Танева: ЕС да разреши износа на наши имунизирани животни

България настоява за промяна в законодателството на ЕС, с която да отпаднат ограниченията за търговия на живи животни, ваксинирани против нодуларен дерматит.

Обратно в новината

Коментари - Танева: ЕС да разреши износа на наши имунизирани животни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Както и да се напъва министър Танева , износът на живи животни никога няма да настигне износа на живи хора до като съществува такава малоумна политическа класа като нашата сега. За съжаление....

Дайте Й, мойта ваксина, да може силно да кряка да се кипри до Цветана! Една кокожка- носачка.

Ние в Пресцентъра на Партията за пореден път ще отбележим негативите на ЕС. Призоваваме г-жата министър да поиска отпадане на санкциите за Русия, за да можем поне натам да изнасяме това, което е в интерес на Партията и на българия.

С оглед очакваното разрешение имунизирайте и онези 240 говеда от парламента за да ги приведете в съответствие с 1ви зоопакет на европедалите!!!!И да не забравите на животните да им предадете щастлив вид за да не ни ги върнат!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Теменужкле Гербава ,степенувай исканията си пред ЕС по важност!!!Поискайте първо графиците(кога,.къде,как,колко)да си задоволите физиологичните НУЖЖЖДИ ма калинке!!! За какво ви беше този ЕС ????Да го питате за всичко ли???Ами нали уж сме свободни и не зависими ма Калинке Кемократова!!! Аааа какво пък беше това ДЕМОКРАЦИЯ???????

МУТРАФОНКА СЕ РАЗШЕТЕ КАТО ДЕВСТВЕНА МОМА В ПРЕЗИДЕНТСКАТА БОРБА

герберастите са и коцкари обаче:) все назначават що-годе хубавици на важни постове и къде ли не... намърдани с връзки хубавелки навсякъде... бреее да му се невиди... бг жената вече стана политик, военна, полицайка, деректорка, бизнес дама... 'бааах ма'а му :) карат хубави коли, носят скъпи дрехи тез' наш'те жени... от'де ве?

надяваме се не визирате тази от фотошопнатата снимка към статията ? Каката релно е доста нехубавка .

И унищожиха сума ти пчели край Гоце Делчев, понеже пръскаха по време на медосбора, което е забранено с наредба на министерството ѝ...

Аз

ЕС: Няма пък!

То,понеже сме се заринали с животни...

lu4ka

А Пекин е във Виетнам.

имунизирани афганистанци, или имунизирани цигани .. с турски ваксини ??

Как парадираше, пред строената войска, Старата червена кокошка Една офца

Е, няма такъв ташак! КАКО, КАКВИ ЖИВОТНИ ИЗНАСЯМЕ ЗА ЕС? ИМАШ ЛИ СТАТИСТИКА, ЧЕ МНОГО ЛЕСНО В НЕТА МОЖЕШ ДА Я НАМЕРИШ! Ние по ЕС програми и по вече далавера внасяме от Холандия забременени крави, развъждаме бичета от Германия... Ама и не помниш как НЯКАКЪВ НЕ СЛУЧАЕН ЦЪРВУЛ - Мирослав Найденов изтрепа кравите на няколко села и няколко кравеферми! Защо? Луда крава! ДО ДЕН ДНЕШЕН НЕ ИМ ВЪЗСТАНОВИХА НА БАБИТЕ ПАРИТЕ ПО 400 ЛЕВА НА ЛУДА КРАВА, НО: ВЪЗСТАНОВИХА ПО 2000 ЛЕВА НА КРАВА ОТ ... ЕС ФЕРМА!!

Леле тая колко уплашено гледа. И за какво по дяволите ни ги показват тези, няма кой да им запомни имената. Поредната уредила се да си букне министерски пост в сивито. Говедарите ако чекат на нея -жив зян са.

Може да си настоявате колкото си искате .... но дали някой ще ви обърне внимание е друг въпрос. За момента България е един конкурент по-малко, така че скоро няма да има промяна и вашето настояване ще е най-вече само отчитане на дейност за вътрешната публика.