Предлагаме среща между Турция и ЕС във Варна

Среща между Турция и ЕС във Варна би била само за добро за всички нас. Това каза премиерът Бойко Борисов след срещата с канцлера на Германия Ангела Меркел.

Обратно в новината

Коментари - Предлагаме среща между Турция и ЕС във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-близо до хъбът МУ!!!

Ъхъм. Глей ся БоБо, Откакто "Тънкото Лиле" ти дрънна кофата по телеизиите, че си се договорил с Ердоган, до НДК да се строи ислямски център/джамия, каквото и да кажеш по повод на Турция няма значение. Дхими си ти БоБо, презряно дхими!

защо във варна защо точно там не може ли в плевен или в стара загора

Там е ЕВСКИНОГРАД единственото що годе ПРИЛИЧНО аристкратично място което има приличен външен вид -красиви градини ботанически паркове спокойствие и морски гледки.А и Бойко там се чуства като ПАША малъкия сол ташак на Султан ЕРДОГАН плюс това има и турска баня и Ники Младеноглу закоравял сороски-телавивско-вавилонски манаф.Пашата има опит с посрещане на богати ШЕЙХове с яхти в Евскиноград добри сделки за КАПТАГОН и ОРЪЖИЯ сключи с шейховете там

защо не казвате истината,защо не разрешихте визовия проблем,какво ще загуби турсия-нищо,направихте услуга на путин-оправи си икономиката.

България - вън от ЕС !

защо точно във варна, предполагам идеята идва от турската страна , а ние услужливо я тиражираме , но дано европейския съюз не се съгласи

бтаво на бг в нас е клуча остава да се закрят проруските шпионски саитове кат тоя тука и ще изпалниме приемствеността по киберсигурността з стоянов

бойко I българоумъртвител. откъм турция само заострени колове наклонени към тях. Достатъчно и кръв и земя и култура и какво ли още не сме им "дали" ... на тая сган, дето сега ако влезне във война забулените им пингвини ще довтасат на мига в тракия.

Бате, преди да ги предлагаш тия работи, погледна ли какво почна да прави Турция в северна Сирия!?

какво прави.

СА ПЪТНИЦИ От тях нищо не зависи.

Бидона ритна три огромни енергийни проекта в Турция. След това отиде и се одупи на Ердоган за газ и ток. България продаваше при комунизма ток по 15 годишни договори на Турция и държеше кормилото на газа за Балканите. Само от Трета армия на гаджалите им трепереше ченето от страх. Западната окупация за 28 години ни ликвидира и като материя и като морал. Дебили...

Трета армия

Споко ве Шкембевойвода държи куфарчето с 10 комплекса С-300 отделно Цецо Цветанов ходи на молитвени закуски в Ню Йорка а вицето Томислав Дончев подържа дълбоко философска телепатична връзка с щаба на IAF-Israel Air Force във базата Неватим в Пустинята Негев .Само да прати кадем и моментално 3 ескадрили F-16C/D Barak ще излетят сбойно снаряжение и включени РЕБ системи Ньшон Шарит иНашон Ейтам прелитайки над Измир Истанбул Едринеи Къклаери ЩЕ им блокират електрониката и ще взривят радара на връх Мехиада и щепрекъснат с-ми за комуникация за награда Бойко ши прехвърлри 3-4 милиарда кинти от Люксембург и Катар и Ливан директно в банка Хапоалим-Тел Авив ши даде 2концесии за ЗЛАТО и ши подари 1канал за кафяво през новото гкппВидин

Борисов си остава. Кой ще го смени, Корнелия ли, никога. В момента няма никаква алтернатива, от никъде. България се докара на това дередже, видно и от космоса. СДС излязоха големи боклуци. Време трябва за да се промени нещо в политическио отношение. То няма да стане за ден, два.

Та казваш трябва да се чака следващите 30 години, да изпопукат всички които са родени преди 1989? Това е свещенната мечта на американците и запада, много пари и желязо наляха за 28 години.

Колко пъти трябва да му се каже на Борисов че няма да има среща Но той е тъп но упорит

политици и големи турци се извъдихте. За какво му е среща на ЕС с Турция? Ха ха, Който иска нещо - да се помоли!

Има една стара мъдрост: -Когато двама си мерят мъжкото достойнство, не завирай там задните части, защото може да го отнесеш. С други думи- не наша работа да се натискаме за посредници.

Ангела Меркел е вече бита карта. Ако тя продължи като политик проблемите на Европа ще се увеличават.Турците и казаха ясно какво искат, тя забравя, че те са вече в нейният тил. Бойко е пътник. Не е ясно защо употребяват парите на данъкоплатците за тези срещи които са безсмислени. Нещо се мъти около газовият хъб.

средният си пръст!

Ти се моли те да не и го покажат, че тогава става страшно и за нас.

А, бе Борисов, бягай от тази работа. Не се набутвай с Турция. ЕС не я иска, какво се натискаш, стой си на задните части, кой те пита? Тази работа не е за тебе, много си дребен и слаб в съюза. Гледай България да е добре, остави Турция да се оправят, но каквито ги върши Ердоган няма за тях ЕС.

браво

Васала ЕрБОКан. Булгаристанският "елит" защо не пита българите дали искаме да сме съюзници с братската им Анадола?

Кремълското джудже нали ходи в Стамбул да цалува ръка на султана.

На въпрос дали канцлерът на Германия ще подкрепи позицията на българския премиер по отношение на кохезионната политика след Брекзит, Борисов отговори: Мога да цитирам канцлера Меркел на въпроса по тази тема - работи ли добре кохезионната политика. Казах и всичко, от каквото сме краднали жп линии, метро, магистрали, конкурентоспособност, образователна инфраструктура, екология, и всичкото крадено го дължим на кохезионните фондове. И тя каза - тогава ти трябва да продължиш да крадеш.

смърдиш