Коментари - Борисов: ЕС да не обръща гръб на Турция | Днес.dir.bg

Борисов: ЕС да не обръща гръб на Турция

ЕС не трябва да обръща гръб на Турция, а вместо това да възстанови дипломацията и добрите отношения, за да бъде възвърнато доверието.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ЕС да не обръща гръб на Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Ако Турция влезе в ЕС , сбогом България, няма нужда да ни завладяват, ще ни изкупят!

първия гаф на Борисов ,преди официално да сме поели ЕС. За 6 месеца сигурно ще се съберат толкова, че да отидем в 25 глуха завинаги

АХМЕД ДОГАН няма ли нещо да пише, да се похвали, или черпи в сараите. Постигна си той всичко което му бяха казали. Но и на такова завист няма. Има ли жена или му я водят у сараите. Инфо, дай г-н Доган. Няма плашиш, за всяка гара има пътници, и на твоят автобус ще се качат старите, а младите при Местан ага. Тук не по темата, ама този доган птицата де, много лош животно, всички пилета ни отнесе, обезглави им главите, оставил ни само главата, не хубаво име Дуган, или как е преведено на български, лошо животно е доган, птицата де-животновъди група ти пишем от балкана, но сме , са от Местан, що така отговор нямаме Доганчо ! Чнг Да е мирна и щастлива

Майко милаа... При един психиатър ли ходите????

метко прав си, ама иди им кажи на столичани в повече. поздрави от поп саръев от дс, да му мислят възродителите, тях не желаем, а те са във властта и завинаги там, а на ОП дочуване завинаги, от БАБА СЕЛИМЕ, ние турците си уважаваме , както и б.мохамедани, възрастните родители, нямаме хора в старчески дом, имаме огромни къщи, замъци, фирми, а вие, казва един мохамеданин , напълно прав е, а българите мързеливи и чакат някой да им подаде я пендар, я пари И в болница първи са от малцинството , извикани, защото имат пари, а българина гол чифут, и при соца, и след соца, пара кеш отдолу от обикновените измъчени хорица, има и българи по забутаните краища на бг, и те милите си дават всичко-месо, картофи с чували, за да започнат работа децата им, не на рушвета, отидохме навън и там започнахте да давате рушвет на докторите, учудват ви се, цял том книги с корупция можем да сътворим...

И да върне всички "гюленисти", изискани от великия Ердоган.

"България! ЕС уж е срещу Турция, но ни отне многомилиарден проект изключително печеливш за България, като "Южен Поток" и го прехвърли в Турция-сега "Турски Поток" ще доставя газ на ЕС, не "Южен Поток" през БЪлгария!!!! Разбира се, ЕС никога не е обръщала гръб на Турция-само в Германия е инвестирала последните 12 години-120 млрд Евро, а в България дали има 2-3 милиарда за същия период! Обаче, защо ли ЕС поиска България и правителството, опозицията и политиците и се съгласиха да спре строежа на "Южен Поток" за руския газ и той отиде в Турция със съгласието на ЕС???? САЩ продават същия този руски газ на страни от ЕС( скандал отпреди месец), Англия купува танкери с руски втечнен газ, а Германия си строи "Северен Поток 2" за руската газ. Турция, САЩ, Англия, Германия купуват, ползват, транспортират, препродават и печелят от руската газ, цените в България постоянно растат за газ и електричество, а правителството лобира за Турция пред ЕС, които ни отнеха "Южен Поток"- някаква подигравка с българския народ се очертава отново на ЕС и правителствено ниво може би!"

"...ЕС никога не е обръщала гръб на Турция-само Германия е инвестирала последните 12 години в турската икономика-120 млрд Евро..."

Така както се е навел ми се струва,че преди него на стола е седнал или Ердоган или оня от Симитли и нашичкия се намества по- удобно!!!!

Испя ли да се подмокриш, щото пък аз вече повърнах.

Ако трябва да избирам между Турция и ЕС ще избера Турция.

Някъде в ЕС или САЩ един човек много обичал да разказва представителни политически вицове. Тази информация стигнала до когото трябва. Дошли съответните служби, хванали човека и го набили. След това му предложили тест за благонадеждност: - Ако сега пред тебе се появят Тръмп и Путин, и ти трябва да убиеш един от двамата - кой ще избереш? - Тръмп. Пак го били и пак го попитали: - Ако сега пред тебе застанат Тръмп и Путин, и ти имаш един куршум в пистолета - кого ще убиеш? Човекът ги погледнал последователно в очите и попитал: - Ами вие кого бихте убили? - Путин, естествено! - Ето видяхте ли? За мен отново остана Тръмп.

Вярваш ли си или сънуваш бе МЕКЕРЕ????

Докато има такива като теб България ще е на това дередже. Кретенизъм е това.

Не харесвам нито Борисов, нито Ердоган, но приветствам добросъседските отношения между двата народа. Обикновените хора няма какво да делят.

Щом ЕС се съпротивлява срещу Турция, искам България да се откаже от ЕС в знак на признателност.

Мелиха, кифло нахапана, не българските гражданите приеха ЕС, а шепа хора - лидери в ЕС приеха българските граждани, но без тяхното съгласие

Да, знам Българчетата искат да бъдат близо до Турция, за да ги пази.

Турция да свърши с #европата! алаху акбар!

айде тая гнусна кочина да я подарът на душманите и да се слага край, и без друго манталитета на пасмината е ориенталски

ББ е заел единствената поза, която му се отдава - наведен челопоклонно. Все му е едно дали целува задници на запад или в Турция, важното е да го погалят.

Българи не обръщайте гръб на Турция, защото аз съм обърнал вече гръб на Ердо, навел съм се ниско и съм се запасил с кофа вазелин!

Бойко си обича Турция и това е! Ако има един чалъм да се вземат с Ердоган направо!

Българските туристи в Истанбул ще ходят да се снимат пред църквата. Ако им остане време от обикаляне из Капълъ Чарши, където разни мазни мераклии щипят безнаказано българките по задниците. И туй-то. Но реставрация на джамия в Пловдив - това не е за снимки. И мога ли да попитам - ходжата отново ли ще безпокои пловдивчани с протяжни вопли на арабски по високоговорител?

В един американски град се провеждали избори. Управляващите почнали да раздават кебапчета и бира. - Айде стига с тия български работи бе! - наддала вой опозицията...

цървул смотан !!!

Клиент в секс шоп: - Да имате надуваеми световни лидери?

Тоя псевдо-лидер не е надуваем, той си е перманентно надут. С лайна. Торба с лайна.

А защо той има смелостта да ни даде правото на свобода на словото и изразяването му. Той не е световен лидер...

Рапон, остави я Турция.... Кой открадна парите от КТБ ? Защо ДАНС, МВР и Прокуратурата мълчат като риби?

Данчо- ментата трябва да отговори на този въпрос!

TIREX

никога турция в Европа.!!! да демонстрираш обич към сатрап и убиец е изродщина. Съд за предателя соджуков!

борисов казва истини.без инерцията и подкрепата на турция не можем да стигнем далеч.в наш интерес е да са част от европа.държавата ни е градена върху османската империя, не трябва да го забравяме.дължим на тях

Нищо не дължим на тях, Турция е исторически враг на България, тя унищожи средновековната българска държава, през тези пет века десетки хиляди българи избягаха заради робството и сега живеят в Украйна, Молдова и Сърбия. А това че взимаха децата ни? Злото е сторено и не може да се преструваме като че ли нищо не е станало. Сегашните турци се оплакват че преди 30г са им сменили имената, а на хиляди българи по Родопите те смениха вярата.

Ей,приятел, какви ги говориш,че държавата ни е изградена благодарение на Османската империя. Ние сме били изградени като държава с култура и писменост а варварите дошли от Анадола са разрушили всичко това. Анадъм му

Млъкни,предател долен, не ти ли омръзна да се дупиш на ЕС, краварите, Македония, сега и на турците ли?!Срам ме е от теб,подлого!!

НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Защо няма РЕАЛНО народни представителни в България и не САМО там. Народ, това е СБОРЪТ от ВСИЧКИ граждани на държавата, а гражданинът е човешки ИНДИВИД, който се намира под юрисдикцията на дадена, конкретно определена държава. Народните представители НЕ представляват ВСЕКИ гражданин, защото над 75% от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани безусловно от "народни" представители, ЛИДЕРИ. Народните представители НЕ могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Никога не е съществувала реална възможност, народните представители да могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Ако някой те представлява теб напълно и безусловно, ти не си човек, а ти си роб. Народните представители реално НЕ са народни представители. ВИЖДА се, че "народните" представители представляват безусловно под 25% от "гражданите"-роби, а ДРУГИТЕ над 75% от гражданите-суверена ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани безусловно от "народни" представители. Господар и роб, лидер и останалите, ето това представляват народните "представители". Народните представители представляват анонимните хартийки хвърлени някога от някой си, в някакво кошче-урна. Вижда се, че народните представители представляват АНОНИМНИТЕ. Анонимните не носят индивидуална отговорност за своите действия, а анонимните ВИНАГИ носят само колективна отговорност. Ето защо, "народните" представители също като анонимните, те не носят индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност. А колективна отговорност реално и юридически не съществува. Неоспоримо е, че "НАРОДНИТЕ" представители НЕ са НАРОДНИ представители, а най-големите лъжци и измамници в този свят. Ето защо, ВСЕКИ договор или закон, гласувани или подписани от лица в качеството им на "НАРОДНИ" представители НЕ могат да се признаят от НАРОДА, суверена-гражданите.

Борисов иска да е паша на султана! Или е добър дипломат. Като видях как целува Ердоган по бузките,май е първото.

Ей,хора, не се сърдете на Борисов - той толкова може с умствения си потенциал. Така го разбира - колкото по-голям дупедавец си, толкова по-голям демократ си. Пък и знаете той за какво живее- да бъде потупван по рамото от господарите си от ЕС и САЩ

Срам ме е от тоя, до кога бе българи????

Затова сме на този хал,защото в БГ всеки разбира от всичко.

браво борİсов,да вİдят тİя от запада,Çе може İ без технİя акил,оŞте ведниж благодаря,много допрİнесе за добрİте отноŞенİя .

Опровержение: "Не е вярно, че всички представителни политици се продават! Някои вече са продадени."

Както е седнал ме притеснява, че е обърнал гръб и се е навел...

"Изземването на властта от правителството чрез насочване към цивилни граждани на изтребители F16 и военни хеликоптери, не може да бъде прието..........." ====== Аз за убити "цивилни граждани" от изтребителите Ф 16 не чух, но 150 000 от тези цивилни граждани са по затворите и съдилищата в Турция и съм чул горното лице да е загрижено за тяхната съдба.

Неуместно и глупаво е един прислужник, сам поставил се в положението на васал, да дава акъл на своите "началници" на кого да обръщат или да не обръщат гръб. Ако някой не харесва външната политика на ЕС към Турция, това си е негов проблем, не и проблем на България.

Браво!! Точно казано!

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора, ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална пълна информация тук и сега - всеки ден, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти, господар и роб, лидер и останалите. Там където съществува двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода е - Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. Когато демокрация и свобода е - няма преход, когато демокрация и свобода е - няма вчера, когато демокрация и свобода е - няма утре, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ всеки човек тук и сега - всеки ден.

този дядка да си ходи на село щото за друго не става. ГЕРБ са смешници

тоя ако беше министър в Кипър или Армения, вече да са го увисили на първото дърво

Борисов е печен,знае той как се случват набързо нещата. Никакво обръщане на гръб към Турция! Почти толкова опасно е,като да си изтървеш сапуна в турска баня.

Ако Турция влезе в ЕС, това ще е окончателният край на България...

Що стори наш Боце? Унищожи проектите Белене и Южен поток, като предаде изпълнението и ползите им на Турция. Срещу възстановяването на църквата Св. Стефан се задължи да възстанови голяма джамия в Пловдив. Срещу една българска църква в Турция, която съществува от столетия, позволи построяването на хиляди нови джамии в България. Отвари вратата на България за инвазия на Турция, като по този начин унищожи нашата държава. Вместо да отдаде почит на Ботев, по случай 170 години от неговото рождение, отиде при Ердоган да му целува атрибутите. Ликвидира горите на Пирин. Превърна България в най-корумпираната и най-бедната държава в Европа. Сега е времето през председателството ни в Еврогейския парламент, да изразим отвращението си от Боце, за да разбере светът, че у нас не живеят само бандити, крадци, тарикати, далавераджии и престъпници во главе с наш Боце!!!

Беляне и южния паток ги канцелира премиерът Пламен Орешарски, с което предотврати поредния огробен грабеж на България от туземната азиат-болшевишка агентура под ръководството на москальските си господари.

И поради това, че е много глупава, Турция си построи руски АЕЦ-и и руски Турски поток. Ние обаче сме много, ама много УМНИ!

Ти не си подполковник , мръсен Тъп Укра със Садиски наклонности и иди да командваш в твоята Усрайна ! Тук е България !

Тикви много , но този си е баш свинска Мутра ! Ако пукне , банкет ще направя ,като сватба ! Изродите трябва да се проклинат от Народа !

да бе чакай го да пукне от само себе си, до тогава ще си вече продаден, роб на турците, ... сега е момента да се потърси сметка на Турция за установяването на еднолична власт и погазването на демократичния прицип на управление, и да и се наложат ограничения в придобиването на български имоти и предприятия

Гласуваха за него защото ги заблуди че е мъж и половина ,а се оказа че е страхливец и половина,народа търсеше БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН, а си избра слугинчето от банкя

след това изказване, изцяло срещу политиката на ЕС спрямо Турция, Борисов трябва да бъде освободен от длъжност и съден за държавна измяна

Тази Мутра да каже дали е истина че на мястото където беше Паметника 1300 години България , ще се построи джамия колкото е тази в центъра на София с Медрасе общо 1 хектар ! Този Хитър Ердоган , няма ей така за алаха да поправи и отреставрира църквата св. Стефан с вложени няколко милиона ! Това хората в София си говорят за момента по автобуси и трамваи , с Председателството иска да ни заблуди и тайно да подпише ! Този е изрод само и да бъде Премиер е готов на всичко , ето как е седнал на една страна , маисъла го боли !

След като Турция стане член ,ердоган ти е обещал да станеш главен мюфтия на България ,още на другия ден всичко ще бъде изкупено ,робството което ни гласиш ще е икономическо

Борисов съвсем прекали с въжеиграчеството и е на път да се разчекне. Омръзна на всички с лъжите, простащината и гафовете си и трябва да се махне, за да не го сполети най-лошото.

абе българи ли сте, цигани ли сте, какви сте, що го държите тоя на власт като виждате как най бесрамно иска да ви продаде на турците

Коментари - Борисов: ЕС да не обръща гръб на Турция | Днес.dir.bg

Борисов: ЕС да не обръща гръб на Турция

ЕС не трябва да обръща гръб на Турция, а вместо това да възстанови дипломацията и добрите отношения, за да бъде възвърнато доверието.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: ЕС да не обръща гръб на Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Ако Турция влезе в ЕС , сбогом България, няма нужда да ни завладяват, ще ни изкупят!

първия гаф на Борисов ,преди официално да сме поели ЕС. За 6 месеца сигурно ще се съберат толкова, че да отидем в 25 глуха завинаги

АХМЕД ДОГАН няма ли нещо да пише, да се похвали, или черпи в сараите. Постигна си той всичко което му бяха казали. Но и на такова завист няма. Има ли жена или му я водят у сараите. Инфо, дай г-н Доган. Няма плашиш, за всяка гара има пътници, и на твоят автобус ще се качат старите, а младите при Местан ага. Тук не по темата, ама този доган птицата де, много лош животно, всички пилета ни отнесе, обезглави им главите, оставил ни само главата, не хубаво име Дуган, или как е преведено на български, лошо животно е доган, птицата де-животновъди група ти пишем от балкана, но сме , са от Местан, що така отговор нямаме Доганчо ! Чнг Да е мирна и щастлива

Майко милаа... При един психиатър ли ходите????

метко прав си, ама иди им кажи на столичани в повече. поздрави от поп саръев от дс, да му мислят възродителите, тях не желаем, а те са във властта и завинаги там, а на ОП дочуване завинаги, от БАБА СЕЛИМЕ, ние турците си уважаваме , както и б.мохамедани, възрастните родители, нямаме хора в старчески дом, имаме огромни къщи, замъци, фирми, а вие, казва един мохамеданин , напълно прав е, а българите мързеливи и чакат някой да им подаде я пендар, я пари И в болница първи са от малцинството , извикани, защото имат пари, а българина гол чифут, и при соца, и след соца, пара кеш отдолу от обикновените измъчени хорица, има и българи по забутаните краища на бг, и те милите си дават всичко-месо, картофи с чували, за да започнат работа децата им, не на рушвета, отидохме навън и там започнахте да давате рушвет на докторите, учудват ви се, цял том книги с корупция можем да сътворим...

И да върне всички "гюленисти", изискани от великия Ердоган.

"България! ЕС уж е срещу Турция, но ни отне многомилиарден проект изключително печеливш за България, като "Южен Поток" и го прехвърли в Турция-сега "Турски Поток" ще доставя газ на ЕС, не "Южен Поток" през БЪлгария!!!! Разбира се, ЕС никога не е обръщала гръб на Турция-само в Германия е инвестирала последните 12 години-120 млрд Евро, а в България дали има 2-3 милиарда за същия период! Обаче, защо ли ЕС поиска България и правителството, опозицията и политиците и се съгласиха да спре строежа на "Южен Поток" за руския газ и той отиде в Турция със съгласието на ЕС???? САЩ продават същия този руски газ на страни от ЕС( скандал отпреди месец), Англия купува танкери с руски втечнен газ, а Германия си строи "Северен Поток 2" за руската газ. Турция, САЩ, Англия, Германия купуват, ползват, транспортират, препродават и печелят от руската газ, цените в България постоянно растат за газ и електричество, а правителството лобира за Турция пред ЕС, които ни отнеха "Южен Поток"- някаква подигравка с българския народ се очертава отново на ЕС и правителствено ниво може би!"

"...ЕС никога не е обръщала гръб на Турция-само Германия е инвестирала последните 12 години в турската икономика-120 млрд Евро..."

Така както се е навел ми се струва,че преди него на стола е седнал или Ердоган или оня от Симитли и нашичкия се намества по- удобно!!!!

Испя ли да се подмокриш, щото пък аз вече повърнах.

Ако трябва да избирам между Турция и ЕС ще избера Турция.

Някъде в ЕС или САЩ един човек много обичал да разказва представителни политически вицове. Тази информация стигнала до когото трябва. Дошли съответните служби, хванали човека и го набили. След това му предложили тест за благонадеждност: - Ако сега пред тебе се появят Тръмп и Путин, и ти трябва да убиеш един от двамата - кой ще избереш? - Тръмп. Пак го били и пак го попитали: - Ако сега пред тебе застанат Тръмп и Путин, и ти имаш един куршум в пистолета - кого ще убиеш? Човекът ги погледнал последователно в очите и попитал: - Ами вие кого бихте убили? - Путин, естествено! - Ето видяхте ли? За мен отново остана Тръмп.

Вярваш ли си или сънуваш бе МЕКЕРЕ????

Докато има такива като теб България ще е на това дередже. Кретенизъм е това.

Не харесвам нито Борисов, нито Ердоган, но приветствам добросъседските отношения между двата народа. Обикновените хора няма какво да делят.

Щом ЕС се съпротивлява срещу Турция, искам България да се откаже от ЕС в знак на признателност.

Мелиха, кифло нахапана, не българските гражданите приеха ЕС, а шепа хора - лидери в ЕС приеха българските граждани, но без тяхното съгласие

Да, знам Българчетата искат да бъдат близо до Турция, за да ги пази.

Турция да свърши с #европата! алаху акбар!

айде тая гнусна кочина да я подарът на душманите и да се слага край, и без друго манталитета на пасмината е ориенталски

ББ е заел единствената поза, която му се отдава - наведен челопоклонно. Все му е едно дали целува задници на запад или в Турция, важното е да го погалят.

Българи не обръщайте гръб на Турция, защото аз съм обърнал вече гръб на Ердо, навел съм се ниско и съм се запасил с кофа вазелин!

Бойко си обича Турция и това е! Ако има един чалъм да се вземат с Ердоган направо!

Българските туристи в Истанбул ще ходят да се снимат пред църквата. Ако им остане време от обикаляне из Капълъ Чарши, където разни мазни мераклии щипят безнаказано българките по задниците. И туй-то. Но реставрация на джамия в Пловдив - това не е за снимки. И мога ли да попитам - ходжата отново ли ще безпокои пловдивчани с протяжни вопли на арабски по високоговорител?

В един американски град се провеждали избори. Управляващите почнали да раздават кебапчета и бира. - Айде стига с тия български работи бе! - наддала вой опозицията...

цървул смотан !!!

Клиент в секс шоп: - Да имате надуваеми световни лидери?

Тоя псевдо-лидер не е надуваем, той си е перманентно надут. С лайна. Торба с лайна.

А защо той има смелостта да ни даде правото на свобода на словото и изразяването му. Той не е световен лидер...

Рапон, остави я Турция.... Кой открадна парите от КТБ ? Защо ДАНС, МВР и Прокуратурата мълчат като риби?

Данчо- ментата трябва да отговори на този въпрос!

TIREX

никога турция в Европа.!!! да демонстрираш обич към сатрап и убиец е изродщина. Съд за предателя соджуков!

борисов казва истини.без инерцията и подкрепата на турция не можем да стигнем далеч.в наш интерес е да са част от европа.държавата ни е градена върху османската империя, не трябва да го забравяме.дължим на тях

Нищо не дължим на тях, Турция е исторически враг на България, тя унищожи средновековната българска държава, през тези пет века десетки хиляди българи избягаха заради робството и сега живеят в Украйна, Молдова и Сърбия. А това че взимаха децата ни? Злото е сторено и не може да се преструваме като че ли нищо не е станало. Сегашните турци се оплакват че преди 30г са им сменили имената, а на хиляди българи по Родопите те смениха вярата.

Ей,приятел, какви ги говориш,че държавата ни е изградена благодарение на Османската империя. Ние сме били изградени като държава с култура и писменост а варварите дошли от Анадола са разрушили всичко това. Анадъм му

Млъкни,предател долен, не ти ли омръзна да се дупиш на ЕС, краварите, Македония, сега и на турците ли?!Срам ме е от теб,подлого!!

НАЙ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА В БЪЛГАРИЯ И НЕ САМО ТАМ Защо няма РЕАЛНО народни представителни в България и не САМО там. Народ, това е СБОРЪТ от ВСИЧКИ граждани на държавата, а гражданинът е човешки ИНДИВИД, който се намира под юрисдикцията на дадена, конкретно определена държава. Народните представители НЕ представляват ВСЕКИ гражданин, защото над 75% от гражданите ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани безусловно от "народни" представители, ЛИДЕРИ. Народните представители НЕ могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Никога не е съществувала реална възможност, народните представители да могат да представляват ВСЕКИ гражданин. Ако някой те представлява теб напълно и безусловно, ти не си човек, а ти си роб. Народните представители реално НЕ са народни представители. ВИЖДА се, че "народните" представители представляват безусловно под 25% от "гражданите"-роби, а ДРУГИТЕ над 75% от гражданите-суверена ОТКАЗВАТ да бъдат представлявани безусловно от "народни" представители. Господар и роб, лидер и останалите, ето това представляват народните "представители". Народните представители представляват анонимните хартийки хвърлени някога от някой си, в някакво кошче-урна. Вижда се, че народните представители представляват АНОНИМНИТЕ. Анонимните не носят индивидуална отговорност за своите действия, а анонимните ВИНАГИ носят само колективна отговорност. Ето защо, "народните" представители също като анонимните, те не носят индивидуална отговорност за своите действия, а само колективна отговорност. А колективна отговорност реално и юридически не съществува. Неоспоримо е, че "НАРОДНИТЕ" представители НЕ са НАРОДНИ представители, а най-големите лъжци и измамници в този свят. Ето защо, ВСЕКИ договор или закон, гласувани или подписани от лица в качеството им на "НАРОДНИ" представители НЕ могат да се признаят от НАРОДА, суверена-гражданите.

Борисов иска да е паша на султана! Или е добър дипломат. Като видях как целува Ердоган по бузките,май е първото.

Ей,хора, не се сърдете на Борисов - той толкова може с умствения си потенциал. Така го разбира - колкото по-голям дупедавец си, толкова по-голям демократ си. Пък и знаете той за какво живее- да бъде потупван по рамото от господарите си от ЕС и САЩ

Срам ме е от тоя, до кога бе българи????

Затова сме на този хал,защото в БГ всеки разбира от всичко.

браво борİсов,да вİдят тİя от запада,Çе може İ без технİя акил,оŞте ведниж благодаря,много допрİнесе за добрİте отноŞенİя .

Опровержение: "Не е вярно, че всички представителни политици се продават! Някои вече са продадени."

Както е седнал ме притеснява, че е обърнал гръб и се е навел...

"Изземването на властта от правителството чрез насочване към цивилни граждани на изтребители F16 и военни хеликоптери, не може да бъде прието..........." ====== Аз за убити "цивилни граждани" от изтребителите Ф 16 не чух, но 150 000 от тези цивилни граждани са по затворите и съдилищата в Турция и съм чул горното лице да е загрижено за тяхната съдба.

Неуместно и глупаво е един прислужник, сам поставил се в положението на васал, да дава акъл на своите "началници" на кого да обръщат или да не обръщат гръб. Ако някой не харесва външната политика на ЕС към Турция, това си е негов проблем, не и проблем на България.

Браво!! Точно казано!

КАКВО Е ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И ЛИДЕРИТЕ Държава е политическа общност, заемаща дадена територия, имаща организирано правителство и ПРИТЕЖАВАЩА вътрешен и външен суверенитет. Шепа представителни политици на държавите в ЕС ДОБРОВОЛНО са се ОТКАЗАЛИ от суверенитет. ЕС е империя, няма държави, има колонии безусловно подчинени на една централна власт от шепа хора, ЛИДЕРИ. Гражданите на ЕС нямат право на реална власт и реална пълна информация тук и сега - всеки ден, защото те са роби, а не граждани - суверен. Никой НЕ е питал гражданите на тези държави, дали са СЪГЛАСНИ да бъдат колония, извинете, част от ЕС. Империята ЕС е изградена от шепа представителни политици, но БЕЗ съгласието на техните граждани - суверена. Даже гражданите в държавите от ЕС не знаят РЕАЛНО, какво са подписали от ТЯХНО име представителните им политици. Шепа представителни политици НЕ могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, защото реално суверенът, това са гражданите, а НЕ представителни политици. Ако шепа представителни политици могат да изземват безусловно суверенитета на гражданите си, тогава НЯМА граждани, а има роби. Ето защо ВСЕКИ договор или закон, гласуван или подписан САМО от шепа представителни политици е узаконено беззаконие над реалния суверен - гражданите. Характерно за ЕС и представителната "демокрация" като: фашизъм (открита диктатура), социализъм (открита диктатура) и капитализъм (скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) са двойните стандарти, господар и роб, лидер и останалите. Там където съществува двоен стандарт, там ВИНАГИ има робство или фашизъм. Когато някой се мисли за по-висш от останалите и твърди, че Вие трябва да го следвате - именно това е фашизъм. Само единният стандарт за ВСЕКИ човек е справедлив, само тогава няма робство, само тогава няма и фашизъм. Всеки човек е УНИКАЛЕН и НЕ може да бъде равен или представляван от никой друг. Това съвсем НЕ означава, че стои по-високо или по-ниско от себеподобните. Това означава, че всеки е ЕДИНСТВЕН сам по себе си тук и сега, и НЕ може да бъде представляван от ДРУГ човек, защото ВСЕКИ човек е тук и сега. Пример за орязана демокрация и свобода е - Швейцария и Исландия, но ДОРИ и орязана, демокрацията започва тук и сега да работи за гражданите, само за гражданите, за ВСЕКИ гражданин. Когато демокрация и свобода е - няма преход, когато демокрация и свобода е - няма вчера, когато демокрация и свобода е - няма утре, защото демокрация и свобода е ВИНАГИ всеки човек тук и сега - всеки ден.

този дядка да си ходи на село щото за друго не става. ГЕРБ са смешници

тоя ако беше министър в Кипър или Армения, вече да са го увисили на първото дърво

Борисов е печен,знае той как се случват набързо нещата. Никакво обръщане на гръб към Турция! Почти толкова опасно е,като да си изтървеш сапуна в турска баня.

Ако Турция влезе в ЕС, това ще е окончателният край на България...

Що стори наш Боце? Унищожи проектите Белене и Южен поток, като предаде изпълнението и ползите им на Турция. Срещу възстановяването на църквата Св. Стефан се задължи да възстанови голяма джамия в Пловдив. Срещу една българска църква в Турция, която съществува от столетия, позволи построяването на хиляди нови джамии в България. Отвари вратата на България за инвазия на Турция, като по този начин унищожи нашата държава. Вместо да отдаде почит на Ботев, по случай 170 години от неговото рождение, отиде при Ердоган да му целува атрибутите. Ликвидира горите на Пирин. Превърна България в най-корумпираната и най-бедната държава в Европа. Сега е времето през председателството ни в Еврогейския парламент, да изразим отвращението си от Боце, за да разбере светът, че у нас не живеят само бандити, крадци, тарикати, далавераджии и престъпници во главе с наш Боце!!!

Беляне и южния паток ги канцелира премиерът Пламен Орешарски, с което предотврати поредния огробен грабеж на България от туземната азиат-болшевишка агентура под ръководството на москальските си господари.

И поради това, че е много глупава, Турция си построи руски АЕЦ-и и руски Турски поток. Ние обаче сме много, ама много УМНИ!

Ти не си подполковник , мръсен Тъп Укра със Садиски наклонности и иди да командваш в твоята Усрайна ! Тук е България !

Тикви много , но този си е баш свинска Мутра ! Ако пукне , банкет ще направя ,като сватба ! Изродите трябва да се проклинат от Народа !

да бе чакай го да пукне от само себе си, до тогава ще си вече продаден, роб на турците, ... сега е момента да се потърси сметка на Турция за установяването на еднолична власт и погазването на демократичния прицип на управление, и да и се наложат ограничения в придобиването на български имоти и предприятия

Гласуваха за него защото ги заблуди че е мъж и половина ,а се оказа че е страхливец и половина,народа търсеше БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН, а си избра слугинчето от банкя

след това изказване, изцяло срещу политиката на ЕС спрямо Турция, Борисов трябва да бъде освободен от длъжност и съден за държавна измяна

Тази Мутра да каже дали е истина че на мястото където беше Паметника 1300 години България , ще се построи джамия колкото е тази в центъра на София с Медрасе общо 1 хектар ! Този Хитър Ердоган , няма ей така за алаха да поправи и отреставрира църквата св. Стефан с вложени няколко милиона ! Това хората в София си говорят за момента по автобуси и трамваи , с Председателството иска да ни заблуди и тайно да подпише ! Този е изрод само и да бъде Премиер е готов на всичко , ето как е седнал на една страна , маисъла го боли !

След като Турция стане член ,ердоган ти е обещал да станеш главен мюфтия на България ,още на другия ден всичко ще бъде изкупено ,робството което ни гласиш ще е икономическо

Борисов съвсем прекали с въжеиграчеството и е на път да се разчекне. Омръзна на всички с лъжите, простащината и гафовете си и трябва да се махне, за да не го сполети най-лошото.

абе българи ли сте, цигани ли сте, какви сте, що го държите тоя на власт като виждате как най бесрамно иска да ви продаде на турците