да има. Канада прави каквото ѝ наредят от САЩ. САЩ не свалят визите - канадците стриктно следват. ЕС не въвежда реципрочни визи защото България не е равна на богатите страни от ЕС. Страната ни е в ЕС и НАТО за да бъде контролирана, да бъде пазар за стоките от Европа и страните на Г8 (пример със супермаркети, ГМ продукти, фармация...). Територията ни е важна ако трябва да бъде използвана по някакъв начин срещу Русия (пример с НАТО). Никой от решаващите в ЕС няма намерение да се съобразява с България, тъй като слабите и просещите за съжаление са последната дупка на кавала. Бог да пази България!

нали има разлика от заплашва и несагласна -руманците са ясни ,ние пак играем женски полов орган

Визите определено са най-дребния коз ;))))) На дневен ред е концесията / пладнешки грабеж / с дъндитата ! Първокурсник - двойкаджия в юф може да я обяви за нищожна ;)))) До момента сме изгубили 3 / три / милиарда ..... Следват военните бази , идват нашите Марици , иракския дълг към България ..... Загуби - 36 / тридесет и шест / милиарда долара . Това като начало ;))) А някакви дебили ми редят за никому ненужни визи :)))) Знам , че представителите на точно този етнос , мноооого мразят да плащат и страстно любют авантата , ама сега ще им се наложи да си излязат от джоба ;)))) Щото неговият слугинаж губи позиции , за наша радост ;))) Бог пази България !

Искам да дам един пример за качеството на стоките, които ще дойдат от САЩ. И ще се купуват, защото са по ефтини. Край нас имаше един голям билборд с надпис: АКО СА ТИ НУЖНИ АНТИБИОТИЦИ, КУПИ СИ ГИ ОТ АПТЕКАТА, А НЕ ОТ МАГАЗИНА ЗА ПИЛЕТА. И това американци го казват.

Hякои са си сложили капаци на очите , струва ми се ?! Bсеки гледа от неговата си камбанария, замислете се , че въпросът с визите е принципен и актуален , защото едни други идиоти - 80 млн. пасмина на югоизток от България , искат безвизово пътуване из Eвропа за нема и половин година от споразумението Tурция- Eвропа ?! Hали ?! A ние ще си "траикаме" и защо...?!

Цената на едни свалени визи не може да плати цената на това търговско споразумение. Нашите политици направиха това с визите, вдигнаха им цената, все едно е ебаси голямата работа да паднат визите. Ще подпишем всичко , на бял лист дори само за да паднат визите! НЕ! Това споразумение не трябва да се подписва нито с канада, нито със САЩ. Нека си задържат визите колкото искат, дори ние трябва да им въведем визи, на реципрочен принцип!

За теб- промоция! Безплатна виза и транспорт до Сибир!

явно заради балхата сме готови да изгорим юргана - политика стил бб

на нас българите ни дреме за визи до Канада или САЩ. Това споразумение за свободна търговия не е изгодно за България. Ние и сега търгуваме с тези страни и не се оплакваме. Стоките са ни конкурентни , но тяхните боклуци не ни трябват в България

Канадците са тези ,които лапат най-много от нас ,с години прибират тонове злато срещу жълти стотинки ,освен това те няма да ни дадат визи докато обонго не им разреши ,защото реално граница със щатите няма ,имаш ли виза за Канада ,все едно имаш и за щатите ,минаваш си свободно .

Абе верно, те ли ни крадат златото срещу 0.7% комисионна, регламентирано от Лидия Шулева?

Много ще ми е интересно да видя как го правиш това - с виза за Канада да влезеш в Щатите.

май си прекалил с хапчетата-смешник! Пак се изказа неподготвен

..България не подкрепя сделка ЕС-Канада заради визите.. -- като паднат визите ще ни докарат толкова канадци и канадки, че ша се видим на оня свят! --

По времето на бай Тошо много мои приятели емигрираха в Канада. Най-голямата общност на българи в чужбина е именно там. Купуваха си билети за Куба с прикачване в Канада и там си оставаха. Сега обаче, някой да отиде до Канада си е чиста изгъзица и за визите не ми дреме!

Разбрахме, че България не подкрепя сделка ЕС-Канада, а подкрепя ли сделка ЕС-САЩ ? Или от САЩ ги е страх и не смеят да се исказват по този въпрос ! Защото и със САЩ имаме визи !..

Що се хабим да си чешем езиците/пръстите.. То са ясни поне 2 неща: - Канада прави каквото ѝ кажат от САЩ. САЩ не свалят визите - канадците стриктно следват; - На БГ/ЕС не ѝ стиска да въведе реципрочни визи. Защо - вероятно си има мнооогоо логическо обяснение. Па ние се джавкаме ей така, за спорта...

Абсолютно си прав. Това са само приказки за пред електората. Когато дойде време за подписване, Меркел ще свирне на Бойко и България първа ще го ратифицира.

ми в канада , поне от пловдив първо отидоха едни комарджии и едни кур...комарджийки , та е ясно защо не ни искат хората

а с ,,канадските,, туристи при ,,нас,, статистиката сочи че един на няколко хиляди ,,гърми,,!!!

не покриват условията за визи в русия! много са продажни!

колкото до споразумението България определено ще има полза от него .... но да да ГМО-тата ... драги комунисти ако имахте малко мозък щяхте да се сетите че те ще дойдат и без споразумение

докато щатите не ни отменят визите и тези помияри няма да го направят ..само създават неудобство на хората да си посещават роднините..идиоти...ако случайно дойдеш през ноември до март, ще искаш да се върнеш с обратния полет

В представите на канадците сигурно сме с шалвари и чалми?

там ,,ходят,, с перушина на ,,главата,,!!! ,,прогрес,,!!! афро канадец, ливаноканадец,ираноканадец,англоканадец,френскоканадец-все ,,местни,, жители!!!

точно така никаво подписване .. ние ще си отваряме пазара а тези нещастници ще ни искат визи ... и за щатите се отнася същото

То пък един пазар.

След като ЕК е дала достатъчно време от две години и за САЩ и Канада да свалят визите за нас и румънците, и този срок е изтекъл, и не са сторили нищо, какво чакат ? Кога ще наложат реципрочни мерки и за технните граждани, или пак ще има двойни стандарти които ощетяват по малките страни, или за нас в по вечето случаи играе тоягата а не моркова ?

Реципрочни мерки няма да има. Така и не се научихте, че вие не сте равни на богатите страни от ЕС. Вие сте в ЕС за да бъдете контролирани, да бъдете пазар за стоките от Европа и територията ви е важна ако трябва да бъде използвана по някакъв начин срещу Русия. Никой от решаващите в ЕС няма намерение да се съобразява с вас. Със слабите и просещите никой не се съобразява.

тъжно, но факт

Съд за Предателя-Продажното Бг"Недоразумение", продало печелившия ни национален златодобив на Канадците! Време е да се потърси сметка от всеки, който без да се допита до народа, на"своя глава" е извършил и извършва "поразии"- да бъде изправен пред Темида! Виж ги ти... експлоататорите, които искат да сме слаби, бедни и подчинени роби ! Тая работа..., така-няма да я бъде! Щом няма реципрочно взаимно уважение и не ни зачитат като народ и държава - нямаме работа нито с Канада, нито със Сащ , нито дори с ЕС! Можем да се оправим както преди: без тях!

Американците си вземат визи за да пътуват до Европа. Великобританците също пътуват визово до Америка и не мрънкат. Защо си въобразявате, че нашитр ще отпаднат???

молиме, ,,султан-т.шаците ,, да не коментират политическите проблеми на други ,,страни,,!!! да си ,,гледат,, бизнеса с ,,даеш,,!!!

Дреме ми за някакви си визи ! Със или без тях , въпросното " споразумение " / да се чете унищожение / НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОДПИСВА ! Или автоматично ставаме роби / в пълния и най-ужасен смисъл / на корпорациите - кукловоди . Справка : концесията за златото . Бързат влечугите , времето им изтича ..... Няма да се дадем на някакви едноклетъчни зомбита , я ! Като начало трябва да неутрализираме вътрешните врагове т.н. управляващи от всички цветове и десени . Бог е с нас , Българи ! Със здраве :)))

"Канада не споделя гледната точка на ЕС относно визовата реципрочност, заяви преди месец министърът на имиграцията Джон Маккалъм" - ей, пичлеме юдейско! Не искаме такива като теб да ни опъват без пари и да сме им благодарни! Ние сме изкаралил 500 години турски терор, а преди това гръцка гадория! Не узряхме, но оцеляхме. Сега се надяваме на оцелелите да изтрият предателите и капутите политици, макар че сега са направили добро на България с този откази да си караме това дето ни е от Господа отредено! "Панимайш" ли бе цървул!

Големите ползи ще ги има, едва когато РъБъ изгони "Денди прешъс".

Samo ne stava jiasno kakva e vruzkata s jenata razmahvashta ... amerikanski pasport na snimkata? Jiavno golemite DIR-pisachi tova sa uspeli da download-vat v poslednija moment :-)! Jalka rabota, amatijorska ...

като чета такава позиция,но много се съмнявам потурковците в европарламента да я удържат,ще клекнат завалиите под тежкия канадски долар

И аз не искам визи, ама ги разбирам Канадците - не искат най-престъпната държава в ЕС без визи (след Белгия и Франция, разбира се.. за тях тепърва ще въвеждат).

Кичо

Цървул наще айдуци отдавна са там тях визи не ги бъркат и канадските чиновници деца хранят...

канадците ,,хранят,, и ,,отглеждат,, терористи!!! един от тях ,,посети,, и сарафово!!! само визи за ,,канадци,,!!! тероризмът е наи голямото ,,престъпление,, срещу хората по света!!! канада- ,,терористко гнездо,,!!!

И има ли почва у нас? Явно не! Най-сетне и ние да се изрепчим като хората! Те какво си мислят, като не знаят кой от двата езика им е роден? Щом не дават и ни сегрегират, и ние тях, не че са се затърчали да идат насам, но все пак отзвукът ще е голям!

Крайно време е дипутатините у Парлиаменто да се въведат Визи за канадианците! Ама, нема как да се случи това!

правилно!

Големите икономически ползи за Брюксел са само за големите американски концерни и тези европейски концерни, които са свързани с тях. Но малко са тези, които са обърнали внимание, че в този договор влизат пунктове за образованието и здравеопазването. Щатите настояват да се въведе Обама кеар и в Европа. Това би сринало социалните придобивки на скандинавските страни, Германия, Великобритания и др.

Бойко пак е намачкал канадските комуняги и затва квичат!

Само така. Крайно време е да заявим ясно какво искаме, а не да ни третират като втора ръка хора.

Би трябвало Канада да третира всички граждани на ЕС по един и същи начин. Големият въпрос е защо не е така? Извод. Канадците са расисти.

Правилно, време е и ние да им покажем - да въведем визи за канадците за България.. хахаха

Кичо

Канадските ливади що ли нетургат визи на нашето злато ?

не бива да подписваме или да спомагаме за подписване на споразумение с КАНАДА, защото то е първа стъпка за подписване на ТТИП с САЩ, а това последното е край на само идентичността на всяка страна от ЕС, начало е на легално управление на корпорации.

И преди 2007-ма година и след приемането ни в ЕС. Мерят ни с друг аршин, не сме стока за тях, страх ги е. И какво стана с Великобритания от 01 януари миналата година - къде тези милиони българи и румънци, които щяха да наводнят Обединеното кралство?

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ СЪСЕДНАТА СТАТИЯ, ЗА БЪЛГАРСКИ УЧЕН, ОТКРИВАТЕЛ В КАНАДА. ТОЧНО ТОВА ТОКУ ЩО НАПИСАХ-БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА СА ГОРДОСТ ЗА СТРАНИТЕ В КОИТО РАБОТЯТ. И ЗА НАС СЪЩО.

"А, циганите от Румъния и България имат мнение по въпроса?!?!" със сигурност част от първите мисли на администраторите в Брюксел. Да колеги, в ЕУ-то сме, имаме право на равнопоставеност..... и на мнение. Защото и Българи и Румънци сме много по-здрави и изпълняващи задълженията си нации от Гърците, ама за тех може налеее?

Не ми трябват никакви връзки с Канада и САЩ, и с визи,и без визи . Мразим всякакви мошеници,които ни ползват като колониални роби в последните 26 г и ни пробутват боклуците и отровите си. Ние трябва да произвеждаме и да си консумираме наши стоки. ДГД Канада, САЩ, Германия и ЕС бг народ не сме идиоти,идиотите са начело на БГ. Нищо немско не си купувам, така ще правя и с канадските и американски стоки ако ще да ми е гадно.

ами то на българите и до сега мисля че не им е било голям проблем да стигнат до Канада така че те си оставят правото на избор дали моро ще превзема и канадата

ЧЕТА ДОСЕГАШНИТЕ КОМЕНТАРИ И ВИЖДАМ, ЧЕ В ТЯХ Е КАЗАНО НАЙ ВАЖНОТО ПО ТЕМАТА. АЗ ЩЕ ДОБАВЯ ОТ МЕН САМО ТОВА. МАЙНАТНА И НА ВИЗИ И СПОРАЗУМЕНИЯ. ЗАЩО НАС НИ ТРЕТИРАТ КАТО ВТОРОКАЧЕСТВЕН НАРОД? ЗАЩО ТОЧНО НА НАС СЕ ОТКАЗВА ТОВА, КОЕТО ДРУГИТЕ ПРИТЕЖАВАТ, БЕЗ ДА СА ПО КАЧЕСТВЕНИ ОТ НАС. НАПРОТИВ-ДЖОН ДЖИХАДИСТА Е СЪЗДАДЕН В НАЙ ПРИЯТЕЛСКАТА НА АМЕРИКА СТРАНА АНГЛИЯ. ЗАПАДНА ЕВРОПА СЕ ОБЪРНА НА ЛЮПИЛНЯ НА ДЖИХАДИСТИ. АЗ ИСКАМ ПОНЕ ЕДИН ОТ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ДА ИЗВИКА-АЗ ПРОТЕСТИРАМ, МОЯТ НАРОД ГО ОБИЖДАТ ПО НЕЗАСЛУЖЕН НАЧИН. ЖИВЯЛ СЪМ ДЪЛГИ ГОДИНИ В САЩ. НАШИТЕ ХОРА ТАМ СА ЕДНИ ОТ НАЙ ДОБРИТЕ. УЧЕНИЦИТЕ НИ СА ИЗВЪН КОНКУРЕНЦИЯ. КАКЪВ КУСУР НИ НАМИРАТ ТИЯ ТУМБАЦИ, КОИТО ОСВЕН БАРБЕКЮТО ДРУГО НИЩО НЕ ЗНАЯТ. НО И КАК, В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДА СЕ СЪРДЯ НА ХОРАТА, КОГАТО НАШИТЕ СОБСТВЕНИ УПРАВНИЦИ НИ ПРЕДАВАТ И ПРОДАВАТ. ВИНАГИ ЩЕ ПОДЪРЖАМ АТАКА, ЗАЩОТО САМО ВОЛЕН ЕДИНСТВЕН КАЗВА-БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ А НИЕ КОЛОНИАЛНИ РОБИ. НЕ Е ЛИ ПРАВ, ПИТАМ АЗ? И ОТГОВОР НЕ ЧАКАМ. ХЕВ А НАЙС ДЕЙ.

Защото на масата за преговори пращате Кунева, Протестери, зеленчуци и всякаква друга клика, която е на принципа "Йессссссс сър!". Други въпроси?

Канада ни третира като втора категория хора. Следователно Канада може да върви на майната си. :-)

Не искам никакви търговски споразумения и ГМО от тези фашисти! Дръжте си визите а ЕС да въведе реципрочни такива за тях! След това всякаква американска военна паплач да се измете от ЕС!!! Баста!!!!!!!

дано румънците бойкотират, че и нашите политически кавали от кумова срама да не го приемат. инак веднага ще се нагъзят

Западните ни приятели зад океана не ни щат. Толкова означаваме за тях! Уж много демократични, но това демокрация ли е?!

Тез пък много се изплашили от българите. нЕма страшно, нЕма да се изсипем на летището в Торонто. Нашите заплати стигат да си купим билети най-много до Ирландия.

Аз не искам отпадане на канадските и американските визи. Искам ЕС да въведе визи за канадци и американци.

Да видим сега ЕС колко го е грижа за своите членове. Веднъж им дали 2 годишен срок, сега нека върнат реципрочно визите за ония зад океана. Ако не го направят, значи не сме никакви съюзници и няма да изпълняваме никакви техни изисквания.

Б-я и Румъния са в ЕС за да обират негативити. Те са грозното пате на ЕС.

Това е същото споразумение като TTIP !!! Не го приемайте продажници !

предлагам да обявим война на Канада и САЩ заради това, че не премахват визите

Те отказват да издават визи и те определят на кого да отказват - демек и да искате и да не искате, ще държим процента на отказите над това което сме казали постоянно и ще има да чакате. Що бе вашата леля многоуважаема се плашите от нас дето се интегрираме и езици знаем и работим а не се плашите от тия дето се самовзривяват и искат да ви избият щото не вярвате в техния Бог а във вашия?

До минуса - вземи един дхихадистки пояс и кандидатствай за виза :)