Бъчварова: Ще подкрепим безусловно квотите за бежанци

България ще подкрепи безусловно предложението за задължителни квоти за бежанци, заяви в Брюксел вицепремиерът Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Ще подкрепим безусловно квотите за бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За предателство и застрашаване на Националната Сигурност с тези си изказвания тази госпожа трябва да бъде осъдена. Вместо да стяга Полицията да укрепва границите пред прииждащите ислямски орди, госпожата се дупи на европейските бюрократи. Безобразие

Срамно и тъжно е, но в Бг не е имало достойни управници от времето, когато сме имали ханове и царе, които и тогава са били проваляни от предатели.Българи учете историята и не забрявяйте произхода си, няма от какво да се срамувате.Да се срамуват само тези предатели,които оглозгаха народа и превърнаха рая ни в ад.

Тая що не вземе на заем един пистолет от подчинените си и да се гръмне!"Ще подкрепим безусловно"-ще подкрепите, защото никой не ви обръща внимание и за това ще правите каквото ви кажат.Имаме управляващи, които не знаят на кой свят са.

ало, бойко!махай я тая и слагай човек дето я разбира тази работа. не виждаш ли че женицата и за директорка на основно училище не става.

Това за квотите, ще го одобрим. Но какво ще ни даде / може би заплати/ Сирия за това че ще опазим населението й, ще създадем условия далеч по-добри отколкото са имали в собствената им държава. Бъчварова и сие да мислят за репарации,защото ние сме бедна държава, ние не сме Германия и Франция.

му казват на това, безусловна КАПИТУЛАЦИЯ и предателство.

Щяла да подкрепи безусловно квотите. Та ние не очакваме и нещо друго от тази персона, като например защита на националните интереси. Къде ги намира Борисов такива ?

Вие диктатурата на халифата я 4акате с нетърпение! Що не го казахте в предизборните ви платени реклами: Аз съм съгласна на къвто и да Йе, та да са наясно избирателите!

...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. През последните години в различни европейски страни радикалите от местните ислямски общности изискват представителите на другите вероизповедания и просто от гражданите на страните, които са приели мигрантите, да живеят по техните правила. Във Франция с променлив успех върви битката за правото на жените мюсюлманки да ходят на училище с никаб или поне с хиджаб . В Дания например местните власти в едно градче махнаха коледната елха от централния площад по искане на мигрантите ислямисти. Властите в Брюксел (Белгия) също бяха принудени да вземат такова решение. В същата тази Белгия лидерите на мюсюлманите поискаха властите в държавата да забранят на всички, които се намират на територията на страната, да се хранят в светлите часове на деня по време на свещения месец Рамазан. Мюсюлманите в Швейцария настояват да се промени знамето на страната, тъй като кръстът обижда религиозните им чувства. В Лондон пък ислямската нравствена полиция, съставена от мигранти, наказва попадналите в праведните райони аборигени и туристи за тяхното неправилно поведение. И така нататък. С всяка изминала година техният глас става все по-силен, а исканията им все по-нагли и радикални...........

Слушайте, слушайте с вде уши, че после като не си на власт да могат да ти предоставят някое топло местенце. Марионетки, поне по-прозначни конци да ви сложат.

нещо друго да има безуслов но да подкрепим? що не им кажем да не ни питат изобщо и да си карат напред.

Подкрепям изкането за незабавната ти оставка! Не виждаш ли че Австрия ни връща мигрантите, къде ще ги денем? Българите не са втора ръка хора, те трябва да живеят добре и спокойно в собствената си държава! Стига си козирувала на западняците, те не ни смятат за хора!!!

Никой не се е съмнявал в българските дупедавци.

МАЛКО ТЪЖНА ИРОНИЯ: Има малка утеха. Като ни залеят скакалците, за "нашите", мили, родни ромули и реми няма да има вече пари...

ВИЕ СТЕ СИ ДАЛИ ГЪЗОВЕТЕНА ОНИЯ,БЕЗ ДАЖЕ ДА ВИ ГИ ИСКАТ-КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ОТ ВАС,ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ

ЕЙ, НЯМА ДА ЗАГЛУШИТЕ МНЕНИЯТА НА ХОРАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ВИЖ КАКВО, КУЧКО-НА МЕНЕ ПОВЕЧЕ РЕЗАНЯЦИ В СТРАНАТА НЕ МИ ТРЯБВАТ-ДА СИ СТОЯТ У ТЯХ ИЛИ ДА МРЪТ!!!! СТИГА СТЕ НАДУПВАЛИ ДИРНИЦИ И СЕ СЪГЛАСЯВАЛИ С ВСИЧКИ ИДИОТЩИНИ НА ЕС!!! СРАМОТА!! САМО ОРБАН Е НОРМАЛЕН-ВЗЕМЕТЕ ПРИМЕР ОТ НЕГО!!! ВИЕ СТА ПРОДАЖНА ПАСМИНА-НЕ СТЕ БЪЛГАРСКИ УПРАВНИЦИ И БЪЛГАРИ-ВИЕ СТЕ ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ, ВРАГОВЕ НА НАРОДА , ТРЯБВА ДА СТЕ В ЗАТВОРА ИЛИ НА ДВА МЕТРА ПОД ЗЕМЯТА!!!!

кви квоти, кви пет лева?!? 160 000 бежанци в Европа за 5 години по план. Те до края на годината ще минат 200 000. А догодина ще са 1 млн. Кви планове, кви квоти?!? ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ИЛИ СЛЕПИ?

не, май сте ТЪПИ гербери!

РУМИ, БЕЗУСЛОВНА Е САМО КАПИТУЛАЦИЯТА. ИСТОРИЯТА ГО Е ДОКАЗАЛА.

Като чета заглавието една мисъл не ми дава мира: Кой ли се е съмнявал, че ще подкрепите? Няма новина в заглавието на статията, по-надолу не съм чел.

Ама вие сте интересни хора. Ще подкрепя разбира се и вие ако взиманете нейната заплата ще подкрепята и ако трябва и ИД? Всеки обича парите............( а България ще я има въпреки всичко)

Щерка ѝ с бурка да тръгне, пък тя и два пъти по-голяма заплата да получава...

докато бях шефка беше добре - сега съм понижена

Тази ПАЧА се опитва да имитира Меркел. Обаче леля Меркел размисли по въпроса, а тази просто няма с какво...

България може да приеме поне един и половина милиона бежанци.Място има за всички.

Ще им освободим и още , да не им е тясно .

Ще подкрепим безумно квотите за бежанци-Това ли искаш да кажеш всъщност ма Бъчварова - Няма да ти е трудно с безумието щъ знаиш.

Коя си ти ма, пачавро, че ще превръщаш България в ислямска държава? Кой ти дава право да се подиграваш с нас и да се разпореждаш с моя живот и този на децата ми. Заради такива боклуци като тебе България е разграден двор - знаеш само да гледаш тъпо и да си пазиш службичката. То като пуснеш ислямските орди в България, те най-много да те "обидят", друго няма да ти дадат. Засрами се. С парите от предателството най-много да изкараш 5-6 години в САЩ. А после?

Заради подобни политици от миналото България е пълна с цигани. Ако продължим да се съгласяваме и ИДИЛ ще дойдат да ги осиновим.

Това нещо говори без да мисли и се пише политик и министър.А бе будала,що не си натискаш парцалите ми се вреш между шамарите? Тарикатите първо се ослушват,оглеждат и тогава преминават. Народа добре го е казал: "Умно куче в мъгла не лае"

....госпоja Bачварова ,с "политици" ,като вас..не ни остава много..може само eдничката надежда ,която винаги ни е крепяла когато сме се осирали до ушите..руся пак да доиде и да ни освободи ...сега за 3-ти пат...а вие продажници..безусловно продалjaваите да се подchинявате и да плюете по руся...а госпожта ,като толкова безусловно се подchинява ..нека да даде пример и настани лично в в притеjaваните от нея имоти мигранти и да си ги отглежда демократично!!!

Една женска в критична възраст все още е министър на важно министерство. Говори глупости. Лошото е , че ги и върши. Гейберастката престъпна банда трябва да бъдат изметени на изборите, независимо, че опозицията не е много различна. Никога в такъв кризисен момент България не е била управлявана от такива кретени.

кретен е индивид , който на жена казва женска ! женска куч...е тая която те е възпитала толкова неуспешно !

от тук са минали хазари , татари печенеги , авари ,римляни ,кръстоносци, ромеи ,турци ,кумани , руснаци , германци и какви ли не даже и македонци и са се оринали ! и тия ще изчезнат !

Пак дрънкаш блупости Бъчварова. Ти си мислиш, че квотите ще са спасителен пояс за нас??? Наевност и глупост е това. Освен бюрократични нареждания, ЕС няма нито сила, нито възможнаст да наложи квотите. Бъди сигурна, че ще се сблъскаме с многократно по-голяма бежанска вълна, от тази посочена в квотите.

Сега същото се прави и срещу Сирия. Поредна кървава провокация, пари, професионални главорези, хладнокръвно убийство на деца, десетки трупове. Бандите стрелят и по представителите на ООН и по журналистите. Но те продължават да съобщават на света, че това са войските на Асад. И да поговорим с точни, статистически данни. 10% от 18 милионната Сириия са ревностни християни, това прави 2 (два) милиона! Именно християните в Сирия страдат най-много, под натиска на фанатизираните джихадисти, които ги колят където и както ги срещнат. Етнически, Сирия е огромен сбор от араби, кюрди, арменци, туркменци, черказциживеещи от векове задружно църква до джамия, като истински братя, без каквито и да било конфликти. Основната маса 70% са Суни, останалите 20% Шиити. Именно Суните са онзи мюсулмани, които не се подчиняват сляпо на имамите и отричат воденето на свещени войни. Обявяването на фатуа и джихад за тях е светотатство и извращение на религията! В Сирия всеки е свободен да иразява и изповядва религията си открито и без страх от каквото и да е преследване. По конституция Сирия е светска и демократична държава, а не мюсулмански шариат. Това я прави едно от изключително редките изключения в региона и огромен трън в очите на Израел и Саудитска Арабия главните спонсори на терористичната атака срещу Сирия.

Вярно е това за християните в Сирия. Но също толкова е вярно, че най-малко бягат от религиозните малцинства. Повечето изтеглят семействата в по-сигурните зони към крайбрежието и се включват на формирования във войната срещу демократите от Ал Нусра и Ислямска държава..

не искаме бежанците, а те искаха ли да им носим демокрация в държавите? Западните държави сами са си виновни и за огромния поток от бежанци от Близкия Изток и Африка и за възхода на радикализма, които са резултат от политиката и войните, които те водят

Може ли да говорите така другарко Бъчварова идват избори. 99.9% от българския народ е против тази сган която ни залива дори и циганите са против!!!! Ще Ви изметем на изборите....

Какви квоти ма овца? Те идват на талази!

Нас никой не ни бръсне за слива, защото се съгласяваме с всичко. Който защитава интересите си, него го уважават.

Бъчварова, знаем че ще подкрепите каквото и да ви наредят "безусловно"- вие сте поредните подлоги и предатели на България!

Другари, дайте да дадем.

Що не стане Аспарух да ви помете...